ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Η φορολογική επιδρομή και η σιωπή των αμνών

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Ο «κυρίαρχος» λαός σκούζει από τα πρωτόγνωρα ληστρικά ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα, τα οποία επέβαλε το ΔΝΤ και στα οποία πλειοδοτεί η κυβέρνηση των σοσιαλΗστών, οι οποίοι αναρριχήθηκαν στην εξουσία εξαπατώντας τον συνειδητά.
Μέσα στο κλίμα της εθνικής χρεοκοπίας και της εθνικής απόγνωσης όλες οι επαγγελματικές τάξεις διαμαρτύρονται, οδύρονται και σκούζουν – πολύ αργά – για τη φοροεπιδρομή.
Εκκωφαντική απουσία από το χώρο αυτό της εθνικής κατάρας, η «Εταιρεία Φορολογικού Δικαίου», η οποία εδώ και πολλά χρόνια ασκούσε την βαρυσήμαντη επιστημονική και εθνική αποστολή της.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΩΝ Δηλώνουν «Τούρκοι» κι ανοίγουν γραφεία στις Βρυξέλλες

Ποιος αμφισβητεί ότι δεν δουλεύουν με σύστημα, ότι διαχειρίζονται κονδύλια, ότι υλοποιούν μια στρατηγική που έχει σαν στόχο να εκθέτει την χώρα μας στο εξωτερικό και να προβάλλει την τουρκική ταυτότητά τους; Ο λόγος για τη νέα είδηση που κάνει το γύρο της δημοσιότητας και αναφέρεται στους μετανάστες Έλληνες Δυτικοθρακιώτες μουσουλμάνους που αυτοπροσδιορίζονται ως «Τούρκοι» κι αποφάσισαν με τον σύλλογό τους «Αλληλοβοηθεία» που εδρεύει στην Γερμανία κι αναπτύσσει την γνωστή ανθελληνική κινητικότητα, να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΖ DVD !!!!!

Η πολιτικός με αδυναμία στους ένστολους και τα ροζ dvd

Η πολιτικός με αδυναμία στους ένστολους και τα ροζ dvd

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με την πληροφορία ότι πολιτικός πρωταγωνιστεί σε ερασιτεχνικά video ροζ χαρακτήρα! Όλη η ιστορία ξεκίνησε από την πρόθεση ενός πρώην συντρόφου της να την εκδικηθεί επειδή όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τον πρόδωσε. Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο πρώην όσο και ο νυν, είναι επαγγελματίες σε μία δουλειά που τους υποχρεώνει να φοράνε στολή!

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ 1821

Μὲ τὸ ξέσπασμα τοῦ Ἐθνικοαπελευθερωτικοῦ ἀγώνα τοῦ 1821, ἡ μισελληνικὴ στάση τῶν ἑβραίων φθάνει στὸ ἀποκορύφωμά της. Ἑβραῖοι λειτουργοῦν σὰν κατάσκοποι καὶ προδίδουν τὶς ἐπαναστατικὲς κινήσεις, ἐνῶ σὲ πολλὲς περιπτώσεις λαμβάνουν μέρος καὶ σὲ ὁμαδικὲς σφαγές. Τὸν Ἀπρίλιο τοῦ 1822, 600 ἑβραῖοι ποὺ ἀποτελοῦσαν τμῆμα τοῦ στρατοῦ τοῦ πασᾶ Ἀβδοὺλ Ἀμπούδ, κατέστρεψαν τὴ Νόουσα καὶ δολοφόνησαν ἑκατοντάδες κατοίκους της. Ἔντονη ἐπίσης ὑπῆρξε ἡ συμμετοχὴ τῶν ἑβραίων στὴν καταστροφὴ τῆς Χίου, τὴν ὁποία οἱ ἴδιοι παρασκηνιακὰ ὑποκίνησαν, στοχεύοντας νὰ ἐπιδοθοῦν στὴν λεηλασία τῶν πλούσιων ἐργαστηρίων τοῦ νησιοῦ. Μαρτυρίες ἀναφέρουν ὅτι τὸ μίσος τῶν ἑβραίων κατὰ τοῦ Ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ ἦταν τέτοιο, ὥστε ὄχι ἁπλὰ φόνευαν ἀλλὰ καὶ διαμέλιζαν τὰ πτώματα τῶν Ἑλλήνων. Ἀνάλογη ἦταν ἡ συμπεριφορὰ τῶν ἑβραίων καὶ σὲ ἄλλες περιοχὲς τοῦ ἑλλαδικοῦ χώρου.

Πουλιέται η Αμοργός;

Σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα!



ένα κόμη νησί μας βγαίνει στο σφυρί. Οι Αμοργιανοί το ξέρουν ότι ξεπωλούνται για
Να λοιπόν που...


κάποιοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.

Σταμάτησε η διαρροή

Σταμάτησε η διαρροή του πετρελαίου καθώς η BP δηλώνει πως δεν έχει διαπιστώσει καμία ένδειξη στο επίπεδο της πηγής που προκάλεσε την πετρελαιοκηλίδα
Η BP δεν έχει διαπιστώσει καμία ένδειξη παρουσίας μιας διαρροής πετρελαίου στο επίπεδο της πηγής που προκάλεσε την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού αφότου σταμάτησε η απορροή την Πέμπτη προκειμένου να διενεργηθεί μία κρίσιμη δοκιμή, δήλωσε την Παρασκευή ένας αξιωματούχος του πετρελαϊκού ομίλου.

Οι «ιατροδικαστές» ετοιμάζονται για τον τεμαχισμό του πτώματος



Σε συζήτηση εντός της βουλής ο κ. Παπανδρέου απαντώντας στον κ.Τσίπρα ανέφερε πως η κυβέρνηση του θα φέρει νομοσχέδιο προς ψήφιση σχετικά με το ζήτημα των δημοψηφισμάτων. Εδώ και καιρό οι bloggers και εκατοντάδες πολίτες ζητούσαν την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά… ξαφνικά τώρα ο κ. Παπανδρέου θυμήθηκε τις υποσχέσεις περί δημοκρατικής ηγεσίας και νέου μοτίβου πολιτικής ανάπτυξης μέσω της διεξαγωγής δημοψηφισμάτων!!!

O ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΞΕΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

Ο φασισμός επέστρεψε! Ο ετσιθελισμός, η βλακεία, η ξενοδουλεία, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του Απριλιανού καθεστώτος, έχουν επανέλθει με το καθεστώς Χριστόφια. Συλλήψεις, κακοποιήσεις πολιτών, πνευματική τρομοκρατία, υποταγή σε Αγγλοαμερικανικές επιθυμίες, είναι στην καθημερινή ατζέντα της χειρότερης και πιο αντιδημοκρατικής διακυβέρνησης που γνώρισε ο Κυπριακός ελληνισμός. Εμείς αντιστεκόμαστε στο φασισμό. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα. Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο http://youtube.com/user/christofiaswatch

Κυκλοφορεί το τεύχος 106 του ΙΧΩΡ

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 

ΝΕΟ ΣΟΚ!!!! ΠΑ--ΤΕΡΑΣ ΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΓΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ!!!



Πα-τέρας βίαζε τις δύο του κόρες για σειρά ετών χωρίς να έχει αντιληφτεί οτιδήποτε κάποιο μέλος της οικογένειας. 
Πάνω από τρεις ώρες χρειάστηκε ο πρόεδρος του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λάρνακα, για να αναγνώσει την 200σελιδη απόφαση, η οποία ... 
έκρινε ένοχο τον 47χρονο πατέρα από χωριό της επαρχίας Λάρνακας για την πρωτοφανή υπόθεση αιμομιξίας και βιασμού των δύο θυγατέρων του. 
Σύμφωνα με την ενοχοποιητική απόφαση του

Ρομποτικός εξωσκελετός, "καταργεί" τις αναπηρικές καρέκλες!

  Ένας ρομποτικός εξωσκελετός, από τη Νέα Ζηλανδία, έρχεται να δώσει ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Προϊόν επτά ετών εξέλιξης, ο εξωσκελετός Rex είναι ικανός να υποστηρίξει ολόκληρο το βάρος ενός ανθρώπου - κάτι που τον κάνει κατάλληλο για παραπληγικούς - δίνοντας την δυνατότητα μετακίνησης στα δύο πόδια!
  Ελέγχεται με τη βοήθεια ενός joystick και μιας επιφάνειας ελέγχου και είναι αρκετά απλό για τους χρήστες με σωματικά προβλήματα να φορέσουν και να βγάλουν τον εξωσκελετό. Υπολογίζεται ότι θα διατεθεί προς πώληση στην Νέα Ζημανδία μέχρι το τέλος του 2010 και θα ακολουθήσει η διεθνής παρουσίασή του να ακολουθεί το 2011.

"Φοβάμαι ότι χάνουμε "εγκεφάλους" που φεύγουν στο εξωτερικό".

Ένα ευφυές πρόγραμμα λογισμικού, που εκτελεί αυτόνομα κι αυτόματα ηλεκτρονικές συναλλαγές για λογαριασμό του χρήστη, χάρισε σε ομάδα επιστημόνων του ΑΠΘ το πρώτο βραβείο στον ετήσιο Διεθνή Διαγωνισμό Πρακτόρων για Ηλεκτρονικές Συναλλαγές, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
 Ο πράκτορας Mertacor, της ομώνυμης ομάδας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, πήρε μέρος στους τρεις τελικούς με τις αντίστοιχες εκδόσεις του προγράμματος και κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της Σχεδίασης και Βελτιστοποίησης Ηλεκτρονικών Αγορών, 3η στον διαγωνισμό για Δημοπρασία Διαδικτυακών Διαφημίσεων, και 6η στον διαγωνισμό για Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

ΝΕΡΩΝΑΣ:Ενα από τα πιο παρεξηγημένα και σκοπίμως διαστρεβλωμένα πρόσωπα της ιστορίας.

Έγινε αυτοκράτορας της Ρώμης σε ηλικία 17 χρονών και είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα και σκοπίμως διαστρεβλωμένα πρόσωπα της ιστορίας.

Ήταν ένας από τους πιο μορφωμένους αυτοκράτορες, είχε αθώα ψυχή, αγαπούσε τον λαό του, τους πτωχούς και τους δούλους και αφιέρωσε την ζωή του σ’ αυτούς. Πήρε οικονομικά μέτρα υπέρ του λαού, έδωσε δωρεάν στους κτηνοτρόφους κοπάδια ζώων, σε ναυτικούς πλοία, σε γεωργούς εκτάσεις γης κλπ.. με κληρώσεις για να μην θεωρηθεί ότι κάποιος ευνοήθηκε εσκεμμένα!!

Ιβάνοφ: Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον γείτονα μας (την Ελλάδα) να αντιμετωπίσει το γεγονός πως η Μακεδονία και οι Μακεδόνες υπάρχουν...

Tην απάντηση μας θα την δώσουμε στην αρχή και όχι στο τέλος του κειμένου:
Επιεικώς: ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

ΠΓΔΜ: "Η Μακεδονία, και οι Μακεδόνες, υπάρχουμε, ως ειλικρινείς γείτονες και φίλοι" (της Ελλάδος) σημείωσε σε ομιλία του, στο Ινστιτούτο "Αντενάουερ", ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκ. Ιβάνοφ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ, Μ΄ΑΥΤΟΥΣ Ή ΜΕ ΜΑΣ;


Τα μέτρα έρχονται ένα ένα και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία εισβάλλουν στην ζωή μας βιάζοντας καθημερινές ανάγκες.
Μετά από αγώνες στους δρόμους όλης της χώρας, αγώνες που βάφτηκαν με αίμα, αγώνες που "λερώθηκαν" από πιόνια, το...τελικό (μέχρι τώρα) αποτέλεσμα είναι ένα.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΣΟΚ:ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ..5981 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!

Χωρίς πτυχίο η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε.



Σάλο προκαλεί το δημοσίευμα του Ε.Τ. σύμφωνα με το οποίο η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε., που παίρνει μηνιαίο μισθό 5.981 ευρώ, δεν έχει καν πτυχία ΑΕΙ.Η επιλεχθείσα είχε διετή επαγγελματική εμπειρία σε είδη υγιεινής και γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ ως δίπλωμα σπουδών παρουσίασε «πτυχίο» ιδιωτικού κολλεγίου, το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν αναγνωρίζεται στο Δημόσιο ως ισότιμο με αυτό της τριτοβάθμιας

Η Επερχόμενη καταιγίδα!

Epirus-Ellas
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !
Δείτε το βίντεο...

Διαφωνία υπουργείου Μεταφορών-ΕΛ.ΑΣ. για τους οδηγούς που δεν πληρώνουν διόδια


Διαφωνία ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του ζητήματος των οδηγών που διέρχονται από τους σταθμούς διοδίων χωρίς να πληρώνουν το αντίτιμο υπήρξε κατά τη συνεδρίαση εκπροσώπων του υπουργείου...

Μεταφορών και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες,

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω 6 Σεπτεμβριου 2010 !!!

ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Διάσημο μοντέλο στο πιο μεγάλο ροζ κύκλωμα της Ευρώπης

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», πρόκειται για γνωστό μοντέλο που είναι λίγο κάτω από τα τριάντα και το οποίο είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές.
Πρόσφατες έρευνες του αρμόδιου τμήματος της ΕΛ.ΑΣ.


Αφού δεν θηλάζουν, γιατί έχουν ρώγες;

  Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο άνθρωπος, όσο κι αν εξελιχθεί με την βοήθεια του μυαλού του, είναι ένα θηλαστικό ον. Συνεπώς είναι φτιαγμένος ώστε να μπορεί να ταίζει τα μικρά του με γάλα. Οι ρώγες παίζουν ακριβώς αυτόν τον ρόλο: από αυτές βγαίνει το γάλα που υπάρχει στους μαστικούς αδένες.

Απλά μαθηματικά της μίζας και η αφέλεια των υπουργών μας που δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν.


Στην ιστορία της εξεταστικής για την Siemens ο ιστορικός του μέλλοντος θα καγχάζει με τους νέο-έλληνες.

Θα γελάει με τους έντιμους βουλευτές μας που εξετάζουν τους υποτιθέμενους ανέντιμους συναδέλφους τους.
Θα γελάει με τους πρώην υπουργούς μας που πράγματι, ακόμα και την ύστατη ώρα, μας θεωρούν αφελείς για να μην πούμε τίποτα άλλο.
Αλλά πάνω απ όλα θα γελάει με μας που ανεχόμαστε αυτό το απίστευτο θέατρο σκιών λες και είμαστε παιδάκια.
Δεν χρειάζονται καταδίκες, διαπόμπευση χρειάζεται για ανικανότητα. Ο πολιτικός δεν...

Φίλε ξένε. Στην Ακρόπολη έρχεσαι να προσκυνήσεις, όχι να ελεήσεις…

Ακούσαμε προχθές στην τηλεόραση, την ημέρα που είχε κλείσει η Ακρόπολη, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στον Ιερό Βράχο, έναν αλλοδαπό, μάλλον Αμερικανό, ο οποίος ήταν ίσως δίκαια στεναχωρημένος γιατί δεν μπόρεσε να ανέβει πάνω στο βράχο, να λέει ότι «Εμείς ήρθαμε να σας δώσουμε λεφτά για να σας ενισχύσουμε και εσείς μας κλείνετε την πόρτα».
Δεν ξέρουμε πως φάνηκε σε σας αυτό, αλλά εμείς νοιώσαμε μια απέραντη ντροπή και εξευτελισμό. Δεν φταίει βέβαια ο ξένος επισκέπτης, αλλά τα κρατικοδίαιτα παράσιτα του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου που μας έφτασαν σε σημείο ώστε οι ξένοι να αισθάνονται ότι μας κάνουν και χάρη που επισκέπτονται τους αρχαιολογικούς μας χώρους για να μας δώσουν ελεημοσύνη.

Συνεχίζεται η κατάληψη της ΔΩΔΩΝΗΣ

 


 

Την πύλη της ΔΩΔΩΝΗΣ εξακολουθούν να κρατούν κλειστή οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου και ως εκτούτου κανένα φορτηγό σήμερα δεν βγήκε για να πάρει γάλα από τις μονάδες.
Στρατηγική μάχης από τους παραγωγούς... πιέζοντας έτσι την Διοίκηση να εισακαστούν οι θέσεις και προτάσεις τους.
Σαββατοκύριακο βλέπεις και χωρίς να πάρει γάλα η βιομηχανία δεν κάνει διαν
 
ομή...

Υπάρχουν μερικοί που λένε τι θα κάνουν το γάλα που άρμεξαν σήμερα, ίσως αύριο και μεθαύριο...


"Πιείτε μόνοι σας" λέει το Σωματείο.
Γιατί αν δε το πιείτε εσείς τώρα για όσο χρειαστεί, θα το πίνετε συνέχεια στο μέλλον με την τιμή που θέλει η Διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας να το παίρνει!

Για όσους χαρίστηκαν του ξεπεσμού!

Δεν ντρέπονται. Καθόλου. Γιατί δεν ξέρουν τι σημαίνει ντροπή. Δεν τη θυμούνται, αν ποτέ την ένιωσαν.
Γιατί δεν έχουν καμιά αναστολή, κανένα φρένο.
Γιατί μόνη κινούσα δύναμη είναι η απληστία.
Γιατί δεν διαθέτουν καμιά φιλοδοξία, ενώπιον κοινωνίας ή ιστορίας.
Γιατί κρατιούνται στη ζωή μόνο με τα βασικά ένστικτα: αυτοσυντήρηση και αναπαραγωγή. Αυτόνομο νευρικό σύστημα, γαστρεντερικός σωλήνας, γενετήσιοι αδένες.
Γιατί ορισμένως είναι τύποι ευκατάστατοι, εύποροι, προικοθήρες, σκαφάτοι, καλοταϊσμένοι, σένιοι, απολύτως ικανοποιημένοι με τους εαυτούς τους.

Η Νέα Οδός ΑΕ δεν μπορεί να καταλάβει ότι "δεν πληρώνουμε" διόδια με τίποτα. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


Ότι και να κάνετε είναι μάταιο. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
Η Νέα Οδός ΑΕ δεν μπορεί να καταλάβει ότι "δεν πληρώνουμε" διόδια με τίποτα. Αντιλήφθηκαν ότι έχει γιγαντωθεί το κίνημα "Δεν πληρώνω" και αντέδρασαν...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
εγκλωβίζοντας τους οδηγούς που αρνούνται να πληρώσουν. Έχουν βάλει τους ταμίες των διοδίων να περιμένουν στο κουβούκλιο με κλειστό τζάμι κρατώντας χρονόμετρο. Μόνο όταν περάσουν αρκετά λεπτά ανοίγουν τις μπάρες. Σκοπός τους είναι να δημιουργηθεί εκνευρισμός.

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση

Προς εκείνους που προσπαθούν να ρίξουν την ιστοσελίδα αν το συνεχίσετε θα φτιάξουμε άλλα δυο παρόμοια μπλοκ, μην μας δυσκολεύεται την ζωή δεν θα καταφέρετε τίποτα.

 Οι αναρτήσεις γίνονται με τρομερή δυσκολία και υπάρχουν πολλά προβλήματα,σας ευχαριστούμε για τα καθημερινά μηνύματα σας.

toksipnitiri

 

 

 

Με 750 ακίνητα χρωστάνε 1,5 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ



Μετά από τόσες αποκαλύψεις και ατελείωτους οικονομικούς ελέγχους, κανένας μέχρι σήμερα δε φαίνεται να λαμβάνει μία σοβαρή απόφαση για το μέλλον ενός εκ των πιο πλούσιων ιδρυμάτων της χώρας. Αποτέλεσμα της «αδιαφορίας» είναι αυτό το ίδρυμα να συγκαταλέγεται στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του ΙΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)


Με αυτό το έγγραφο - ντοκουμέντο τα μεγάλα θέματα είναι δύο!

Δείτε πόσα χρήματα έχουν πάρει δάνεια σχεδόν όλα τα κόμματα από τις τράπεζες για επιχορηγήσεις που ΘΑ τους έδινε το κράτος μέχρι το 2015! Πήραν δηλαδή τα χρήματα που δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν για να πάρουν!!!

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 48,8εκ. ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!

Φαίνεται τελικά πως λεφτά όντως υπάρχουν. Aπλά ...; μόνο για τους λίγους και καλούς. Η κυβέρνηση σε μια απόφαση-πρόκληση δημοσίευσε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τροποποίηση στην μείωση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων -στην οποία είχε προχωρήσει πριν από μήνες- επιβαρύνοντας τα κρατικά ταμεία με επιπλέον 11,5 εκατομμύρια ευρώ!

Xριστιανικός Γάμος


"Διότι τι άλλο παρά εβραϊκή ως προς την ουσία της, είναι η τελετή στην οποία υπόκεινται τα ζευγάρια που τελούν τον καθιερωμένο γάμο του επισήμου εν Ελλάδι δόγματος; Πόσο Έλληνας μπορεί να νοιώθει κανείς όταν συνειδητά δέχεται να του λένε οι ιερείς, στην πιο ιερή στιγμή γι αυτόν και για την σύντροφό του, ότι ο γάμος του ευλογείται από τη ΣΙΩΝ; Ή να του εύχονται, για όλη την υπόλοιπη ζωή του, τις αξίες (αγαθά) της ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ;
Διότι αυτό ακριβώς λέει ο ιερέας στον γαμπρό κατά την λειτουργία του γάμου:
Εὐλογήσαι σε Κύριος ἐκ Σιών, καὶ ἴδοις τὰ ἀγαθὰ Ἱερουσαλὴμ πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς σου.

Πόσο υπερήφανος, όχι μόνο ως Έλλην αλλά και ως απλός πολίτης του κόσμου, μπορεί να νοιώθει κάποιος με «ευχές» σαν την παραπάνω;

Στα Σκόπια μιλάνε Αγγλικά.


Έκπληκτο το πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε ότι οι τα γυμνασιόπαιδα της χώρας απέτυχαν παταγωδώς στο μάθημα των "Μακεδονικών" αλλά τα πήγαν εξαιρετικά στο μάθημα των Αγγλικών.

Αν με τον όρο "Μακεδονικά" εννοούν την αρχαία ελληνική διάλεκτο τότε δεν πρέπει να τους κάνει εντύπωση. Δεν έχουν καμία σχέση με την γλώσσα και τα αρχαία ελληνικά δεν είναι εύκολα. Όσο και να θέλουν να καπηλευτούν την γλώσσα των προγόνων μας δεν θα τα καταφέρουν. Αν εννοούν τη σλαβική διάλεκτο που ονομάζουν "Μακεδονικά" - ναι, φυσικά και αυτό εννοούν - τότε και πάλι δεν είναι περίεργο γιατί υπάρχουν τόσες...

"Δημοσιογράφοι μας δείχνουν το... σωστό δρόμο για την επιβίωση".


"Στις 2 Ιουλιου ειχα γραψει για το Κεντρο της Αθηνας και για την Πλ.Συνταγματος που ειχε καταληφθει απο παρανομους μικροπωλητες και η Δημοτικη Αστυνομια μετρουσε τα μετρα που καταλαμβαναν τα τραπεζια απ τις καφετεριες στα πεζοδρομια. Ειχε αναρτηθει με τιτλο «Ποιόν ακριβώς "κυνηγάει" η δημοτική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας; Μια καθημερινή ιστορία τρέλας! ».

Κατάληψη στην ΔΩΔΩΝΗ, ακόμη όμως η κατάσταση είναι στο "βράσιμο". ΠΡΟΣΟΧΗ στην έκρηξη!



To είχαμε γράψει πολλές φορές. Με τελευταία στις 11 του μηνός και με τίτλο: Kαζάνι που βράζει η ΔΩΔΩΝΗ.

Από το μεσημέρι λοιπόν, οι κτηνοτρόφοι και παραγωγοί της Περιφέρειας έχουν κλείσει την είσοδο της γαλακτοβιομηχανίας και έχουν σκοπό να παραμείνουν μέχρι να εισακουστούν.
Και άντε και τα σημερινά βυτία με το γάλα μπορεί να πέρασαν...
Αύριο;
Μεθαύριο;


Εμείς ακόμη μια φορά λέμε: AKΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.
δΔεν είναι κατάλληλος ούτε ο τόπος, ούτε ο χρόνος για να δούμε "σκηνές άγριας Δύσης".

Θα σας ενημερώνουμε τακτικά.

Πώς συνδέεται το πνεύμα με το ...σπέρμα;

Σπέρμα στο μικροσκόπιο: δείξε μου τη ποιοτική ανάλυση του, να σου πω πόσο έξυπνος  είσαι, αφού η ποιότητα του σπέρματος συνδέεται με τον δείκτη ευφυΐας ενός άνδρα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο King College του Λονδίνου!
  Η Dr. Rosalid Arden μαζί με την επιστημονική της ομάδα, πραγματοποίησαν αυτή την άκρως πρωτότυπη μελέτη σε δείγμα 425 βετεράνων του πολέμου στο Βιετνάμ!

Ο ΑΤΤΙΛΑΣ...παίζει γκόλφ! Βίντεο.

Καθώς πλησιάζει η 36η μαύρη επέτειος της εισβολής, το νέο όπλο του Αττίλα είναι η ιδιότυπη τουριστική προπαγάνδα και το ξεπούλημα -σε χαμηλές τιμές- των Ελληνικών περιουσιών.
Οι καλύτεροι πελάτες είναι Άγγλοι και Γερμανοί που αποκτούν παραθαλάσσιες βίλες με γήπεδα γκόλφ στην κατεχόμενη Κύπρο.
Εκεί πουτο 1974 εισέβαλαν Τούρκοι στρατιώτες, σήμερα απολαμβάνουν τις διακοπές τους Άγγλοι και Γερμανοί τουρίστες.

Δείτε το βίντεο.

«Κοινωνία ενεργών πολιτών ή χειροκροτητών»(Μία ετεροχρονισμένη διαπίστωση του Προέδρου του ΔΣΑ)


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα
FLAG.gif greek image by kukla1125


Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος πάρα πολύ καθυστερημένα ανακάλυψε την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα των ενεργών πολιτών, γράφοντας και το εξής:
«Η απάθεια δεν είναι επιλογή, η αδιαφορία δεν είναι λύση» («Η Καθημερινή» της 1 Ιουλίου 2010, σελ. 3).
Τώρα που η Ελλάδα χρεοκόπησε, τώρα που το πολιτικό σύστημα πνέει τα λοίσθια, τώρα που ακούγονται οι οιμωγές των πεινασμένων και τώρα που το «κράτος» βάζει τον Φ.Π.Α. και στους δικηγόρους, τώρα ο κ. Πρόεδρος ανακάλυψε τους ενεργούς πολίτες!
Πού ήταν ο κ. Πρόεδρος – και όλοι εκείνοι που πιπιλίζουν τους πολίτες – όταν εδώ και δυο δεκαετίες ο γράφων, με τον Κώστα τον Κύρκο, δημιουργήσαμε την πρώτη «κίνηση ενεργών πολιτών» στην Ελλάδα,

Δημοσίευμα-σοκ για τον Κ. Καραμανλή

Ιερείς μοίραζαν φοροαπαλλαγές

Ιερείς μοίραζαν φοροαπαλλαγέςΣε αργία έχουν τεθεί δύο ιερείς ναών της περιοχής των Φαρσάλων, σε βάρος των οποίων διερευνάται υπόθεση χορήγησης αποδείξεων για εικονικές δωρεές προς τους ναούς. Παράλληλα, έλεγχοι διενεργούνται και από επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών για τα φυσικά πρόσωπα, τους υποτιθέμενους δηλαδή δωρητές, οι οποίοι με τις αποδείξεις από τους ναούς πετύχαιναν φοροαπαλλαγές για διάφορα ποσά.

Η Πολιτεία οφείλει να σταματήσει τους τοκογλύφους. Ζητούνται άνθρωποι-αρμόδιοι και Έλληνες μαχητές.


Οι αυτοκτονίες ανθρώπων που πιέζονται λόγω της οικονομικής κρίσης, είναι συνεχείς. Οι ειδήσεις αυτές περνάνε στα ψιλά. Και αυτό γίνεται σε μια κοινωνία που, κάποτε τουλάχιστον, φημιζόταν για την ανθρωπιά της, για τη συνοχή της, για την αλληλεγγύη της, για το φιλότιμό της.

Αλήθεια, γιατί όλοι αποστρέφουν το βλέμμα τους, γιατί κάνουν ότι δεν ακούν; Γιατί δειλιάζουν; Γιατί περί αυτού πρόκειται… Είναι όντως δύσκολο, πολύ δύσκολο και για κάποιους αφόρητο, να διαπιστώνουν ξαφνικά ότι μέσα σε λίγους μήνες, έστω και λόγω της κρίσης που αγγίζει λίγο-πολύ τους πάντες, οι κόποι δεκαετιών πήγαν στράφι.
Ότι έφτασαν σε αδιέξοδο. Είναι επίσης πολύ...

Συνεχίζεται η εξεταστική για την SIEMENS. Θα πάει επιτέλους κανένας φυλακή ή μόνο ο Αποστολόπουλος;



Θα πάει κανείς φυλακή; Ή μόνο ο Αποστολόπουλος (και κάθε Αποστολόπουλος) που έκανε το "έγκλημα" να χρωστάει ασφαλιστικές εισφορές; (Δείτε εδώ: Ένας απλός πολίτης στον Υπουργό Δικαιοσύνης: "Με αδικήσατε κύριε Υπουργέ"...

Με την κατάθεση του πρώην υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρήστου Βερελή, συνεχίζεται το έργο της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση της Siemens.

Βόμβα της Έλλης Στάη για τον μελλοντικό χάρτη της Ελλάδας!



"Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"… μας διεμήνυσε η κυρία Στάη από την ραδιοφωνική εκπομπή της.

Τα μεγάλα ψέματα κρύβονται σε μικρές λέξεις ή οι μεγάλες αλήθειες λέγονται ψιθυριστά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση της γνωστής Έλλης Στάη, η οποία από την ραδιοφωνική της εκπομπή, στο ραδιόφωνο του Flash, το μεσημέρι της Τετάρτης 14.7.2010, «έβγαλε λαυράκια».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ,ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΜΑΤΑ ,ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ,ΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…………

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ!ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: - ΤΟ ΛΑΘΟΣ: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 75 ΛΟΓΩ ΙΣΟΤΗΤΑΣ - ΤΟ ΣΩΣΤΟ: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 85 ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ:
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 65 ΛΟΓΩ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ:
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 75 ΛΟΓΩ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ:
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 85 ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ELISABETTA CANALIS TOPLESS ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ MAX




Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Οικογενειακό δράμα με «πρωταγωνίστρια» 52χρονη Ηπειρώτισσα μάνα. Για τα χρέη, πωλεί το νεφρό της.



Ώρα 11 το πρωί. Χτυπά των τηλέφωνο των Μικρών Αγγελιών του Πρωινού Λόγου. Σηκώνει το ακουστικό η αρμόδια υπάλληλος και στην άλλη άκρη με δυσκολία ακούγεται μια τρεμάμενη γυναικεία βραχνή φωνή που λέει: «Πέστε μου παρακαλώ, πόσο κοστίζει μια μικρή αγγελία, είναι μόνο δυο γραμμές. Να γίνει όμως με ζωηρά γράμματα για να διαβάζεται εύκολα. Έχω άμεση ανάγκη, πρέπει να βρω το γρηγορότερο μια λύση…»

« Πίσω στο Εισερχόμενα Αρχειοθέτηση Αναφορά ανεπιθύμητων Διαγραφή Μετακίνηση σε Ετικέτες Περισσότερες ενέργειες ‹ Νεότερα 3 από 127 Παλαιότερα › Θετική για πρώτη φορά η Τουρκία σε επιστροφές περιουσιών στην Αμμόχωστο! ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ: Δεν μας δίνετε και τις δικές μας περιούσιες στα παράλια να υσηχάσουν τα κόκαλλα των παπούδων μας;

ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ: Δεν μας δίνετε και τις δικές μας περιούσιες στα παράλια να υσηχάσουν τα κόκαλλα των παπούδων μας;
Η Τουρκία για πρώτη φορά αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής ελληνοκυπριακών ακίνητων περιουσιών στην Αμμόχωστο.

Στην κατηγορία των ελληνοκυπριακών ακίνητων περιουσιών που μπορούν να επιστραφούν στους αρχικούς και νόμιμους ιδιοκτήτες τους, κατατάσσει η Τουρκία τεμάχια που εμπίπτουν στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου (Βαρώσια), αλλά και σε στρατιωτικές περιοχές στα κατεχόμενα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ  ΕΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 400 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ .ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ,ΠΧ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΛΟΒΕΡΔΟ


ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΜΑΙ 54 ΕΤΩΝ ΕΧΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΣΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ Κ@@@ .ΤΙ ΘΑΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ Η ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ .ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 

Ομιλία στο βιβλιοπωλείο ΕΣΟΠΤΡΟΝ του κ.ΦΟΥΡΑΚΗ (ΚΩΣΤΑΣ)




Κάντε 
κλικ για να το κατεβάσετε

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ;

ΤΡΟΠΟΙ  ΔΡΑΣΗΣ 
Εικόνα

  Πώς  να  δράσουμε  ;  Ιδού  ένα    συχνό  (  και  αναπάντητο    )   ερώτημα   που  ταλανίζει  τον  Ελληνοπρεπή  χώρο  .

Πολλοί   λένε  οτι    μόνο  η  βίαιη  εξέγερση   και  οι  αγχόνες    θα  μας  λυτρώσουν    απο  τον  εσμό  των  πουλημένων  πολιτικών .

Άλλοι  προτείνουν  τον   "νομικό  ακτιβισμό"   ,  δηλαδή  να  τους  κάνουμε  μηνύσεις  και  να   τους   καθαιρέσουμε  με   δικαστικά  μέσα . 

Κατ'    αρχάς  να  ξεκαθαρίσω    οτι    ,  αν  και  συμπαθώ  την πρώτη  οδό  ,   δεν  έχω  σκοπό  να  αποθαρρύνω  κανέναν   απο  τη  δράση  .  Όποιος  θέλει  να  είναι  νομικός  ακτιβιστής   να  προχωρήσει .   Μόνο    όποιος    κάθεται  ακίνητος    στον  καναπέ  του  πράτ τει  κακώς  .  Όποιος    απομακρύνεται  απο  τον  καναπέ  και  την  τηλεόραση   και  δρά  (  με  όποιον  τρόπο )   πράτ τει  ορθώς .  

Υπάρχει  όμως   κάποιο   λογικό  εργαλείο  που  να  μας  πεί   ποιός  δρόμος    οδηγεί  σε    αυτό  που  θέλουμε  ;  

Ας  επιχειρήσουμε  μια  διερεύνηση  .