ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΟΡΦΙΚΗ ΘΕΟΓΟΝΙΑ :ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ?Ο ΑΙΘΕΡΑΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Ο ΝΟΥΣ !!

Γαια
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ;
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΌ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ.
Ορφική Θεογονία: Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του Aιθέρος είναι: διεισδυτικότατος, ταχύτατος, εξ ουρανού προερχόμενος, πυρ καθαρό, φύση ελαφρότατη, άπειρος, κυκλοφορητικός.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Η ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ!!


Ο Αριστοφάνης περιγράφει το γαστρονομικό προφίλ της αρχαιότητας με μια… λέξη-γλωσσοδέτη, η οποία καταλαμβάνει επτά ολόκληρους στίχους! Αθήνα 393 ή 392 π.Χ. Η πόλη κερδίζει σιγά-σιγά λίγη από τη δόξα που έχασε στα μαύρα χρόνια του Πελοποννησιακού πολέμου, ενώ οι πολίτες της, χάρη κυρίως στη γενναία οικονομική ενίσχυση του Σατράπη της Φρυγίας, Φαρνάβαζου, βλέπουν φως αισιοδοξίας στον ορίζοντα. Τότε
  

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Θυσία του Αβραάμ

ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!!
ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΔΑ

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ:Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΛΑΚΟΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΤΑΥΡΟΣ¨¨!!

Ο περήφανος φύλαρχος των Λακότα «Καθιστός Ταύρος»
Άλλος ένας ξακουστός και ηρωικός ινδιάνος που πάλεψε λυσσαλέα για να διατηρήσει τον παραδοσιακό τρόπο ζωής της φυλής του, σε έναν μάταιο αγώνα που έμελλε να σφραγίσει τη ζωή του.Απέρριψε το ξενόφερτο Χριστιανισμό και έγινε στόχος των φανατικών Χριστιανών..
Ο αρχηγός της φυλής Χουνκπάπα Λακότα ενέπνευσε τις διαφορετικές φυλές των Τέτον Σιου να ενωθούν κάτω από τις υποδείξεις του και να εξαπολύσουν ολομέτωπο αγώνα κατά του λευκού δυνάστη, ο οποίος δεν τους επέτρεπε πλέον να επιβιώσουν.
Μπαρουτοκαπνισμένος ήδη από τα 14 του, σύντομα κέρδισε τον σεβασμό των συμπολεμιστών του και ξεπήδησε από τις μάχες ως σύμβολο ανδρείας και

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ !!Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ!!Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!ΛΕΩΝΙΔΑ ,ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ,ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!ΤΙΜΟΥΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ!!! 
alt
Πυθαγόρας ο πρώτος Διδάσκαλος της Αυτογνωσίας (-580 έως -500) 
Ο μύστης αυτός επέβαλε πρακτικά στους μαθητές του την άσκηση της αυτογνωσίας. Κατά τον Ιάμβλιχο (του 3ου αιώνα), οι μαθητές του ήσαν: Οι ακουστικοί(άκουγαν μόνο, δεν ρωτούσαν τίποτε, δεν έλεγαν τίποτε). Οι

ΠΛΗΘΩΝ ΓΕΜΙΣΤΟΣ: Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ!!
Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ!!  Στον ίδιο τον Άνθρωπο, ο Πλήθων, σύμφωνα με την κλασσική πλατωνική αντίληψη, διακρίνει ψυχή αθάνατη και σώμα θνητό, που και τα δυο όμως έχουν την αιτία τους στο Θεό. Η αντίληψη αυτή επεκτείνεται και στα ζώα, τα φυτά, τους πλανήτες, που την ύπαρξή τους οφείλουν σε κάποιες διαφορετικές χρονικά αιτίες, οι οποίες