ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε:ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821: ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ!!


ΠΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!:ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ: ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ!!
ΑΚΡΟΤ.jpg

Κατά την πολιορκία της Ακρόπολης, το 1822, από τους επαναστατημένους Έλληνες, αναφέρεται ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αρχαιολόγο Κυριάκο Πιττάκη. Αντιγράφεται το κείμενο, έτσι όπως βρίσκεται σήμερα δημοσιευμένο σε πολλές ελληνικές ιστοσελίδες:

>Ι< ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ονόματα των μασόνων της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας:

* Ανδρέας (πρίγκιπας, απελάθηκε από τη χώρα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922),
* Βασίλειος Γ&acute; (οικουμενικός πατριάρχης)
* Βενέδικτος (πατριάρχης Ιεροσολύμων, κατά κόσμον Παπαδόπουλος Βασίλειος)
* Βενιζέλος Ελευθέριος (πρωθυπουργός)
* Γεώργιος B&acute; (βασιλιάς)
* Γούναρης Δημήτριος (πρωθυπουργός)
* Θεοτόκης Ιωάννης (Τζον) (πρωθυπουργός)
* Θεοτόκης Γεώργιος (πρωθυπουργός)
* Ιωακείμ Γ&acute; (οικουμενικός πατριάρχης)
* Καλογερόπουλος Νικόλαος (πρωθυπουργός),
* Καποδίστριας Ιωάννης (πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας),
* Κροκιδάς Σωτήριος (πρωθυπουργός),
* Λογοθετόπουλος Κων. (πρωθυπουργός),
* Μελέτιος B&acute; (αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος,
* Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης - κατά κόσμον Εμμ. Μεταξάκης),
* Μεταξάς Ιωάννης (πρωθυπουργός),
* Παπαναστασίου Αλέξανδρος (πρωθυπουργός),
* Πιπινέλης Παναγιώτης (πρωθυπουργός),
* Σοφούλης Θεμιστοκλής (πρωθυπουργός),
* Στράτος Νικόλαος (πρωθυπουργός),
* Φώτιος (πατριάρχης Αλεξανδρείας - κατά κόσμον Πέρογλου Γεώργιος),
* Χριστόφορος (πρίγκιπας),
* Χρύσανθος (μητροπολίτης Τραπεζούντος και στη συνέχεια αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος - κατά κόσμον Φιλιππίδης Χαρίλαος).
* Αγγελόπουλος Γεώργιος (καθηγητής),
* Αγγελόπουλος Κων. (πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπουργός),
* Αδαμαντίου Αδάμ (καθηγητής),
* Αθανασιάδης Κων. (καθηγητής),
* Αθηνογένης Αντώνιος (υπουργός),
* Αλεξανδρής Κων. (ναύαρχος, υπουργός),
* Αναγνωστόπουλος Ανδρ. (καθηγητής),
* Αναγνωστόπουλος Γεώργ. (καθηγητής),
* Ανδρεάδης Ανδρέας (ακαδημαϊκός),
* Αντωνόπουλος Σπήλιος (υπουργός, μέλος του Διευθυντηρίου το 1863),

>Ι< ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ


Εντολή ΕΛ.ΑΣ.: «Χτυπήστε τις ελληνικές σημαίες»
Ο πανικός που έχει καταλάβει όμως τους επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν οδηγήσει και σε μια εξωφρενική εντολή προς τις δυνάμεις καταστολής: Να είναι ιδιαίτερα βίαιοι όταν αντιλαμβάνονται ότι επικεφαλής κάποιου μπλοκ το οποίο κινείται προς τη Βουλή βρίσκεται ελληνική σημαία!
Ο λόγος είναι... απλός: Οι εξοργισμένοι πολίτες αντιδρούν πιο αποφασιστικά όταν έχουν μπροστά τους μιαν ελληνική σημαία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ό,τι συνέβη την περασμένη Τρίτη όταν διαδηλωτές κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το πρώτο σκαλί στη σκάλα του Άγνωστου Στρατιώτη προς τη Βουλή, κρατώντας μια μεγάλη ελληνική σημαία και αιφνιδιάζοντας τα ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο.

>Ι< Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΔΗΘΕΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ

>Ι< Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ(ΑΝΤΙ-ΝWO)
http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99-%CE%9D%CE%95%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%99%CE%A4%CE%95%CE%A3-ANTI-NWO/160624827351069
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

>Ι< ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΓΕΛΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΦΩΤΟΦΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΕΙ ΣΑΥΤΟΝ
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ; ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ,ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩ).147 ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΥΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΣΗΙΔΟΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΟΛΑΓΝΕΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ Η ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ( Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ), ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ"ΘΕΟ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ;
ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ,ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΕΔΡΑΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΤΗΝ ΑΦΟΡΙΣΕ,ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΠΕΡΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΜΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΔΙΑ ΤΟ "ΑΓΝΟΝ" ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΖΩΟ,ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

Τη σπάθα σήκωσε και πάλι!


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!

ΠΕΡΙ ΑΝΔΕΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Ο Αριστοτελης,ο Ανθρωπος που συστηματοποιησε κάθε σκεψη και κάθε γνωση,δεν θα ηταν δυνατον να μην ασχοληθει και με τους τομεις της ηθικης του ανθρωπου.Μεσα στα ηθικα του,αναλυει πανουσιωδη θεματα σχετικα με την ζωη και την συμπεριφορα μας,και εξεταζει εννοιες και αξιες.Μια ακρως σημαντικη,και ακρως απαραιτητη αρετη μετα την δικαιοσυνη είναι η ανδρεια(καθως όπως μας λεει και ο Σπαρτιατης Αγησιλαος,αν υπηρχε δικαιοσυνη παντου θα ηταν αχρηστη η ανδρεια).Ανθρωποι μπορει να υπαρχουν πολλοι,Ανδρες(και δεν εννοω απλα αρσενικα) όμως είναι λιγοι.Ας δουμε τι μας λεει ο πανεπιστημονας Αριστοτελης..

«Η ανδρεια είναι η μεσοτητα σε σχεση με τον φοβο και το θαρρος.Ο ανδρειος εχει να κανει με πραγματα που προκαλουν μεγιστο φοβο και κανεις άλλος περαν αυτου δεν υποφερει τα δεινη τοσο μετρημενα οσο ο ανδρειος.Το πιο φοβερο απ’όλα είναι ο θανατος,καθως με αυτόν τα παντα ληγουν.Σε σχεση με αυτό μπορουμε να πουμε πως ανδρειος ονομαζεται εκεινος που δεν φοβαται τον ενδοξο θανατο και ολες εκεινες τις επικινδυνες καταστασεις που απειλουν με θανατο.Ανδρειος είναι οποιος υπομενει και φοβαται οσα πρεπει και χαριν εκεινου που πρεπει και με τον τροπο και τον χρονο που πρεπει.Αισθανεται και πραττει όπως του επιτρεπει η αξιοπρεπεια του και η λογικη του.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ξέρει τίνος βιβλίο μετέφρασε ο κ. Δ. Καζάκης;;..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:


Ο κ. Δημητράκης Καζάκης
, το 2006, επέλεξε να είναι ο μεταφραστής του βιβλίου «Macedonia: Its Races and Their Future» (Μακεδονία: Οι Ράτσες -φυλές- και η προοπτική τους), του τυχοδιώκτη και έμμισθου πράκτορα του Βρετανικού ιμπεριαλισμού και της επίσημης Βρετανικής κυβερνητικής αποικιοκρατίας, Henry Noel Brailsford.

Ο τυχοδιώκτης Βρετανός πράκτορας Henry Noel Brailsford, έχει τεράστιο ενδιαφέρον, διότι είχε προκάλυψη τη δημοσιογραφία και τις αριστερίστικες οργανώσεις του, και δούλεψε σκληρά, για να δημιουργηθεί ανεξάρτητη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ανεξάρτητη «ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», και τα δύο κρατίδια, ξεκωμμένα από τον Ελληνικό εθνικό ιστό, που θα έμενε μέχρι τη Θεσσαλία. Και τα δύο (δημοσιογραφία και αριστερές οργανώσεις) τα άλλαζε ή τα μετονόμαζε σαν τα πουκάμισα. Σαν τα σημερινά ξυραφάκια μιας χρήσης.

Μόνο μία ήταν η σταθερά αξία του Henry Noel Brailsford: ο Εβραίος εκδότης-βιβλιοπώλης F.M. Leventhal, ο οποίος προς το τέλος της ζωής του, του κατασκεύασε μια εξαγνισμένη βιογραφία.

Ο τυχοδιώκτης αριστερός
της Αυτού Μεγαλειότητας της Βρετανικής μοναρχίας, επισκέφθηκε συχνά τα μέρη μας, και δούλεψε σκληρά, για το «διαίρει και βασίλευε» της Εγγλέζικης αποικιοκρατίας, που μεταφράζεται, στη κατασκευή μικρών εύχρηστων ανεξάρτητων κρατιδίων. Μεταξύ των εργολαβιών που είχε αναλάβει, ήταν:

>Ι< ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Η ηλεκτρονική όπως διαμορφώθηκε μετά την εφεύρεση του καθοδικού σωλήνα παραγωγής ηλεκτρονίων του Αγγλου φυσικού J. Thomson έχει με την πάροδο του χρόνου μετεξελιχθή στην μικροηλεκτρονική φερόμενη διεθνώς δια του ελληνικού όρου Microelectronics ένα κλάδο που έχει σαν αντικείμενο την κάλυψη των αναγκών της διαστημικής τεχνολογίας σε ηλεκτρονικά όργανα και εξαρτήματα μειωμένων κατά το δυνατόν διαστάσεων και μεγέθους.

Έτσι ο καθοδικός σωλήνας παραγωγής ηλεκτρονίων του Thomson που στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από το τρανζίστορ σε τελευταία εξέλιξη οδήγησε στην κατασκευή ενός ισοδύναμου οργάνου με βάση το πλακίδιο σιλικόνης silicon chip (τσιπ) το οποίο είναι ένας ημιαγωγός παραγωγής ηλεκτρονίων δέκτης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας την οποία εκπέμπει μια πηγή.
 Συνεπώς για να ενεργοποιηθεί το chip και να παράγει ρεύμα ηλεκτρονίων πρέπει να δεχθεί ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.Τι είναι όμως αυτή; Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα διαρρέει μαγνητικό αγωγό δημιουργείται ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και όταν αυτό το πεδίο κινηθεί στον χώρο παράγεται ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα άλλως πως καλούμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Oί Ιππότες της Μάλτας.Το χτίσιμο του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ισραήλ και η ίδρυση του Ισραήλ το 1947..Δείτε τις φωτογραφίες..

ΠΗΓΗ http://www.promitheasblog.com/
Οι Ιππότες της Μάλτας είναι ένα από τα παλαιότερα καθολικα τάγματα του Βατικανού που ιδρύθηκε το 1046 κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών στην Ιερουσαλήμ.

 Οι 13 γραμμές αίματος των Illuminati (The Astor Bloodline,  
The Bundy Bloodline,The Collins Bloodline,The DuPont Bloodline,The Freeman Bloodline,The Kennedy Bloodline,The Li Bloodline,The Onassis Bloodline,The Reynolds bloodline,The Rockefeller Bloodline,The Rothschild Bloodline,The Russell Bloodline,The Van Duyn Bloodline)διοικούνται από τους Ιππότες της Μάλτας ,απο το ιππικό τάγμα του Αγίου Τάφου της Ιερουσαλήμ που είναι υπό την προστασία του πάπα και the Society of Jesus( The Society of Jesus (Latin: Societas Iesu, S.J., SJ, or SI) is a Catholic male religious order that follows the teachings of the Catholic Church. The members are called Jesuits, and are also known colloquially as "God's Marines).
Oι τέκτονες ελέγχονται από the Society of Jesus...
http://hellasxg.blogspot.com

Δείτε τις φωτογραφίες...

Nicholas Papanicolaou

>Ι< ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΨΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με σύσσωμη κατ’ έθιμο τη συμμετοχή της πολιτικής, στρατιωτικής και πνευματικής ηγεσίας του Ελληνικού Κράτους, θα εορτασθεί στις 29 Φεβρουαρίου όπως κάθε χρόνο από της ιδρύσεώς του έως σήμερα την Α΄ Κυριακή της Σαρακοστής, η Κυριακή της Ορθοδοξίας.
          Κάθε χρόνο την ημέρα αυτή, από το 787 μ.Χ. αφ’ ότου η Ζ΄ Οικουμενική Σύνοδος της Νικαίας υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη Ταρασίου διατύπωσε  τα κείμενα του Συνοδικού και τα καθιέρωσε ως μέρος της επίσημης ακολουθίας ψάλλονται σ΄ όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες επτά αφορισμοί κατά των Ελλήνων και του Ελληνικού πολιτισμού καθώς κι ένα υβριστικό τροπάριο κι ένας υβριστικός μακαρισμός.
          Τα απαράδεκτα αυτά κείμενα έχουν ως εξής :
«Έτι, τοις φρονούσι και λέγουσι κτιστήν είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυπόστατου θεότητος, ως κτιστήν εκ τούτου πάντως και αυτήν την θείαν ονσίαν αναγκαξομένοις δοξάζειν. Κτιστή γαρ κατά τους Αγίους ενέργεια, κτιστήν δηλώσει και φύσιν άκτιστον δέ, άκτιστον χαρακτηρίζει ουσίαν. Καντεύθεν ήδη κινδυνεύουσι εις θείαν παντελή περιπίπτειν, και την ελληνικήν μυθολογίαν και την των κτισμάτων λατρείαν, τη καθαρά και αμώμω των χριστια-νών πίστει προστριβομένοις, μη ομολογοϋσι δε κατά τας αγίας θεοπνεύστους θεολογίας, και το της Εκκλησίας ευσεβές φρόνημα, άκτιστον είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυ­πόστατου θεότητος ανάθεμα τρις».

Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ:ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ!ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ:ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑΪΖΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!



Αξιότιμοι κύριοι:

Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σ εσάς τους Αθέους να σάς ενημερώσω για το εξής: Πρίν από λίγο (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Τουρκαλβανός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι.
Και τί είπε ο άθλιος ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5! Πιό πολύ πονάει ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!..

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

7/2 ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ FOCUS.


ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ" ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΗΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΑΓΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ,ΤΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Μεταξύ κατεργαραίων «Αλληλεγγύη»;ΝΥΝ ΜΚΟ «Αποστολή»

Πάει για παραγραφή ο κ.Φουρλεμάδης; 

Χρυσόστομος τ.Ζακύνθου: «Για την «Αλληλεγγύη» έχω στείλει γράμμα εδώ και ενάμιση χρόνο στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του λέω: «Δεν μάθατε τίποτε περί “Αλληλεγγύης”, στην οποία αναμειγνύονται και πολιτικά πρόσωπα; Τι θα κάνετε;». Νομίζω ότι το πάνε έτσι για να γίνει παραγραφή»..
Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
Κύριε Ροΐδη,
Ο μητροπολίτης τ. Ζακύνθου Χρυσόστομος άνοιξε (λίγο) το στόμα του και ξεμπροστιάζει το φίλο του, τον Αρχιεπίσκοπο “Αλληλεγγύης”-“Αποστολής”, Βουλιαγμένης, Βοιωτοπεδίου, Σιβιτανιδείου, Λαυρεντιάδη, Κατάρ, Ασωπού (Βουργένι) και Οινοφύτων (Στανιάτες) κ.Λιάπη:
«Η Εκκλησία ακόμα ελέγχεται από το σύστημα Χριστόδουλου (“Free Sunday”: 25-12-2011)
M.:“………….Το μόνο που άλλαξε ήταν, αντί Χριστόδουλου, Ιερώνυμος. Ο ένας φώναζε δυνατά ό,τι ήθελε να κάνει, ενώ ο άλλος το κάνει μουλωχτά……….
Δ.: Καθ’ οδόν το τσουνάμι. Φοβάστε κάτι αντίστοιχο και σήμερα;
Μ.:Στο δρόμο είναι το τσουνάμι.
Δ: Τότε υπήρξαν οικονομικές και άλλες υποθέσεις που είχαν πλήξει την τότε ηγεσία της Εκκλησίας…
Μ: Γιατί, δεν έχουμε οικονομικές τώρα; Τι έγινε με την «Αλληλεγγύη»; Τι έγινε με το Ίδρυμα Κόκκορη; Τι έγινε με τα… φιλέτα της Βουλιαγμένης, που τα πούλησαν αντί πινακίου άνευ φακής στη Σύνοδο;
Δ.:Η υπόθεση της «Αλληλεγγύης» ανάγεται πάντως στην προηγούμενη περίοδο…
Μ:Σύμφωνοι, αλλά τι έγινε; Έμεινε ατιμώρητος με τόσα εκατομμύρια που φέρεται ότι έχει καταχραστεί.

«Στενές επαφές» του μίστερ Siemens με την ηγετική ομάδα της Εκκλησίας επί Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Η SIEMENS Ευλόγησε και την «Αλληλεγγύη» που μεταβαπτίστηκε παρουσία των κ.κ.Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη σε «Αποστολή» και 

ξεπλύθηκε.-----------------------------------------------------------------

«Στενές επαφές» του μίστερ Siemens Ελλάς Μιχ. Χριστοφοράκου με την ηγετική ομάδα της Εκκλησίας επί Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αποκαλύπτουν έγγραφα της δικογραφίας αλλά και πηγές της Εκκλησίας που είναι σε θέση να γνωρίζουν.
Παρών ο Κυρ. Μητσοτάκης στην παρασημοφόρηση του άλλοτε ισχυρού άντρα της Siemens Γερμανίας Χάινριχ Φον Πίρερ Παρών ο Κυρ. Μητσοτάκης στην παρασημοφόρηση του άλλοτε ισχυρού άντρα της Siemens Γερμανίας Χάινριχ Φον Πίρερ Στο περίφημο πλέον ημερολόγιο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της γερμανικής εταιρείας και συγκεκριμένα κατά τους μήνες Φεβρουάριο-Απρίλιο 2004 καταγράφονται τουλάχιστον έξι επαφές του Μιχ. Χριστοφοράκου με τον πρώην επικεφαλής της μη κυβερνητικής οργάνωσης της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη», Δημ. Φουρλεμάδη.
Τη σχέση εμπιστοσύνης, που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των δύο ανδρών, αποδεικνύουν όχι μόνο οι συχνές εγγραφές του ημερολογίου αλλά και η «δωρεά» που έκανε ο κ. Χριστοφοράκος στην «Αλληλεγγύη» και καταγράφεται και στα αρχεία της οργάνωσης. Στις 22 Απριλίου 2004 υπάρχει η σημείωση: «κυρία Β..., γραφείο Φουρλεμάδη -κλειστό κύκλωμα, με κάμερες, θα στείλει κάποιον...».