ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΔΡΑ!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ!!

Η Ιερουσαλήμ θα μοιράσει δωρεάν χριστουγεννιάτικα δέντρα!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ!!ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΠΛΟΥΤΙΣΕ!!

Την Τετάρτη, ο δήμος της Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει δωρεάν χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πόλη τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, συνεχίζοντας την ετήσια παράδοση των εορταστικών δέντρων, που δώρισε το Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο (JNF), σε αυτούς γιορτάζουν τις γιορτές των Χριστουγέννων . στην αγία γη.
ΙΕΡΗ ΓΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!

Περίπου 200 δέντρα θα διανεμηθούν στην πύλη της Γιάφα προς την Παλιά Πόλη, όπου βρίσκεται η Χριστιανική Συνοικία στολίζεται κάθε χρόνο με φώτα και στολίδια προς τιμήν της γιορτής, μεταξύ 9 π.μ. και 12 μ.μ.

Κάθε χρόνο, το JNF μοιράζει χριστουγεννιάτικα δέντρα ιδρύματα που γιορτάζουν τις γιορτές, όπως εκκλησίες, μοναστήρια, μοναστήρια, πρεσβείες, ξένους δημοσιογράφους και το ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με το JNF, τα δέντρα που χρησιμοποιούνται για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι τα κυπαρίσσια της Αριζόνα. Κάθε δάσος JNF χωρίζεται σε «συστάδες» δέντρων που προσδιορίζονται με βάση την ημερομηνία φύτευσης, τον τύπο του δέντρου και τον ρυθμό ανάπτυξης.

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τα οικόπεδα κυπαρισσιού στην Αριζόνα θα υποβληθούν σε μια διαδικασία που ονομάζεται «αραίωμα», στην οποία δασολόγοι του JNF αφαιρούν χαμόκλαδα, κόβουν κορυφές δέντρων και κόβουν νεκρά ή άρρωστα δέντρα, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση των δασικών πυρκαγιών και να ενθαρρύνεται η υγιής ανάπτυξη στα δάση. .

Η διαδικασία δίνει επίσης πολλά όμορφα και υψηλής ποιότητας κυπαρίσσια που θα χρησιμοποιηθούν ως μέρος μιας παραδοσιακής χριστουγεννιάτικης γιορτής. Όσο για φώτα, στολίδια και πούλιες, οι γιορτές είναι μόνοι τους – αλλά δεν είναι δύσκολο να βρεις διακοσμητικά, ειδικά σε χριστιανικές τοποθεσίες όπως η Ναζαρέτ και η η Βηθλεέμ , όπου πραγματοποιούνται ετήσιοι εορτασμοί Χριστουγέννων για χιλιάδες επισκέπτες.

Ο δήμαρχος της Ιερουσαλήμ Nir Barkat ανακοίνωσε επίσης ότι θα φιλοξενήσει την ετήσια πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της πόλης για ηγέτες και εκπροσώπους διαφορετικών θρησκευτικών κοινοτήτων του Ισραήλ στις 21 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου