ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ:ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ!!



ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!! Επίσης στην  αποκάλυψη αναφέρονται επί λέξει τα εξής... φιλελληνικά: «Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς». Μια παράλληλη μελέτη του Δανιήλ κεφαλαίου 7 θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποια είναι τα χαρακτηρίστηκα του θηρίου.  Ο Δανιήλ είδε ένα λιοντάρι, μια αρκούδα, μια λεοπάρδαλη και ένα τέρας με δέκα κέρατα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ:ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ!!

Αυτά τα ζώα συμβόλιζαν τις αυτοκρατορίες (Βαβυλώνα, Περσία, Ελλάδα και Ρώμη), οι οποίες καταδυνάστευαν τον εκλεκτό λαό του Θεού. Το θηρίο από την θάλασσα της Αποκάλυψη 13 αποτελεί μια σύνθεση αυτών των τεσσάρων ζώων: Ήταν "όμοιο με πάρδαλη", είχε "πόδια σαν αρκούδα και το στόμα του σαν στόμα λιονταριού" και είχε "δέκα κέρατα" σαν το τέρας (Αποκάλυψη 13:1,2). Αυτό δείχνει ότι το θηρίο από τη θάλασσα φέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των αρχαίων αυτοκρατοριών, οι οποίες ήταν εχθροί του λαού του Θεού (βλέπε κεφ. 13 του Βιβλίου για λεπτομερή ανάλυση αυτών των χαρακτηριστικών).
Η ερμηνεία της δεύτερης φράσης, "και είναι επτά βασιλιάδες· οι πέντε έπεσαν, και ο ένας είναι, ο άλλος δεν ήρθε ακόμα" είναι πιο δύσκολη. Μια άποψη υποστηρίζει ότι οι βασιλιάδες αντιπροσωπεύουν την αλληλοδιαδοχή των αυτοκρατοριών που προσδιορίστηκε στον Δανιήλ. Σύμφωνα με αυτή την άποψη, οι πέντε βασιλιάδες που "έπεσαν" θα ήταν η Βαβυλώνα, η Περσία, η Ελλάδα, η παγανιστική Ρώμη και η παπική Ρώμη, η οποία "έπεσε" όταν έπαθε την θανατηφόρα πληγή στο τέλος του 18ου αιώνα.[18] Σύμφωνα με αυτή την υπόθεση,"ο ένας" που "είναι" ταυτίζεται με το θηρίο που ανεβαίνει από τη γη, δηλ. τις Η.Π.Α., το κράτος που θα θέσει την εικόνα και το χάραγμα του θηρίου. Συνεπώς, το χρονικό πλαίσιο του οράματος θα ήταν ο έσχατος καιρός, πριν από την Μεγάλη Θλίψη. Η κύρια δυσκολία με αυτή την άποψη είναι ότι δεν μπορεί να δοθεί μια πειστική ταυτότητα στον έβδομο βασιλιά, ο οποίος "δεν ήρθε ακόμα, και όταν έρθει, πρέπει να μείνει για λίγο". Το βιβλίο της Αποκάλυψης δεν παρουσιάζει μια άλλη βασιλεία ή αυτοκρατορία πριν από αυτή του "θηρίου", το οποίο ταυτίζεται στο εδ. 11 με τον όγδοο βασιλιά.
Κατά μία άλλη άποψη, "ο ένας" που "είναι" αναφέρεται στο χρονικό πλαίσιο της εποχής του Ιωάννη, όταν έγραφε το βιβλίο της Αποκάλυψης. Σύμφωνα με αυτή την θεωρία, τα κεφάλια αντιπροσωπεύουν όλες τις αυτοκρατορίες που έχουν καταπιέσει τον λαό του Θεού. Συνεπώς, η πρώτη θα ήταν η Αίγυπτος, που υποδούλωσε τους Ισραηλίτες, η δεύτερη θα ήταν η Ασσυρία, η οποία αιχμαλώτισε τις δέκα βόρειες φυλές, η τρίτη η Βαβυλώνα, η τέταρτη η Περσία, η πέμπτη η Ελλάδα, και η έκτη, αυτή που "είναι" θα ήταν η παγανιστική Ρώμη κατά την εποχή του Ιωάννη. Η κύρια δυσκολία αυτής της θεωρίας είναι και πάλι η ταυτότητα του έβδομου βασιλιά, ο οποίος "πρέπει να μείνει για λίγο".[19] Επιπλέον, στο προηγούμενο τμήμα είδαμε ότι το χρονικό πλαίσιο των εδαφίων δεν ανήκει στην εποχή του Ιωάννη, αλλά μάλλον στον έσχατο καιρό, μετά από την θεραπεία της θανατηφόρας πληγής αλλά πριν από την παρουσία του αντίχριστου!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ!!

7 σχόλια:

  1. Υπάρχει ο ναζισμος και τον εκφραζεις μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποτε οι χριστιανοταλιμαν κολουσαν την ταμπελα του ..δαιμονισμενου ,μαυρη μαγεια , αιρετικος,ειπε την λεξη ΕΛΛΗΝΑΣ !! ηταν κοντα σε αρχαια μαρμαρα ,κλπ . συκοφαντιες ανυπόστατες που εκλειναν σπιτια . Τωρα αυτος ο ανιστόρητος και μαλιστα Ανωνυμος που βλεπει τον ναζισμο εδώ ενας γιαχβες ξερει .https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/247425/to-agios-oros-stin-periodo-tis-germanikis-katohis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη η κοτα απολλωνιας δεν απαντα εσυ που δε βλεπεις ναζισμο θα απαντησεις ( αν δεν εισαι ο απολλωνιος ο ιδιος....βεβαια)

      https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/06/blog-post_4.html


      H "ΦΩΤΟ-ΣΟΚ" "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" ειναι απο τη βραβευση για την προστασια των εβραιων στη κατοχη, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, για σενα αυτο ειναι "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ".
      Επρεπε να παραδοθουν στους Γερμανους; να μεινουν απροστατευτοι;
      ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

      Διαγραφή
  3. https://stardust30.wordpress.com/2008/10/11/hitlerkaisymfoniamekatholikiekklisia/ εισε απελπιστικα ανιστόρητος φαινεται ...εχεις και παραισθήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοτουλα να απαντησεις και συ ε;;;
      @@ δεν εχουν οι κοτες

      Διαγραφή
  4. Το πρόγραμμα του Rosenberg είχε 30 σημεία:
    Στο άρθρο 5 γράφει, η εθνική εκκλησία είναι αποφασισμένη να εξολοθρεύσει με κάθε μέσον τα περίεργα και ξένα χριστιανικά δόγματα που εισέβαλαν στην Γερμανία το δυσοίωνο έτος 800.
    Στο άρθρο 13 γράφει, η εθνική εκκλησία απαιτεί την άμεση διακοπή της εκδόσεως και διανομής της Βίβλου στην Γερμανία καθώς και τις εκδόσεις εφημερίδων και εντύπων θρησκευτικού περιεχομένου.
    Στο άρθρο 18 γράφει, η εθνική εκκλησία θα καθαρίσει τους βωμούς της από όλους τους σταυρούς, τις Βίβλους, και τις εικόνες αγίων.
    Στο άρθρο 21 γράφει, η εθνική εκκλησία δεν αναγνωρίζει την άφεση αμαρτιών. Έχει την άποψη ότι όταν μία αμαρτία διαπράττεται, θα τιμωρείται αμειλίκτως από τους άφθαρτους νόμους της Φύσεως, και η τιμωρία θα επιβληθεί κατά της διάρκεια της ζωής του αμαρτάνοντος.
    Στο άρθρο 22 γράφει, η εθνική εκκλησία αποκηρύσσει τον εκχριστιανισμό των γερμανοπαίδων, ιδίως με την αγιοποίηση του ύδατος και του αγίου πνεύματος.
    Στο άρθρο 26 γράφει, η τελετή γάμου μεταξύ Γερμανών ανδρών και γυναικών θα αποτελείται από όρκο πίστεως τοποθετώντας το δεξί χέρι πάνω σε σπαθί. Δεν επιτρέπεται η γονυκλισία στις τελετές της εθνικής εκκλησίας διότι είναι αναξιοπρεπής.
    Τέλος στο άρθρο 30 γράφει, την ημέρα της ιδρύσεως της εθνικής εκκλησίας, ο χριστιανικός σταυρός θα αφαιρεθεί από όλες τις εκκλησίες, τους καθεδρικούς ναούς, και τα παρεκκλήσια μέσα στο 3ο Ράιχ και στις γερμανικές αποικίες, και θα αντικατασταθεί από το μόνο ακατανίκητο σύμβολο της Γερμανίας, την Σβάστικα.

    Η βλακεια του νεοναζισμου ειναι απεραντη, αμμορφωτος, ανιστορητος, προβατο που κρυβεται μεσα απο την αρνηση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 φορες κοτουλα ο/η διογενης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή