ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ!!




ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΙΛΑΜΕ!!

Η πρώτη  «ισλαμο-χριστιανική γιορτή» στη Λυών δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε αλλού παρά εδώ, στην ενορία των Μαρωνιτών της Λυών. Από το 2010, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου είναι μια εθνική εορτή στη χώρα των Κέδρων (Λίβανος). Με την ευκαιρία αυτή, χριστιανοί και μουσουλμάνοι καλούνται να προσευχηθούν μαζί με τη Μαρία. "Μελαγχολικό" το πλαίσιο.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

ΟΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!!ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ!!

 


 Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ!!

Ο Αρχιεπίσκοπος του Σώρρα που «όρκιζε» στον Θεό .......Δία!!!


Ζητώ ταπεινά από όλους σας να ακολουθήσετε τον Αρτέμη Σώρρα γιατί είναι ο μοναδικός Έλλην ο οποίος αυτή τη στιγμή δίνει μεγάλους αγώνες και μεγάλες μάχες. Εμείς απλώς κάναμε το καθήκον μας σαν αρχιεπισκοπή και υπογράψαμε και μην τολμήσει κανένα περίεργο κανάλι να βγει και να μας πει «εθνικιστές». Είμαστε ναι, γιατί αγαπάμε την Ελλάδα, δεν κάνουμε διαχωρισμό φυλών γιατί αγαπάμε την Ελλάδα μας, είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην Ελλάδα μας. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στο αίμα που έχει χυθεί για να ελευθερωθεί αυτή η χώρα, είμαστε υποχρεωμένοι στους προγόνους μας.

1820 O ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο Ε' ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΡΩΪΔΑ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ!!!

 


ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ .........ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!
O ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο Ε' ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1820. ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ: 

   «Γρηγόριος ελέω Θεού Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης.    » Ιερώτατε Μητροπολίτα Ναυπλίου και Άργους και υπέρτιμοι, ευλαβέστατοι ιερείς, τιμιώτατοι κοτζαμπασίδες και χρήσιμοι προεστώτες της επαρχίας ταύτης και της νήσου Σπέτζης, χάρις είη υμίν και ειρήνη παρά Θεού. [...]