ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ:ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

alt  

Ένα μικρό «απάνθισμα» χριστιανικών ύβρεων κατά των Ελλήνων!                   Οι τρεις ιεράρχες του "σκότους"και του ανθελληνισμου!! 

ΕΡΕΥΝΑ:ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστιανοκατάθλιψη
Η Χριστιανοκατάθλιψη μπορεί να προκαλέσει σοβαρά συμπτώματα που επηρεάζουν το πώς αισθάνεστε, σκέφτεστε και χειρίζεστε καθημερινές δραστηριότητες, όπως ο ύπνος, το φαγητό και η εργασία. Για να διαγνωστεί κάποιος με Χριστιανοκατάθλιψη, τα συμπτώματα πρέπει να είναι παρόντα για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Ορισμένες μορφές Χριστιανοκατάθλιψης είναι ελαφρώς διαφορετικές, ή μπορούν να αναπτυχθούν κάτω από συσκεκριμένες συνθήκες. Δείτε ποια είναι εκείνα τα συμπτώματα της Χριστιανοκατάθλιψης που γίνονται εύκολα αντιληπτά, αρκεί να ξέρει κανείς τι "ψάχνει" στην συμπεριφορά κάποιου:  Προβλήματα ύπνου Η Χριστιανοκατάθλιψη είναι μια ψυχική ασθένεια. Αλλά μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας καθώς επίσης και το μυαλό σας. Τα προβλήματα ύπνου, τα οράματα για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα της Χριστιανοκατάθλιψης.


Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΧΑΑΑ!!Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ 18.600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ!!

ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!ΞΥΠΝΑ ΡΩΜΙΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!
Λίγο μετά την ανάληψη του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), η υφυπουργός Κατερίνα Νοτοπούλου ενέκρινε την δαπάνη 18.000 ευρώ για να βαφούν τα γραφεία της!
Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών

ΙΗΣΟΥΣ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ!!!ΑΚΟΥΤΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ???


Οι μετριοπαθείς ΕβραιοΧριστιανοί αγαπούν να μιλάνε για τον τρόπο με τον οποίο ο Ιησούς καθόρισε την Παλαιά Διαθήκη ή, με άλλα λόγια, ξεπέρασε τα τρομερά προσβλητικά μέρη για τη δουλεία, κρατώντας τις γυναίκες στη θέση τους, σκοτώνοντας ομοφυλόφιλους κλπ. Στην πραγματικότητα, δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Θα κάνω δύο πράγματα εδώ:
    Σας δείχνει ότι ο Ιησούς υποστήριξε πλήρως τα πάντα στην Παλαιά Διαθήκη Σας δείχνει ακριβώς πόσο φρικτή είναι.
Έτσι, πρώτα, ο Ιησούς μιλά ειδικά για το θέμα των διδασκαλιών της Παλαιάς Διαθήκης:Ο νόμος υποστηρίζει....

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ:Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!
 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!!ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ!!    

O Iησούς ενημερώνει τους μαθητές Tου για τον επικείμενο θάνατο και την ανάστασή Tου
(Mκ 8:31-33, Λκ 9:21-22)
    21Aπό τότε άρχισε ο Iησούς να αποκαλύπτει στους μαθητές του, ότι πρέπει να πάει στα Iεροσόλυμα και να πάθει πολλά από τους πρεσβυτέρους και από τους αρχιερείς και τους νομοδιδασκάλους και να θανατωθεί και την τρίτη μέρα ν' αναστηθεί. 22Tότε ο Πέτρος, αφού τον πήρε παράμερα, άρχισε να του κάνει παρατηρήσεις λέγοντάς του: "O Θεός να σε φυλάει, Kύριε, να μη σου συμβεί αυτό το πράγμα"! 23Eκείνος, όμως, στράφηκε και του είπε: "Φύγε από μπρος μου, Σατανά!

ΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΡΙΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ!!!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ....

ΑΣΠΑΣΙΑ:ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ!!!

Aspasie Pio-Clementino Inv272.jpg
Η Ασπασία περ. 400 πριν καταγόταν από τη Μίλητο και ήταν διάσημη για το δεσμό που διατηρούσε με τον επιφανή Αθηναίο πολιτικό Περικλή.Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για τη ζωή της. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της στην Αθήνα και υπάρχει η πιθανότητα να επηρέασε, διαμέσου του Περικλή, την πολιτική του αθηναϊκού κράτους. Στο όνομά της αναφέρονται στα έργα τους οι Πλάτων, Αριστοφάνης, Ξενοφών και άλλοι συγγραφείς της εποχής.
Ορισμένοι από αυτούς υποστηρίζουν πως η Ασπασία διατηρούσε οίκο ανοχής, ενώ ήταν πόρνη και η ίδια. Ωστόσο οι σύγχρονοι μελετητές είναι επιφυλακτικοί ως προς αυτό το ζήτημα, δεδομένου ότι πρόκειται για ισχυρισμό συγγραφέων (μεταξύ αυτών και κωμικοί ποιητές) που ως στόχο είχαν τη δυσφήμιση του Περικλή.Ορισμένοι μελετητές αμφισβητούν ακόμη και την παράδοση βάσει της οποίας η Ασπασία ήταν εταίρα, θεωρώντας πως στην πραγματικότητα το ζεύγος ήταν παντρεμένο. Η Ασπασία απέκτησε με τον Περικλή ένα γιο, ο οποίος επίσης ονομάστηκε Περικλής. Ο τελευταίος αργότερα έγινε στρατηγός του αθηναϊκού στρατού και εκτελέστηκε μετά τη Ναυμαχία των Αργινουσών

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ !!


ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΑΣΦΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΧΙΤΛΕΡ  ΚΑΙ  ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ

Το "Άγιο" Όρος στην Κατοχή Το 1941 η τριπλή κατοχή σκιάζει την Ελλάδα. Ξεκινά μια σειρά δύσκολων ετών, πείνα, εκτελέσεις
 και καταστροφή για όλο τον ελληνικό λαό. Μέρος της ελληνικής υπαίθρου αποτελεί και η χερσόνησος του Άθω, το γνωστό Άγιο Όρος, όμως εκεί η κατάσταση είναι διαφορετική. Την στιγμή που ο Αδόλφος Χίτλερ κατασφάζει και κατακαίει την Ευρώπη, οι Αγιορείτες μοναχοί, άγιοι πρόγονοι του σημερινού Εφραίμ, αποφασίζουν να πάρουν κι αυτοί, πολιτική θέση στο πλευρό της ναζιστικής Γερμανίας. Ακολουθεί το πρώτο συγχαρητήριο