ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ελληνες star ολόγυμνοι κατά του AIDS!!!!!ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!

;

Για ακόμη μία χρονιά, το DownTown φιλοξενεί στις σελίδες του 124 celebrities της εγχώριας showbiz οι οποίοι φωτογραφήθηκαν γυμνοί για την ημέρα κατά του ΑIDS.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα, δημοσιογράφοι, αθλητές βγήκαν από... τα ρούχα τους για να περλάσουν σε όλους το αίσθημα της ευθύνης και την σημασία της προστασίας.

Δες φωτογραφίες:


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ποιά είναι η ξανθιά γυμνόστηθη επώνυμη κυρία;?????????

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2010_12/7834583859234239498023492309-234.jpg

Αποκάλυψη: CIA και Μοσάντ πίσω από το Wikileaks!

Αποκάλυψη: CIA και Μοσάντ πίσω από το Wikileaks!To WikiLeaks, έχει απασχολήσει πολύ κόσμο με τις απόρρητες πληροφορίες που δημοσιοποιεί και οι οποίες δεν θα μπορούσαν, παρά να βρίσκονται στα έγκατα των μεγαλύτερων μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη. Ξεφυτρώνει σα μανιτάρι και ευδοκιμεί εν αφθονία σε ΗΠΑ, Ιρλανδία, Γαλλία, Ελβετία, Πορτογαλία.. μέχρι στιγμής τουλάχιστον μία και δεν γνωρίζουμε, αν συνεχίσει, πού αλλού μπορεί να ξεφυτρώσει. Επι μήνες τώρα, όλος ο κόσμος παρακολουθεί τη διαρροή άκρως εμπιστευτικών εγγράφων. Έκπληκτοι παρακολουθούμε τη δημοσίευση εγγράφων που μόνο σε κατασκοπευτικές ταινίες συνηθίσαμε να βλέπουμε. Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι τα έγγραφα αυτά έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από όλων των ειδών τα ΜΜΕ, κάποιες ερωτήσεις επέμεναν να τριγυρίζουν στο μυαλό μας.. Γιατί τώρα οι διαρροές αυτές; Μήπως αποσκοπούν κάπου; Και αν ναι, πού; Είναι πραγματικά τόσο εύκολο μία ομάδα ανθρώπων, όσο ειδικευμένοι και να είναι αυτοί, να έχουν την ευχέρεια και την πρόσβαση σε τόσες πληροφορίες; Δεδομένου ότι αυτό το φαινόμενο δεν ήταν μια υποκλοπή της στιγμής αλλά αντιθέτως μια διαδικασία με διάρκεια;

Νεόπτωχοι, άνεργοι αλλά... πρωταθλητές στην ακρίβεια



Με τον πιο παραστατικό τρόπο περιγράφουν οι αριθμοί τις μονόπλευρες συνέπειες για τους πολίτες – εργαζόμενους – καταναλωτές από την οικονομική κρίση, η οποία κατά πως φαίνεται δεν αγγίζει εκείνους που καθορίζουν τις τιμές σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσίες (ρούχα, αυτοκίνητα, καπνό, ηλεκτρικές συσκευές, κόστος μεταφορών κτλ.).

Την ίδια στιγμή, δηλαδή, που το 20% των Ελλήνων ανήκουν, από το 2009, στην κατηγορία των νεόπτωχων και που η επίσημη ανεργία για τον Σεπτέμβριο έφτασε το 12,6% ή τους 627.715 (η ανεπίσημη ανεργία εκτιμάται σε τουλάχιστον 4 ποσοστιαίες μονάδες επιπλέον), η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση στις αυξήσεις σε τουλάχιστον 11 προϊόντα και υπηρεσίες.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Αποκλειστικές φωτός και video από το "γυμνό" κομμωτήριο!!

12548710_ul



topless hair-thumb-430x286-110484
SPL219560_005

ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ, Η ορθή προσέγγιση της" θρησκείας" των Ελλήνων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επίκληση μέσα στα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου!!!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRg7QB93O1f_oekxDOPADGZrtT3TQeyajg9iSD9tbWLOVxsmjicBoRQ9Z_3






Πανάρχαια προσευχή - επίκληση υπάρχει και λειτουργεί μυστικά μέσα στο Ελληνικό Αλφάβητο από καταβολής του...Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνησή τους (Άλφα, Βήτα, Γάμα κλπ.) δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μια πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανώτερης σύλληψης. Σύμφωνα με αυτήν...

ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!!!

ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!!!«Αναφερόμαστε στην ιστορική μνήμη στην Ελλάδα και συνήθως ο λόγος γίνεται για τις χαμένες πατρίδες στην Μ. Ασία. Ξεχνάμε όμως ότι πάνω από μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι, άφησαν χαμένες πατρίδες στα Βαλκάνια. Ποιος θυμάται ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια χαμένη πατρίδα για τους Εβραίους;...»

Αντώνης Λιάκος, καθηγητής «Ελληνικής»(!) Ιστορίας
Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών

Η προπαγάνδα περί «πολυπολιτισμικής Βαλκανικής Μητροπόλεως»
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες αυτού του τόπου, έχουν δηλώσει ευθέως ότι μέσα στα επόμενα χρόνια η Θεσσαλονίκη, η συμπρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά, πρόκειται να μετατραπεί σε μία πολυεθνική μεγαλούπολη των τριών εκατομμυρίων κατοίκων και να καταστεί η «Μητρόπολη των Βαλκανίων». Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην συνέντευξη που παρεχώρησε στα πλαίσια της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ George Παπανδρέου, εκτός των άλλων γελοίων και τυχάρπαστων που είπε (όπως π.χ. ότι χαίρεται όταν ένας ξένος κρατάει την Ελληνική σημαία), μίλησε επανειλημμένως για μία «σύγχρονη, ανοικτή και πολυπολιτισμική» Θεσσαλονίκη, που πρέπει να αντισταθεί στην «λογική της ξενοφοβίας» και να διατηρήσει τον... «πολυπολιτισμικό» της χαρακτήρα...

Kλησεις απο δημοτικη αστυνομια είναι παράνομες μην τις πληρώνετε !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9Y48fdc05MUNBDaisWEDKYZlOeeawE49mh2p1k5fiSz1LGSv6XoB6ciN7bKSKRU1-pz0B53ZiKPLC0GhOM7vdQTNdU4XBU00Bx5VFZ-_AH_GOgRq4t2UYEdXNwlRDSOh_ucp296T9Jzs/s1600/DIMOTIKIS2.JPGΟτι σας γραφω ισχυει νομικα.Και γω σε δημοτικη αστυνομια ειμαι (αλλα ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ δημοτικο υπαλληλο και οχι μπατσο).
ΟΙ κλησεις της δημοτικης δεν πανε πουθενα.... η εφορια δεν τις δεχεται γιατι δεν υπαρχουν στοιχεια του οδηγου(αρα οταν καποιος κανει μια παραβαση και το οχημα ειναι για παραδειγμα καποιου συγγενη του ποιος θα τιμωρηθει ο ιδιοκτητης? η ο οδηγος?
Ακομα αν μπορουσε ο δημος να τα παρει μεσω εφοριας νομιζεται θα εστελνε επιστολες στα σπιτια για οφειλη και οτι θα πανε εφορια?

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕΦ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ!!

Πασίγνωστος σεφ που πρωταγωνιστεί σε εκπομπή μαγειρικής τη φετινή σεζόν φέρεται να έχει σχέση με διάσημο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης. Φωτιά στα τηλεοπτικά πηγαδάκια.
Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, ένα gay ζευγάρι-βόμβα έχει δημιουργηθεί στην ελληνική showbiz. Οι συζητήσεις δεν έχουν βγει στον «αέρα» των τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά έχουν ανάψει στα παρασκήνια.
Ο ένας είναι πασίγνωστος chef σε εκπομπή μαγειρικής που κάνει μεγάλη επιτυχία φέτος. Η εκπομπή πρωτοεμφανίστηκε τη φετινή σεζόν στον αέρα της τηλεόρασης και έχει αγαπηθεί απο τους τηλεθεατές.
Ο άλλος είναι γνωστός παρουσιαστής με χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση και καταφέρνει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σεφ και παρουσιαστής είχαν μια ρομαντική σχέση και ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια. Αν και κρατούσαν χαμηλό προφίλ, μεταξύ τους υπήρχε ένας μεγάλος έρωτας. Όλα αυτά όμως μέχρι που μπήκε στη μέση τρίτο πρόσωπο. Το ζευγάρι χώρισε και τώρα έχουν πάρει ξεχωριστούς δρόμους.
Το εντυπωσιακό είναι οτι ο σεφ-μάγειρας και ο παρουσιαστής προσέχουν πολύ και ποτέ ο ένας δεν αναφέρεται στον άλλο για να μην κινήσουν υποψίες. Όμως η σχέση τους συζητιέται έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια και είναι γνωστή στη gay κοινότητα.
Την ώρα που οι κοπέλες κάνουν ουρές για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Γιάννη Λουκάκο του Master Chef (ο Λευτέρης Λαζάρου είναι παντρεμένος), οι φήμες για gay σχέση διάσημου τηλε-σεφ με παρουσιαστή έρχονται να ταράξουν τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Οι θαυμάστριες των ανά τα κανάλια σεφ τρέχουν τώρα και δεν φτάνουν για να βρούνε ποιος είναι ο περί ου ο λόγος τηλε-μάγειρας. Όμως καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν.
Διαβάστε το μυστικό-σκάνδαλο του Άκη στο Master Chef, το gay ζευγάρι παρουσιαστή-ηθοποιού σε κανάλι και τα gay όργια τραγουδιστή-ηθοποιού που κατέληξαν στο νοσοκομείο.
Πηγή: http://www.fimes.gr/2010/12/sef-mageiras-parousiastis/#ixzz17YYTdcKU

Η επίδραση των αρχαίων ελληνικών στον εγκέφαλο!!!!! βιντεο

  Τα
αρχαία ελληνικά είμαι μια ζωντανή γλώσσα και, όπως αποδεικνύουν έρευνες Ελλήνων
και ξένων επιστημόνων, θεραπευτική, σύμφωνα με τον καθηγητή Παν/μιου Πατρών και
μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας Σταύρο
Παπαμαρινόπουλο.

Κινέζοι δημιουργούν τμήμα της Σαντορίνης στην Κορέα!! Δειτε εδω!!





Ένας 50χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να "μεταφέρει" τη Σαντορίνη στη Κορέα δελεάζοντας τους τουρίστες για ρομαντικές αποδράσεις στη Νότια Θάλασσα....


Ιδιαίτερα δραστήριος, ο Κορεάτης Στιβ Ζιεόν, μέλος της Ελληνοκορεατικής Επιτροπής Φιλίας, έχει παθιαστεί σε τέτοιο βαθμό με τη Σαντορίνη που αποφάσισε να τη "μεταφέρει" στη Σεούλ.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ:ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ !!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !!!





Ιερώνυμος: "Όχι στο χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους"






Τα σενάρια που τον ήθελαν να προτείνει το χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους διέψευσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Μάλιστα κατά την Ιερά Σύνοδο αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έθεσε σε μέλη της Κυβέρνησης το θέμα της διάσπασης, αναφέροντας  πως ακόμα και στις συναντήσεις του με τον  Πρωθυπουργό το θέμα ήταν η συμπόρευση.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

3000€ για 5 τηλέφωνα στο γραφείο Πάγκαλου!!!


Την προηγούμενη φορά (πριν από δυο μήνες) που είδαν στοιχεία το φως της δημοσιότητας μέσα από Κυριακάτικες εφημερίδες σχετικά με τα τηλέφωνα στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο Θ. Πάγκαλος με ανακοίνωσή του, υποστήριζε ότι επρόκειτο για πολλές συσκευές και ότι έδωσε εντολή να...

καταργηθούν οι περισσότερες από αυτές. Χθες το βράδυ όμως στο "Διαύγεια" δημοσιεύθηκε και άλλο έγγραφο με χθεσινή ημερομηνία σύμφωνα με το οποίο δεν υπήρξε καμία περικοπή καθώς ο τελευταίος λογαριασμός των τηλεφώνων που πληρώνει το δημόσιο για το γραφείο του Πάγκαλου ανήλθε και πάλι στο ποσό των 3.000 ευρώ για 5 συσκευές!!! Ποιος από τους δυο λέει ψέμματα; Το έγγραφο ή ο Θ. Πάγκαλος;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...ΒΙΝΤΕΟ















ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...


Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα μπροστά από την Βουλή καθώς ομάδες αντεξουσιαστών επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.


Λίγη ώρα πριν ένας άνδρας, ο οποίος βρίσκοταν στη συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου, τραυματίστηκε στο κεφάλι καθώς δέχθηκε πέτρα που εκτόξευσαν νεαροί προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.


Νωρίτερα στα Προπύλαια νεαροί είχαν στήσει οδοφράγματα και είχαν βάλει φωτιές σε κάδους.
Αυτή την ώρα κλειστές παραμένουν:

"Περίεργο" ψάρι πιάστηκε σε σπηλιά της Κίνας!

  Στην περιοχή Daluo της Κίνας, μέσα σε μια σπηλιά με την ονομασία Fu Yuan Dong, που σημαίνει "Σπηλιά της Τύχης", βρέθηκε το περίεργο ψάρι πουβλέπετε και  δεν μοιάζει με κανένα από τα μέχρι σήμερα γνωστά είδη.
  Στην περιοχή κυκλοφορούν εδώ και χρόνια θρύλοι για νεράϊδες που ζούσαν κάτω από το νερό και περίεργα πλάσματα που κατοικούν στην συγκεκριμένη σπηλιά, ενώ πολλοί από τους ηλικιωμένους του χωριού ορκίζονται πως κάποτε τα είδαν με τα μάτια τους.

ΤΟ “ΙΧΩΡ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!


Το πρόγραμμα θα είναι 24ωρης διάρκειας και θα καλύπτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος του Ελληνικού Κινήματος εκφράζοντας τις θέσεις και την ιδεολογία της Οικουμενικής Ελληνικότητας. Η διεύθυνση:
www.ixorevolution.com
Γιατί οι αγώνες κερδίζονται με έργα και θυσίες.
Οργανωθείτε, διαδώστε, στηρίξτε. Γενική επίθεση πολιτισμού, ΠΑΝΤΟΥ!! Μείνετε συντονισμένοι, η συνέχεια έρχεται…
Σε λίγες εβδομάδες, το σήμα μας θα καλύπτει τον πλανήτη.
ΙΧΩΡ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΟΥΙΖ! ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ?????

"ΑΓΙΟΣ" ΝΙΚΟΛΑΟΣ :Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ!!ΜΕΓΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



Ο ΑΘΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ..Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ  ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ..!!ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ  (ΤΖΕΣΟΥΑ) ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  Ν' ΑΝΤΈΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ  Η ΑΜΑΘΕΙΑ...ΚΑΙ Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ!!! ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ....ΑΓΙΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ!!!ΑΙΣΧΟΣ...ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΑΡΑ Ο ΘΕΟΣ  ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ..ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ  ΚΑΤΙ  ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..!!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ...   


Αυτή είναι η αγάπη των χριστιανών για τους προγόνους μας και τον Ελληνικό πολιτισμό!!Το παρόν είναι επίσημο βιβλίο της εκκλησίας και δείχνει τον μισέλληνα χριστιανό Νικόλαο να καταστρέφει Ελληνικούς ναούς και όχι μόνο!!Μετά οι χριστιανοί τον αγιοποίησαν!!Όχι τίποτα άλλο γιατί ορισμένοι Εβραιοχριστιανοί το παίζουν Ελληναράδες!

Πουλάμε νησιά και αεροδρόμια!

του Δημήτρη Μαρκόπουλου
ΟΙ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ αύξησης των εσόδων και η ολοένα και πιο δυσχερής οικονομική κατάσταση της χώρας φαίνεται να οδηγούν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σε αυτό που μετά βδελυγμίας διέψευδε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου πριν από ελάχιστους μόλις μήνες. Στην πώληση δηλαδή μέχρι και των ελληνικών βραχονησίδων.
Σύμφωνα με πηγές του «ΘΕΜΑτος» που προέρχονται από αξιόπιστους κυβερνητικούς παράγοντες, παράλληλα με τις συζητήσεις περί συμβάσεων παραχώρησης ομάδας περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, καταρτίζεται ολοταχώς σχέδιο πώλησης βραχονησίδων της Ελλάδας που μέχρι στιγμής παραμένουν ερημωμένες.

