ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ !!ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Συνάντηση Βαρθολομαίου-Παπανδρέου

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, θα συναντηθεί τη Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί.
Να σημειωθεί ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα το πρωί τέλεσε, με την παρουσία πλήθους πιστών, τη λειτουργία στο μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μαρούσι.Οι δυο Εβραιολατρες ηγέτες θα συναντηθούν να πουν τι ??? Αυτά να τα βλέπον κάποιοι ορθόδοξοι ψευτοπατριώτες που κατεβαίνουν στο Σύνταγμα και το παίζουν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ!!


 
ΜΑΣ7.jpg


vorthalomeos_patriarxis.jpgΛόγια του Βαρθολομαίου υπέρ Τούρκων: 

«Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων. Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.» 

Ο εικονιζόμενος αξιωματικός του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ στρατού, είναι ο τότε ιεροδιάκονος Βαρθολομαίος Αρχώντης, νυν Οικουμενικός Πατριάρχης. 

Οι Τούρκοι δεν δίδουν εύκολα τα στρατιωτικά αξιώματα εάν δεν είναι βέβαιο ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους! Εάν δεν είναι Τούρκος υπήκοος, διερωτώμεθα: είναι Έλληνας  ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ή Τούρκος; 

1 σχόλιο:

  1. Μας υπονομεύουν και μας παρουσιάζουν ένα έθνος που δεν σέβεται τίποτα ούτε καν ένα μνημείο παγκόσμιας σημασίας που ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα και δεν έχει δικαίωμα κανείς μα κανείς να το βεβηλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή