ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΟΡΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!

Πήραν το διπλό και γύρισαν στην μαρτυρική Κύπρο, οπαδοί και παίκτες του ΑΠΟΕΛ που έκαναν Γαλανόλευκη απόβαση εχτές το απόγευμα στην Κορυτσά. Οι Ελληνόψυχοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ απάντησαν στην προκλητικότητα των γκέκηδων με Σημαίες της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου και της ΕΟΚΑ στις εξέδρες και με δύο γκόλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Οι αλβανοί στις εξέδρες σήκωσαν τούρκικες σημαίες και πανώ που έγραφε ότι η Κύπρος είναι τουρκική, αλλά αυτό περισσότερο πείσμωσε παρά πτόησε τους ΑΠΟΕΛίστας που κράτησαν ψηλά τις Ελληνικές Σημαίες καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν και οι Έλληνες δημοσιογράφοι από την Κύπρο που ακολούθησαν την αποστολή Ελληνικής ομάδας.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ 15΄ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ....

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ 15΄ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ 6΄ΑΙΩΝΑ ''ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ'' ΠΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ (ΘΑΝΑΤΟ).ΑΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΈΡΡΙΠΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΠΗΛΕΑΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΛΠΑΚΙ & ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!Τον έβαλε και ο Κάρολος τον "κεφτέ"...!!!Τα θεοκρατικά Μ.Μ.Ε έκαναν μούγκα το θέμα μόνο η τιμημένη χλαμύδα ενοχλεί τους ανθέλληνες!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΣ!

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΓΕΝΗ

Η επιστολή που απέστειλε Έλληνας ομογενής που ζει στο Μόναχο συνοδευόμενη από την σχετική φωτογραφία θέτει ένα βασικό ερώτημα. «Άρχισε το ξεπούλημα της Ελλάδας; Ζω στο Μόναχο της Γερμανίας και εργάζομαι σε μια εταιρεία η οποία στεγάζεται δίπλα από το γενικό προξενείο των Σκοπίων. Μέχρι πρότινος η πινακίδα έξω από τον ως άνω προξενείο είχε την ονομασία FYROM στο χώρο που αναφερόταν το κράτος. Πριν λίγες ημέρες αντικατέστησαν την πινακίδα με καινούργια στην οποία αναγράφετε πλέον σκέτο το “Mακεδονία”.

CDS και Παπανδρέου!ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

Μια άγνωστη, αλλά παλαιά επενδυτική εταιρεία (ιδρύθηκε το 1971), που διαχειρίζεται πάνω από 8 δισ. ευρώ και πελάτες της έχει θεσμικούς αλλά και πλούσιες οικογένειες, εμφανίζει ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της τον αδελφό του πρωθυπουργού, τον Αντρίκο Παπανδρέου.
Πρόκειται για τη UNIGESTION, μια εταιρεία που αυτοσυστήνεται ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στις δραστηριότητες των Hedge Funds και του Private Equity με γραφεία στη Γενεύη, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στη Σιγκαπούρη και στα Channel Islands.

ΤΟ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!

Ο ΧΡΙΣΤΙAΝΙΣΜΟΣ ΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ!ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΈΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΙΟΙ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ!!!

Η Ελλάδα του σήμερα είναι γεμάτη από προδότες, ανθέλληνες και εβραιοδούλους και μ’ έναν λαό Ρωμιό, Ραγιά,δούλο του Θεού,ανήμπορο να αντιδράσει όπως πρέπει και να φανεί αντάξιος των Ελλήνων προγόνων του!!!Πάμε χαμένοι και εμείς και η πατρίδα μας!!!Ανάξιοι!!Από δω και στο έξεις δεν θα λέτε ντρέπομαι που είμαι Έλληνας αλλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ!!ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΙΣΤΟΥ!!!ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ 


 altΜαρτυρία κ. Ξυναρή Νικολάου, κατοίκου Πάφου της Κύπρου:

Το επάγγελμα μου είναι υδραυλικός. Μια μέρα τον Ιούλιο του 1997, τελείωσα την εργασία μου και μάζευα τα εργαλεία μου για να τα βάλω στο αυτοκίνητο. Ήταν σούρουπο, δεν έβλεπα καλά. Είχε έναν «τέλιν» (σύρμα) πού απλώνουν τα ρούχα και κρεμόταν απ' αυτό άλλο «ττέλιν» με ένα γάντζο δύο πόντους στην άκρη. Αφού μάζεψα τα εργαλεία και σηκώθηκα να πάω στο αυτοκίνητο, μπήκε ο γάντζος στο μάτι μου και έμεινα ακίνητος, σαν το ψάρι στο αγκίστρι.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105 ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ "ΙΕΡΕΑΣ" !!!

ekklisiaae

Να ζητήσετε συγχώρεση από τον Μητροπολίτη με μία δήλωση του νόμου 105 επειδή παντρευτήκατε με πολιτικό γάμο», είπε ο ιερέας στο ζευγάρι και οι δύο νέοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα.


ΒΟΜΒΑ!!ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ CYBER SEX ME ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!~!!

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ!!!

333.png

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Δημοσκόπηση: Η ΝΔ προηγείται με 1,3% του ΠΑΣΟΚΜικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματαΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!!
Δημοσκόπηση: Η ΝΔ προηγείται με 1,3% του ΠΑΣΟΚ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ!!!

TheodwrosKolokotrwnhs-OlogossthnPny.jpg picture by steangleΔιακήρυξη της β'; Εθνικής Συνελεύσεως του Άστρους, 18 Απριλίου «1823»: «Ο κρότος των ημετέρων όπλων συνετάραξε το βυζάντιο»!!Πολύ καλό το άρθρο,εγω θα θέσω ένα ερώτημα σ' αυτούς που θα αμφισβητήσουν τα στοιχεία!!Ερώτημα:Ποιοι απομάκρυναν τις εικόνες τις Παναγίας και τα Χριστιανικά σύμβολα από την Ακρόπολη??Όπως θα γνωρίζετε οι ανθέλληνες Χριστιανοί είχαν μετατρέψει τον ναό της Παλλάδος Αθήνας σε εκκλησία της Εβραίος Μαριάμ!!Ποιοι καθάρισαν τον ναό της Αθηνάς??ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821!!ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ!!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