ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Οι δήθεν αντιπαγκοσμιοποιητές χριστιανοί!!!

«Όχι στην παγκοσμιοποίηση»
Το αστείο με την «Ελληνοχριστιανισμός Α.Ε» είναι ότι καταφέρεται εναντίον της παγκοσμιοποιήσεως γιατί, λένε, θέλει να επιβάλλει μία γλώσσα, μία παγκόσμια κυβέρνηση, ένα νόμισμα και να ισοπεδώσει τους λαούς. Ενώ η αλήθεια είναι ότι την πρώτη παγκοσμιοποίηση την επέβαλε ο χριστιανισμός. Κατήργησε τις εθνικές θεότητες και επέβαλε έναν «θεό»-τον ραβίνο Τζεσουά. Δηλαδή αυτοί οι δημαγωγοί, μας λέγουν ότι έχουν αντίρρηση να έχουμε μια γλώσσα και μία κυβέρνηση αλλά δεν έχουν αντίρρηση να έχουμε έναν θεό.
Υποστηρίζουν με θράσος το ότι «οι λαοί πρέπει να διατηρήσουν τα ιδιαίτερα πολιτιστικά τους χαρακτηριστικά» π.χ την γλώσσα, αλλά να μην έχουν την ιδιαίτερή τους θρησκεία. Δεν είναι γραφικοί όταν θέλουν η κάθε χώρα να διατηρήσει την εθνική της γλώσσα αλλά όχι την εθνική της θρησκεία; Η Εθνική Θρησκεία δεν είναι στοιχείο του πολιτισμού ενός έθνους για τους βυζαντινούς...
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν ένα αντεθνικό διεθνιστικό δόγμα όπως ο χριστιανισμός επικρατήσει σε ένα μέρος, επιβάλλει δια σφαγών στην τοπική κοινωνία να δουλεύει για λογαριασμό της. Την χρησιμοποιεί ως βάση ανεφοδιασμού για παραπέρα επέκταση. Επιβάλλει στην τέχνη, στην φιλοσοφία, στην εκπαίδευση, στην επιστήμη και στην οικονομία της χώρας, να την διαφημίζει και να την προβάλλει. Απαγορεύει δια σφαγών στην τοπική κοινωνία να αναπαράγει την εθνική της παράδοση και της επιβάλλει την αναπαραγωγή της διεθνιστικής «κουλτούρας».


Έτσι ακριβώς έπραξε και ο κομμουνισμός μόλις επεβλήθη στην Ρωσία. Επέβαλε δια νόμου τον «σοσιαλισμό στην τέχνη». Όποιοι μουσουργοί, ποιητές, φιλόσοφοι, καλλιτέχνες δεν εξυμνούσαν με τα έργα τους τον κομμουνισμό τους έστελναν στη Σιβηρία ή τους εκτελούσαν. Υπήρχε νομοθετικό πλαίσιο αποκαλούμενο «ο σοσιαλισμός στην τέχνη» που απηγόρευε κάθε μη κομμουνιστικής φύσεως καλλιτεχνικό δημιούργημα. Το ίδιο κάνει τώρα το Ισλάμ, τα ίδια έκανε και ο χριστιανισμός. Αρα ότι καλλιτεχνικό δημιούργημα παράγεται από έναν τέτοιο βιασμό είναι ένα υβρίδιο, ένα νόθο τέκνο αποτέλεσμα βιασμού. Τέτοιο είναι και ο «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός» ένα υβρίδιο, η νόθευσης του ασπίλου Ελληνισμού με ιουδαϊκές δοξασίες. Και οι χριστιανοί εβραιόδουλοι αισθάνονται υπερήφανοι και καμαρώνουν που μόλυναν τον πολιτισμό μας με ιουδαϊκά δόγματα. Αυτά τα ανθρωπάκια ζητούν παράσημο για την προδοσία τους.
Το μόνο που έχετε να κάνετε αν τους συναντήσετε είναι να τους ρωτήσετε το εξής: Δηλαδή κύριοι χριστιανοί, εφ' όσον ο χριστιανισμός επικράτησε και στην Αφρική, σε φυλές όπως των Ζουλού, μπορούμε να πούμε ότι ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του πολιτισμού των Ζουλού; Ή μήπως σας χρειάζονται ηλεκτροσόκ για να συνέλθετε από τις ανοησίες που λέτε; Και τέλος πάντων εφ' όσον η επικράτησης ενός καθεστώτος δια σφαγών θεωρείται από εσάς ως πολιτιστική συνέχεια γιατί η οθωμανική αυτοκρατορία δεν είναι η συνέχεια του βυζαντίου; Γιατί το Ισλάμ που επικράτησε στα Μικρασιατικά παράλια (Σμύρνη κτλ) δεν είναι η συνέχεια του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού; Κατά την αρρωστημένη λογική των χριστιανών δημαγωγών, στην Μικρά Ασία ο «τουρκοϊσλαμικός πολιτισμός» θα πρέπει να είναι η συνέχεια του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού»!!!

1 σχόλιο:

  1. εαν ενας παγανας ειναι γκευ αυτο σημαινει οτι ειστε ολοι ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή