ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ !!

 



ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ!!
PDF 

Περίληψη
Στην περίοδο της Τουρκοκρατίας οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στα Βαλκάνια ακολουθούσαν τις οικονομικές τάσεις και συμπεριφέρονταν σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Οι μεγάλοι από μονή Χιλανδάρη, καθώς και όλοι οι Αθωνίτες μοναχοί ενήργησαν ανάλογα. Αν οι μοναχοί είχαν κάποιες θρησκευτικές προκαταλήψεις για τους Εβραίους, όπως και για τους Μουσουλμάνους, δεν αναφέρεται ποτέ σε επιχειρηματικές σχέσεις. Οθωμανικά έγγραφα από το αρχείο της μονής Χιλανδάρη μαρτυρούν πολύ ανεπτυγμένες εμπορικές συναλλαγές, πιστωτικές συναλλαγές, καθώς και την παρουσία Εβραίων

 εμπόρων στο ίδιο το Άγιο Όρος. 

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 200.000 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

 



ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ Μ.ΜΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!

Ο Μητροπολίτης Δημήτριος Πλουμής, επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Γαλλία, ανακοίνωσε μια εσωτερική έρευνα για κακοποίηση παιδιών σε μοναστήρι.

Τρία αδέρφια είπαν στην εφημερίδα Liberation ότι είχαν βιαστεί επανειλημμένα στο Ορθόδοξο μοναστήρι του Saint-Nicolas-de-la-Dalmerie στα τέλη της δεκαετίας του 1970 όταν ήταν παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην εφημερίδα Liberation, αποκάλυψαν ότι ήταν οκτώ, 10 και 12 ετών αντίστοιχα όταν είχαν κακοποιηθεί.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

ΡΩΜΙΟΣ -ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ!!ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΥΜΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ!!



 Ρωμιοί ονομάζονταν οι ελληνόφωνοι Χριστιανοί που ζούσαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Οι Ρωμιοί ανήκαν στο Ρουμ μιλέτ. Κατοικούσαν στο χώρο που σήμερα αποτελεί το ελληνικό κράτος, την Κύπρο, την Ανατολική Θράκη, στη δυτική Μικρά Ασία, την κεντρική Μικρά Ασία, τη βορειοανατολική Μικρά Ασία Βικιπαίδεια..
ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ::Η λέξη Ρωμιοσύνη συναντάται για πρώτη φορά με την ΒΙΑΙΗ κατάκτηση της Ελλάδας από τους

Ρωμαίους και κατά τους Βυζαντινούς χρόνους όπου ο Ελληνισμός εκχριστιανίστηκε ΒΙΑΙΑ.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ:ΠΩΣ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ!!



 Είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειοψηφία χριστιανών δεν έχουν διαβάσει τίποτα ή σχεδόν τίποτα από όσα γράφουν τα ιερά βιβλία τους. Μερικοί που έχουν διαβάσει ή ακούσει κάτι λίγα δεν έχουν κατορθώσει να καταλάβουν την ολική εικόνα ή και τίποτα. Είναι παπαγάλοι ολίγων και ειδικά επιλεγμένων μερών. Όσοι πάλι έχουν διαβάσει και καταλάβει τις ιερές εβραιογνωστικοχριστιανικές γραφές και συνεχίζουν να τις ασπάζονται προκαλούν την έντονη απορία αυτών που τις απορρίπτουν! Πώς είναι δυνατόν να διαβάζουν τέτοια πράγματα και μετά να τα δέχονται και να ισχυρίζονται ότι τα έδωσε ο θεός ο πάνσοφος, ο δίκαιος ο πανάγαθος, αντί να τα στείλουν στην έρημο και άβυσσο από την οποία προήλθαν. Αλλ’ εάν τις παραδέχονται και πιστεύουν ότι τις εντέλλεται ο θεός τους, τότε να είναι συνεπείς και να τις εφαρμόζουν στη ζωή τους για να απολαύουν την γλύκα.