ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!!!



 
Το Εμπόριον, λοιπόν, βρίσκεται περίπου 138 χλμ. βόρεια της Βαρκελώνης, στην επαρχία της Τζιρόνα, και αρκετά κοντά στα γαλλικά σύνορα. Αν και δεν έχει ανασκαφεί ακόμη ολόκληρος ο χώρος όπου κάποτε εκτεινόταν η ελληνική και αργότερα η ρωμαϊκή πόλη, εντούτοις συγκεντρώνει το ζωηρό ενδιαφέρον της ισπανικής αρχαιολογικής κοινότητας και αποτελεί σταθερά πόλο έλξης για Ισπανούς και Γάλλους. Σε καμιά άλλη αρχαία πόλη, άλλωστε, δεν ανακαλύφτηκαν ποτέ τόσο λεπτομερή στοιχεία για μια πόλη όπου επί αιώνες συνυπήρξαν ο ελληνικός, ο ρωμαϊκός και ο ιβηρικός πολιτισμός. Μια βόλτα ανάμεσα στα ευρήματα της αρχαίας πολιτείας μάς ταξιδεύει σε εποχές λίγο πολύ άγνωστες για μας τους Ελληνες, που ωστόσο περιγράφουν ένα κομμάτι της ιστορίας δύο χωρών: της Ελλάδας και της Ισπανίας.

PALACIO DE LAS GRECAS: Τα παλάτια των ΕΛΛΗΝΩΝ στο Μεξικό !!!


Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: Δραματικές εξελίξεις στο "Άγιον" Όρος: Ανακηρύσσεται ανεξάρτητο !

ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ;ΜΟΥΓΚΑ! ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ: ΕΛΛΗΝ Η ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;
 -----------------------------------------------------------------------
Πολύ άσχημα εξελίσσεται για την Ελλάδα ένα άλλο μέτωπο, στο οποίο μέσα στην τρικυμία των ημερών δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή: Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδόνιας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό. Και λέμε από τον εθνικό κορμό γιατί ως γνωστόν το Άγιο Όρος δεν υπάγεται τυπικά στην ελληνική διοίκηση, αλλά είναι αυτοδιοικούμενο.
Αύριο έχουμε συνεδρίαση της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, για να συζητήσει το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων των Ιερών Μονών, τα οποία βρίσκονται εκτός της χερσονήσου, το θέμα το οποίο έχει δημιουργήσεη την μετωπική σύγκρουση με την ελληνική Πολιτεία με ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την ... Ρωσία να επέμβει δυναμικά!

Ο Παπαδήμος έδωσε 1.450.000€ δημόσιο χρήμα χορηγία στο "Άγιο" Όρος


Δεν γίνεται τέτοιες εποχές που μας παίρνουν και τα 100€ που έχουμε όλα κιόλα να κάνουν χορηγίες εκατομμυρίων στο Άγιο Όρος.