ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Τούρκος" δηλώνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, στην ομιλία στο μειονοτικό χωριό Σέλερο, έκανε απαρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ και δήλωσε "Τούρκος" και πιστός στο κατευθυνόμενο από το προξενείο εξτρεμιστικό κόμμα της μειονότητας! Διαμαρτυρήθηκε σφοδρά γιατί ακόμα δεν τους έχει επιτραπεί να αυτοαποκαλούνται "Τούρκοι": "Οι σύλλογοι μας παραμένουν κλειστοί γιατί έχουν τη λέξη "τουρκικός" στην ονομασία τους»!
Ο Μάντατζη χαρακτήρισε ως "Μεγάλο πολιτικό λάθος την στήριξη που έδωσε στις περιφερειακές εκλογές στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, στον Άρη Γιαννακίδη τον περιφερειάρχη που εκλέχθηκε με την βοήθεια της κυβέρνησης".

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ!Α ΡΕ ΠΟΡΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!!


*
Μια μέρα πριν την συζήτηση στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό ο αξιωματικός τού τουρκικού στρατού - οικουμενικός παπάς, αφού συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό παρουσία υπουργών και υφυπουργών, έβγαλε λόγο στη ρωμαίικη βουλή των ρωμιών ανθελλήνων εκφωνώντας τις γνωστές αερολογίες - μπουρδολογίες του σχετικά με τούς παραολυμπιακούς αγώνες τής Ρωμιοσύνης, τούς αγώνες αυτούς - πρότυπο τού παράλυτου και σακάτη πνευματικά και σωματικά τουρκορωμιού. Το γλύψιμο των 300 βολευτών έπεφτε βροχή· συναγωνίζονταν και συνωστίζονταν ποιός θα πρωτοφωτογραφηθεί μαζί του.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK!!!

Τις τελευταίες μέρες όλο και πιο συχνά ακούγεται η επιτακτική ανάγκη της Επανελλήνισης των Ελλήνων.Τι είναι όμως η Επανελλήνιση??Επανελλήνιση σημαίνει ξεκαθάρισμα της πάνσεπτης και μακραίωνης Ελληνικής παράδοσης,από τα Εβραιοχριστιανικά χέρια!!Ο Ελληνισμός έχει ιστορία 30.000χρόνων δεν μπορεί να την διαγράψει ο Βυζαντινός κατακτητής των 1.600χρόνων και να απαιτεί σεβασμό στην ιουδαιοχριστιανική παράδοση!!Και ο Έλληνας την δική του τι θα την κάνει, θα την πετάξει στα σκουπίδια?? Ο Ελληνικός πολιτισμός υπήρξε προϊόν της Ελληνικής θρησκείας και της Ελληνικής παράδοσης.Αν προσδοκούμε και οραματιζόμαστε έναν νέο Ελληνικό πολιτισμό και μια νέα Ελλάδα μόνο μέσα από την Ελληνική θρησκεία και παράδοση μπορεί αυτός να έρθει!!Αλλιώς θα παραμείνουμε ραγιάδες,υπόδουλοι του ιουδαιοχριστιανικού ανθελληνικού ιερατείου!!Ο Έλληνας έχει μια ιδιαίτερη στενή σχέση με την πατρίδα του κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε περιόδους κατά τις οποίες η Πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο,ξεχνά την καλοπέραση ,και κάθε προσωπική του έριδα,για την υπεράσπισή της!!Σήμερα η Πατρίδα μας συνέλληνες κινδυνεύει με εξαφάνιση!!Οι ανθέλληνες πολιτικοί μαζί με το εβραϊκό ιερατείο ξεπουλούν την πατρίδα μας!!Ελληνοποιούν χιλιάδες λαθρομετανάστες με απώτερο σκοπό τον αφελληνισμό των Ελλήνων!!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ!



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ  "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ" ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
-------------------------------------------------------------------------------------------------


Όργιο αντεθνικής προπαγάνδας στο φεστιβάλ Ναυπλίου με τον μανδύα της ελληνοτουρκικής φιλίας

ΓΙΟΥΧΑΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ;

ΠΡΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ:ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ!!"ΙΕΡΕΣ"ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ


Στέφανος Χίος

Ιερές μπίζνες εκατομμυρίων ευρώ σε περίοπτη δημόσια δασική έκταση με τις ευλογίες τεσσάρων διαδοχικά διαφορετικών κυβερνήσεων, με αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος να έχει ζημιωθεί μέχρι στιγμής
τουλάχιστον ένα με ενάμισι δισεκατομμύριο δραχμές, έχουν στήσει εδώ και δεκαπέντε χρόνια ηχηρά ονόματα από το κοινωφελές Ίδρυμα του Ορους Σινά. Η δημόσια έκταση παραχωρήθηκε επαχθώς και χωρίς αντάλλαγμα στο εκκλησιαστικό ίδρυμα το 1993 από το τότε υπουργείο Γεωργίας για να δημιουργηθεί η φιλόδοξη κατασκευή του Σιναϊτικού Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου πάνω στο υπέροχο δάσος του λόφου της Τραγάνας.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

NATIONAL GEOGRAPHIC:ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΊΩΝ.!!!!!!

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ , ΣΕ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ''ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΊΩΝ.!!!!!! ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ).
ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΝΕ ..ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

http://ngm.nationalgeographic.com/2011/07/cleopatra/brown-text/2

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ!!ΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!


                                                                                                                                                                                                                                              Οι ιουδαιοχριστιανοι που κατά την  πάγια τακτική τους, να νοθεύουν τα ιστορικά γεγονότα, όπως βολεύει αυτούς, έβαλαν στο στόμα του Μέγα Ιουλιανού λόγια ψεύτικα και συκοφαντικά, ότι δήθεν  είπε αυτός όταν ξεψυχούσε.... Ιησού με νίκησες!!!  Καταρχήν  ο Ιουλιανός αμφισβητούσε την ύπαρξη του Ιησού..Ο Ιουλιανός σκοτώθηκε πισώπλατα από χριστιανούς (ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ) προδότες την ώρα  που έδινε φοβερή μάχη με τους Πέρσες!! Πεθαίνοντας είπε ..Πίστευα ότι σκοπός μιας δίκαιης εξουσίας είναι η ευτυχία και η ασφάλεια των υπηκόων της,γι' αυτό υπήρξα  πάντα όπως ξέρετε υπέρ των ειρηνικών λύσεων και απέκλεισα από τις πράξεις μου κάθε ελευθερία  ικανή να φθείρει τα πράγματα και τα ήθη!!Ευχαριστώ τους αιώνιους Θεούς που μου επέτρεψαν να πεθάνω αφήνοντας τον κόσμο μέσα στο φως στο απόγειο μιας ένδοξης σταδιοδρομίας..Κατόπιν ζήτησε τον Ανατολιο και όταν ο ύπαρχος Σαλουτιος  του αποκρίθηκε είναι μακάριος κατάλαβε ότι είχε σκοτωθεί.Τότε αυτός αδιαφορώντας για την δικιά του μοίρα άρχισε να στενάζει για τον θάνατο του φίλου του!!Όχι σαν τον Ιησού που έτρεμε τον θάνατο!!Όλοι γύρω στον Μέγα Ιουλιανό έκλαιγαν και τότε αυτός τους είπε ότι ήταν ανάξιο να θρηνούν έναν ηγεμόνα την ώρα που πήγαινε να ενωθεί με τον ουρανό και τα αστέρια και με αυτά τα λόγια ξεψύχησε !!!Πέθανε στα τριάντα δυο του χρόνια  και μαζί του πέθανε  η μεγάλη ελπίδα των Ελλήνων για την επανίδρυση του Ελληνικού κράτους!!Γι' Αυτό ιουδαιοχριστιανοι όταν αναφέρεστε στον Μέγα Ιουλιανό να είστε προσεκτικοί  ΧΑΙΡΕ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ "ΑΓΩΝΑ" ΤΟΥΣ.


Ερωτώ γιατί δεν βεβήλωσαν κάποια Εκκλησία, γιατί δεν έκαψαν κανένα από τα βιβλιοπωλεία της εκκλησίας ;
Όταν φωνάζουμε και λέμε ότι πίσω και από την εκκλησία αλλά και από τις ιδεολογίες της αριστεράς και της δεξιάς βρίσκεται ο ίδιος ο Ραβίνος κάποιοι δεν θέλουν να το αντιληφθούν !
Νομίζουν μερικοί ότι ο Αθεϊσμός είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με τον Χριστιανισμό κάνουν μέγα λάθος διότι δεν ξέρουν τίποτα από ψευδαντιπαλότητα.
Διότι σήμερα οι πιο φανατικοί Χριστιανοί ζούνε στην κάποτε Αθεϊστική Ρωσία, η εξόντωση και διωγμοί των χριστιανών από τους κομμουνιστές είχαν σκοπό να τους κάνουν πιο φανατικούς άπ ότι ήταν !

Άρα όπως βλέπουμε πίσω απο τις βεβηλώσεις επιμένω είναι ο ίδιος ο Ραβίνος και ο στόχος είναι πάντα η Αρχαία Ελλάδα και ο πολιτισμός της.

Οι ιδεολογίες της Αριστεράς και της δεξιάς είναι πιστοί υπηρέτες του ιουδαϊσμού την οποίαν υπηρετεί και υπερασπίζεται και η ορθοδοξία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ !!ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Συνάντηση Βαρθολομαίου-Παπανδρέου

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, θα συναντηθεί τη Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί.
Να σημειωθεί ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα το πρωί τέλεσε, με την παρουσία πλήθους πιστών, τη λειτουργία στο μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μαρούσι.Οι δυο Εβραιολατρες ηγέτες θα συναντηθούν να πουν τι ??? Αυτά να τα βλέπον κάποιοι ορθόδοξοι ψευτοπατριώτες που κατεβαίνουν στο Σύνταγμα και το παίζουν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!ΣΤΟΥΣ Special Olympics Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!ΑΙΣΧΟΣ



ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!
Παρόν στους Special Olympics ο Βαρθολομαίος!!Μάλλον ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είναι ανιστόρητος!!Δήμαρχε δεν ήξερες δεν ρώταγες,ότι οι χριστιανοί είχαν απαγορέψει 500 χρόνια τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως ¨ειδωλολατρικούς"??Δεν γνωρίζεις Δήμαρχε ότι ο Ανθέλληνας Πατριάρχης έχει αποκαλέσει τους ήρωες της Επανάστασης ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ!!