ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ!Α ΡΕ ΠΟΡΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!!


*
Μια μέρα πριν την συζήτηση στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό ο αξιωματικός τού τουρκικού στρατού - οικουμενικός παπάς, αφού συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό παρουσία υπουργών και υφυπουργών, έβγαλε λόγο στη ρωμαίικη βουλή των ρωμιών ανθελλήνων εκφωνώντας τις γνωστές αερολογίες - μπουρδολογίες του σχετικά με τούς παραολυμπιακούς αγώνες τής Ρωμιοσύνης, τούς αγώνες αυτούς - πρότυπο τού παράλυτου και σακάτη πνευματικά και σωματικά τουρκορωμιού. Το γλύψιμο των 300 βολευτών έπεφτε βροχή· συναγωνίζονταν και συνωστίζονταν ποιός θα πρωτοφωτογραφηθεί μαζί του.


 
    Οι παραγκάνθρωποι - αχυράνθρωποι τής Ρωμιοσύνης τον κάλεσαν αργότερα σε μεσημεριανό γεύμα. Μήπως για να φτιάξουν κανένα στημένο; Ο δε παράλυτος πρωθυπουργός τής παράλυτης (β)ρωμιοσύνης, Τζέφρυ, δήλωσε συγκλονισμένος και συγκινημένος, ότι ο πατριάρχης είναι η λύση για την οικονομία τής σε αποσύνθεση βρισκόμενης χώρας.

   Ο τουρκο - αγιοταλάχ μοίρασε ψέματα και υποσχέσεις, δήλωσε δε, πως προσεύχεται, για να μην καταρρεύσει η παράγκα, η οποία βέβαια, τού στέλνει κανονικά πολλά λεφτά, παρά τη χρεωκοπία της. (Οι κακές γλώσσες λένε, ότι έχουν κτίσει πολυκατοικίες κάτι τούρκοι μουστακαλήδες στις πέριξ τού Φαναρίου περιοχές... Συνέστησε μάλιστα στο ποίμνιο, να σκύψει πάλι το κεφάλι, για να τούς αποκεφαλίσει αυτή τη φορά -όχι ο τούρκος, αλλά- το ΔΝΤ. Η λύση για το χρέος τής Ρωμιοσύνης κατά τον οικουμενικό παραγκάρχη θα έρθει από το θεό με πίστη, κατάνυξη και προσευχή. Με λίγα λόγια στηθείτε στα τέσσερα να σάς... ευλογήσουμε, σε λαϊκή παράφραση...
*     *     *
  Τον επίλογο τού σημειώματος αυτού τον αφιερώνουμε στο Τζίμη Πανούση δημοσιεύοντας ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο του  «Ο Στάλιν σκέφτεται για σένα στο Κρεμλίνο» (έκδ. Opera, 2010, σελ. 152):

   «Λευτεριά στην εξαρτημένη ελληνική δικαιοσύνη. Φιλότιμο και αξιοπρέπεια στο καθημερινό μενού τού φτωχού, ανύπαρκτες όμως λέξεις, στο λεξικό των διαχειριστών τής εξουσίας.
    »Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις!
    »Εκεί που πάει να σκύψει, σκάνε οι παπάδες με τις μαύρες ρόμπες ξεκούμπωτες και την φυστικώνουν ψάλλοντας... 
 
       
      »Σκύψε ευλογημένη!

Κωνσταντίνος Παραβάτης

Πηγή
http://eineken.pblogs.gr/2011/07/skypse-efloghmenh-rwmiosynh-hreokophmenh-gia-anwdyno-efarmostiko.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου