ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ'!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!


    Σχετική εικόνα Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, έχει συμφωνήσει να γυρισθεί ταινία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, στην οποία θα μιλά για το 'μακεδονικό έθνος' , χωρίς καμία αναφορά στη Βουλγαρία, σημειώνει το βουλγαρικό Φόκους, επικαλούμενο τη σκοπιανή εφημερίδα Βέτσερ.Εδώ μέσα από την διαμάχη των αλλοδαπών χριστιανών ,αποκαλύπτεται ότι ο Τουρκόσπορος και ανθέλληνας Πατριάρχης της Ορθοδοξίας Βαρθολομαίος έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία!!
    Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Βούλγαροι
    Η παραγωγή της ταινίας είναι από την τσεχική εθνική τηλεόραση και το στούντιο «Barrandov» της Πράγας και ο τίτλος της είναι «Κύριλλος και Μεθόδιος, Σλάβοι απόστολοι»- (βουλγαρικά: 
    Οι Βούλγαροι ιστορικοί είναι εξαγριωμένοι επειδή η ταινία δεν αναφέρει το βουλγαρικό έθνος και ομιλούν για καθαρή συνωμοσία. «Τσεχική σύνδεση» κατά της Βουλγαρίας.
    Η εφημερίδα των Σκοπίων- γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα- σημειώνει ότι το έργο σχεδιάσθηκε ως ένα πανευρωπαϊκό και ιστορικό γεγονός αφού επηρεάζει (εμπλέκει) πολλά έθνη, Πολωνούς, Ρώσους, «Μακεδόνες», Σέρβους και Έλληνες.
    Σύμφωνα με τους ιστορικούς της Βουλγαρίας, όπως σημειώνει η Βέτσερ, η ταινία υποστηρίζεται από τον Βαρθολομαίο και αυτό σημαίνει ότι έχει αναγνωρίσει το 'μακεδονικό έθνος' και την ' μακεδονική εκκλησία'.
    Επίσης, το κανάλι '5' των Σκοπίων σχολιάζει ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει αναγνωρίσει το 'μακεδονικό έθνος', αφού υπέγραψε ότι το εγκρίνει, το ίδιο επισημαίνει και δημοσίευμα της σκοπιανής Falanga. Που σημειώνει ότι η ταινία που είναι του Τσέχου σκηνοθέτη Πέτρ Νικολάεφ και παράγεται από τον Βίκτορ Κριστόφ, ανασύρει το 'μακεδονικό έθνος' από την ιστορία.  Αυτός είναι ο προδοτικός ρόλος της Ορθοδοξίας θέλει να συρρικνώσει την πατρίδα μας ,τα ίδια κάνουν και στην Θράκη!!Ο Χριστιανισμός είναι ο Δούρειος Ίππος των Ανθελληνικών πρακτόρων για τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους!!Απαλλαγή από το καρκίνωμα του Ιουδαιοχριστιανισμού και επιστροφή στην Ελληνική Θρησκεία και Ελληνική Κοσμοθεωρία!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??


    alt
    Η Εκκλησία είναι μία. Ο Θεός δεν δημιούργησε πολλές εκκλησίες, αλλά μία. Και αυτό Εκκλησία ταυτίζεται με ένα σώμα του ενός Χριστού. Αλλά επειδή αυτό Εκκλησίας πραγματοποιείται, δηλωτικά και iconically απεικονίζεται στην ευχαριστιακή κοινότητα με επικεφαλής τον Επίσκοπο, ότι, από τη φύση των πραγμάτων, εμφανίζεται ως πολλές Εκκλησίες, διότι είναι αδιανόητο ότι υπάρχει μια κοινωνία για ολόκληρο τον κόσμο.  Σε περίπτωση που οι πιστοί συγκεντρώνονται "σε ένα μέρος" γύρω από τον Επίσκοπο τους να επικαιροποιηθεί ο ευχαριστιακής συνάξεως, υπάρχει ολόκληρο το σώμα του Χριστού, ότι δεν υπάρχει μυστήριο της Θείας Οικονομίας και εύστοχα απεικονίζει την Βασιλεία του Θεού. Έτσι μιλάμε για μια εκκλησία, η οποία αποτελείται από πολλές τοπικές εκκλησίες. Επίσης, επειδή κάθε τοπική εκκλησία στην οποία η Θεία Ευχαριστία είναι ολόκληρο το σώμα του Χριστού, κάθε τέτοια τοπική Εκκλησία, θα πρέπει να είναι και μπορεί να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένο, πλήρες Εκκλησία.  Δεδομένου ότι η Θεία Ευχαριστία το σύνολο του Χριστού, όχι μόνο ένα συγκεκριμένο μέρος και κάθε τοπική Εκκλησία εκπροσωπεί ολόκληρο το Σώμα του Χριστού, όχι μόνο ένα συγκεκριμένο μέρος. Έτσι, σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησιολογία, κάθε τοπική Εκκλησία επισκοπικό αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη, Καθολική Εκκλησία, που γεμίζουν με όλες τις χαριτωμένες Θεία δώρα του Θεού είναι απαραίτητο για τη σωτηρία των ανθρώπων, είναι ολόκληρο το σώμα του Χριστού, η Εκκλησία βασίζεται στην έννοια της Θείας Ευχαριστίας.  Η ενότητα της τοπικής και γενικής (Καθολική) Εκκλησία δεν αποτελεί κάποιο ενότητα «συλλογικότητας» (όπου οι τοπικές εκκλησίες συνιστά «τμήματα» ενός μεγαλύτερου «σύνολο»), αλλά χάρη ενότητα στην ταυτότητα, όπου όλη η τοπική Επισκοπική Εκκλησία, Θεία Ευχαριστία, συμπίπτουν μεταξύ τους και με το Σώμα του Χριστού, που είναι το ένα πρωτότυπο Αποστολική Εκκλησία στην Ιερουσαλήμ και η Εκκλησία της εσχατολογικής ημέρα χωρίς το βράδυ του Βασιλείου του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.  Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος και Μακεδονίας HH Ο Stephen είναι το κέντρο του καθολικού της ζωής και της ενότητας, στην τοπική εκκλησία τους, Επισκοπή Σκόπια, έτσι ώστε το πρώτο μεταξύ ίσων πιο συχνή στη Συνέλευση, και ολόκληρο μας Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία - Αρχιεπισκοπή της Οχρίδας. Είναι άθραυστο κρίκο στην αλυσίδα των καθολική ενότητα της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.    Αγγλικά     site map      Copyright © Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία - Αρχιεπισκοπής της Οχρίδας το 2014. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, αναδιανομή του, να δημοσιεύουν ή να τροποποιήσει οποιοδήποτε υλικό στην ιστοσελίδα της Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας - Αρχιεπισκοπής της Οχρίδας, χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.
    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 
    alt
    Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα εικοσιτετράωρα από την αποφυλάκιση του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος κ. Ιωάννη, ο οποίος βρισκόταν παρανόμως για 3,5 χρόνια κρατούμενος στις φυλακές των Σκοπίων και άρχισαν οι πρώτες διπλωματικές κινήσεις. Πληροφορίες της Romfea.gr από την Σερβία αναφέρουν ότι πιθανότατα μετά το Πάσχα να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Σερβικής Εκκλησίας και της «Μακεδονικής» Εκκλησίας.  Στις διαπραγματεύσεις ίσως υπάρξουν δύο επιλογές, στον τρόπο προσέγγισης του προβλήματος μεταξύ των δύο πλευρών.  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!  altH μακεδονική, -εκκλησία των Σκοπίων- αγωνίζεται να αναγνωριστεί ως αυτοκέφαλη εκκλησία, συγχρόνως όμως τα εκπαιδευτικά ιδρύματά της, έχουν από καιρό γίνει αποδεκτά από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες.
    Οι Ορθόδοξες Εκκλησίες που ακόμη δεν αναγνωρίζουν το αυτοκέφαλο της μακεδονική εκκλησίας, δέχονται, όμως, ανεπιφύλακτα, τα ορθόδοξα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Έτσι, θεολόγοι της δευτεροβάθμιας θεολογικής σχολής και της Θεολογικής Σχολής, συνεχίζουν τις σπουδές τους, χωρίς κανένα πρόβλημα σε ορθόδοξες χώρες.
    Τα διπλώματα που έλαβαν από εμάς γίνονται δεκτά ακόμη και στη Σερβία και στην Ελλάδα, χώρες των οποίων οι Ορθόδοξες Εκκλησίες, δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα για την αναγνώριση του Αυτοκέφαλου της Εκκλησίας μας, σημειώνει η σλαβική των Σκοπίων Dnenvnik και συνεχίζει:
    Ο σεβασμός προς τα θεσμικά όργανα της Εκκλησίας μας, πήρε μία νέα ώθηση μετά τη συμφωνία με την Πνευματική Ακαδημία της Μόσχας, της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που υπογράφηκε στο Πανεπιστήμιο «Άγιος Κύριλλος και Μεθόδιος». Έτσι θα αναγνωρίζονται τα έγγραφα για τον εκπαιδευτικό και επιστημονικό βαθμό της Θεολογικής Σχολής της Μακεδονικής εκκλησίας που θα αποτελεί μέρος της κοινότητας της πανεπιστημιούπολης.
    Πέρυσι ο διάσημος Ρώσος θεολόγος Αντρέι Κουράεφ, ο οποίος διδάσκει στην Πνευματική Ακαδημία της Ρωσικής Εκκλησίας, είχε επισκεφθεί την Μακεδονικής Ορθόδοξης εκκλησίας.
    Ο Μητροπολίτης Αγαθαγγέλ, επικεφαλής της Μακεδονικής Ορθόδοξης Σχολής, λέει ότι η μεταχείριση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Εκκλησίας μας, δείχνει ότι το πρόβλημα του Αυτοκέφαλου της Εκκλησίας μας είναι μόνο πολιτικό.
    Θα προσθέσει, ακόμη, ότι στη Θεολογική Σχολή διδάσκουν τώρα δύο καθηγητές που έχουν ολοκληρώσει τις θεολογικές σπουδές τους στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.
    Ο ιερομόναχος Γρηγόρι Ναστέσκι της Επισκοπής Σκοπίων πέρυσι έδωσε τη διδακτορική του διατριβή στη Θεολογική Σχολή της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Σόφια.
    Επί δεκαετίες, οι απόφοιτοι και οι μαθητές μας συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους στις θεολογικές σχολές των καθολικών και προτεσταντικών εκκλησιών.
    Επί του παρόντος, τρεις από τους νέους φοιτητές μας, οι οποίοι προηγουμένως είχαν ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια θεολογική σχολή της Μακεδονίας , τώρα σπουδάζουν στο Τμήμα Θεολογίας της ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη.
    Εκεί, θα τελειοποιηθούν στη διδαχή της βυζαντινής ψαλμωδίας, γιατί η Εκκλησία μας έχει έλλειμμα εμπειρογνωμόνων, και δεν μπορεί να την εφαρμόσει.
    Αυτοί είναι οι πρώτοι φοιτητές μας εκεί, οι οποίοι, μάλιστα, λαμβάνουν υποτροφία από την μακεδονική Ορθόδοξη εκκλησία , γράφει το δημοσίευμα.

     ιστορικοί και εθνικιστές έχουν εξεγερθεί, μετά τη συνειδητοποίηση ότι ο Βαρθολομαίος έχει συμφωνήσει να κινηματογραφηθεί οι Κύριλλος και Μεθόδιος, αντιπροσωπεύοντας τους «Μακεδόνες» και όχι τους Βουλγάρους.Έτσι για να μαθαίνετε Ρωμιοι ποιους προσκυνάτε τους Βούλγαρους ψευτοάγιους !! Στην υπόθεση δεν παρεμβαίνει ο Επίτροπος Στέφαν Φούλε, ο οποίος συνεχώς αρνείται ότι τα Σκόπια κλέβουν τη βουλγαρική ιστορία και υποστηρίζει μόνο την ένταξή τους στην ΕΕ.

3 σχόλια:

  1. «Ὁ τράγος τῶν Αἰγῶν βασιλεὺς Ἑλλήνων» [Ἀναφέρεται στὸν Μέγα Ἀλέξανδρο.]

    (Δανιήλ, η΄ 21) Πράξεις Αποστόλων

    «Μέχρι καὶ Ἕλληνες ἔβαλε μέσα στὸ ἱερὸ (συναγωγή) καὶ μόλυνε τὸν ἅγιο τοῦτο τόπο»

    (κα΄ 28-29)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ακριβως φιλε μετα τα λαμογια το παιζουν Ελληνες και Μακεδονομαχοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΠΛΑ.

      Διαγραφή