Η εγκεφαλική δηλητηρίαση (εμφυτεύματα) είναι προ πολλού μια παγκόσμια πραγματικότητα.

Καλόπουλος Μ.
Πρόκειται για κοινωνική μαγεία!
Οι άνθρωποι είναι στο σύνολό τους θύματα μεθοδικών εμφυτευμάτων.
Σκέψου πως απ’ την παιδική ηλικία τα αθώα αυτά θύματα περιβάλλονται χρόνια από μια θρησκευτικο-κατηχητική παιδεία, που μεθοδικά κάθε φορά σκλαβώνει συγκεκριμένο αριθμό εγκεφαλικών νευρώνων και τα θέτει στην υπηρεσία συγκεκριμένων δεισιδαιμονικών ιδεών.
Καταλαβαίνεις ότι συνολικά για εναν ενήλικα, όλη αυτή η διαχρονική και ανεμπόδιστη πλεκτάνη, καταφέρνει να επιστρατεύσει τόσο εγκεφαλικό υλικό, που χωρίς υπερβολές, όλο αυτό αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο πραγματικό εγκεφαλικό τραύμα.
                                                       
Οι άνθρωποι αυτοί (που δυστυχώς είναι η συντριπτική πλειοψηφία) με τις ελάχιστες αντίθετες πληροφορίες που έχουν, δεν είναι δυνατόν να παρακάμψουν τα οδυνηρά αυτά εμφυτεύματά τους, χωρίς την κατάλληλη μακροχρόνια ιαματική παιδεία.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Αποκαλύψεις για UFO στο WikiLeaks!!!









Πολλές εκπλήξεις κρύβουν ακόμα τα αδημοσίευτα εμπιστευτικά έγγραφα του WikiLeaks. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ιστοσελίδας, Julian Assange, σε κάποια από αυτά που περιμένουν τη σειρά τους για να δημοσιευθούν, υπάρχουν αναφορές σε UFO.

Χαρίζει κινητά η Ντόρα!!!! ΧΑΜΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!

Χαρίζει κινητά η Ντόρα

Είστε ανένταχτος κομματικά και σκέφτεστε να το τολμήσετε;

Η Ντόρα Μπακογιάννη σας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να γραφτείτε μέλη στη νεοσυσταθείσα Δημοκρατική Συμμαχία: Μειωμένες τιμές σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας και ακριβά κινητά που διαθέτουν Ίντερνετ.

Σύμφωνα με το Έθνος, η προσφορά ξεκίνησε 10 μέρες πριν την ανακοίνωση του νέου κόμματος και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ. Σήμερα ισχύει για όλους τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΚΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ???Το παρακάτω κείμενο  το έκρινε ....ρατσιστικό ?? ο "αγωνιστής" της Ελευθεροτυπίας και προειδοποίησε  ότι στο μέλλον παρόμοια κείμενα δεν θα είναι αποδεκτά στο "δημοκρατικό" του μπλοκ!!Στην Ελλάδα φίλοι μου όλα επιτρέπονται μπορούν ελεύθερα οι μισθοφόροι δημοσιογράφοι να παίζουν το ρόλο του εισαγγελέα να καταδικάζουν τον οποιοδήποτε χωρίς καν να απολογηθεί!!Αλλά υπάρχουν και όρια μην πειράξεις το χριστιανικό κατεστημένο εκεί υπάρχει απαγορευτικό!!




*Kείμενα τα οποία  προσβάλουν το όποιο θρησκευτικό συναίσθημα δεν θα μπορούν να αναρτηθούν πλέον στο μπόγκ της ζούγκλας. Tέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να αποτελούν άποψη ούτε θέση. Είναι προϊόντα επικίνδυνου και ρατσιστικού φανατισμού. zougla.gr

Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» Γεννάδιος Σχολάριος!!! Είμαι Έλληνας ,και ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι χριστιανός!!Απολλώνιος!!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??? Γιατί είμαι απόγονος του Δευκαλίωνα και όχι του Αβραάμ!!