ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

"ΑΓΙΟΣ"ΝΙΚΩΝ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ"!!!Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!

 ΝΙΚΩΝ Ο "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ"Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

 
alt
 
Ο «όσιος» Νίκων μεταφέρει τον λόγο του Ναζωραίου στους Έλληνες Εθνικούς της Λακωνίας (σχέδιο του Αποστόλου Βούλγαρη, 2001).
   ρούσε τα δικά της ειωθότα, σε μία θαυμαστή ανεκτικότητα που άντεξε όσο έμεινε μακριά από την Λακωνική η μισαλλοδοξία των Βυζαντινών, των οποίων η ισχνή παρουσία, κυρίως με εποίκους, περιορίζετο γύρω μόνον από την Μονεμβάσια. Πρέπει εδώ να

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ!!

 




Η γενοκτονία των Ελλήνων - Σκυθόπολης Γιατι δεν την διδάσκουν στα σχολεία ?
Τι φοβάται το εκκλησιαστικό και πολιτικό κατεστημένο?
Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων :η καταστροφή του Ελληνικού ΄Έθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας. Είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ανθρωπότητα και το παγκόσμιο κατεστημένο του ιουδαιοχριστιανισμου την αποκρύπτουν επιμελώς από τον Ελληνικό λαό και την παγκόσμια κοινή γνώμη..Είναι απορίας άξιον που δεν έχει βρεθεί ένας Έλληνας πολιτικός να θέσει το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους βυζαντοχριστιανους και να καταδικαστούν οι θηριωδίες των ιουδαιοχριστιανων ενάντια στον Ελληνισμό.Οι ιουδαιοχριστιανοι με το


 τεράστιο μένος τους για τον Ελληνισμό λεηλάτησαν την Ελλάδα και κατασφάξανε το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού!!!

ΘΑΥΜΑ!!Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΠΑΤΙΑ ΕΓΙΝΕ"ΑΓΙΑ"ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ!!ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ"

 

Η "Αγία" Αικατερίνη η προστάτιδα των γραμμάτων???????????????ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!

alt

Μόρφωσις καταπληκτική

Η Αικατερίνη* ήτανε εξυπνότατη και είχε μεγάλη όρεξη, για σπουδή και γράμματα. Ως τα δεκαοκτώ χρόνια έμαθε τέλεια την Ελληνική και Ρωμαϊκή Παιδεία και Επιστήμη. Έμαθε τους μεγάλους ποιητές, τον Όμηρο και τον Βιργίλιο. Σπούδασε την Ιατρική και διάβασε τον Ιπποκράτη και τον Γαληνό, τους ιατρούς. Περισσότερο όμως ασχολήθηκε με την Φιλοσοφία.