ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η εγκεφαλική δηλητηρίαση (εμφυτεύματα) είναι προ πολλού μια παγκόσμια πραγματικότητα.

Καλόπουλος Μ.
Πρόκειται για κοινωνική μαγεία!
Οι άνθρωποι είναι στο σύνολό τους θύματα μεθοδικών εμφυτευμάτων.
Σκέψου πως απ’ την παιδική ηλικία τα αθώα αυτά θύματα περιβάλλονται χρόνια από μια θρησκευτικο-κατηχητική παιδεία, που μεθοδικά κάθε φορά σκλαβώνει συγκεκριμένο αριθμό εγκεφαλικών νευρώνων και τα θέτει στην υπηρεσία συγκεκριμένων δεισιδαιμονικών ιδεών.
Καταλαβαίνεις ότι συνολικά για εναν ενήλικα, όλη αυτή η διαχρονική και ανεμπόδιστη πλεκτάνη, καταφέρνει να επιστρατεύσει τόσο εγκεφαλικό υλικό, που χωρίς υπερβολές, όλο αυτό αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο πραγματικό εγκεφαλικό τραύμα.
                                                       
Οι άνθρωποι αυτοί (που δυστυχώς είναι η συντριπτική πλειοψηφία) με τις ελάχιστες αντίθετες πληροφορίες που έχουν, δεν είναι δυνατόν να παρακάμψουν τα οδυνηρά αυτά εμφυτεύματά τους, χωρίς την κατάλληλη μακροχρόνια ιαματική παιδεία.

Είναι κυριολεκτικά μαγεμένοι (μαγκανισμένοι) σαν να τους πότισαν πραγματικό δηλητήριο. Η εγκεφαλική δηλητηρίαση είναι προ πολλού μια παγκόσμια πραγματικότητα. Η μακροχρόνια έκθεση σε ηλίθιες ιδέες γεννάει παράνοια. Πόσο μάλλον όταν αυτές έχουν τον πλέον επίσημο τρόπο εμφύτευσης, δηλαδή τον μανδύα της ιερότητας και του καθωσπρεπισμού. Η όλη διαδικασία είναι καθαρά εξουσιαστική και λέγεται κοινωνική μαγγανεία ή αλλιώς κοινωνική μαγεία.
Ζούμε κυριολεκτικά σε εναν ιδρυματικό πλανήτη… και η έλλειψη ευφυών ερωτήσεων και η παντελείς απουσία αμφισβητήσεων είναι το πραγματικό σύμπτωμα γι’ αυτή μας την κατάντια. Νομίζω πως αυτό δύσκολα μπορεί να αλλάξει… αν δεν γιατρέψουμε μόνοι μας τα εγκεφαλικά μας τραύματα.
Χαίρομαι που πιστεύεις ότι μπορώ να φωτίσω κάποιες σκοτεινές γωνίες της αγωνίας μας. Δεν έχεις παρά να με ρωτήσεις… για να δούμε αν έχω κάτι σημαντικό να απαντήσω. Βασικά πιστεύω πως το δηλητήριο που στάζει παρανιά μέσα στην έτσι κι αλλιώς προβληματική και ατροφική παγκόσμια νοημοσύνη είναι από ένα βιβλίο με τεραστία εξάπλωση και επιρροή που λέγεται Βίβλος.
Για μένα λοιπόν βασικότερο μέτρο προστασίας των παθόντων, είναι η στοιχειώδης εξυγίανση, δηλαδή η σταδιακή απομάκρυνση τους απ’ την δηλητηριώδη αυτή εγκεφαλική έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου