ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΤΟ ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΨΑΛΜΟΣ:ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 28
Αποτέλεσμα εικόνας για εβραιοχριστιανισμοσ ,

1 <<Ψαλμός του Δαβίδ.>> Προς σε θέλω κράξει, Κύριε· φρούριόν μου, μη σιωπήσης προς εμέ· μήποτε σιωπήσης προς εμέ, και ομοιωθώ με τους καταβαίνοντας εις τον λάκκον. Ψλ 143:7, Ψλ 30:3 2 Άκουσον της φωνής των δεήσεών μου, όταν κράζω προς σε, όταν υψόνω τας χείρας μου προς τον ναόν τον άγιόν σου.  3 Μη με

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ!!ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0bNv5dYHB6GzpOqOyij1kWVs1uALHJe6aYQVhb-eTiTbjVbsFzqQSdJvIsv1Im3HYYdaw29SrNryuKH0_iwOaLx-h9s04jxBed7qVeDktrkdxJNTn8ISkfeC53RQfdt5BGSxxBgaIXfNb/s640/cannibalismart.jpg
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΑΥΤΟ!!                                                                  Το παρακάτω κείμενο είναι απο την ¨θεόπνευστη"Βίβλο!!Πρέπει κάποια στιγμή ο Ελληνικός λαός να μάθει το αληθινό πρόσωπο του χριστιανισμού!!Εβραϊκή ανθρωποφαγία  και μάλιστα των ιδίων των τέκνων τους !!!! Μόνο που σαν πολιτισμένοι που ήσαν δεν έφαγαν τον υιό ωμό αλλά τον ...έψησαν πρώτα!!Ο! Κανιβαλισμός στην βίβλο  κτυπάει κόκκινο!! Να την χαίρονται την θρησκεία τους οι χριστιανοί..Απορίας άξιο  είναι που ο "καλός"Χριστουλης δεν καταδίκασε τις θλιβερές πράξεις των προγόνων του!!                                                                                                                                                                            

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΠΩΣ Η ΛΕΞΗ COMPUTER ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!


Όταν πλημμύριζε ο Νείλος στην Αρχαία Αίγυπτο, οι αγρότες που είχαν χωράφια δίπλα στο ποτάμι έχαναν τα όρια τους. Όταν βρέθηκε εκεί ο Θαλής ο Μιλήσιος να μετρήσει την μεγάλη πυραμίδα από την σκιά της, του ανέθεσαν να βρει έναν τρόπο έτσι ώστε μετά την άμπωτη να μπορούν να ξαναβρούν οι Αιγύπτιοι αγρότες τα όρια των χωραφιών τους. Ο Θαλής έβαλε πασσάλους ανά τακτά διαστήματα στην άκρη του ποταμού κατά μήκος της ακτής.
Από κάθε

ΠΛΑΤΩΝΑΣ:Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!ΑΚΟΥΤΕ ΡΩΜΙΟΙ??

ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ!!
2,5 χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά» αποδείχθηκε όχι μόνο επίκαιρος και σοφός...Αλλά και ο Πλάτωνας είχε σκιαγραφήσει πλήρως το αποτέλεσμα όσων ήταν άβουλοι και αμέτοχοι στα κοινά με αποτέλεσμα να φέρνουν πάνω από τα κεφάλια τους επικίνδυνους και καταστροφικούς κυβερνήτες. Το ίδιο

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙ!!

alt

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!! 
Στο πλαίσιο του εγκαινιασμού του ετήσιου Φεστιβάλ Σπαραγγιού, η εκκλησία αποφάσισε να αφιερώσει μερικά λεπτά δεήσεων και προσευχών για να ευλογήσει το λαχανικό. Και για να ενισχύσει το «χρώμα» της τελετής, υπήρχε κι ένας πιστός ντυμένος ολόκληρος σπαράγγι.
Ενας κοστουμαρισμένος άντρας κουβαλούσε τα σπαράγγια με τελετουργικό τρόπο και πίσω του ακολουθούσε κατά πόδας ο Γκας, ο Άνθρωπος-Σπαράγγι!

