ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ!!! ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟΦΩΣ!!!ΓΙΑΤΙ?????ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!


ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΒΡΑΊ΄ΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2012 ΚΑΙ ΟΤΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ  ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ????ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ??ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!.

Στις 6.30 το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το κυβερνητικό σκάφος που θα μεταφέρει το Άγιο Φως από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα...
Εκπρόσωποι εκκλησιών θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν το φως και να το μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα.

Στην τελετή Αφής στον Πανάγιο Τάφο θα παραστεί ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης.

Νωρίτερα ο κ.Δόλλης θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'. Εκ μέρους της ΝΔ στην τελετή Αφής θα παραστεί ο βουλευτής Θ.Μπούρας.  ο εξωφρενικό γεγονός ξεκινά από τότε που το Άγιο Φως μετατρέπεται σε έναν εκκεντρικό «αρχηγό κράτους» κι αξιώνει να ταξιδεύει αεροπορικώς business class:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΧΩΡΟΔΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟY ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΩΝ ILLOUMINATI!

ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ!

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ILLOUMINATI,ΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

                                    
laos.PNG
Περιχαρής ο Ορθόδοξος Αιβαλιώτης,
παρακολοθεί το λογύδριο του αρχιμασώνου
Λάου
Είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστές οι σχέσεις
διαφόρων στελεχών του κόμματος  ΛΑ.Ο.Σ.με το
θαυμαστό κόσμο της Μασονίας,καθώς και τις
Τεκτονικές Στοές,διαφόρων δογμάτων! Σήμερα,
σας παρουσιάζω τη συμμετοχή του-γνωστού και
μη εξαιρεταίου-βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κυρίου
Κωνσταντίνου Αϊβαλιώτη σε εκδήλωση
που διοργάνωσε ο...εν Ελλάδι
υπεύθυνος των illouminati!

Εκπληκτική παραδοχή θεολόγου: τελικά η κανδήλα μέσα στο κουβούκλιο… καίει!

Η κανδήλα και το άγιο φως!
Τελικά η κανδήλα μέσα στο κουβούκλιο… καίει!

Εκπληκτική παραδοχή θεολόγου: τελικά η ακοίμητος κανδήλα είναι ήδη αναμμένη μέσα στο κουβούκλιο…
Για να καταλάβετε πόσο μας κοροϊδεύουν… προσέξτε τι ομολογεί αρχικά ο θεολόγος Κόκορης: «ο Πατριάρχης πριν μπει μέσα στο κουβούκλιο ελέγχεται μήπως έχει πάνω του πηγές πυρός σπίρτα κλπ. και μετά μπαίνει μέσα».
Αμέσως μετά απαντώντας σε συγκεκριμένη ερώτηση αν μέσα στο κουβούκλιο η ακοίμητος κανδήλα είναι ήδη αναμμένη, ο θεολόγος ανερυθρίαστα ομολογεί (κατ’ επανάληψη) κάτι που μέχρι τώρα όλοι μεθοδικά απέκρυπταν: «ναι υπάρχει μέσα στο κουβούκλιο αναμμένη η ακοίμητος κανδήλα… αλλά ο Πατριάρχης δεν ανάβει απ’ αυτήν την δική του λαμπάδα»!

ΕΛΛΑΣ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!


Ελλάδα μου για μένα εσύ είσαι τ'άγιο φώς
και στην ψυχή μου μέσα κρυφός ο στεναγμός
Ελπίδα και χαρά μου δίνεις μόνο εσύ
και όχι η καντήλα που καίει μέσα εκεί
Τους ήρωες που έβγαλες θα έχω στο μυαλό
εκείνους θα δοξάζω εκείνους θα υμνώ.

ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ "ΑΓΙΟΝ" ΦΩΣ ,ΡΩΜΙΟΙ


ΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤE ΤΟ "ΑΓΙΟΝ" ΦΩΣ, ΡΩΜΙΟΙ ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ,ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΚΕΙ.
ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!
ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΑΣ ,ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ , ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΓΙΝΑΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ XEPIA ΤΟΥΣ.

Οι… άσφαιρες «πύρινες σφαίρες»

Οι… άσφαιρες «πύρινες σφαίρες»
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
Πασίγνωστο το βίντεο τού π. Αντωνίου Στυλιανάκη ۬ εντυπωσιακό και καθηλωτικό, βαρύ πυροβολικό των φωταμυντόρων στη μάχη για την τεκμηρίωση τής γνησιότητας τού «θαύματος τού Αγίου Φωτός». Στο ντουκουμέντο λοιπόν αυτό βλέπουμε μια «πύρινη σφαίρα» να εμφανίζεται ξαφνικά στο πλάνο και διασχίζοντας τον χώρο, να περνά ανάμεσα από τους ανυποψίαστους προσκυνητές οι οποίοι όχι μόνο δεν καίγονται, αλλά ούτε καν δείχνουν να αντιλαμβάνονται την ύπαρξή της! Τα εντυπωσιακά αυτά πλάνα, όπως μας διαβεβαιώνει ο αρχιμανδρίτης Ιατρός-Παιδοψυχίατρος που τα κατέγραψε το 1994 με την ερασιτεχνική του κάμερα, είναι απολύτως αυθεντικά και αποδίδουν στο ακέραιο το προσωπικό του βίωμα. Όπως μάλιστα εμφατικά επισημαίνει, προσκυνητές που στέκονταν σε καίριο σημείο, στην ερώτησή του αν είδαν κι εκείνοι το φαινόμενο, απάντησαν αρνητικά!

ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΡΩΣΟΥ ΟΡΘ.ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ!!


Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Ρώσου ορθόδοξου αρχιμανδρίτη (και επιστήμονα) Πορφύριου, που εκδόθηκε σε οκτάτομο βιβλίο με τον τίτλο: «Το βιβλίο της ύπαρξης μου»:
«Ένας ιεροδιάκονος που κατάφερε να μπει στο ιερό του Τάφου, την περίοδο κατά την οποία θεωρείτο ότι το Φως κατεβαίνει από τον ουρανό, διαπίστωσε με τρόμο ότι το Άγιο Φως προήρχετο από ένα καντήλι το οποίο ποτέ δεν σβήνει. Μου το είπε ο ίδιος σήμερα». («Το βιβλίο της ύπαρξης μου» Τόμος:1, σελ. 671)
Ο Πορφύριος επίσης, στο ίδιο βιβλίο, αναφέρει ένα περιστατικό το οποίο διηγήθηκε σ’ αυτόν ο μητροπολίτης Ιεροσολύμων. Σύμφωνα με τη διήγηση, όταν ο στρατιωτικός διοικητης της Αιγύπτου Ιμπραήμ Πασάς (ναι! ο γνωστός μας από την Ελληνική Επανάσταση στο Μωριά) βρισκόταν στα Ιεροσόλυμα, ζήτησε να του επιτραπεί η είσοδος στο ναό, προκειμένου να επιβεβαιώσει ο ίδιος της αυθεντικότητα του «θαύματος» και δήλωσε ότι αν όντως επρόκειτο για θαύμα τότε θα έκανε μια μεγάλη δωρεά στο ταμείο της εκκλησίας, διαφορετικά, άν επρόκειτο για απάτη, θα απεκάλυπτε την απάτη αυτή σε όλη την Ευρώπη και θα προέβαινε σε κατάσχεση όλης της περιουσίας του πανάγιου τάφου, η οποία είχε συγκεντρωθεί από δωρεές και τάματα των πιστών όλα αυτά τα χρόνια!

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Οι Χριστιανοί δείχνουν την ανάσταση του Ιησού ως εκείνο που διακρίνει το χριστιανισμό από όλες τις άλλες θρησκείες. Σε τελευταία ανάλυση, οι ιδρυτές άλλων θρησκειών (όπως ο Μωάμεθ και ο Βούδας) είναι όλοι νεκροί. Ο Ιησούς νίκησε το θάνατο. Ή όχι; Για κάτι τόσο σημαντικό και κεντρικό στο μήνυμα, τη θεολογία, και ιδιαίτερα τη φύση του χριστιανισμού, είναι περίεργο οι συντάκτες του Ευαγγελίου να έχουν τόσο ριζικά διαφορετικές ιστορίες για αυτό που συνέβη.
Πρώτη εμφάνιση μετά την ανάσταση του Ιησού:
Η ανάσταση κάποιου νεκρού είναι ένα σημαντικό γεγονός, αλλά τα Ευαγγέλια δεν φαίνεται να ξέρουν που και πότε ο Ιησούς εμφανίστηκε αρχικά.
Μάρκος 16:14-15 – ο Ιησούς εμφανίζεται στην Μαρία Μαγδαληνή αλλά δεν είναι σαφές που
Ματθαίος 28:8-9 – ο Ιησούς εμφανίζεται αρχικά κοντά στον τάφο του
Λουκάς 24:13-15 – ο Ιησούς εμφανίζεται αρχικά κοντά στην Εμμαούς, πολλά μίλια μακριά από την Ιερουσαλήμ
Ιωάννης 20:13-14 – ο Ιησούς εμφανίζεται αρχικά στον τάφο του
Ποιός βλέπει τον Ιησού πρώτος;
Μάρκος – ο Ιησούς εμφανίζεται πρώτα στην Μαρία Μαγδαληνή, αργότερα σε δύο μαθητές και μετά στους έντεκα.
Ματθαίος – ο Ιησούς εμφανίζεται πρώτα στην Μαρία Μαγδαληνή και στην άλλη Μαρία, και μετά στους έντεκα.
Λουκάς – ο Ιησούς εμφανίζεται πρώτα σε δύο μαθητές, έπειτα στον Σίμωνα και μετά στους έντεκα
Ιωάννης – ο Ιησούς εμφανίζεται πρώτα στην Μαρία Μαγδαληνή, έπειτα στους απόστολους χωρίς τον Θωμά, έπειτα στους απόστολους με τον Θωμά.
Αντιδράσεις των γυναικών στον κενό τάφο:
Τα Ευαγγέλια συμφωνούν ότι ο κενός τάφος βρέθηκε από γυναίκες (αλλά όχι από ποιές γυναίκες), όμως τι έκαναν οι γυναίκες;

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ: ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!


Χριστός ανέστη!
- Επίσης!

- Χριστός ανέστη!

- Συγχαρητήρια!

- Χριστός ανέστη!

- Και στα δικά σας!

- Χριστός ανέστη!

- Αν συνεχίσετε να το επαναλαμβάνετε αυτό, μου φαίνεται πως σε λίγο θ’ αρχίσω να πείθομαι.

- Χριστός ανέστη!

- Ξέρω, ήταν πρωτοσέλιδο σήμερα στο Espresso!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ


ΜΥΤΗ.jpg
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ!!ΤΥΧΑΙΟ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!
Παρακολουθείστε τη σωρεία χαοτικών αντιφάσεων που συνθέτουν το σκηνικό της Ανάστασης στη θεόπνευστη Καινή Διαθήκη:

Ποιος μετέφερε το σταυρό στο Γολγοθά;
” Και ενώ έβγαιναν έξω, βρήκαν έναν άνθρωπο Κυρηναίο, που τον έλεγαν Σίμωνα” αυτόν αγγάρευσαν για να σηκώσει τον σταυρό του. (Ματθαίος 27. 32)
” Και αγγαρεύουν κάποιον Σίμωνα Κυρηναίο που διάβαινε, ενώ ερχόταν από το χωράφι, τον πατέρα τού Αλέξανδρου και του Ρούφου, για να σηκώσει τον σταυρό του. (Μάρκος 15. 21)
” Και καθώς τον έφεραν έξω, έπιασαν κάποιον Σίμωνα Κυρηναίο, που ερχόταν από το χωράφι, και έβαλαν επάνω του τον σταυρό, για να τον φέρει πίσω από τον Ιησού. (Λουκάς 23. 26)
” Και βαστάζοντας τον σταυρό του βγήκε έξω στην τοποθεσία, που λέγεται τόπος Κρανίου, ο οποίος στην Εβραϊκή λέγεται Γολγοθάς (Ιωάννης 19. 17)

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!

 

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝ!ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΩΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝ! ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!
 

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ...


Σε όλες σχεδόν τις θρησκείες, ως γνωστόν, ο κεντρικός τους ήρωας πεθαίνει και κατόπιν ανασταίνεται κατά την εαρινή ισημερία π.χ. ο Καδμίλος των Καβείρων, ο Άδωνις των Φοινίκων, ο Κρίσνα των...
Ινδουιστών, ο Διόνυσος στην Ελληνική θρησκεία και ο Ιησούς στην χριστιανική θρησκεία. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο θάνατος και η εν συνεχεία ανάσταση έχει κάποια κρυμμένη σημασία και δεν πρέπει να την θεωρήσουμε ως τον θάνατο του υλικού οργανισμού τους. 

Για να γίνει περισσότερο κατανοητό το θέμα του θανάτου και της ανάστασης πρέπει να δούμε σε μια πρώτη προσέγγιση πρώτα ποία είναι η μυσταγωγική έννοια της ζωής και ποία του θανά­του. Ως ζωή στα μυστήρια νοείται παν το υπάρχον και όχι μόνο η ζωή των όντων. Ο θάνατος στα μυστήρια είναι αλληγορία και σημαίνει την μεταμόρφωση, γιατί θάνατος στην Φύση, με την βέβηλη έννοια του εξαφανισμού, δεν υπάρχει. Οι Μύστες δια του θανάτου εικονίζουν την Μεταμόρφωση. Συνεπώς ο Σταυρός, σε πρώτη εκτίμηση, είναι η εικόνα της αέναης μεταμόρφωσης κάθε ύπαρξης η οποία επιτυγχάνεται με την βοήθεια των μεταμορφωτικών δυνάμεων της Φύσης. 

Στον Χριστιανισμό

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!



grunewaldcrucifixion.jpg 
Τα γεγονότα στην Ιουδαία
"Tω καιρώ εκείνω"... έγιναν 62 επαναστάσεις κατά των Ελλήνων και Ρωμαίων στην Ιουδαία, εκ των οποίων 61 είχαν ως αφετηρία την Γαλιλαία. Οι Ρωμαίοι γνωρίζοντας ότι ακόμη και τα αυστηρά μέτρα που είχε λάβει πριν απ' αυτούς ο Αντίοχος δεν καρποφόρησαν, απεφάσισαν για να καταστείλουν τις ανταρσίες, τα πραξικοπήματα και τους μαχαιροβγάλτες και τους πάσης φύσεως επαναστάτες, να επιβάλουν την πιο «φρικτή και τρομακτική θανατική καταδίκη» (Κικέρων) την σταύρωση. Αλλά όχι απλά μόνο σταύρωση: Η σταύρωση δεν αποσκοπούσε στην απλή θανάτωση του κατάδικου, αλλά στην όσο το δυνατόν μακροχρόνια έκθεσή του σε κοινή θέα, προς παραδειγματισμό, σωφρονισμό και εκφοβισμό.
Ότι οι εσταυρωμένοι έπρεπε να παραμείνουν για μέρες στο σταυρό, συμπεραίνεται επίσης, από το ότι οι Ρωμαίοι τοποθετούσαν στο κάθετο δοκάρι του σταυρού, (στο ύψος των άκρων των ποδιών), το λεγόμενο suppedaneum, (υποπόδιο υποστήριγμα) μια μικρή ξύλινη προεξοχή, στην οποία μπορούσε να στηριχθεί ο εσταυρωμένος και να ανακουφίσει τις αναπνευστικές του ανάγκες, γιατί διαφορετικά, κρεμάμενος μόνο από τα χέρια, θα κινδύνευε να πεθάνει σύντομα από ασφυξία ...; ενώ όπως είπαμε ο σκοπός της σταυρώσεως ήταν ο αργός βασανιστικός θάνατος.


Ποιος ο χρόνος σταύρωσης και η αιτία θανάτου του Ιησού;

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!



book_25
Το μυστικό της Παρασκευής ...;
σκοτώνει οριστικά τον μύθο της ανάστασης!
«Χρόνος και καιρός για κάθε πράγμα
καιρός της γέννας και καιρός του θανάτου
καιρός να φυτέψεις και καιρός να ξεριζώσεις
καιρός να σκοτώσεις και καιρός να θεραπεύσεις
καιρός να κλάψεις και καιρός να γελάσεις»
Σολομών Εκκλησιαστής 3.1-4.
Στην περίπτωση του Ιησού, οι σοβαρές ενδείξεις μιας προσχεδιασμέ-νης "ανάστασης" κάθε άλλο παρά τελειώνουν εδώ! Όμως για να δρομο-λογηθεί μια τέτοια πετυχημένη κοινωνική παράσταση, έπρεπε να βρεθεί όχι μόνο ο τρόπος και ο τόπος, αλλά και ο κατάλληλος χρόνος!
Και βέβαια όπως θα δούμε και θα βεβαιωθούμε, η μοναδική κατάλ-ληλη ημέρα του έτους, για την επιχειρούμενη εικονική ανάσταση, όχι μόνο βρέθηκε αλλά διέθετε και όλα τα αναγκαία πλεονεκτήματα!
Προσέξτε και αποφασίστε μόνοι σας, αν ο χρόνος και ο εκπληκτικός συντονισμός που συνέχει την περίπτωση του Ιησού, είναι πράγματι α-τράνταχτα πλέον στοιχεία προσχεδιασμού και σεναριοποίησης!
Παρακαλώ, εντείνετε την προσοχή σας!

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

"Μεγάλη" τετάρτη:Οι Έλληνες είναι σκυλιά, που δεν αξίζει να τρώνε ούτε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των κυρίων τους, των Εβραίων.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.


"Μεγάλη" Τετάρτη«Ευλογήσαι σε Κυριος εκ Σιών» (Στον Όρθρο, «προκείμενον», ήχος πλ. β΄, ψαλμός ΡΛΓ΄.)
• «Οι φοβούμενοι τον Κύριον, ευλογήσατε τον Κυριον. Αινείτε το όνομα Κυρίου, αινείτε, δούλοι, Κύριον.» (Στον Όρθρο, «προκείμενον», ήχος β΄, ψαλμός ΡΛΔ΄.)
• «Εις οδόν εθνών μη απέλθητε, και εις πόλιν Σαμαριτών μη εισέλθητε· πορεύεσθε δε μάλλον προς τα πρόβατα τα απολωλότα οίκου Ισραήλ.», ι΄, 1-2, 5-8.)

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣE ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ - ΙΣΛΑΜ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αν δεν είναι αυτός ύμνος προς το Σιωνισμό τότε τι είναι;

Ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα επίσης ψάλλεται ο Ψαλμός Ν΄, στον όποιο μεταξύ των άλλων αναφέρεται: Αγάθυνον, Κύριε, εν τη ευδοκία σου την Σιών και οικοδομηθήτω τα τείχη Ιερουσαλήμ. Τότε ευδοκήσεις θυσίαν δικαιοσύνης, αναφορά και ολοκαυτώματα. Τότε ανοίσουσιν επί το θυσιαστήριόν σου μόσχους.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;



Σύμφωνα με τους κανόνες της χριστιανικής εκκλησίας η γυναίκα δεν είναι δυνατό να εκκλησιάζεται κάθε μέρα και αυτό διότι κάποιες μέρες του μήνα θεωρείται «ακάθαρτη». Εάν μάλιστα εκείνη αδιαφορήσει για τον Κανόνα αυτό, τότε διαπράττει αμαρτία. Εφόσον δεν εκκλησιάζεται, απαγορεύεται και να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο αλλά και να συμμετάσχει σε οποιοσδήποτε άλλο μυστήριο ( Επιτάφιος, Ανάσταση, κλπ). Αν λοιπόν μια χριστιανή γυναίκα έχει την ατυχία να είναι «ακάθαρτη» κατά την «Μεγάλη Εβδομάδα» θα πρέπει να παρακολουθήσει την λειτουργία από απόσταση, έξω από την εκκλησία.

Από την Παλαιά Διαθήκη ακόμα, ο Νόμος του Θεού Ορίζει σαφώς ότι «η γυναίκα είναι ακάθαρτη κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσης της» Τα αντικείμενα και οι άνθρωποι που άγγιζε εκείνη θεωρούνταν επίσης ακάθαρτα. (Λευιτικό , Κεφάλαιο 15, Εδάφιο 19-33).

Στην μετά Χριστόν εποχή, ο Διονύσιος, Αρχιεπίσκοπος Αλεξανδρείας στον 2ο Κανόνα του συμφωνεί πως:

ΣΗΜΕΡΑ ΨΑΛΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ" ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΤΗ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΣΥΚΙΑ!


ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΥΚΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ(ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΘΕΟΙ)?? ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΑΕΙ ΣΥΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ!!ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ=ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!!
Τη Μεγάλη Δευτέρα αρχίζει να ψάλλεται στις εκκλησίες ένα μεγάλο corpus κειμένων, το όποιο βρίζει και απειλεί κάθε άλλον λαό -εκτός του περιουσίου:

συκην (1).jpg" «Ευρεθείη η χειρ σου πάσι τοις εχθροίς σου, η δεξιά σου εύροι πάντας τους μισούντάς σε. Ότι θήσεις αυτούς εις κλίβανον πυρός, εις καιρόν του προσώπου σου· Κυριος εν οργή αυτού συνταράξει αυτούς, και καταφάγεται αυτούς πυρ.» (Ψαλμός Κ΄.)
" «Ότι συ επάταξας πάντας τους εχθραίνοντάς μοι ματαίως, οδόντας αμαρτωλών συνέτριψας» (Ψαλμός Γ΄.)
" «Επ΄ εμέ διήλθον αι οργαί σου, οι φοβερισμοί σου εξετάραξάν με.» (Ψαλμός ΠΖ'.)


" «Κύριος τους φοβούμενους αυτόν.» (Ψαλμός ΡΒ΄.)
" Το αποκορύφωμα της σκληρότητας και της εκδίκησης (της άδικης εκδίκησης) περιγράφεται στο επεισόδιο με τη συκιά, που βρήκε στο δρόμο του ο Ιησούς, την καταράστηκε κι εκείνη ξεράθηκε, επειδή δεν βρήκε σύκα να φάει και να φαντασθεί κάνεις ότι «δεν ήταν ο καιρός των σύκων» («κατά Ματθαίον» κα΄ 18-20, «κατά Μάρκον», ια΄ 13-14, 20-23). Διαβάζεται τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί.
Εδώ δεν πρόκειται μόνον για κακία και κακοήθεια (τι του έφταιγε η συκιά, την οποία επί τέλους δεν είχε καν φυτέψει αυτόςWink. Υπεισέρχεται επί πλέον κι ο παράγων παραφροσύνη. Γιατί μόνον ένας παράφρων απαιτεί να βρει ώριμα σύκα, όταν δεν είναι ο καιρός της καρποφορίας. Το θαύμα θα ήταν να πέρναγαν την άλλη ημέρα, κι η συκιά να ήταν γεμάτη σύκα. Τέτοια κακία, εναντίον μάλιστα άψυχου πράγματος, μόνον σε ένα ιστορικό ανάλογο καταγράφηκε: στο μαστίγωμα της θάλασσας στον Ελλήσποντο για τιμωρία για τη θαλασσοταραχή από τον Πέρση βασιλιά κατά τα Μηδικά.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ:ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΟΞΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!



