ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΠΕΡΙ ΘΕΙΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ .. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ -ΠΛΗΘΩΝ


alt
Η καλύτερη κατανόηση των περί Θείου απόψεων του Γεμιστού προϋποθέτει και τη γνώση της ουσίας στη διαμάχη μεταξύ Νέοπλατωνικών και Χριστιανών, έτσι όπως αυτή είχε διαμορφωθεί από τα πρώτα χρόνια του Βυζαντίου. Ο διωγμός της Ακαδημίας των Αθηνών, δεν ήταν καθόλου άσχετος με τις απόψεις του Πρόκλου περί «αϊδιότητος του Κόσμου». Ο Ιωάννης Φιλόπονος από την Αλεξάνδρεια, είχε απαντήσει στα μέσα του έκτου αιώνα στον Έλληνα φιλόσοφο με τη γνωστή πραγματεία «Κατά των Πρόκλου περί αϊδιότητος του Κόσμου επιχειρημάτων», και σε πλήρη σύγχυση είχε προσπαθήσει να απαντήσει με επιχειρήματα μέσα από τον Πλάτωνα και από τον Αριστοτέλη, μολονότι ο πρώτος δεχόταν την ύπαρξη της ουσίας προ της Δημιουργίας και ο δεύτερος, με λίγες διαφορές, συμφωνούσε με τον Πρόκλο.

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ!!Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΑΛΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΚΛΚΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!

 
του Αναγνώστη Λασκαράτου
Έφυγε από τη ζωή,στα 93 του χρόνια, ο Χρήστος Πασαλάρης, ο «δάσκαλος» της δημοσιογραφίας, ένας ξεχωριστός άνθρωπος του Τύπου με σπουδές στην Ιατρική, στις Πολιτικές Επιστήμες και Δημοσιογραφία (στις ΗΠΑ). Ο πατέρας του είχε δραστηριοποιηθεί στο γαλλικό Σοσιαλιστικό κίνημα, γυναίκα του ήταν η ζωγράφος Λούη Σηλυβρίδου.
Ο μακαρίτης δούλεψε την Κατοχή στον παράνομο Τύπο της Αντίστασης. Πιάστηκε από τους Ναζί και φυλακίστηκε. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα το 1946 στον «Ριζοσπάστη» ως αθλητικός συντάκτης και ως αρχισυντάκτης. Το 1946 εξορίστηκε στη Μακρόνησο ως τα τέλη του 1950. Εργάστηκε ως αρχισυντάκτης ή διευθυντής σε σειρά εφημερίδων και περιοδικών: «Ταχυδρόμος», «Έθνος», «Φιλελεύθερος», «Αθηναϊκή», «Εμπρός», «Τα Νέα», «Επίκαιρα», «Βραδυνή», «Απογευματινή», «Ελεύθερος Τύπος», «Μεσημβρινή», «Realnews». Νομίζω πως αυτά τα λίγα αρκούν για να αναδείξουν το μέγεθος της πολιτικής και δημοσιογραφικής εμπειρίας και γνώσης του.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ!!ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

Η Δύναμη των Ολύμπιων Θεών



Η Μυστική Δύναμη των Ελληνικών Ονομάτων
Από την Αρχαιότητα ο άνθρωπος πίστευε στη μαγική δύναμη ορισμένων λέξεων, στην ικανότητά τους, αν προφερθούν σωστά, με έναν ορισμένο τρόπο, να παράγουν ορισμένα απτά, αντικειμενικά αποτελέσματα, για καλό ή για κακό. Ο Φιλόστρατος αναφέρει ότι στην εποχή του οι βραχμάνοι μπορούσαν να κάνουν τις πιο εκπληκτικές θεραπείες με την απλή χρήση ορισμένων μαγικών λέξεων. Αναφέρονται, επίσης, αρχαίοι Πέρσες ιερείς που μπορούσαν να θεραπεύσουν στη στιγμή ένα θανατηφόρο δάγκωμα φιδιού με τη βοήθεια ενός κατάλληλου λεκτικού τύπου.
Υπάρχουν λέξεις που μπορούν να βασκάνουν, να αρρωστήσουν ή να γητεύσουν και άλλες που μπορούν να «λύσουν τα μάγια» και να θεραπεύσουν. Υπάρχουν ειδικές λέξεις δύναμης στις οποίες υπακούουν ακόμα και τα στοιχεία της Φύσης: λέξεις που μπορούν να ξεσηκώσουν θύελλα ή καταιγίδα ή που μπορούν να τα γαληνεύσουν. Υπάρχουν λέξεις που καλούν τα αόρατα πνεύματα σε εκδήλωση και λέξεις που τα δεσμεύουν και τα ωθούν σε συγκεκριμένες πράξεις ή λέξεις που τα εξορκίζουν και τα εκβάλλουν από τους δαιμονισμένους.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΓΑΜΟ!!ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΥΧΗ!!






Το απόσπασμα που ακολουθεί συμπεριλαμβάνεται σ'ένα κείμενο που ονομάζεται η ευχή από την ακολουθία του γάμου:
Ακολουθία του Γάμου αναφέρει «Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Αβραάμ και την Σάρραν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ισαάκ και την Ρεβέκκαν.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΤΟ "ΑΡΧΑΙΟ" ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ:ΔΙΑ-ΜΟΡΦΩΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ!!ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


alt
Το 
αρχαίο ελληνικό θέατρο, θεσμός της αρχαιοελληνικής πόλης-κράτουςδιδασκαλία και τέλεση θεατρικών παραστάσεων, επ' ευκαιρία των εορτασμών του Διονύσου, αναπτύχθηκε στα τέλη της αρχαϊκής περιόδου και διαμορφώθηκε πλήρως κατά την κλασική περίοδο -κυρίως στην Αθήνα. Φέρει έναν έντονο θρησκευτικό και μυστηριακό χαρακτήρα κατά τη διαδικασία της γέννησής του, αλλά και έναν εξίσου έντονο κοινωνικό και πολιτικό χαρακτήρα κατά την περίοδο της ανάπτυξής του. 

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΑΚΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!

Θωμάς Ακινάτης
Τα επιχειρήματα υπέρ της ύπαρξης του Θεού συστηματοποιούνταν για αιώνες από τους θεολόγους, ενώ κάποιοι άλλοι, συμπεριλαμβανομένων διάφορων γυρολόγων τής κακώς εννοούμενης «κοινής λογικής», προσέθεσαν και μερικά συμπληρωματικά.
Οι πέντε «αποδείξεις» που διατύπωσε ο Θωμάς Ακινάτης τον 13ο αιώνα δεν αποδεικνύουν τίποτε και είναι εύκολο να καταδειχθεί η κενότητά τους.
Οι πρώτες τρεις, αποτελούν απλώς διαφορετικούς τρόπους για να ειπωθεί το ίδιο πράγμα, άρα μπορούμε να τις εξετάσουμε όλες μαζί. Και οι τρεις περιέχουν την έννοια της άπειρης αναδρομής: H απάντηση σε κάποιο ερώτημα εγείρει ένα πρότερο ερώτημα κ.ο.κ., επ' άπειρον.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ Η ΠΗΓΗ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!OI ΡΩΜΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!



ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!
http://www.orthodoxia.be/grafiek/wereld1.jpg
Η χώρα μας φίλοι μου μέρα με την μέρα δείχνει σαν ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί!!Εκκλησιαστικά σκάνδαλα, πολιτικά σκάνδαλα, και μια χώρα που ζει στον ρυθμό των ριάλιτι!!

ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ "ΑΓΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!


Άξεστοι και δολοφόνοι άγιοι του Νίκου Λακόπουλου, Ελευθεροτυπία, 24/8/2014
Η χριστιανική θρησκεία διαθέτει εκατοντάδες ΨΕΥΤΟάγιους!!!!Ωστόσο πίσω από τα εικονίσματα κρύβονται μερικές φορές δολοφόνοι και εγκληματίες κατά συρροήν που όμως... μετανόησαν ή έγιναν «χορηγοί» της Εκκλησίας που τους αγιοποίησε. Οι «άγιοι-δολοφόνοι» είναι συνήθως αυτοκράτορες, επίσκοποι ή πατριάρχες και γυναίκες σύζυγοι ή μητέρες αυτοκρατόρων που εξαγόρασαν την αγιοποίησή τους με «υπηρεσίες» όπως δωρεές, ανέγερση εκκλησιών, ευνοϊκούς νόμους. Ο Μέγας Κωνσταντίνος είναι ένας κατά συρροήν δολοφόνος αφού σκότωσε γαμπρό, γιο, εγγονό και τη σύζυγό του μαζί με χιλιάδες θύματα στους πολέμους του. Ο Μέγας Θεοδόσιος βαρύνεται ανάμεσα σε άλλα και με τη Σφαγή του Ιππόδρομου στη Θεσσαλονίκη το 590 μ.Χ. με επτά έως δεκαπέντε χιλιάδες θύματα, όταν μεταξύ των άλλων απαγόρευσε την ομοφυλοφιλία.

alt