ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΡΑΒΙΝΟΣ MARCUS ELI RAVAGE: ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!!!!

 


Η αλήθεια είναι πως μέσα από τα βάθη της Ιστορίας, αυτοί που εξουσιάζουν
 το Ισραήλ δεν παύουν να δηλώνουν την έχθρα και το μίσος τους προς τους
 Έλληνες, ακόμα και μέσα από τα ιερά τους βιβλία, τα οποία συναντούμε και
 στην Αγία Γραφή, κυρίως μέσα στην Παλαιά Διαθήκη.
Ο ραβίνος MARCUS ELI RAVAGE στο περιοδικό Century των ΗΠΑ λέει 
χαρακτηριστικώς και δίχως ίχνος ντροπής:

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΣΗΦ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΙΝΗ ΚΑΙ Η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ!!!

 


Από τον Ιωσήφ λοιπόν, κληρονόμησε τα ξανθά του τα μαλλιά -ο Χριστός; Τον Ιωσήφ, που -στην εικόνα αυτή, δεν μοιάζει και πολύ με γέρο 80 χρόνων, όπως λένε ότι ήταν όταν αρραβωνιάστηκε την 15χρονη Μαρία!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

 


Υπάρχουν πάρα πολλές παραδόσεις και έθιμα στην σημερινή κοινωνία, που έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία Ελλάδα.  Σημαντικό στοιχείο, σχετικά με την διαχρονικότητα αυτών των εθίμων και παραδόσεων , είναι όχι μόνο η εισχώρηση και διατήρησή τους στην σημερινή κοινωνία ,αλλά οτι ακόμα και αρκετές θρησκείες ,  διατήρησαν τα σημαντικότερα απο τα έθιμα αυτά και τα οικειοποιήθηκαν .  Στον Ελλαδικό χώρο , η

ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ"!!ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΩΡΙΓΕΝΗΣ?

 


Οι φανταστικοί διωγμοί των χριστιανών «μαρτύρων» 

Οι δήθεν διωγμοί των χριστιανών από τους Ρωμαίους είναι ακόμα ένα μεγάλο ψέμα των χριστιανών προκειμένου να κερδίσουν την συμπάθεια των πιστών !!Αρκεί από μόνο του το γεγονός ότι οι ίδιοι αγιοποίησαν τον Πιλάτο και την γυναίκα του και τους τιμούσαν έως και τον 4ον αιώνα για να ανατραπεί αυτός ο μύθος !!Οι Ρωμαίοι είχαν πάντα μια σχέση αγάπης και μίσους με την φιλοσοφία και τα μυστήρια!!Η λατρεία του Θεού  Διονυσου απαγορεύτηκε το 186 π.κ οι ναοί του καταστράφηκαν όλοι και οι οπαδοί του εκτελέστηκαν  ως συνωμότες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας!!Ακόμα και ο μεγάλος στωικός φιλόσοφος Επίκτητος εξορίστηκε μαζί με αμέτρητους άλλους!!Αντίθετα οι Ρωμαίοι έβλεπαν με συμπάθεια τους χριστιανούς και ο μύθος περί διωγμών των χριστιανών από τον Διοκλητιανό  καταρρίπτεται από τον χριστιανό Ωριγένη !!Στα μέσα του τρίτου αιώνα γράψει πως οι λίγοι

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ!!!

 



Ο ΒΙΑΙΟΣ εκχριστιανισμός τής Κύπρου δεν ήταν καθόλου μια ειρηνική ιεραποστολή. Απεναντίας, ο «ευαγγελισμός» τού νησιού φαίνεται μάλλον να ήταν αγγελία και πράξη τρόμου, βίας, και συστηματικού προσηλυτισμού, έως ότου το νησί να «αγκαλιάσει» (ή να «ασπαστεί», κ.λπ., όπως μάς λένε συνήθως οι δάσκαλοι) τον Χριστιανισμό. Τουλάχιστον, έτσι υποδεικνύουν οι πηγές, οι πλείστες των οποίων πολύ βολικά αγνοούνται ή υποβαθμίζονται από θεολόγους, υποψήφιους διδάκτορες τής Θεολογίας (π.χ. Χ. Κ. Οικονόμου: «Οι απαρχές τού Χριστιανισμού στην Κύπρο», διδακτορική διατριβή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 1986, σελ. 128-132.), καθηγητές, κ.λπ. Εδώ, θα αφήσουμε τις πηγές να μιλήσουν

ΡΩΜΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ Χέρτζογκ εύχεται Καλά Χριστούγεννα στους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο!!Και πως να μην εύχεται με το παραμύθι αυτο κατέκτησαν τον πλανήτη!!!

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ Isaac Herzog απευθύνει ευχές για τα Χριστούγεννα σε

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΔΡΑ!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ!!

Η Ιερουσαλήμ θα μοιράσει δωρεάν χριστουγεννιάτικα δέντρα!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ!!ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΠΛΟΥΤΙΣΕ!!

Την Τετάρτη, ο δήμος της Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει δωρεάν χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πόλη τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, συνεχίζοντας την ετήσια παράδοση των εορταστικών δέντρων, που δώρισε το Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο (JNF), σε αυτούς γιορτάζουν τις γιορτές των Χριστουγέννων . στην αγία γη.
ΙΕΡΗ ΓΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!

Περίπου 200 δέντρα θα διανεμηθούν στην πύλη της Γιάφα προς την Παλιά Πόλη, όπου βρίσκεται η Χριστιανική Συνοικία στολίζεται κάθε χρόνο με φώτα και στολίδια προς τιμήν της γιορτής, μεταξύ 9 π.μ. και 12 μ.μ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ:ΑΠΟ ΤΟ 379μετα ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

 



Ιστορία του εορτασμού των Χριστουγέννων!!!
Άλλη μια απάτη των  Σιωνιστών!!!Με τον Μύθο του Ιησού οι Εβραιοσιωνιστές κατάφεραν να υποδουλώσουν πνευματικά το μεγαλύτερο κομμάτι του πλανήτη!!Αν υπήρξε ο Ιησούς ο Ναζωραίος γιατί άργησαν τόσα χρόνια να γιορτάσουν την γέννησή του οι Χριστιανοί?? 
Μήπως λέω εγώ μήπως το όλο παραμύθι δημιουργήθηκε πολλά χρόνια μετά την υποτιθέμενη γέννηση του Ιησού??Και το μεγάλο ερώτημα είναι το γιατί δεν την αναφέρει κανένας ιστορικός συγγραφέας??

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!!!ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ!!!!!

 



Οι δήθεν διωγμοί των χριστιανών από τους Ρωμαίους είναι ακόμα ένα μεγάλο ψέμα των χριστιανών προκειμένου να κερδίσουν την συμπάθεια των πιστών !!Αρκεί από μόνο του το γεγονός ότι οι ίδιοι αγιοποίησαν τον Πιλάτο και την γυναίκα του και τους τιμούσαν έως και τον 4ον αιώνα για να ανατραπεί αυτός ο μύθος !!Οι Ρωμαίοι είχαν πάντα μια σχέση αγάπης και μίσους με την φιλοσοφία και τα μυστήρια!!Η λατρεία του Θεού  Διονυσου απαγορεύτηκε το 186 π.κ οι ναοί του καταστράφηκαν όλοι και οι οπαδοί του εκτελέστηκαν  ως συνωμότες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας!!Ακόμα και ο μεγάλος στωικός φιλόσοφος Επίκτητος εξορίστηκε μαζί με αμέτρητους άλλους!!

Αντίθετα οι Ρωμαίοι έβλεπαν με συμπάθεια τους χριστιανούς και ο μύθος περί διωγμών των χριστιανών από τον Διοκλητιανό  καταρρίπτεται από τον χριστιανό Ωριγένη !!Στα μέσα του τρίτου αιώνα γράψει πως οι λίγοι χριστιανοί που πέθαναν για την πίστη τους είναι εύκολο να μετρηθούν!!Στους διωγμούς του Δεκιου στην Αλεξάνδρεια μόνο δέκα άνδρες και εφτά γυναίκες πέθαναν επειδή ήταν χριστιανοί!!                             Ο δε αυτοκράτορας Αλέξανδρος Σεβήρος είχε το άγαλμα του Ιησού στο προσωπικό του παρεκκλήσι για τέτοιους διωγμούς μιλάμε!!!ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ!!Απολλώνιος

http://www.hellenica.de/Griechenland/Ikone/AgioiDeka.jpg

Είναι ευρέως διάχυτη η εντύπωση σήμερα, πως οι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΛΕΥΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ

 



Είναι γεγονός ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εβραίων, το οποίο κρύβεται πίσω από την απόφαση Σημίτη για την απάλειψη του θρησκεύματος από τις νέες ταυτότητες ασκεί μέρος της εξουσίας του μέσω των Τεκτονικών Στοών που δυστυχώς υπάρχουν και στην χώρα μας. Η δράση των Στοών αυτών είναι κυρίως παρασκηνιακή και αποσκοπεί στην εδραίωση των θέσεων και απόψεων τους. Αν και οι ίδιοι οι Τέκτονες