ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ!!!

alt

Μητροπολίτης Γόρτυνος: «Το ράσο μου πετάει τριφασικό ρεύμα» (Video) ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!! «Το ράσο μου πετάει τριφασικό ρεύμα γιατί είναι ποτισμένο από τον Γρηγόριο τον Ε'».

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ:ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ"ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!!ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΚΥΛΟ!!ΒΙΝΤΕΟ



    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΑΡΒΑΡΑ!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

    Ακούστε τον Μητροπολίτη Φλωρίνης π. Αυγουστινος

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η αρχή του Εβραίου Χριστιανού αναθέματος στην Βίβλο
Η αρχή του Εβραιοχριστιανικού αναθέματος στην Βίβλο..
Το «ανάθεμα» είναι γνωστό ήδη από την Βίβλο.
Η διαφορετική θρησκευτική αντίληψη αναθεματίζεται μαζί με τον φορέα της. Μάλιστα, η «θεϊκή» εντολή αναφέρει σαφέστατα ότι οι πιστοί έχουν το δικαίωμα στην ισοπέδωση μιας ολόκληρης πόλης αλλά και στην φυσική εξόντωση των κατοίκων της, όταν συμβεί να «αποστατήσουν» σταματώντας να πιστεύουν, να υπακούουν και να λατρεύουν τον Γιαχβέ.
εαν δε ακουσης εν μια των πολεων σου ων κυριος ο θεος σου διδωσιν σοι κατοικειν σε εκει λεγοντων· εξηλθοσαν ανδρες παρανομοι εξ υμων και απεστησαν παντας τους κατοικουντας την πολιν αυτων λεγοντες πορευθωμεν και λατρευσωμεν θεοις ετεροις ους ουκ ηδειτε και ερωτησεις και εραυνησεις σφοδρα και ιδου αληθης σαφως ο λογος γεγενηται το βδελυγμα τουτο εν υμιν αναιρων ανελεις παντας τους κατοικουντας εν τη πολει εκεινη εν φονω μαχαιρας αναθεματι αναθεματιειτε αυτην και παντα τα εν αυτή, και παντα τα σκυλα αυτης συναξεις εις τας διοδους αυτης και εμπρησεις την πολιν εν πυρι και παντα τα σκυλα αυτης πανδημει εναντιον κυριου του θεου σου και εσται αοικητος εις τον αιωνα ουκ ανοικοδομηθησεται ετι.
(Δευτερονόμιο, 13:13-17)

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΧΑΊΕΣ Ελληνικές ενδυμασίες
ΣΧΟΛΙΟ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ!!
Μερικοί Εβραοχριστιανοί όταν ακούνε για Ελληνικές ενδυμασίες και τελετές λένε "καραγκιοζιλίκια" .
Αναρωτηθήκατε ποτέ
- γιατί δεν λένε το ίδιο για τα παπαδίστικα άμφια που είναι σαφώς ΚΑΤΩΤΕΡΑ απο τις Ελληνικές ενδυμασίες ; 
- γιατί οι Ελληνικές ενδυμασίες τους φαίνονται "καραγκιοζιλίκια" ;ΣΗΜ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!Δρ. HECTOR AVALOS:Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑ--ΛΗΣΤΗΣ



Σχετική εικόνα
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

Ο κακός Ιησούς: Η Ηθική της Δεοντολογίας της Καινής Διαθήκης είναι ένα τέρας 461 σελίδων ενός βιβλίου που γράφτηκε από τον βιβλικό λογιαστή Δρ. Hector Avalos. Είναι αντίθετο με οποιοδήποτε άλλο επιστημονικό βιβλίο στην αγορά σήμερα. Μας λέει το υπόλοιπο της ιστορίας του Ιησού που βρίσκουμε στα τέσσερα ευαγγέλια, τη σκοτεινή πλευρά, την ακατέργαστη πλευρά που οι βιβλικοί μελετητές προσπαθούν να ασπαστούν επειδή νομίζουν ότι ο Ιησούς αξίζει ειδική μεταχείριση. Ο Δρ. Avalos, αντίθετα, απομακρύνει τους τυφλούς, αναγκάζοντας τους αναγνώστες να δουν τι είναι πραγματικά ο Ιησούς. Η εικασία μου είναι ότι οι άνθρωποι δεν θα αρέσουν στον Ιησού μετά την ανάγνωση του βιβλίου του. Δεν το κάνω. Δεν είναι ένας τύπος που θα ήθελα να μένω δίπλα μου ή να είμαι κοντά στα παιδιά μου ή να γράψω μια στήλη σε ένα περιοδικό ή να ασχοληθώ πολιτικά με την Αμερική. Κανείς δεν πρέπει. Ας γίνει ακόμη και με την ιδέα ότι ο Ιησούς ήταν ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Δεν θα ήθελα να έχω λίγο να κάνω μαζί του. Ίσως και μετά από να διαβάσετε αυτό το θαυμάσια διερευνημένο, μοναδικό βιβλίο σχετικά με ένα σημαντικό ζήτημα στην εξαφάνιση των χριστιανών από την πίστη τους.

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΜΑΘΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

"Ο Ποσειδώνιος ο Ρόδιος δεν υπήρχε τίποτα που να μη γνωρίζει ή να μην ξέρει πού να ψάξει!"
Ο Έλληνας που, στην εποχή του, ήταν πιο πολυμαθής άνθρωπος του κόσμου Ο περιβόητος Ποσειδώνιος ο Απαμεύς (ή Ρόδιος) ήταν πράγματι ο πιο σοφός άντρας του καιρού του, αν και ένας 
τέτοιος χαρακτηρισμός θα τον αδικούσε ενδεχομένως.
Γιατί αυτός δεν ήταν απλώς ότι τα ήξερε όλα, αλλά παρήγε κιόλας νέα γνώση με το τσουβάλι, ασχολούμενος με τόσα πολλά που δεν είναι καν εύκολο να απαριθμηθούν!
Με ενδιαφέροντα και ικανότητές που ξεπερνούσαν κατά πολύ τα στενά ακαδημαϊκά πλαίσια, ο ογκόλιθος της στωικής φιλοσοφίας και της ελληνιστικής επιστήμης ξεχάστηκε από την Ιστορία, κι αυτό γιατί δεν σώθηκε τίποτα από το έργο του, παρά μερικά σπαράγματα εδώ κι εκεί.
Και η μετα-αριστοτελική φιλοσοφία είχε εξάλλου αγνοηθεί μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα, συμβάλλοντας περαιτέρω στη λήθη του μεγάλου έλληνα πανεπιστήμονα που ήταν ταυτοχρόνως, πέρα από φιλόσοφος, μαθηματικός, αστρονόμος και γεωγράφος, ένας ακούραστος ταξιδευτής, ένας διαπρεπής εθνογράφος και ένας οξύτατος παρατηρητής του κοινωνικού γίγνεσθαι. Αλλά και μέγας πολιτικός φυσικά, καθώς η ανάμειξη στα κοινά ήταν στην εποχή του κάτι που όλοι οι μεγάλοι άντρες ήταν προορισμένοι να κάνουν.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ!!ΟΡΓΗ "ΘΕΟΥ" ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ!!ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΘΙΜΟ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "¨ΑΓΙΟ" ΣΟΥ??
(" , “Με πόνο και αγάπη για τον σύγχρονο άνθρωπο, Λόγοι Α’” , Κεφ. 6., Έκδοσις Ιερόν Ησυχαστήριον «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος», Σουρωτή Θεσσαλονίκης 1998)
***
Οι ακρίδες, οι πόλεμοι, η ανομβρία, οι αρρώστιες είναι μάστιγα. Όχι ότι ο Θεός θέλει να παιδαγωγήση έτσι τον άνθρωπο, αλλά είναι συνέπεια της απομακρύνσεως του ανθρώπου από τον Θεό. Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί ξεφεύγει ο άνθρωπος από τον Θεό. Έρχεται η οργή του Θεού, για να θυμηθή ο άνθρωπος τον Θεό και να ζητήση βοήθεια. Δεν είναι ότι ο Θεός τα κανονίζει έτσι και βγάζει μια διαταγή να έρθη κάποια συμφορά στον άνθρωπο, αλλά ο Θεός βλέπει μέχρι πού θα φθάση η κακία των ανθρώπων και ότι δεν θα αλλάξουν, και γι’ αυτό επιτρέπει να συμβή μια συμφορά, για να συνετισθούν. Όχι ότι τα κανόνισε έτσι ο Θεός.
***
– Γέροντα, γιατί επιτρέπει ο Θεός να συμβή μία συμφορά;

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!! ΙΗΣΟΥΣ:ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΟΥ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ
Αφού, λοιπόν, τους μάζεψε όλους αυτούς και έφτιαξε τη συμμορία, πάνε όλοι μαζί στον περίφημο «γάμο της Κανά» που ήταν στην Γαλιλαία, όπου όπως μας λένε οι θεόπνευστοι, τα ευαγγέλια και η παράδοση, «ο Κύριος ευλόγησε τον Γάμο». Αυτό όμως που δεν σας λέμε είναι η πραγματική γνώμη του Ιησού για τον γάμο ...;. [(Αποκάλυψις Ιωάννου 14:4) ...;Είναι εκείνοι (οι 144.000 σωσμένες ψυχές) που δεν μολύνθηκαν με γυναίκες, (δηλαδή οι παρθένοι).] [κατά Ματθαίον 19:10) ...;του λένε τότε οι μαθητές του: «αν τέτοια είναι η σχέση μεταξύ άντρα και γυναίκα, καλύτερα να μη παντρευτεί κανείς. Και αυτός (ο Ιησούς) τους είπε:

ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΝΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 26 ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!



Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου με τους 26 νεκρούς!!!ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ ΜΜΑποβλάκωσις ΣΚΑΙ!!
Την νύχτα που δεν ούρλιαζαν οι λύκοι, αλλά οι άνθρωποι! Το φιλέτο οικόπεδο της φρίκης, που τα κανάλια παρουσίασαν τον ιδιοκτήτη ως ήρωα!
Ποιος είναι λοιπόν;

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ:ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!ΕΦΑΓΑΝ 3,9 ΕΚ. ΔΟΛ.

Ομογενείς, ΜΗΝ δίνετε χρήματα στους απατεώνες της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, γιά πυρόπληκτους στην Ελλάδα!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!

Ακόμα αγνοούνται τα χρήματα της Ομογένειας 3.9 εκατ. δολ., γιά πυρόπληκτους (2007), που διαχειρίστηκε η Αρχιεπισκοπή

Η Αρχιεπισκοπή, ζητά χρήματα από την
Ομογένεια, με ''εγκύκλιο'' του γραφικού αρχιεπίσκοπου Δημήτριου (24 Ιουλίου '18), γιά τα θύματα της πρόσφατης μεγάλης τραγωδίας στην Αττική. Αλλά, ακόμα ''αγνοούνται'' χρήματα, σημαντικά ποσά, προσφορές της Ομογένειας (Οργανώσεων και Ομογενών), που διαχειρίστηκε η Αρχιεπισκοπή, γιά πυρόπληκτους 2007 (Ηλεία κ.ά.).

Ενώ, τότε, η Αρχιεπισκοπή είχε δηλώσει ότι συγκεντρώθηκαν, μέσω αυτής, από Ομογενείς και Οργανώσεις ΗΠΑ, 3.946.989  δολ., στην Ελλάδα πήγαν μόνο 200.000 δολ.!!!
Στις 6 Φεβρουαρίου 2008, ο επίσκοπος Αντώνιος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής (ΗΠΑ), σε συνεδρίαση στην Αρχιεπισκοπή (Νέα Υόρκη), αναφέρθηκε στην κατάσταση και κίνηση του ''Ταμείου Αποκαταστάσεως Πυροπαθών'' το οποίο, όπως δήλωσε, «είχε συγκεντρώσει 3.946.989 δολάρια και 28.241 δολ. από τόκους». Ειπώθηκε, επίσης, από την Αρχιεπισκοπή, ότι «1.652.998 δολ. διατέθηκαν ''απευθείας'' γιά την αγορά ζωοτροφών, που δόθηκαν στους πληγέντες κτηνοτρόφους». Αξιοσημείωτο το ''διατέθηκαν απευθείας στους κτηνοτρόφους'', αλλά και το εντυπωσιακά υπερβολικό κόστος των... ζωοτροφών. Ούτε...χαβιάρι να ήταν.
Δηλαδή, έμαθε η Αρχιεπισκοπή και κατέγραψε τους κτηνοτρόφους και τους έδωσε...''απευθείας'' τα χρήματα γιά...''ζωοτροφές''. Δεν μας είπαν, αν κατέγραψαν και τα... ζώα, αν δόθηκαν σε... μετρητά στους κτηνοτρόφους και αν τα μετάφερε -τα μετρητά- ο... ''φάδερ 'Αλεξ'' (Καρλούτσος).
Εξυπακούεται ότι, οι επιτήδειοι της Αρχιεπισκοπής, ουδέποτε ανάφεραν αν έδωσαν τα χρήματα της Ομογένειας γιά τους πυρόπληκτους 2007.