ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!! Ο "ΑΓΙΟΣ" ΛΕΠΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!!!!ΒΙΝΤΕΟ

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ??
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!
 ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΑΣ?? 
Νικηφόρος (κατά κόσμο Νικόλαος Τζανακάκης) γεννήθηκε σ' ένα ορεινό χωριό των Χανίων, στο Σηρικάρι, καστανοχώρι στα δυτικά του Νομού με υγιεινό κλίμα, με όμορφα δάση, πλούσια νερά, φαράγγια και σπήλαια
.
Εκείνη την εποχή, τους λεπρούς τους απομόνωναν στο νησί Σπιναλόγκα, διότι η λέπρα ως μεταδοτική αρρώστια αντιμετωπίζονταν με φόβο και αποτροπιασμό.
alt
Ο Νικόλαος όταν έγινε 16 ετών και

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΙΕΡΟ"ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΚΡΙΔΑ
ΑΥΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 1668 ΧΡΟΝΙΑ!!
ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΚΡΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ!!
Χρησιμοποιώντας ένα κομποσχοίνι
Για είκοσι χρόνια - εντός και εκτός - έχω χρησιμοποιήσει ένα κομποσχοίνι αγόρασα σε Θεολογικής Σχολής του Αγίου Μιχαήλ στο Llandaff, Κάρντιφ. Εμπνεύστηκα να χρησιμοποιήσετε είναι μετά την ανάγνωση και την επανεξέταση «Ο Δρόμος του Προσκυνητή». Δεν μπορώ να πω ότι έχω χρησιμοποιήσει με συνέπεια για ένα μεγάλο μέρος εκείνου του χρόνου, εκτός αν βρεθεί άλλη προσευχή είναι δύσκολο, αλλά κατά το παρελθόν έτος ή έτσι έχει γίνει ένα πολύ πιο θεμελιώδες μέρος της ζωής μου προσευχή. Έχω επίσης ανακαλύψει ότι για να «πάρετε» ή «έργο» που χρειάζεται για να προσευχόταν συχνά.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ!!ΤΑ ΒΙΑΖΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!


lamia
Φρίκη: Κλείδωνε τις πόρτες και έβαζε εκκλησιαστική μουσική ο δικηγόρος που φέρεται ότι κακοποιούσε τα εγγόνια του!!Αυτά τα αποτελέσματα έχει η Εβραιοχριστιανική παιδεία!!!
Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε το 7χρονο κοριτσάκι τον εφιάλτη που ζούσε ή ίδια και το αδελφάκι της από τον παππού τους στη Λαμία Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα, με την πολύ σοβαρή υπόθεση των δύο μικρών παιδιών που φέρεται να έχουν κακοποιηθεί από τον 69χρονο παππού τους. Οι Αρχές περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση που θα τεκμηριώσει και επιστημονικά σε τι βαθμό είναι το μέγεθος της κακοποίησης, αφού