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"ΑΓΙΟ"ΤΥΧΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΟΣ Τύχων
Ο Τύχων αυτός ο φανατικός Ανθέλληνας (αργότερα οι Εβραιοχριστιανοί τον έκαναν ...άγιο) απομάκρυνε με την βια τους Έλληνες από την Εθνική τους θρησκεία!!Στον ναό της θεάς Αρτέμιδας στην Αμαθούντα της Κύπρου υπήρχε η ιέρεια της Άρτεμης (βλέπετε οι πρόγονοί μας τιμούσαν την γυναίκα) με το όνομα Μυριαναθουσαν που σύμφωνα με τον χριστιανικό μύθο εξύβρισε τον Τύχων!!Τότε 

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΛΦΙΚΗ ΙΔΕΑ!!ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ (1927)

Αποτέλεσμα εικόνας για αγγελος σικελιανος αποφθεγματαΠροαπαιτούμενο για την εξασφάλιση της ειρήνης είναι η συνειδητοποίηση της κοινής μοίρας των ανθρώπων
Ο Άγγελος Σικελιανός υπήρξε μια μεγάλη μορφή των ελληνικών γραμμάτων στο πρώτο ήμισυ του 20ού αιώνα, αλλά και οραματιστής για την παγκόσμια ειρήνη και αδελφοσύνη μεταξύ των λαών. Αυτό το όραμα επιδίωξε να το μετατρέψει σε πράξη κατά τη δεκαετία του 1920, προσκαλώντας σε διάσκεψη στους Δελφούς διανοούμενους από όλο τον κόσμο, και στη συνέχεια με τις δύο Δελφικές Εορτές που διοργάνωσε το 1927 και το 1930.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

"ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΩΜΙΩΝ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για «Ελληνικά» ονόματα, με εβραϊκές ρίζες
«Ελληνικά» ονόματα, με εβραϊκές ρίζες – «Πατροπαράδοτα» ονόματα που επέβαλλαν οι Ιουδαιοχριστιανοί «πατέρες» τής Εκκλησίας στους Έλληνες!!
Όταν φέρνω στο μυαλό μου την εγκύκλιο τού Πατριαρχείου, που εξεδόθη το 1819 και μεταξύ άλλων, απαγόρευε στους Έλληνες να δίνουν ελληνικά ονόματα στα παιδιά τους, ως ανάρμοστα(!!!) «πονάνε τα μηνίγγια μου». Και πονάνε ακόμα περισσότερο, όταν η Εκκλησία σήμερα, τολμά και κάνει λόγο για την συμβολή της στην Ελληνική Επανάσταση, την διάδοση της Ελληνικής Παιδείας, τής ελληνικής γλώσσας κ.τ.λ.
«Ανάρμοστο» να ονομάζεις το παιδί σου, Λεωνίδα, Αχιλλέα, Σωκράτη, Αφροδίτη, Ιφιγένεια κ.τ.λ., αλλά «πατροπαράδοτο» να το ονομάζεις

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΚΡΗΤΗ: ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ "ΑΡΧΑΙΟΣ"ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 4.000 ΕΤΩΝ!!!ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ!!

Κρήτη: Ένας "υπολογιστής" ηλικίας 4.000 ετών!!!Την εποχή εκείνη οι προπάτορες των Εβραιοχριστιανών ζούσαν ακόμα σε σπηλιές!!Σήμερα στην ιερή γη των πεφωτισμένων Ελλήνων κατοικούν οι ανθέλληνες Ρωμιοι οι οποίοι έχουν θεοποιησει έναν ανύπαρκτο Εβραίο Μαραγκό και προσκυνούν λείψανα!!

Κρήτη: Ένας "υπολογιστής

Σε πρώϊμη Μινωική περίοδο, και συγκεκριμένα τον 19ο αιώνα πΧ, μπορούσαν να δημιουργηθούν αντίγραφα του Μινωϊκού Υπολογιστή Εκλείψεων του Παλαικάστρου, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Η έρευνα και η