ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΟΥ Ο ΗΣΑΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΣΕΙ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ!!!
Όποιος θέλει μπορεί να γραφτεί μέλος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ H ANAKOIΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΣΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ) ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΠΟΥ Ο ΗΣΑΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΣΕΙ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 Η ΩΡΑ.
Μετά από 1700 χρόνια κατοχής της πατρίδας μας την Κυριακή στις 13 Μαρτίου του 2011 η ιστορία θα καταγράψει στην αρχαία αγορά των Αθηνών, την συγκλονιστική ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Το μήνυμα θα είναι σαφές και θα περάσει σε όλη την υφήλιο: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ,ΟΝΟΜΑ,ΤΙΜΗ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ "ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ 1.000.000 εκ ΕΥΡΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ!!


Έργα αποκατάστασης στο Άθλιο  Όρος υψους 1.000.000 ευρω!!

Νέα πρόκληση της κυβέρνησης των σοασια-ληστών με την ανοχή όλων των κομμάτων !!Χαρίζουν 1.000.000 εκ. ευρω στους απατεώνες ρασοφόρους τη ώρα που δεν δίνουν ούτε ένα ευρώ αύξηση στον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό!!Έλληνες  ξυπνήστε μετά την οικία του Άκη όλοι στον χριστιανικό οίκο της χριστιανικής διαφθοράς στην Μητρόπολη ενάντια στην μαφία των ρασοφόρων!!Τέλος θέλω να καταγγείλω τα Μ.Μ.Ε  τα ψευτοπροοδευτικά ΜΠΛΟΓΚΣ και τα ψευτοπατριωτκές οργανώσεις που έκαναν μούγκα το όλο θέμα!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ !!!!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΣ(ΑΓΙΑ ΣΙΩΝ)!!!

Αυτοί που υμνούν την ΣΙΩΝ και το ΣΙΩΝΙΣΜΟ και τον εβραϊκό ΘΕΟ μέσα στους ναούς της ρωμιοσύνης αποκαλούν εμάς πιόνια των σιωνιστών.Η απόλυτη παράνοια!!!

Απάντηση στους ιουδαιοχριστινούς που έκαναν σημαία δυο άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με το Ελληνικό κίνημα για να το σπιλώσουν!!Τέκνα της Σιων σας αποκαλεί ο Αφέντης σας δούλοι του Γιαχβέ και σεις τον προσκυνάτε!!Περιμένουμε απάντηση ιουδαιοχριστιανοί για την Παναγία τησ Σιων!!Τρέμετε Ιουδαιοχριστιανοί ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ!!ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

Μοναστήρι - Pacman «τρώει» τα πάντα! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ! χω.png
Το γνωστό τερατάκι στα ηλεκτρονικά παιχνίδια Pacman που καταπίνει ότι βρει μπροστά του, θυμίζει η Μονή Διονυσίου του Αγίου Όρους, που διεκδικεί 1.325 στρέμματα σε περιοχή - φιλέτο της Χαλκιδικής, την Ορμύλια, στην οποία υπάρχει μεταξύ άλλων και παιδική κατασκήνωση για ανάπηρα παιδιά.
Σε αγωγή που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο η Μονή για να πάρει στα χέρια της την έκταση της κατασκήνωσης, αναφέρονται τα εξής:
«Αν εμείς εκμεταλλευόμασταν τις κατασκηνώσεις των παιδιών αυτών, θα εισπράτταμε για το 2007 καθαρό μίσθωμα 120.000 ευρώ, για το 2008 125.000 ευρώ, για το 2009 132.000 ευρώ. Δηλαδή σε τρία χρόνια χάσαμε 378.000 ευρώ».

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ!!

ΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ; (!!!) (Ποιος θα μας λύσει την απορίαWink
του Γιώργου Οικονομίδη
Ο καθαιρεμένος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος
(Δεν τον συγκαταλέγουμε στους Μασόνους, αλλά προσέξτε την "Σταυροφορία" του)
 
 
 
Ανάποδη Πεντάλφα, σύμβολο του σατανά.
Είναι άστοχος ο παραλληλισμός;
Ποιός θα μας απαντήσει;

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Άκη τσοχατζόπουλου

Κείμενο του αφορισμού του Αλεξάνδρου Υψηλάντη και Μιχαήλ Σούτσου από την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία

Το κείμενο του αφορισμού των Αλεξάνδρου Υψηλάντη και Μιχαήλ Σούτσου ονομαστικός και συμβουλεύει τους λοιπούς αγωνιστές του επαναστατικού κινήματος εις Μολδαυίαν να ξαναγίνουν πιστοί ραγιάδες "όπως όρισε ο Θεός". Το έγγραφο αυτό υπεγράφη από τον Γρηγόριο τον Ε' και τους άλλους "αγίους" ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ώστε να προκαλεί πραγματική φρίκη.
"Γρηγόριος ελέω Θεού αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, νέας Ρώμης και Oικουμενικός
Πατριάρχης"
"Οι τω καθ' ημάς αγιωτάτω, πατριαρχικώ, αποστολικώ και οικουμενικώ θρόνω υποκείμενοι ιερώτατοι μητροπολίται και υπέρτιμοι και θεοφιλέστατοι αρχιεπίσκοποι τε και επίσκοποι, εν αγίω Πνεύματι αγαπητοί αδελφοί και συλλειτουργοί, και εντιμότατοι κληρικοί της καθ' ημάς του Χριστού μεγάλης εκκλησίας και εκάστης επαρχίας' ευλαβέστατοι ιερείς και οσιότατοι ιερομόναχοι, οι ψάλλοντες εν ταις εκκλησίαις της Πόλεως, του Γαλατά και όλου του Καταστένου και απανταχού, και λοιποί απαξάπαντες ευλογημένοι Χριστιανοί, τέκνα εν Κυρίω ημών αγαπητά, χάρις είη υμήν και ειρήνη παρά Θεού, παρ' ημών δε ευχή, ευλογία και συγχώρεσις!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ!!

Η Επανάσταση του 1821 και ο ρόλος της Εκκλησίας (Παν. Βήχος)                                                            

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!



Βγήκε από εχθές στην «δημόσια διαβούλευση», νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την (ΠΑΤΗΣΤΕ «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου».) Πρόκειται ουσιαστικά για έναν φασιστικό νόμο καθιέρωσης ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΝΩΜΗΣ, αφού με τον όρο «εχθροπάθεια» ή «ρατσισμός» περιγράφουν ένα ευρύ και ασαφές φάσμα απόψεων, οι οποίες πλέον θα… ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ (!!!).   
Σχόλιο :...Τώρα θα του έλεγα του υπουργού που να το βάλει αλλά έχε 
χάρη)   Εχουμε λύσει όλα τα προβλήματα της Δικαιοσύνης όπως Δικαστική Αστυνομία και μόνο αυτό  μας μάρανε Αλλά...
πρέπει στον Γιωργάκη να το παίξουμε καλά παιδάκια έτσι Charis ! Σούζα!

Το νομοσχέδιο ουσιαστικά περιγράφει την αναγκαστική και βίαιη προσαρμογή των Ελλήνων πολιτών στην νέα «πολυπολιτισμική κοινωνία»:

Κοσμάς ο Αιτωλός – Ο «άγιος» ανθέλληνας και φιλότουρκος σκοταδιστής




Κοσμάς ο Αιτωλός«Και εγώ αδελφοί μου, όπου αξιώθηκα και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν, δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέταξα πρώτον δια λόγου σας και έμαθα πώς με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού, δεν είσθενε Έλληνες, δεν είσθενε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είσθενε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί…».
«Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν· και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους. Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τούς χριστιανούς και έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε (το Βυζάντιο) δια ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος 320 χρόνους. Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος; Δια ιδικόν μας συμφέρον· διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα (χρήματα) άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις. Και δια να μη κολασθώμεν, το έδωσε του Τούρκου, και τον έχει ο Θεός τον Τούρκον ωσάν σκύλον να μας φυλάει».
Αποσπάσματα από ομιλίες του Κοσμά του Αιτωλού.
Ο Κοσμάς ο Αιτωλός έδρασε στον ελληνικό χώρο υπό την καθοδήγηση των οικουμενικών πατριαρχών Σεραφείμ Β΄ (1757-1761) και Σωφρονίου Β΄ (1774-1780). Το κήρυγμά του δεν είχε καμμία σχέση με την ελληνική παράδοση, το αντίθετο μάλιστα, ονομάστηκε όμως από το ορθόδοξο κατεστημένο ως ο «μεγαλύτερος μετά την άλωση Έλληνας», «Πατέρας του Νεώτερου Ελληνισμού», «Πατροκοσμάς», «Μεγάλος Διδάχος», «Προφήτης του Γένους» κι ανακηρύχτηκε άγιος το 1961.

Μην Κλείσετε Βιβλιοθήκες στην Θράκη!

Πληροφορηθήκαμε ότι στα πλαίσια περικοπών, ενδέχεται να καταργηθεί ο «Οργανισμός Παιδικών και Εφηβικών Βιβλιοθηκών» και να κλείσουν πολλές βιβλιοθήκες, μία εκ των οποίων είναι και η βιβλιοθήκη του χωριού Μύκη της Θράκης. Αν και το κλείσιμο οποιασδήποτε βιβλιοθήκης είναι πολύ άστοχη ενέργεια, το κλείσιμο βιβλιοθήκης στη Δυτική Θράκη, όπως η μοναδική Ελληνική βιβλιοθήκη των Πομακοχωρίων της Ξάνθης και της Ροδόπης στο χωριό Μύκη, είναι ιδιαίτερα άστοχη.

Φανατικοί ισλαμιστές γιορτάζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα γενέθλια του Μωάμεθ στο κέντρο της Αθήνας

Φανατικοί ισλαμιστές γιορτάζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα γενέθλια του Μωάμεθ στο κέντρο της Αθήνας

Ο κατήφορος σε αυτή τη χώρα δεν έχει τέλος. Οι συνεχείς δημόσιες θρησκευτικές εκδηλώσεις μουσουλμάνων δεν έχουν άλλο σκοπό από το να καταστήσουν την Ελλάδα «χώρα του Ισλάμ».

Σημειώνεται ότι δημόσιες θρησκευτικές συναθροίσεις απαγορεύονται ακόμη και στην Τουρκία από το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας. Στην Ελλάδα όμως επιτρέπονται... οι νόμοι εδώ δεν ισχύουν για λαθρομετανάστες και φανατικούς ισλαμιστές. Το ανίκανο κράτος έχει εξαθλιώσει τους Έλληνες και αφήνει φανατικούς και λαθρομετανάστες να αλωνίζουν.

Έτσι τώρα αυτή τη στιγμή περισσότεροι από χίλιοι μουσουλμάνοι γιορτάζουν τα γενέθλια του Μωάμεθ υπό την σκιά της Ακροπόλεως, κάνοντας πορεία-επίδειξη δύναμης στο κέντρο της Αθήνας, η οποία ξεκίνησε από το δημαρχείο Αθηνών στην πλατεία Κοτζιά και κατέληξε στο Σύνταγμα έξω από την βουλή όπου βρίσκονται τώρα οι μουσουλμάνοι.

Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία έξω από την Βουλή βρίσκονται συγκεντρωμένοι αυτήν την ώρα σχεδόν δύο χιλιάδες μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας που πραγματοποίησαν πορεία, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την επέτειο από την γέννηση του Μωάμεθ.



ΕΡΩΤΗΜΑ: ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;...

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΗΣΑΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ!!!



Βωμός των 12 θεών, Αναπαράσταση σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας

Θέση: Mπροστά στο βωμό και τη Στοά του Διός Ελευθερίου, στον κεντρικό ελεύθερο χώρο της Αγοράς, δίπλα στην Παναθηναϊκή οδό, η οποία περνά βόρεια και ανατολικά από το μνημείο. Αρ. 2 στο σχέδιο της Αγοράς στον Οδηγό: Μc Camp II, J., The Athenian Agora, A Short Guide to the Excavations, Excavations of the Athenian Agora, Picture Book no 16, American School of Classical Studies (Princeton 2003), σελ. 2 και 24-25.
Χρονολόγηση κατασκευής: αρχαϊκή περίοδος.
Περίοδοι χρήσης: Κλασική, Ελληνιστική, Ρωμαϊκή
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Ο Βωμός των Δώδεκα Θεών αποτελεί ένα σημαντικό μνημείο της Αγοράς. Με βάση το σημείο εκείνο υπολογίζονταν όλες οι αποστάσεις της Αττικής. Ατυχώς, λόγω του ότι βρίσκεται εν μέρει κάτω από την τάφρο του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, σήμερα είναι ελάχιστα ορατός, ενώ και οι γνώσεις μας για τη μορφή του είναι ελλιπείς.

Ποιά ήταν η Θάμαρ και τί «εύχονται» οι Ιερείς στις νύφες, στις λεχώνες και στις γυναίκες που αποβάλλουν;

Ποιά ήταν η Θάμαρ και τί «εύχονται» οι Ιερείς στις νύφες, στις λεχώνες και στις γυναίκες που αποβάλλουν;Πόσοι άνθρωποι άραγε, που έχουν επικυρώσει τον δεσμό τους με θρησκευτικό γάμο, έχουν ίσως ακούσει, ανάμεσα στα λόγια που ψάλλει ο παπάς κατά την διάρκεια τού «μυστηρίου», το όνομα «Θάμαρ»; Μάλλον ελάχιστοι, καθώς ουσιαστικά, κανείς δεν καταλαβαίνει τί ψάλλεται εκείνη την ώρα μέσα στην εκκλησία, ούτε καν κι ο ίδιος ο παπάς.

Αλλά κι απ' αυτούς που έχουν συγκρατήσει στην μνήμη τους αυτό το όνομα, πόσοι γνωρίζουν ποια ήταν η Θάμαρ;
Ας ανοίξουμε λοιπόν σ' αυτό το σημείο μια παρένθεση κι ας την γνωρίσουμε...

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Δημαράς:Ερώτηση για την εκχωμάτωση σημαντικής ιστορικής αξίας αρχαιολογικής ανακάλυψης από τον ΗΣΑΠ

Γ. Δημαράς:Ερώτηση για την εκχωμάτωση σημαντικής ιστορικής αξίας αρχαιολογικής ανακάλυψης από τον ΗΣΑΠΕρώτηση προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Μεταφορών για την εκχωμάτωση σημαντικής ιστορικής αξίας αρχαιολογικής ανακάλυψης από τον ΗΣΑΠ κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς. Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: Αξιότιμοι κύριοι υπουργοί,

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» της 12ης... Φεβρουαρίου 2011, ο ΗΣΑΠ σχεδιάζει να προχωρήσει σε εσπευσμένη κατάχωση, μιας από τις σημαντικότερες παγκόσμιες αρχαιολογικές ανακαλύψεις, με σκοπό την ανακαίνιση της γραμμής Μοναστηράκι-Θησείο.

Πρόκειται για τον «Βωμό των 12 Θεών» γνωστό στους αρχαιολόγους και ως η «πλατεία Συντάγματος της αρχαιότητας». Παράλληλα, ο ΗΣΑΠ αρνείται να δώσουν ακόμη και τον απαραίτητο χρόνο στους αρχαιολόγους για τη συλλογή στοιχείων, με το σκεπτικό πως έχει καθυστερήσει το έργο και ταλαιπωρούνται οι επιβάτες...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΒΟΗΘΟΙ !!!ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ

Ο Γερ. Παΐσιος άρρωστος μια εβδομάδα με διακονητές αγγέλους και αγίους!!!Απίστευτη χριστιανική τρέλα εν έτη 2011!!Είχε δίκιο ο Αρχιμανδρίτης Θεοδόσιος που αποκάλεσε τον Παΐσιος ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ!!! Ο Γέροντας Παΐσιος διηγήθηκε σε πνευματικό του τέκνο το ακόλουθο θαυμαστό γεγονός, το οποίο συνέβη στον ίδιο:
Κάποτε, όταν ήμουν στον Τίμιο Σταυρό, αρρώστησα βαριά. Ήταν χειμώνας βαρύς, είχε πέσει τόσο χιόνι που κανένα δέντρο δεν έμοιαζε για δέντρο. Όλα ήταν πνιγμένα στο λευκά, τα μονοπάτια είχαν χαθεί, τα πουλιά είχαν λουφάξει, τα σύννεφα και η ομίχλη σκέπαζαν τον Άθωνα. Δεν είχα καμμία επικοινωνία με το μοναστήρι του Σταυρονικήτα, μού ήταν αδύνατο να ζήσω περισσότερο από λίγες μέρες, γιατί η αρρώστια με είχε παραλύσει τελείως. Περίμενα τον Κύριο να μού πάρει την ψυχή και να την οδηγήσει στο έλεος της ευσπλαχνίας Του. Ούτε ένα τσάι δεν μπορούσα να φτιάξω, ούτε τη σόμπα να ανάψω, ούτε νερό να πιώ είχα. Η ζωή μου ήταν αφημένη στο έλεος τού Θεού. Έλεγα «Ιδού Κύριε, εις το έλεος Σου ελπίζω μη με εγκαταλείψεις!»
Ύστερα από λίγη προσευχή που με πολύ κόπο ψέλλισα, είδα να εμφανίζονται στο κελλί μου μέσα άγγελοι και άγιοι, απεσταλμένοι τού Θεού. Ταχύ με προκατάλαβε η Χάρη τού Θεού. Ευχαριστούσα και δοξολογούσα τον Σωτήρα μου. Δάκρυσα. Ένας από τους αγγέλους φρόντιζε για τη σόμπα, άλλος ετοίμαζε φαγητό ζεστό, φέρνανε και ευωδιαστά ψωμιά. Βρέθηκα στον Παράδεισο. Τι άλλο ήθελα.Μάλλον ένα ψυχίατρο χρειάζεσαι Γέροντα!!

Οπαδισμός - Φανατισμός - Βία - ΝΟΗΜΑ;

Διαβάστε να φρίξετε. Πόσα κονομάει το χρόνο ο κάθε Βουλευτής. Ναι αυτοί που μες λένε ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ !



Δείτε αναλυτικά τι παίρνουν οι 300 βο(υ)λευτές και όλοι οι αυλικοί τους (υπάλληλοι - δημοσιογράφοι της Βουλής κλπ.) Ενα ρεπορτάζ ΣΟΚ το οποίο στοίχησε την θέση του Νικόλα Βαφειάδη όταν και τόλμησε να το δημοσιεύσει.

Βουλευτικές απολαβές και προνόµια:

• Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιράστηκαν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ
• Ο µέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ
• Το 50% φορολογείται αυτοτελώς και το υπόλοιπο προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήµατα
• 35 εκατ. ευρώ µοιραστηκανν µέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι και οι άγαµες θυγατέρες θανόντων βουλευτών
• 4,3 εκατ. ευρώ προορίζεται για τις συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών
• Για την κατοχύρωση βουλευτικής σύνταξης απαιτούνται 4 χρόνια
• Όσοι έχουν πρωτοεκλεγεί πριν από το 1993 συνταξιοδοτούνται από τα....

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ... "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ"



Η Σοφία Ασλανίδου...
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Απίστευτο!!! Δημοσιογράφος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης, κλήθηκε σε απολογία γιατί χρησιμοποίησε τον όρο Βόρειος Ήπειρος και αναφέρθηκε στην ανάκληση του Πρόξενου Κορυτσάς

Η αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ Σοφία Ασλανίδου κάλεσε σε απολογία (!) τη δημοσιογράφο Δέσποινα Μηλιάδου γιατί σε εκπομπή της σήμερα το πρωί σε εκπομπή της στο FM-100 χρησιμοποίησε τον όρο "Βόρειος Ήπειρος"!!!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο Κ. ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΠΟΥ Ο ΗΛΣΑΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!

Διαδηλωτές έξω από την ελληνική πρεσβεία με πανό που βρίζει την Ελλάδα χυδαία.

/

Το Ελληνικό Υπ.Εξ που είναι; Ο Υπουργός κοιμάται ή κάνει ότι δεν ακούει;

Οι δηλώσεις του έλληνα προξένου και οι χιλιάδες πολίτες που αλλάζουν υπηκοότητα από αλβανική σε ελληνική ενόχλησαν τους εθνικιστές ενόψει απογραφής πληθυσμού.
Από κοντά και με μεγάλη προσοχή παρακολουθεί το υπουργείο Εξωτερικών την εξέλιξη της πολιτικής κρίσης στην Αλβανία, καθώς το τεταμένο κλίμα θέτει εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή τόσο των δημοτικών εκλογών της 8ης Μαΐου όσο και της απογραφής πληθυσμού, ζητήματα για τα οποία έχει άμεσο ενδιαφέρον η ελληνική μειονότητα.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΙΧΩΡ "ΓΥΜΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙEΣ"

Η συγκέντρωση για το βωμό των δώδεκα θεών!!!


Η Οργάνωση Θύρσος Έλληνες Εθνικοί και Φίλοι Συνέλληνες, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου πραγματοποίησαν συγκέντρωση Ενημέρωσης των Πολιτών για το θέμα του Βωμού των 12 Θεών που φανερώθηκε στο πρόσωπο της Αττικής Γής, για τη σπουδαιότητά του και την Ιστορία του, ώστε συμπαραστεκόμενοι στο αίτημα των Αρχαιολόγων να βοηθήσουμε να αποτραπεί ο κίνδυνος κατάχωσής που τον απειλεί, λόγω της αδιαφορίας του Υπουργείου «Πολιτισμού» σε συνδυασμό με τις επίπλαστες αιτιάσεις για το κόστος των σωστικών ενεργειών που απαιτούνται.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Ο Χριστός με γυμνές δεσποινίδες!!!!!



Αναδημοσιεύω από την παντοτινή πηγή υλικού, την ελεύθερη ώρα!


ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ!!!

Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;
Η Χριστιανική κατήχηση αρχίζει να διδάσκεται από την Γ' τάξη του Δημοτικού Σχολείου και συνεχίζει σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσης. Ας δούμε λοιπόν με την σειρά, τι διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στο μάθημα των θρησκευτικών:
Γ' Δημοτικού
(Βιβλίο με 184 σελίδες).
Σελ. 8 Ξεκινάμε με τον αγιασμό στο σχολείο. Παραβλέπεται εντελώς η αρχαιοελληνική παράδοση.
Σελ. 164. Αναφέρεται στο Αι Γιώργη. Κι εδώ δεν γίνεται καμιά νύξη συσχετισμού η και απλής μνείας του μύθου του Περσέα και της Ανδρομέδας.
Από τις 184 σελίδες του βιβλίου είναι απούσα η Ελλάς. Ούτε κάν μια φωτογραφία του Παρθενώνα.
Δ' Δημοτικού
.
Στην σελίδα 82 αναφέρει ότι ο Παύλος (Σαούλ) ''Όπου και αν κοιτάξει βλέπει είδωλα, βωμούς, ναούς, αγάλματα''.
Ε' Δημοτικού
.
Η θεματολογία του στρέφεται γύρω από τους βίους των Αγίων και το εορτολόγιο. Δεν παραλείπουν στο ''Γλωσσάρι'' και τον Ιουλιανό τον ''Παραβάτη'',
ατιμωτικό προσωνύμιο του Ελληνολάτρη αυτοκράτορα.

Ποια είναι η Ορσηίδα; Ερώτηση προς τους απανταχού ελληνο-χριστιανούς!


Του Μ. Καλόπουλου

Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε Έλληνα, οποιουδήποτε μορφωτικού επιπέδου, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ποια είναι η Σάρρα;… αναμφίβολα θα πάρετε έναν τεράστιο αριθμό ικανοποιητικών απαντήσεων. Αν όμως ρωτήσετε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, του πλέον υψηλού μορφωτικού επιπέδου, από δασκάλους μέχρι ακαδημαϊκούς, ποια είναι η Ορσηίδα; (η έρευνα αυτή έγινε τα τελευταία δυο χρόνια από μένα τον ίδιο, σε εκτεταμένο δείγμα)… θα πάρετε όλες της απίθανες απαντήσεις –εκτός απ την πραγματική- ότι η Ορσηίδα… είναι η Προμήτηρα των Ελλήνων!

«Ο εσωτερικός συμβολισμός των αθλητικών συλλόγων»

Γεώργιος Τσαγκρινός, «Ο εσωτερικός συμβολισμός των αθλητικών συλλόγων»