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!!ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ ΕΔΩ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ..
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!
Ως γνωστόν οι τρεις ιεράρχες θεωρούνται Έλληνες από τους αδα­είς και προ­πα­γαν­δί­ζονται ως τέτοιοι από τους γνώστες των πραγμάτων αλλά σκοπίμους ψεύτες Εβραιοοχριστιανούς Νεοορθοδό­ξους.
Δεν θα ασχοληθούμε πολύ με τα γραπτά τους, τις ημέρες και τα έργα τους εδώ, αλλά μόνο ελάχιστα τινά θα αναφέρομε διά την μη-ελλη­νικότητά τους. Για τα υπόλοιπα σας παραπέμπομε σε μερικά βιβλία της βιβλιογραφίας μας! Οι αδαείς νο­μί­ζουν ότι ήταν Έλληνες επειδή έτσι τους είπαν οι ιερείς και οι θεολόγοι και επειδή αυ­τοί σπούδασαν, ομίλη­σαν και έγραψαν στην Ελληνική γλώσσα. Αυτό τους κάνει εξ ορισμού Ελληνιστές, τίποτα άλλο. Από την Ελληνιστική μόρφωση που έλαβαν χρησι­μοποίησαν, αναγκαστικά, μόνο την γλωσσική μορφή και λεκτική έκφραση αλλά απ­έρριψαν κάθε αρχή και ουσία της. (Επεξηγούμε ολίγα αμέσως παρακάτω.).
Τότε, οι σπουδές στην Ελληνική γλώσσα ήταν τόσο συνηθισμένο φαινόμενο σ' όλον τον Ελληνιστικό κόσμο μέχρι το Αφγανιστάν που δεν αποτελούσε καμία ιδι­αιτε­ρότητα. Π. χ. ο Εβ­ραίος απόστολος Σαούλ - Παύ­λος, καλώς ή κακώς, θε­ω­ρείται σπουδαίος Ελληνιστής από τους χρισ­τιανούς. Ομιλούσε δη­λαδή την Ελληνική γλώσ­σα και είχε κάποια Ελληνική παιδεία όπως μας λένε, παρέμεινε όμως πάντοτε  Εβραί­ος στο πνεύμα όσο ήταν και στην καταγωγή του. Ο Σύρος Λουκιανός ο Σαμοσα­τεύς (120 - 192 Κ. Ε.) ήταν Ελλη­νι­σ­τής αλλά και Έλ­λην στην ψυχή και στο πνεύμα.
Βεβαίως η ανθελληνικότητα των τριών Ιεραρχών εκφράζεται πολλαπλώς, ισχυ­ρώς και άνευ περιτροπών στα γραπτά τους, στις παραινέσεις τους και σε πολλές από τις πράξεις τους. Δεν έχει κανείς παρά να μελετήσει τα γρα­πτά τους, τις ημέρες και τα έρ­γα τους. Μια καλή περίληψη αυτών υπάρ­χει στο βιβλίο του Γεωργίου Σιέτ­του, Ο Ανθελ­λη­νι­σμός στα Πατερικά και Εκκλησια­στι­κά Κείμενα, Εκδόσεις Εύ­ανδρος, Αθήνα 2004.

ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ'!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!


    Σχετική εικόνα Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, έχει συμφωνήσει να γυρισθεί ταινία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, στην οποία θα μιλά για το 'μακεδονικό έθνος' , χωρίς καμία αναφορά στη Βουλγαρία, σημειώνει το βουλγαρικό Φόκους, επικαλούμενο τη σκοπιανή εφημερίδα Βέτσερ.Εδώ μέσα από την διαμάχη των αλλοδαπών χριστιανών ,αποκαλύπτεται ότι ο Τουρκόσπορος και ανθέλληνας Πατριάρχης της Ορθοδοξίας Βαρθολομαίος έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία!!
    Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Βούλγαροι
    Η παραγωγή της ταινίας είναι από την τσεχική εθνική τηλεόραση και το στούντιο «Barrandov» της Πράγας και ο τίτλος της είναι «Κύριλλος και Μεθόδιος, Σλάβοι απόστολοι»- (βουλγαρικά: 
    Οι Βούλγαροι ιστορικοί είναι εξαγριωμένοι επειδή η ταινία δεν αναφέρει το βουλγαρικό έθνος και ομιλούν για καθαρή συνωμοσία. «Τσεχική σύνδεση» κατά της Βουλγαρίας.
    Η εφημερίδα των Σκοπίων- γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα- σημειώνει ότι το έργο σχεδιάσθηκε ως ένα πανευρωπαϊκό και ιστορικό γεγονός αφού επηρεάζει (εμπλέκει) πολλά έθνη, Πολωνούς, Ρώσους, «Μακεδόνες», Σέρβους και Έλληνες.
    Σύμφωνα με τους ιστορικούς της Βουλγαρίας, όπως σημειώνει η Βέτσερ, η ταινία υποστηρίζεται από τον Βαρθολομαίο και αυτό σημαίνει ότι έχει αναγνωρίσει το 'μακεδονικό έθνος' και την ' μακεδονική εκκλησία'.
    Επίσης, το κανάλι '5' των Σκοπίων σχολιάζει ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει αναγνωρίσει το 'μακεδονικό έθνος', αφού υπέγραψε ότι το εγκρίνει, το ίδιο επισημαίνει και δημοσίευμα της σκοπιανής Falanga. Που σημειώνει ότι η ταινία που είναι του Τσέχου σκηνοθέτη Πέτρ Νικολάεφ και παράγεται από τον Βίκτορ Κριστόφ, ανασύρει το 'μακεδονικό έθνος' από την ιστορία.  Αυτός είναι ο προδοτικός ρόλος της Ορθοδοξίας θέλει να συρρικνώσει την πατρίδα μας ,τα ίδια κάνουν και στην Θράκη!!Ο Χριστιανισμός είναι ο Δούρειος Ίππος των Ανθελληνικών πρακτόρων για τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους!!Απαλλαγή από το καρκίνωμα του Ιουδαιοχριστιανισμού και επιστροφή στην Ελληνική Θρησκεία και Ελληνική Κοσμοθεωρία!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ??Η ΜΑΡΕΒΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Ο Κυριάκος το ξέρει; Η Μαρέβα έχει ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» (φωτο)
Ο Κυριάκος το ξέρει; Η Μαρέβα έχει ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» (φωτο)
Ούτε Βόρεια, ούτε Άνω, ούτε Νέα, ούτε Βαρντάρσκα ούτε τίποτα τέτοιο. Μακεδονία σκέτο. Έτσι ακριβώς αναφέρεται η γειτονική χώρα στον ιστότοπο της εταιρίας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι «Zeus + Dione».
Πρόκειται όπως είναι πια γνωστό για εταιρία η οποία πωλεί ρούχα.
Σύμφωνα με το koutipandoras.gr, αν κανείς λοιπόν δοκιμάσει να παραγγείλει κάποιο ένδυμα, τότε του ζητούνται τα στοιχεία του προκειμένου να του σταλεί το προϊόν.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Ο ΡΩΜΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!!alt
Το 1995 με την Ενδιάμεση Συμφωνία (Νέα Υόρκη 13 - 9) η πΓΔΜ κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση από την Ελλάδα. Αρα, τα Σκόπια αναγνωρίστηκαν με σύνθετη ονομασία (έστω προσωρινή - πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της «Μακεδονίας»), η οποία περιελάμβανε το όνομα «Μακεδονία». Ετσι, και επισήμως η

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!Ο "ΘΕΟΣ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ!!

Ένας μοναχός φύτεψε μια ελιά και άρχισε να προσεύχεται: Κύριε, στείλτε μου βροχή!!Καλά ρε βαρεμένε γιατί δεν του είπες να στείλει Ο ΓΙΑΧΒΕ κανένα ευρώ να χορτάσει ο πεινασμένος λαός??Δεν λες Τραγο να μου στείλεΙ και εμένα βροχή βαρέθηκα να ποτίζω τον κήπο μου!!Ερώτηση??Τον χρέωσε η ΕΥΔΑΠ τον Γιαχβέ??Η Χριστιανοκατάθλιψη στο μεγαλείο της!!

Με όπιο τον Εβραιχριστιανισμο αποβλακώνουν τους Ρωμιους με τα γνωστά αποτελέσματα!!
ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ!!

alt

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ 972 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ 972 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Το σπουδαιότερο ίσως ιστορικό ντοκουμέντο της ανύπαρκτης βυζαντινής αυτοκρατορίας, η αρχαιότερη υπογραφή ενός βασιλιά, του Ιωάννη Τσιμισκή, το Α΄ Τυπικό του Αγίου Όρους.  Στο αρχειοφυλάκιο του Πρωτάτου φυλάσσεται το Α΄ Τυπικό του Αγίου Όρους, υπογραμμένο ιδιοχείρως από τον αυτοκράτορα της Ρώμης Ιωάννη Τσιμισκή και τον Άγιο Αθανάσιο τον Αθωνίτη. Επονομάζεται «Τράγος», γιατί είναι γραμμένο σε δέρμα τράγου(ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ)  και αποτελεί το ιστορικότερο κείμενο του Αγίου Όρους.  

Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ:ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΤΥΛΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!!!!

Πανελλαδικές 2018: Στη Βέροια μοίρασαν «ευλογημένα» στυλό με το όνομα του μητροπολίτη (Photos)..


Με «ευλογημένα» στυλό που έφεραν το όνομά του και με αναφορές στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων «διάνθισε» τη θεία λειτουργία για τους υποψηφίους των πανελλαδικών ο μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων.
Μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης αναφέρθηκε και στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, συνδέοντάς την με τον… άγιο Αρσένιο, και λέγοντας ότι : «Ἡ μνήμη του ὅμως μᾶς ὑπενθυμίζει καί τίς θυσίες τῶν πατέρων μας ὄχι μόνο γιά νά διατηρήσουν τήν πίστη στόν Χριστό ἀλλά καί γιά νά στηρίξουν τήν πατρίδα καί τόν Ἑλληνισμό, κάτι πού εἶναι χρέος ὅλων μας σέ κάθε ἐποχή καί κάθε φορά πού κινδυνεύει ἡ πίστη καί ἡ πατρίδα μας, ὅπως δυστυχῶς κινδυνεύει καί σήμερα τό ὄνομα καί ἡ ταυτότητα τῆς Μακεδονίας μας.» (Η ορθογραφία είναι της μητρόπολης).

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!

alt 
Στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψής του στην Τουρκία, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, κ. Vlado Bu kovski, συνοδευόμενος από δύο ιεράρχες της ΕβραΟρθόδοξης Εκκλησίας της Μακεδονίας, τον Πέτρο, τον Μητροπολίτη Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας διαχειριστής της Πρέσπας και της Πελαγονίας, και ο Α. Τιμόθεος, Μητροπολίτης Δεμπάρ, Κιτσέβο και Πλαστοβίκ, είχαν εγκάρδια συνάντηση με την Αθλιότητά του Πατριάρχη Βαρθολομαίο Α Κωνσταντινουπόλεως. Κατά τη συνάντηση ο

ΑΙΣΧΙΝΗΣ:ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!!

alt
O Αισχίνης υπήρξε ένας περίφημος ρήτορας και πολιτικός, αντίπαλος του Δημοσθένη. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 389 πριν. από φτωχούς γονείς γι' αυτό δεν μπόρεσε να φοιτήσει στην σχολή του Ισοκράτη και του Πλάτωνα, όπως συνέβαινε με άλλους εύπορους νέους της εποχής του. Η ασχολία του με το

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ: Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΜΝΩΝ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΘΗΜΑΡ!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ?!

 ΕΔΩ Ο "ΑΓΙΟΣ ΛΩΤ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ!!Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ
Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ  ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΜΝΩΝ (ΥΙΟΣ ΔΑΥ'Ι'Δ) ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΘΗΜΑΡ!!! Ο ΙΗΣΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ!!!! ΚΕΦ.ΙΓ ΣΤΙΧ.14.15.Κ &21.  ΚΑΙ ΟΥΚ ΗΘΕΛΗΣΕΝ ΑΜΝΩΝ  ΤΟΥ  ΑΚΟΥΣΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ  ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΡΑΤΑΙΩΣΕΝ  ΥΠΕΡ  ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΤΑΠΕΙΝΩΣΕΝ ΑΥΤΗΝ  ΚΑΙ ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΜΕΤ' ΑΥΤΗΣ  ΚΑΙ ΕΜΙΣΗΣΕΝ   ΑΥΤΗΝ .. ΑΜΝΩΝ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑ ΣΦΟΔΡΑ  ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΕΝ  Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ  ΔΑΥΙΔ  ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΘΥΜΩΘΗ  ΣΦΟΔΡΑ  ΚΑΙ ΟΥΚ  ΕΛΥΠΗΣΕ  ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ  ΑΜΝΩΝ ΤΟΥ ΥΙΟΥ  ΑΥΤΟΥ , ΟΤΙ ΗΓΑΠΑ  ΑΥΤΟΝ  ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ ΑΥΤΟΥ ΗΝ... ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΕΝΗ Η 

ΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ??ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΤΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ
Iησούς και ο νόμος
17"Mη νομίσετε ότι ήρθα να καταργήσω το νόμο ή τους προφήτες. Δεν ήρθα να καταργήσω αλλά να εκπληρώσω. 18Γιατί, σας βεβαιώνω πως ώσπου να αφανιστούν ο ουρανός και η γη ούτε ένα γιώτα ούτε ένας τόνος δεν πρόκειται να καταργηθεί από το νόμο, μέχρι που να πραγματοποιηθούν όλα. 19Όποιος, λοιπόν, αθετήσει έστω και μια από τις πιο μικρές τούτες εντολές και 


Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ:ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ!!



ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!! Επίσης στην  αποκάλυψη αναφέρονται επί λέξει τα εξής... φιλελληνικά: «Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς». Μια παράλληλη μελέτη του Δανιήλ κεφαλαίου 7 θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποια είναι τα χαρακτηρίστηκα του θηρίου.  Ο Δανιήλ είδε ένα λιοντάρι, μια αρκούδα, μια λεοπάρδαλη και ένα τέρας με δέκα κέρατα.

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!!ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!!
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ:ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!
|
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!!
|
ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ
Οι "άγιοι" επίσκοποι αφάνισαν τον ελληνισμό φυλετικά, εθνικά, πολιτισμικά, πνευματικά και ιστορικά, χωρίς ποτέ ο ελληνισμός να ανταποδώσει τα χτυπήματα που δέχτηκε. Πολεμούν την Ελλάδα και υμνολογούν εμετικά τους εβραίους, τους οποίους αποκαλούν προπάτορες των Ελλήνων και εκλεκτούς του θεού, σκυλεύοντας προκλητικότατα την πανάρχαια ιστορία μας. Το χριστιανικό ορθόδοξο ιερατείο μετάλλαξε το θεό σε έναν αποτρόπαιο εγκληματία, σε ένα αποκρουστικό τέρας, που μεθά από τους θανάτους και τους βασανισμούς των Ελλήνων. Ευνούχισε πνευματικά τους Έλληνες, οι οποίοι σταμάτησαν να σκέφτονται, να στοχάζονται, να δημιουργούν, να συνθέτουν, να φιλοσοφούν και να μεγαλουργούν, γιατί οι άγιοι βασανιστές βάφτιζαν αίρεση κάθε ιδανική και υψηλή σκέψη και την εξαφάνιζαν αμέσως. Το "φιλανθρωπικό" έργο της Εκκλησίας είναι γνωστό εδώ και χίλια εφτακόσια χρόνια. Αμύθητη περιουσία, ατελείωτα σκάνδαλα, αγυρτείες, τραπεζικές καταθέσεις, δημόσιες καταπατήσεις, χρηματισμοί, παγκάρια, ιερές μίζες, αποπερατώσεις ναών, ιεροί πλειστηριασμοί και άλλα παρόμοια. Στο όνομα ενός θεού "φαταούλα". Καιρός είναι το πνεύμα να επιστρέψει και πάλι στη γενέτειρά του την Ελλάδα. Ας βγούμε από το μαντρί για να το υποδεχτούμε.
 


"Επειδή μερικοί συνελήφθησαν, αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα, διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν το φιλάνθρωπο θεό. Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας αν δε επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών.  Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και τη μανία των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μην μπορούν πια να διαφθείρουν τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες"Κώδικας αυτοκράτορα  Ιουστινιανού  6ος αι. μΧ (1.10.9)  Διά πυρός και σιδήρου  ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ   Βαρβαρότητες στο όνομα του Χριστού   Αρμενία 301 μΧ: Η Αρχή.

ΕΝΤΟΛΗ ΙΗΣΟΥ:Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ!!!

ΤΩΡΑ ΡΩΜΙΕ ΞΕΡΕΙΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ???ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΤΩΡΑ!!!
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ
    H σπουδαιότερη εντολή!!ΜΑΡΚΟΣ ΚΕΦ:9
    (Mτ 22:34-40, Λκ 10:25-28)
    28Τον πλησίασε τότε ένας από τους νομοδιδασκάλους, που άκουσε τη συζήτησή τους και είδε ότι σωστά τους αποκρίθηκε, και τον ρώτησε: "Ποια απ'

ΦΡΙΚΗ!!ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΨΑΛΜΟΣ: ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ..ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!!!ΑΥΤΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΡΑΣΟ-ΦΟΡΟΙ!!

Ωχ, εδώ τι απαντάμε????Αποτέλεσμα εικόνας για δολοφονιεσ νεογεννητων
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ???
«Μακάριος όστις πιάση και ρίψη τα νήπιά σου επί την πέτραν»! Ψαλμ. 136.9, 137.9Ωχ, δεν αγαπάει ο θεούλης τους ανθρώπους; Δεν αγαπάει τα νήπια, τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν έχουν ευθύνη για κάποια «εγκλήματα» των ενηλίκων; Άμα πιάσουμε λοιπόν ένα ή μερικά νήπια και τα σκοτώσουμε πάνω στην πέτρα, πάμε κατευθείαν στον Παράδεισο των Εβραιοχριστιανών ή μόνο των Ιουδαίων;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ!!ΦΩΤΟ-ΣΟΚ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ!! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ!!Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!! 

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΙΗΣΟΥΣ!!ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΙΑΧΒΕ!!!!ΔΕΝ ΕΙΠΕ Η ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΙΟΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΛΟΜ ΣΑΛΟΜ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

"ΙΕΡΗ" ΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!!

ΜΑΤΘΑΙΟΣ κεφ. 5 O όρκος
33"Aκούσατε επίσης, πως δόθηκε στους αρχαίους η εντολή: Nα μην αθετήσεις τους όρκους σου, αλλά να αποδώσεις στον Kύριο όσα ορκίστηκες. 34Eγώ όμως σας λέω να μην ορκιστείτε καθόλου?

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΨΑΛΜΟΣ ΞΗ 68::ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨"ΘΕΟ" ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
ΨΑΛΜΟΣ ΞΗ 68

ΡΩΜΙΕ: ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΨΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΑΥΤΟΝ??ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ 
ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΨΕΥΤΟΘΕΟΥ??ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΙ 
ΑΘΛΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ !!!ΓΊ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ!!ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ=ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!

ΙΗΣΟΥΣ:ΕΝΑΣ"ΘΕΟΣ" ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ:ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΚΑ ΝΑ ΦΑΕΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ:ΕΝΑΣ"ΘΕΟΣ"ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ:ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΚΑ ΝΑ ΦΑΕΙ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΥΚΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ (ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΘΕΟΙ)?? ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΑΕΙ ΣΥΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ!!ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ=ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!!  
Τη Μεγάλη Δευτέρα αρχίζει να ψάλλεται στις εκκλησίες ένα μεγάλο corpus κειμένων, το όποιο βρίζει και απειλεί κάθε άλλον λαό -εκτός του περιουσίου: 
" «Ευρεθείη η χειρ σου πάσι τοις εχθροίς σου, η δεξιά σου εύροι πάντας τους μισούντάς σε. Ότι θήσεις αυτούς εις κλίβανον πυρός, εις καιρόν του προσώπου σου· Κυριος εν οργή αυτού συνταράξει αυτούς, και καταφάγεται αυτούς πυρ.» (Ψαλμός Κ΄.)  " «Ότι συ επάταξας πάντας τους εχθραίνοντάς μοι ματαίως, οδόντας αμαρτωλών συνέτριψας» (Ψαλμός Γ΄.)  " «Επ΄ εμέ διήλθον αι οργαί σου, οι φοβερισμοί σου εξετάραξάν με.»