ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 200.000 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

 



ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ Μ.ΜΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!

Ο Μητροπολίτης Δημήτριος Πλουμής, επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Γαλλία, ανακοίνωσε μια εσωτερική έρευνα για κακοποίηση παιδιών σε μοναστήρι.

Τρία αδέρφια είπαν στην εφημερίδα Liberation ότι είχαν βιαστεί επανειλημμένα στο Ορθόδοξο μοναστήρι του Saint-Nicolas-de-la-Dalmerie στα τέλη της δεκαετίας του 1970 όταν ήταν παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην εφημερίδα Liberation, αποκάλυψαν ότι ήταν οκτώ, 10 και 12 ετών αντίστοιχα όταν είχαν κακοποιηθεί.

Σε απάντηση, ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Γαλλία Μητροπολίτης Δημήτριος «Διαβάζοντας αυτό το άρθρο και τις πληροφορίες που περιέχει, η δήλωσή τους είναι βάσιμη».

Υποσχόμενος να αναζητήσει και να αποδείξει την αλήθεια, ο Δημήτριος τόνισε ότι οι φερόμενες επιθέσεις έγιναν πολύ καιρό πριν για να διωχθούν στα γαλλικά δικαστήρια.

«Γι’ αυτό δεσμευόμαστε να διεξάγουμε μια ανοιχτή και διαφανή έρευνα για αυτό το μοναστήρι, το παρελθόν και το παρόν του».

Προηγουμένως, μια μεγάλη έρευνα που κυκλοφόρησε διαπίστωσε ότι Γάλλοι κληρικοί κακοποίησαν σεξουαλικά περισσότερα από 200.000 παιδιά τα τελευταία 70 χρόνια.

Μετά από μια σειρά σκανδάλων σεξουαλικής κακοποίησης σε όλο τον κόσμο, η έκθεση-βόμβα συγκλόνισε τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Επισημαίνοντας ότι η εκκλησία έπρεπε να μεταρρυθμίσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε αυτά τα ζητήματα για να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη με την κοινωνία, η έκθεση αποκάλυψε ότι οι πρακτικές της σχετικά με τη σεξουαλικότητα και την ιερότητα δημιούργησαν τυφλά σημεία τα οποία εκμεταλλεύονταν οι κληρικοί.

Μεταξύ 1970 και 2015, η Καθολική Εκκλησία είχε λάβει περισσότερες από 900 καταγγελίες που αφορούσαν περισσότερες από 3.000 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στην Αγγλία και την Ουαλία.

(Με πληροφορίες από φορείς)

Παρακολουθήστε τη ζωντανή τηλεόραση του WION εδώ:
https://www.wionews.com/live-tv
ΠΗΓΗ..
https://www.wionews.com/world/head-of-frances-orthodox-church-announces-internal-investigation-into-historic-child-abuse-516971

2 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ
    ΑΓΟΡΙΩΝ
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
    Τελετουργικοί σοδομισμοί,
    νεαροί ιεροί ευνούχοι
    Οι εραστές κατά την ερωτική πολιορκία προσέφεραν διάφορα δώρα στα αγόρια. Αυτό θεωρούταν συνηθισμένο. Υπήρχαν όμως και περιπτώσεις, που οι εραστές εξαγόραζαν με χρήματα την ερωτική συντροφιά των αγοριών, οπότε πλέον μιλάμε για καθαρή πορνεία. Εκτός λοιπόν από τη γυναικεία υπήρχε και η ανδρική πορνεία στην αρχαία Αθήνα και μάλιστα παιδική, η πορνεία των αγοριών.

    Ορισμένοι ενήλικες εκπορνευόμενοι έκαναν πιάτσα και ψάρευαν τους πελάτες τους στους δρόμους. Κοίταζαν πώς να τραβήξουν την προσοχή τους με το ντύσιμό τους. Μετέρχονταν ένα σωρό τεχνάσματα για να αρέσουν αφαιρώντας από το σώμα τους κάθε όψη ανδρισμού, «γυναικίζοντας» όσο το δυνατόν περισσότερο (Αθήναιος, 7, 542f). Αναγνωρίζονταν τόσο εύκολα από το παρουσιαστικό και την αμφίεσή τους, που μια παροιμία έλεγε: «Ευκολότερα μπορείς να κρύψεις πέντε ελέφαντες κάτω από την μασχάλη σου, παρά έναν τοιούτο». (Αδαμάντιου: «Φυσιογνωμικά», σελ. 422 και επ.).

    Όσον αφορά στα εκπορνευόμενα αγόρια, αυτά πήγαιναν στα σπίτια των εραστών, που τα προσκαλούσαν, ή παραδίδονταν στις ορέξεις τους τη νύχτα σε χώρους απόμερους και μοναχικούς των προαστίων, στο λόφο του Λυκαβηττού ή ακόμα και μέσα στην πόλη, τριγύρω από την Πνύκα.

    Άλλοι, προπαντός οι νέοι και ωραίοι δούλοι, ήταν στη διάθεση των εραστών με τη θέληση των κυρίων τους μέσα σε πορνεία, στα οποία είχε επιβληθεί ένας ειδικός και υψηλός φόρος (το «πορνικόν τέλος»), που τον νοίκιαζε κάθε χρόνο η Βουλή (Αισχίνη: «Κατά Τιμάρχου», 119).

    ......………………………………………………………………
    https://www.freeinquiry.gr/articles/erevnes/paidiki-porneia-agorion-stin-arxaia-ellada/3610.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή