ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΣΤΗΡΙΞΗ 30 ΔΙΣ. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ!!!


ΝΕΑ ΣΤΗΡΙΞΗ 30 ΔΙΣ. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Την παροχή 30 δισ. ευρώ στις τράπεζες, μέσω εγγυήσεων για να ενισχύσουν την - μηδενική έως σήμερα- παροχή ρευστότητας προς τους πολίτες περιλαμβάνει το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Υπόσχεται μεταξύ άλλων να φέρει ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης κατά της φοροδιαφυγής, την τοποθέτηση οικονομικών υπευθύνων σε όλους τους φορείς της Κεντρικής κυβέρνησης και εξειδίκευση των μέτρων μέχρι τέλος Μαρτίου...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ!!!

ψαρι.jpeg


Προεπιλογή














ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ "ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ"!!





05.JPG

Σήμερα η σχολή συνεχίζει στη λειτουργία της στον ξενώνα της σκήτης το Αγίου Ανδρέου στις Καρυές του Α. Όρους. Λειτουργεί ως Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και ως Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο ενώ ο τίτλος της Ακαδημίας τελεί υπό αναστολή.

Το απολυτήριο του Λυκείου είναι ισότιμο με των άλλων λυκείων Μέσης εκπαίδευσης. Οι Μαθητές παρακολουθούν μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής και κατόπιν αποφάσεως του Συλλόγου Διδασκόντων και του καθηγητή της Μουσικής λαμβάνουν πτυχίο βυζαντινής μουσικής ισότιμο ωδείου.

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Μιλτιάδη Έβερτ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!








Με απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, η κηδεία του Μιλτιάδη Έβερτ θα τελεστεί δημοσία δαπάνη.


Το ψέμα και η απάτη γύρω από τον αριθμό 666!!ΕΡΩΤΗΜΑ!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 666 ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ???







                                               Ενα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική. Ο γραμμωτός κώδικας, δηλαδή ο bar code, δηλαδή το ηλεκτρονικό φακέλωμα, δηλαδή το ηλεκτρονικό σφράγισμα του αντίχριστου, δηλαδή ο 666. Το κακό είναι οτι εν ετη 2010, ενω η ανθρωπότητα έχει καταφέρει να δημιουργήσει διαστημικό σταθμό , στην Ελλαδα, την χώρα που γέννησε την λογική και την ορθή σκέψη, έχουμε αρχίσει πάλι να πιστεύουμε σε φαντάσματα και φανατισμούς του μεσαίωνα.

Δεν είναι δυνατόν να ερμηνευτεί το πάθος και ο φανατισμός που προκαλεί η διαμάχη για τις ταυτότητες αν δεν συνυπολογιστεί ο πραγματικός τρόμος που προκαλεί σε ορισμένες μερίδες της ελληνική κοινωνίας η σύνδεση των νέων ταυτοτήτων (στις σημερινές ημέρες "η κάρτα του πολίτη") με τον δαιμονικό αριθμό «666» και με το λεγόμενο σφράγισμα του αντίχριστου. Από το βήμα της λαοσύναξης στη Θεσσαλονίκη ο Αρχιεπίσκοπος (σημ. το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε το 2000) δεν δίστασε να επικαλεστεί την απειλή του «666» και να ταυτιστεί έτσι με τις φονταμενταλιστικές ομάδες των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων. 

ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ @ Ο Τραγκας που τα βρήκε τα χρήματα και έστησε εφημερίδες και τηλεοπτικό σταθμό??? Μήπως εκ Θεού  Γιαχβέ?????

Απάτη 17 εκατ. ευρώ σε γυναικείο μοναστήρι!!ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ!!


                               Όταν σας λέω πρόβατα φωνάζετε δείτε  τι πάθανε τώρα από τους χριστιανούς ληστές τα πιστά πρόβατα!!Πρόβατα ξυπνήστε επιτέλους δεν βλέπετε ότι ο χριστιανισμός είναι η θρησκεία της ΑΠΑΤΗΣ??Και μην μου πείτε για τον "καλό"Χριστούλη γιατί τα ίδια έκανε και αυτός κατά την καινή !!Δες Ανανία με Σαμφείρα!!


ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ



Δεκάδες σοβαροί επιστήμονες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Αναζήτησης Εξωγήινης Νοημοσύνης SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) σαρώνοντας με τηλεσκόπια τον ουρανό, ελπίζοντας να συλλάβουν μηνύματα από εξωγήινους πολιτισμούς. Οι επιστήμονες αναζητούν στα ραδιοκύματα ένα σήμα μίας μόνο συχνότητας, κάτι σαν εξωγήινο σφύριγμα. Για να αυξήσει τη δυνατότητα ανάλυσης του τεράστιου όγκου των σημάτων που καταγράφονται, ιδιαίτερα από το ραδιοτηλεσκόπιο Αρεσίμπο, το Ινστιτούτο SETI ξεκίνησε το 1999 το πρόγραμμα Seti@home, στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Για να συμμετέχετε και εσείς στην αποκρυπτογράφηση των σημάτων και να βοηθήσετε στην εύρεση εξωγήινων χαιρετισμών πρέπει να μπείτε στην ιστοσελίδα http://setiathome.ssl.berkeley.edu και να φορτώσετε ένα screensaver (προφύλαξη οθόνης).

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ

Ο Αμερικανός εντολοδόχος της κατοχικής διακυβέρνησης George Papandreou, ενημέρωσε σήμερα την "Διάσκεψη των Προέδρων των Μειζόνων Αμερικανο-Εβραϊκών Οργανώσεων" για το έργο του στην Ελλάδα. Η ομιλία του είχε αναμφισβήτητα χαρακτήρα απόδοσης λογαριασμού. Πολλοί εκ των παρευρισκομένων εβραίων ήταν εκπρόσωποι τραπεζών και μεγάλων οικονομικών τράστ. Ο Papandreou ενημέρωσε για τις μεταρρυθμίσεις που κάνει η Ελλάδα, για την κατάργηση κάθε δημόσιας προστασίας στα επαγγέλματα, για την κατάργηση κάθε εθνικής κυριαρχίας στην οικονομική ζωή της χώρας και για το προσεχές ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της. Τέλος κάλεσε το εβραϊκό κεφάλαιο να "στηρίξει" την Ελλάδα. Βεβαίως όταν μία χώρα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, ο εβραίος προσπαθεί πάντα να την σπρώξει κι άλλο για να την καταβροχθίσει όταν πρέπει. Όταν η Ελλάδα έχει κρεμάσει ταμπέλες "Ξεπουλάμε", είναι προπαγανδιστική απάτη να γίνεται αναφορά σε "συνεργασίες". Μία συνεργασία θα μπορούσε να υποστηριχθεί αν και η χώρα μας είχε την πρόθεση εθνικής ανάπτυξης και κυριαρχίας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται μόνο για εθνικό ξεπούλημα. Αυτό θέλουν και τα εβραϊκά τραστ που υπηρετεί ο κ. Papandreou.

Πηγή: http://ethniki-antistasi.blogspot.com/

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ''ΙΧΩΡ'' Τεύχος Νο-111

Τα πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


«...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». (David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).

«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση».
(Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων).

Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανόν ότι θα γράφει για την εποχή μας:
«Στο ξεκίνημα του 21ου μ.Χ. αιώνα, ένα πανίσχυρο παγκόσμιο καθεστώς άρχισε να αιχμαλωτίζει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια του ολόκληρο τον πλανήτη. Η Γη μεταμορφώθηκε σταδιακά σε...
 μία πλανητικών διαστάσεων αόρατη φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής».

Καλωσόρισες σε αυτόν τον κόσμο.......

Σκοπιανοί δηλώνουν… Έλληνες και διεκδικούν περιουσίες!

Την ώρα που η ονομασία των Σκοπίων τίθεται για ακόμη μια φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στη Νέα Υόρκη υπό τον ΟΗΕ, το newsbomb.gr φέρνει στο φως έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών που, επί της ουσίας, δίνει το πράσινο φως σε Σκοπιανούς να διεκδικήσουν περιουσίες στη χώρα μας.
Πρόκειται για την πρώτη επίσημη ελληνική απάντηση που δόθηκε από τον περασμένο Οκτώβριο, όπως σας είχε ενημερώσει το newsbomb και συγκεκριμένα στις 29-10-2010, όταν μια ομάδα περίπου 40 πολιτών της ΠΓΔΜ σχεδόν εισέβαλλε στο Δημαρχείο Αριδαίας του νομού Πέλλας, ζητώντας να τους χορηγηθούν πιστοποιητικά γεννήσεως με απώτερο στόχο την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας, την έκδοση ταυτότητας και διαβατηρίου και κατ΄ επέκταση τη δικαστική διεκδίκηση περιουσιών που, όπως υποστηρίζουν, ανήκουν στους προγόνους τους που εγκατέλειψαν την Ελλάδα την εποχή του Εμφυλίου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτό το «κίνημα» που φέρει τις… ευλογίες της Σκοπιανής κυβέρνησης και ολοένα και αυξάνεται τα τελευταία δυο χρόνια, μέσα στους επόμενους μήνες θα χτυπήσει την πόρτα και άλλων δυο νομών, της Φλώρινας και της Καστοριάς, με τον ίδιο ακριβώς σκοπό.

Βιομηχανία δανείων στη Θράκη από τουρκική τράπεζα(Αγοράζουν συνειδήσεις)


Θύελλες σπέρνει στη Θράκη η τουρκική τράπεζα ZΙRAAT BANK με τα δάνεια που δίνει επιλεκτικά σε μουσουλμάνους της περιοχής, την ίδια στιγμή που οι ελληνικές τράπεζες έχουν κλείσει τις στρόφιγγες δανειοδότησης σε επιχειρήσεις και μεμονωμένα άτομα.
Αποτέλεσμα αυτής της επιλεκτικής παροχής δανείων από την ZΙRAAT BANK στην Θράκη είναι οι μουσουλμάνοι της περιοχής (που σε πολλές περιπτώσεις φωνάζουν ότι είναι Τούρκοι) πλεονεκτούν επιχειρηματικά και αγοραστικά έναντι των Χριστιανών Ελλήνων, γιατί έχουν την οικονομική στήριξη από την τουρκική τράπεζα.
Τα δάνεια της ZΙRAAT δεν δίνονται μόνο σε επιχειρήσεις, αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να αγοράσουν εκτάσεις και ακίνητα στη Θράκη, που έτσι σιγά σιγά περιέρχονται στο σύνολό τους στη μουσουλμανική μειονότητα.
Προ μηνών όμως, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», η τουρκική τράπεζα έκανε το μοιραίο λάθος, καθώς αρνήθηκε δάνειο σε επιχειρηματία της Κρήτης υποστηρίζοντας ότι χρηματοδοτεί μόνο projects της Θράκης.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

"ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ" Ο ΜΠΑΡΜΠΑ Γιάννης. «Ναι» Μπουτάρη στις gay παρελάσεις και τους γάμους με φόντο... το Λευκό Πύργο. OXI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ, ΝΑΙ GAY ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!

«Ανοιχτός» στο να τελέσει γάμους μεταξύ ομόφυλων ακόμη και να συναινέσει στη διοργάνωση γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη δηλώνει ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο νέος δήμαρχος δηλώνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που δείχνουν σεβασμό στην διαφορετικότητα του καθενός εφόσον βέβαια δεν υπάρχει ζήτημα παραβίασης του νόμου.

«Οι επιλογές του καθενός είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Κι αυτά που θεωρούνται δεδομένα στις δυτικές κοινωνίες θα πρέπει να τα βλέπουμε με αυτήν την σκοπιά και να μην μας κάνουν εντύπωση» δήλωσε στα «Νέα».

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, Την Τρίτη 8/2/2011 το Πανεπιστήμιο Αθηνών βραβεύει τον συντάκτη του Μνημονίου σε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του!

Εν μέσω μαζικών απεργιακών κινητοποιήσεων, καταλήψεων Υπουργείων και παλλαϊκού ξεσηκωμού, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πελεγρίνης μαζί με το καθηγητικό κατεστημένο επικροτεί το Μνημόνιο.
Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στη Νομική Σχολή ο Πρύτανης και οι μεγαλοκαθηγητάδες του Πανεπιστημίου, την Τρίτη 8/2/2011 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Παλαιού Πανεπιστημίου στην Πλάκα (Θόλου 5), προχωρούν στην αναγόρευση του Προέδρου του Eurogroup Jean-Claude Juncker ως Επίτιμου Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 Την ώρα που μισθοί και συντάξεις κόβονται και επιδόματα καταργούνται ο πρωτομάστορας του Μνημονίου λαμβάνει τη μέγιστη Ακαδημαϊκή τιμή.
Την ώρα που για κάθε πέντε εργαζόμενους που θα αποχωρούν θα προσλαμβάνεται μόνο ένας, ο ιθύνων νους των άδικων και αντιλαϊκών αυτών μέτρων βραβεύεται για την προσφορά του στη Χώρα!

Η Οδύσσεια στα Special Olympics

 Εντυπωσιακό θέαμα με «αναπαράσταση» της Οδύσσειας του Ομήρου επιφυλάσσεται για την τελετή έναρξης των ΧΙΙΙ Παγκόσμιων Θερινών Αγώνων Special Olympics, που θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Το πλοίο του Οδυσσέα, ο Ποσειδώνας, ο κύκλωπας Πολύφημος, οι Σειρήνες αλλά και ο Ηλιος πάνω στο άρμα του πρωταγωνιστούν σ΄ αυτό το θέαμα, που θα συνοδεύεται από μουσική, κίνηση και ειδικούς φωτισμούς.

 Η Οδύσσεια άλλωστε με το πολυσήμαντο περιεχόμενό της προσφέρεται ιδιαίτερα ως ευθεία αναφορά στην περιπέτεια που ζουν καθημερινά τα παιδιά με αναπηρίες. Αυτός είναι και ο λόγος που το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο όπου παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα της τελετής έκανε αποδεκτό το αίτημα, παρ΄ ότι σε πολλά σημεία του δεν συνάδει με ένα μνημείο. Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα έχει το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης, ο Στέφανος Κορκολής ανέλαβε την μουσική, ο Θοδωρής Γρηγοριάδης γράφει τα κείμενα, ο Ηλίας Λεδάκης κάνει τα σκηνικά και τα κοστούμια η Ελλη Παπαγεωργακοπούλου.

Σταύρος Λάλας: “Φυλακίστηκα για την Ελλάδα και μου στερούν ακόμη και την ιθαγένεια” – Την ώρα που το κράτος μοιράζει αφειδώς ελληνικές ταυτότητες στους μετανάστες δεν αποδίδει ελληνική ιθαγένεια στο Σταύρο Λάλα

Κατηγορήθηκε από τις ΗΠΑ για εσχάτη προδοσία γιατί έδινε στις ελληνικές αρχές απόρρητα έγγραφα. Έμεινε 13 χρόνια σε αμερικανικές φυλακές υψίστης ασφαλείας και τώρα, τέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκιση του, το αντίτιμο για τις υπηρεσίες του είναι να μην του αναγνωρίζεται το δικαίωμα να δηλώνει Ελληνας. Θεωρείται ο πιο σημαντικός κατάσκοπος που είχε ποτέ η Ελλάδα. Για 16 ολόκληρα χρόνια παρέδιδε στις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες απόρρητα τηλεγραφήμα­τα των αμερικανικών υπηρεσιών και σημαντικά στοι­χεία για το που και πόσες στρατιωτικές δυνάμεις είχε η Τουρκία. Το 1993 κατηγορήθηκε για προδοσία από τις ΗΠΑ και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 ετών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ

Το πρωινό της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, της μεγαλύτερης προδοσίας στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού (Λαθρονομοσχέδιο), η παρέα των παιδιών που αγωνιούσε και αγωνιζόταν νομικά για την Ελλάδα, μαζί με τους δύο δικηγόρους νοιώθανε πολύ μόνοι.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τις τεράστιες επιδοτήσεις, τα μεγάλα νομικά μυαλά και τον πατριώτη Σαμαρά ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ.

Το ΛΑΟΣ με το κανάλι του, τις συλλογές υπογραφών, τους φοβερούς του δικηγόρους και τους πατριώτες μεταφορείς καφέδων των βουλευτικών γραφείων ΑΦΑΝΤΟ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΙΩΠΗΛΗ κι ΑΔΙΑΦΟΡΗ.

"Τορπίλη" 55 εκατ. ευρώ για τα υποβρύχια Type 214 από την Γερμανία στα "ύφαλα" του ΥΠΕΘΑ (ανανέωση)




Σαφώς εκτεθειμένος είναι πλέον και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος για την υπόθεση της τροποποίησης των συμβάσεων προμήθειας των τεσσάρων υποβρυχίων Type 214 και εκσυγχρονισμού Neptune II των 209/1200, αλλά και την παραγγελία των δύο νέων υποβρυχίων Type 214 μετά τις αποκαλύψεις για τις παράνομες προμήθειες των 55 εκατ. ευρώ, καθώς η ανακοίνωση που εξέδωσε βρίθει ανακριβειών.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ποσό σκάνδαλο (370.000 ευρώ) για την ασφάλεια του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην Τούμπα!

 
Ακριβώς 370.000 ευρώ δαπανήθηκαν για να παρθούν τα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Κυπέλλου! Πόσο που προκαλεί ίλιγγο στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε!Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο... Ακριβώς 370.000 ευρώ δαπανήθηκαν για να παρθούν τα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Κυπέλλου!
Όπως αναφέρει το «Εθνοσπόρ», στο ποσό συμπεριλαμβάνεται η μετακόμιση 300 αστυνομικών και οι πτήσεις του ελικοπτέρου που παρακολουθούσε από ψηλά τις κινήσεις γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας!

Αναλυτικά το... κοστολόγιο των μέτρων που πάρθηκαν για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα του 2011!

ΠΡΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΙΝΗ!!!



Σ
ΧΟΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ..Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!

Αποτύπωση της ψυχογραφίας του

από τους ίδιους τους ευαγγελιστές

Σύμφωνα με τους χριστιανούς θεωρητικούς ο Ιησούς Χριστός δίδαξε στον κόσμο το πνεύμα της αγάπης. Στο άρθρο αυτό όμως, θα δείξουμε, ότι από τα ίδια τα κείμενα της «Καινής Διαθήκης» προκύπτει, ότι ο Ιησούς Χριστός όχι μόνον δεν ήταν κήρυκας αγάπης όπως προβάλλεται, αλλά αντιθέτως προέβαινε σε κηρύγματα απίστευτου μίσους, διχασμού και έντονου ανθελληνισμού.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ

Επανάσταση του 1821. Δεκάδες βιβλία δωρεάν.

Κατεβάστε τα βιβλία από:

http://www.athriskos.gr/modules/PDdownloads/viewcat.php?cid=6

Ο εξευτελισμός της Ελλάδας στο εξωτερικό: Εξώσεις σε πρεσβείες της Ελλάδας

Ούτε οι ελληνικές πρεσβείες απανταχού της γης γλίτωσαν από το «μαχαίρι» στις κρατικές δαπάνες..., με τις περικοπές να έχουν συχνά τραγελαφικά αποτελέσματα: πρεσβεία σε σκανδικαβική χώρα έμεινε χωρίς ρεύμα γιατί δεν είχε λεφτά για τον λογαριασμό, ενώ σε άλλη έγινε έξωση επειδή δεν πλήρωσε το νοίκι!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο προϋπολογισμός του υπουργείου Εξωτερικών για το 2011 «ψαλιδίστηκε» κατά 22%, στα 350 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2010 ήταν πιο μικρός από εκείνον του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Την ίδια ώρα, τα απόρρητα κονδύλια του υπουργείου διπλασιάστηκαν από 18 εκατομμύρια το 2010 σε 34 εκατομμύρια το 2011.

Στο στόχαστρο έχουν μπει οι λειτουργικές δαπάνες, όπως τα έξοδα για ηλεκτρικό, νερό και θέρμανση, που έχουν μειωθεί κατά 60%, ενώ κατά 60% - 70% έχουν μειωθεί τα έξοδα για βενζίνη στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα.

Οι πατριωτικές δηλώσεις του Έλληνα Πρόξενου Κορυτσάς προκαλούν τις αντιδράσεις των αλβανικών ΜΜΕ

Εθνικιστικές και αντιαλβανικές θεωρούν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης τις δηλώσεις του Έλληνα Πρόξενου Κορυτσάς, σε εκδήλωση του Παράρτημα Ομόνοιας Κορυτσάς για τα 20 χρόνια Ομόνοιας.
«Στην Κορυτσά οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται στην ερχόμενη απογραφή πληθυσμού να δηλώσουν αυτό που είναι. Οι παππούδες σας εδώ ήταν Έλληνες, εδώ έγιναν ένδοξες  ελληνικές μάχες, ο ελληνικός λαός ήταν πάντοτε παρών εδώ. Να πάτε σους τάφους των προγόνων σας που γράφουν ελληνικά  και να πράξετε κατά συνείδηση». Αυτές οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου και ο όρος «Βόρειος Ήπειρος» που ανέφερε πολλές φορές στην ομιλία του, προκάλεσαν την αντίδραση των αλβανικών μέσων ενημέρωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα «ανέδειξαν» το “Top Channel” και “News 24”, δύο κανάλια που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση και υπέρμαχα του ανθελληνισμού. Πρόκειται ίσως για παγκόσμια πρωτοτυπία το γεγονός ότι τη σημαία του αλβανικού εθνικισμού (με πλούσια ανθελληνική προπαγάνδα) να την κρατάει η «αριστερά» (κόμματα – μέσα ενημέρωσης).     

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ.......Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !!!

Οι ρασοφόροι με μένος μας λένε θα γυρίσουμε πάλι στην ειδωλολατρία;και υβρίζουν τους αρχαίους Έλληνες, αποκαλώντας τους ειδωλολάτρες, ας αφήσουν τις ηθικές κρίσεις και να δουν τι λέει η δεύτερη από τις δέκα εντολές: «Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υπό κάτω της γης, ου προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς». Ομοίωμα σημαίνει κατασκεύασμα όμοιο με κάποιο πρότυπο, εικόνα,αντίτυπο, απεικόνισμα, ομοίως ποιηθέν,είδωλο. Γίνεται εδώ παράβαση της εντολής, ναι ή όχι; «Ου προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς…» Δεύτερη παράβαση στην ίδια εντολή. Ποιοι λοιπόν είναι ειδωλολάτρες;
ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

Οι δήθεν αντιπαγκοσμιοποιητές χριστιανοί!!!

«Όχι στην παγκοσμιοποίηση»
Το αστείο με την «Ελληνοχριστιανισμός Α.Ε» είναι ότι καταφέρεται εναντίον της παγκοσμιοποιήσεως γιατί, λένε, θέλει να επιβάλλει μία γλώσσα, μία παγκόσμια κυβέρνηση, ένα νόμισμα και να ισοπεδώσει τους λαούς. Ενώ η αλήθεια είναι ότι την πρώτη παγκοσμιοποίηση την επέβαλε ο χριστιανισμός. Κατήργησε τις εθνικές θεότητες και επέβαλε έναν «θεό»-τον ραβίνο Τζεσουά. Δηλαδή αυτοί οι δημαγωγοί, μας λέγουν ότι έχουν αντίρρηση να έχουμε μια γλώσσα και μία κυβέρνηση αλλά δεν έχουν αντίρρηση να έχουμε έναν θεό.
Υποστηρίζουν με θράσος το ότι «οι λαοί πρέπει να διατηρήσουν τα ιδιαίτερα πολιτιστικά τους χαρακτηριστικά» π.χ την γλώσσα, αλλά να μην έχουν την ιδιαίτερή τους θρησκεία. Δεν είναι γραφικοί όταν θέλουν η κάθε χώρα να διατηρήσει την εθνική της γλώσσα αλλά όχι την εθνική της θρησκεία; Η Εθνική Θρησκεία δεν είναι στοιχείο του πολιτισμού ενός έθνους για τους βυζαντινούς...
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν ένα αντεθνικό διεθνιστικό δόγμα όπως ο χριστιανισμός επικρατήσει σε ένα μέρος, επιβάλλει δια σφαγών στην τοπική κοινωνία να δουλεύει για λογαριασμό της. Την χρησιμοποιεί ως βάση ανεφοδιασμού για παραπέρα επέκταση. Επιβάλλει στην τέχνη, στην φιλοσοφία, στην εκπαίδευση, στην επιστήμη και στην οικονομία της χώρας, να την διαφημίζει και να την προβάλλει. Απαγορεύει δια σφαγών στην τοπική κοινωνία να αναπαράγει την εθνική της παράδοση και της επιβάλλει την αναπαραγωγή της διεθνιστικής «κουλτούρας».

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

Τα αγάλματα, ιδίως αυτά των θεών, αποτυπώνουν μια, ξεχασμένη σήμερα σε μας, μυστηριακή “γλώσσα του σώματος”, η οποία μετέδιδε πληροφορίες κατευθείαν στο υποσυνείδητο αυτού πού τα εθεάτο. Τα αγάλματα των Θεών είναι Τύποι, ανώτερα κοσμικά πρότυπα, αλλά και υπόμνηση εκθεωτικού σταδίου για τις εξελιγμένες ψυχές του πλανήτη Γη. Για κάποιον πού γνωρίζει την αγαλματική “γραφή”, υπάρχει η δυνατότητα νά αντλήσει μυστηριακές γνώσεις και πληροφορίες υψίστης σημασίας. Το άγαλμα μιλούσε και μιλάει άμεσα στην ψυχή του κάθε ανθρώπου, προκαλώντας αυτή την ιδιαίτερη ψυχική φόρτιση πού ονομάζουμε αγαλλίαση (άγαλμα > άγαν + άλλομαι). Τα αρχαία αγάλματα και ιδίως αυτά των Θεών, υπηρετούσαν αυτό τον σκοπό: Συντηρούσαν την επαφή με τα ουράνια πρότυπα και βοηθούσαν τους μαθητευόμενους νά τα οραματίζονται τέλεια.