ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

"ΘΑΥΜΑ"!!ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΡΙΑΜ ΡΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕ!!ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για θαυματουργή εικόνα χτυπιέται μόνη της σε πανηγύρι στην Καβάλα
Βρισκόμαστε μέσα στον Αύγουστο αγαπητοί φίλοι όπου δεν σφίγγουν απλώς οι ζέστες, αλλά βρίσκονται και στα ντουζένια τους όλες οι θρησκευτικές πανήγυρεις ανα την επαρχία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν την τιμητική τους όχι μόνο οι λαχειοφόρες αγορές που κληρώνουν φέτα, αλλά και τα προσκυνήματα παντώς τύπου.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ!!

Στην αρχαιότητα η λέξη «Δαίμων» ενείχε ευσέβεια. Αρχικά στην επική ποίηση Δαίμονες καλούνταν οι Θεοί. Παράγεται από το ρήμα «δαίω» και «δαίομαι» που σημαίνει μοιράζω (μοιράζω στον καθένα την τύχη του). Επομένως Δαίμων είναι αυτός...Ο Δαίμων στην Αρχαία Ελλάδα


Στην αρχαιότητα η λέξη «Δαίμων» ενείχε ευσέβεια. Αρχικά στην επική ποίηση Δαίμονες καλούνταν οι Θεοί. Παράγεται από το ρήμα «δαίω» και «δαίομαι» που σημαίνει μοιράζω (μοιράζω στον καθένα την τύχη του). Επομένως Δαίμων είναι αυτός που μοιράζει, που δίνει μερίδια και κατ’ επέκταση «αυτός που ορίζει τη μοίρα ενός ανθρώπου». Εφόσον οι άνθρωποι ήσαν πολυάριθμοι, θεωρούσαν ότι εξίσου πολυπληθείς ήσαν και οι δαίμονες. Αν και συνυπήρχε με την λέξη Θεός, εντούτοις, ο Δαίμων αναφερόταν στην απρόσωπη και απροσδιόριστη Δύναμη, ενώ ο Θεός στην ανθρωπόμορφη θεϊκή οντότητα. Η έννοια του Δαίμονος ισοδυναμούσε με την Μοίρα, την Ειμαρμένη. Επίσης, στην λέξη

ΟΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!!

Όπου Εκκλησία και σκάνδαλο: Το ίδρυμα «Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών Γηροκομείο – Πτωχοκομείο» («Ελεήμων» my ass)

Η ποινή θα είναι κι αυτή με… Αναστολή [Ο αρχιμανδρίτης Π. Μπούμπας, ο πρώην γραμματέας και ο πρώην σύμβουλος ταμία ακόμα ενός κοινωφελούς ιδρύματος κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σκανδαλώδη διαχείριση, ιδιοποίηση μεγάλων ποσών από κληροδοτήματα και ζημία εκατομμυρίων ευρώ στη διαχείριση 700 ακινήτων]

Αντί για γέροντες, φρόντιζαν «για τα γεράματά τους»…

ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ??ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΩΜΙΟΙ!!

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (4)Κοντά στη Δαύλεια Βοιωτίας, στις πλαγιές του Παρνασσού βρίσκεται η ιστορική μονή της Ιερουσαλήμ ή ‘Γερσαλή’.
Θεωρείται πως κτίστηκε τον 11ο αιώνα μ.Χ. Ο ναός της μονής είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Κανονικά έπρεπε να ειναι αφιερωμένο στην κοίμηση των Ρωμιών!
Η Ιερά Μονή Πανηγυρίζει στις 23 Αυγούστου. 
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (3)Κατά τα μέσα του 18ου αιώνα η μονή υπάγεται στη μονή του Όρους Σινά για να προστατευτεί η κτηματική της περιουσία και να τύχει φοροαπαλλαγής.Μια ζωή οι Χριστιανοληστές με τα μαύρα κλέβουν το κράτος!!

Η ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ:ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΣΤΑ!ΠΟΡΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΣΟΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!ΠΟΡΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ!!
alt  Αν επισκεφθείτε ποτέ το μικρό προάστιο Σέντλεκ της Τσεχικής Δημοκρατίας, αξίζει να επισκεφθείτε το νεκροταφείο της Εκκλησίας των Αθλίων Πάντων για να διαπιστώσετε τον σκοταδισμό του χριστιανισμού!. Η εξωτερική δομή μοιάζει αρκετά λιτή, αλλά το εσωτερικό της προκαλεί τρόμο και δέος ακόμα και στους πιο τολμηρούς. Μέσα στη μικρή Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, βρίσκεται ένα οστεοφυλάκιο, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα τεράστιο μαυσωλείο με λείψανα από περίπου 40.000 με 70.000 νεκρούς. Και

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚ.ΕΥΡΩ!!

DEMETRIOS TSIANDIKOS1
Του Θεοδώρου Καλμούκου | Εθνικός Κήρυκας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ Οι χορηγίες της «Ηγεσίας των 100» στα Διάφορα Τμήματα και Τομείς της Αρχιεπισκοπής για τη στήριξη των προγραμμάτων της δεν διατίθεντο για τους σκοπούς που δίνονταν, δηλαδή για τις διακονίες και τα προγράμματα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του «Εθνικού Κήρυκα».
Και σ' αυτή την περίπτωση ουδείς φαίνεται να γνωρίζει τι γίνονταν τα χρήματα που έδινε η «Ηγεσία των 100» στην Αρχιεπισκοπή για να επιμερισθούν στα διάφορα Τμήματα και Τομείς.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΕΡΕΥΝΑ!!!ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!

 ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ:Καταπληκτικό το άρθρο διαφωνώ μόνο με τον όρο Δωδεκαθεϊστές καθότι αυτός είναι χριστιανικό εφεύρημα!!Ελληνική Θρησκεία των Ελλήνων!!
alt
Οι πολλοί αιώνες που έχουν μεσολαβήσει από το "θάνατο" τής ελληνικής σκέψης, έχουν αφήσει αναπόφευκτα κάποια ανεξίτηλα σημάδια. Το πιο σημαντικό είναι η άγνοια που έχουμε κληρονομήσει. Ένας σβέρκος ταγμένος από τους πλάστες τής Ρωμιοσύνης στην υπηρεσία των γονυκλισιών, προσπαθεί εδώ και χρόνια να βοηθήσει τα μάτια να στραφούν προς τους ουρανούς. Όπως τότε που οι προγονοί μας κοιτούσαν κατάματα ανθρώπους και θεούς. Ναι, και θεούς! Αλήθεια μπορεί κανείς να θεωρήσει πως ένας ολόκληρος λαός ήταν τόσο προκλητικός και αυθάδης απέναντι σε κάτι που πραγματικά σεβόταν απόλυτα; Γιατί τους σεβόταν τους θεούς ο Έλληνας.

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΣΥΡΑΚΟΥΣΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΡΧΙΜΉΔΗ!!

alt 
         Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΧΙΜΉΔΗ
Σημαντικότερος ερευνητής της ελληνιστικής εποχής είναι αναμφίβολα ο Αρχιμήδης (285-212 π.Χ.) από τις Συρακούσες, ο οποίος είχε επισκεφτεί για κάποιο χρονικό διάστημα την Αλεξάνδρεια. κατασκεύασε αντλίες νερού (κοχλίες), πολύσπαστα, έλικες, γερανούς και καταπέλτες, τους τελευταίους για την υπεράσπιση της ιδιαίτερης πατρίδας του. 'Άλλος σημαντικός ερευνητής της εποχής ήταν ο Κτησίβιος, ο εφευρέτης της αντλίας νερού, την οποία περιέγραψε αργότερα ο έτερος μεγάλος ερευνητής της εποχής, ο Ήρων ο Αλεξανδρινός (έζησε περί το 150 π.Χ., κατ' άλλους όμως περί το 250 μ.Χ.)   Τον 3ο αιώνα

 

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Η ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ "ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ" ¨ΑΓΙΑ¨¨ΓΡΑΦΗ!!! "ΪΕΡΗΣ" ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!!!


Αγία Γραφή
«Τίποτα δεν μπορεί να επιβληθεί καλύτερα στον κόσμο από τη μωρολογία. Όσο λιγότερο καταλαβαίνουν τόσο περισσότερο θαυμάζουν…».

Γρηγόριος Ναζιανζηνός (χριστιανός θεολόγος και άγιος)
«Αυτό το πιστεύω επειδή είναι απίστευτο!».
Τερτυλλιανός (χριστιανός θεολόγος κι απολογητής)
Δύο αποφθέγματα από χείλη χριστιανών, τα οποία αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο την πνευματική ένδεια στην οποία υποβλήθηκαν ή και αυτοϋποβλή8ηκαν διαχρονικά οι άνθρωποι κάτω από το σκοταδιστικό πέπλο τού Ιουδαιοχριστιανισμού. Μια πνευματική ένδεια, που φαντάζει κωμική (και συνάμα τραγική), όταν γίνεται εμφανής σε πρόσωπα δήθεν «μορφωμένα» κι «ογκόλιθους» τού πνεύματος, που ασχολήθηκαν με την Αγία Γραφή, για να αποδείξουν την «σοφία» και την «ιερότητα» τού «βιβλίου τών βιβλίων». Μια «σοφία», που προσβάλλει και υποτιμά βάναυσα κι ευθέως την κοινή λογική και νοημοσύνη.|

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!


Η αρχαιότερη, διασωθείσα ολοκληρωμένη μουσική σύνθεση είναι ο Επιτάφιος του Μικρασιάτη Σείκιλου που έγραψε: «Όσο ζεις λάμψε, καθόλου μη λυπάσαι. Η ζωή διαρκεί για λίγο»
Είναι γνωστός ο ρόλος και o σημαντικός ρόλος της μουσικής στην "αρχαία"

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ:ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ!!!

Ποια θα ήταν η εξέλιξη της ανθρωπότητας αν είχαν επικρατήσει οι Αρχαίοι Έλληνες Ίωνες επιστήμονες και φιλόσοφοι;
Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικοσ πολιτισμοσ
Την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο Carl Sagan στο παρακάτω βίντεο, σχετικά με την εξέλιξη που θα είχε τεχνολογικά η ανθρωπότητα αν το Φως της Ιωνίας είχε επιβιώσει. Το απόσπασμα είναι από την σειρά επιστημονικού ντοκιμαντέρ Cosmos (1980) η οποία άφησε εποχή και κέρδισε πολλά βραβεία. Αυτό που πέτυχε ο Carl Sagan ήταν να εκλαϊκεύσει την επιστήμη ώστε πολύ δύσκολες επιστημονικές έννοιες και θεωρίες να γίνουν προσιτές στο

ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικοσ πολιτισμοσ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΗΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ "ΘΕΟΥ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!! ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ -ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!!
ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"
Αποτέλεσμα εικόνας για προσκυνημα στην τηνο