• «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)
• «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)
• «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)
[ Η λέξη Ωσαννά είναι Εβραϊκή και σημαίνει «δεόμαστε στο Θεό για τη σωτηρία». Ομοίως καθαρά Εβραϊκές είναι και οι συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις Μεσσίας, Αμήν και Αλληλούια. Μεσσίας σημαίνει «κεχρισμένος», «Χριστός». Αμήν σημαίνει «μακάρι», «σίγουρα», «είθε να γίνει». Αλληλούια σημαίνει «δόξα στο Γιαχβέ» («Ωρολόγιον το Μεγα», έκδοση Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος 1983, σελ. 17). Η λέξη Ιησούς επίσης αποτελεί απόδοση του Εβραϊκού Γιεσουά, που σημαίνει «ο Γιαχβέ είναι η σωτηρία».]
• «Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄) και «τω ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο).
• «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)
• «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)
• «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)
• «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)
• «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)
• «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)
• «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)
• «Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)
• «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)
• «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)
• «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)
• «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)
• «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)
• «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)
Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σι

Σήμερα οι ανθέλληνες ρασοφόροι ξεστόμισαν πάλι την εντολή του εβραϊκού θεού τους κατά των Ελλήνων!!!

Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του ΣοφονίουΙεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19). [Βλ. «Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα της Ορθοδοξίας.»] 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ:ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ, ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ......

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ  ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΘΕΟ (ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
ΤΟ ΠΕΣΑΧ (ΠΑΣΧΑ)  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ;


ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ...... ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Σ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ) ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ .

Χριστιανισμός ενάντια σε κάθε ιδέα εθνικής εξέγερσης και ελευθερίας

 Πατρική Διδασκαλία
  
«Από τα έθνη οπού εδέχθησαν αυτάς (δηλ. τις ιδέες της ελευθερίας) να γνωρίσωμεν, κοντά οπού είναι εναντίαι εις τα ρητά της θείας γραφής και των Αγίων Αποστόλων, οπού μας προστάζουν να υποτασσώμεθα εις τας υπερεχούσας αρχάς, όχι μόνον τας επιεικείς αλλά και σκολιάς, διά να έχωμεν θλίψιν εις αυτόν τον κόσμον». 

«Όχι Χριστιανοί! Ας μην χάσωμεν διά μίαν ψευδήν και ανύπαρκτον τάχα ελευθερία του παρόντος βίου, τας αμαραντίνους στεφάνους της αιωνίας μακαριότητος».

«Αδελφοί, μην πλανηθήτε εκ της σωτηρίας οδού (…) αλλά κλείσατε τα αυτιά σας και μη δώσετε καμίαν ακρόασιν εις ταύτας τας νεοφανείς ελπίδας της ελευθερίας».

 «Ο πρώτος αποστάτης, ο Διάβολος (…) εμεθοδεύη εις τον τρέχοντα αιώνα μία άλλη πονηρίαν και απάτην ξεχωριστήν, δηλαδή το νυν θρυλούμενον σύστημα της ελευθερίας· το οποίον κατ’επιφάνειαν φαίνεται τάχα καλόν (…) υπάρχει όμως ένα δέλεαρ του διαβόλου και φαρμάκι ολέθριον, διά να κατακρημνίσει τους λαούς εις την απώλειαν και εις την ακταστασίαν».