ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΟΥΛΒΑΤΖΗ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!

«Είναι ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου»: Οι 3 αποδείξεις της γυναίκας που λέει ότι ανακάλυψε το Ιερό Δισκοπότηρο της αρχαιολογίας
Ένα διαρκές αρχαιολογικό και ιστορικό αίνιγμα που χάνεται στα βάθη 2.340 χρόνων. Δεν χρειάζεται να το πει κάποιος χρησμός: όποιος το λύσει θα αντλεί εσαεί δόξα από το όνομα του «αναζητούμενου». Η ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι το ραντεβού με την «αθανασία» για οποιονδήποτε αρχαιολόγο – ερευνητή αυτού του κόσμου. Η άκρη του νήματος χάνεται δύο χρόνια μετά το θάνατο του μεγαλύτερου στρατηλάτη της ιστορίας, το 321 πριν, με την αρπαγή του σώματός του από τον Πτολεμαίο, κατά την πορεία της πομπής προς τη Μακεδονία. Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές, ο Πτολεμαίος μετέφερε το σώμα του βασιλιά στην Αίγυπτο, την οποία διοικούσε. Έκτοτε, τα ιστορικά ίχνη χάνονται.

Αυτός είναι όμως ο λόγος που η Αίγυπτος θεωρείται ως μία πολύ πιθανή τοποθεσία ενταφιασμού του Αλέξανδρου. 

ΕΡΕΥΝΑ: Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!!ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ 2ου ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιστορικότητα του Ιησού
(Η δημοσίευση αυτή είναι τμήμα της σειράς δημοσιεύσεων περί της ιστορικότητας του Ιησού, προϋποθέτει επίσης ότι έχετε διαβάσει την δημοσίευση: "Πολλοί μεσσίες, πολλοί χριστοί ").
Μέχρι στιγμής, είδαμε τις αναφορές του 1ου αιώνα σε δύο δημοσιεύσεις, που όλες έχουν να κάνουν με τον Ιώσηπο. Επίσης, είδαμε την εμφάνιση στην περιοχή πολλών χριστών και μεσσιών, που με κηρύγματα, προφητείες, επαναστάσεις προέτρεπαν τον κόσμο να μετανοήσει (να κρατηθεί μακρυά από τα ελληνορωμαϊκά ήθη που είχαν κατακλύσει την περιοχή) και να επαναστατήσει. Ήδη με το που μπαίνει ο νέος αιώνας έχουμε 70 χρόνια διαφορά από τα γεγονότα, δηλαδή μπαίνουμε στην 4η γενιά από την εποχή του 1-30 κ.ε. της γενιάς μέλη της υποτίθεται θα ήταν αυτόπτες μάρτυρες των συμβάντων που μας ενδιαφέρουν, και έχουν επίσης μεσολαβήσει δύο πόλεμοι και πολλές αναταράξεις στην περιοχή της Ιουδαίας.
1. Ο Πλίνιος ο Νεώτερος, ανιψιός του 

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Σσσσσσσσ!!!!Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΜΩΥΣΗ ΤΟΝ ΑΙΘΙΟΠΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗ!!!ΟΥΓΚΑ ΡΕ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΣΙΟ ΜΩΥΣΗ ΤΟΝ ΑΙΘΙΟΠΑΕορτή του Οσίου Μωυσέως, του Αιθίοπος
Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!
Ο όσιος Μωυσής ήταν αγορασμένος δούλος κάποιου πλούσιου κτηματία. 

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!!!Ο ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΟΧΑΝΑΝ) Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!ΦΩΤΟ!!!

alt

ΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ!!ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ!! 
Η κεφαλή του αγίου Ιωάννη του Προδρόμου κλάπηκε από την Κωνσταντινούπολη κατά την άλωσή της από τους Σταυροφόρους το 1204, και από το 1206 βρίσκεται στην πόλη Amiens (Αμιένη) της βόρειας Γαλλίας, στον περίφημο καθεδρικό της ναό, ο οποίος χτίστηκε ακριβώς για να στεγάσει το άγιο αυτό λείψανο και μάλιστα συγκαταλέγεται στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Τα παρακάτω αποτελούν μετάφραση ενός δημοσιεύματος του ιστολογίου Full of Grace and Truth, όπου παρατίθενται δύο αποσπάσματα από ένα αφιέρωμα του υπέροχου περιοδικού "Road to Emmaus" (Δρόμος προς Εμμαούς).

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!!! 2.750εκ.ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ "ΙΕΡΗ"ΧΟΡΗΓΙΑ!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 845
10719
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Καθορισμός ύψους ετήσιας οικονομικής χορηγίας
του Δημοσίου προς τις Ιερές Μονές του Αγίου
Όρους, για το οικονομικό έτος 20Ο9. ........................... 1
Προσωρινή απαλλαγή των Ελλήνων του εξωτερικού
(πλην των λιποτακτών) από τον έλεγχο της στρα
τολογικής τους κατάστασης προκειμένου να έλθουν
 στην Ελλάδα για την άσκηση του εκλογικού
τους δικαιώματος. ......................................................................... 2

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝΕΡΓΕΣΗΣ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ"ΣΟΦΙΑΣ!!ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!



Η ΕΒΡΑΙΟΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ" ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ" ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΨΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΗΘΕΣ.-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΕΙΡΘΗΚΕ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΗΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.-ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.-

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΠΛΑΤΩΝΑΣ:Η ΥΨΙΣΤΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΡΧΗ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αποσπάσματα από την Πλατωνική Φιλοσοφία..
Αποσπάσματα από την Πλατωνική Φιλοσοφία..
Για το Αγαθόν
Η Γνώση, έχει δύο όψεις, την εξωτερική και την εσωτερική. Η εσωτερική γνώση αφορά στην ενατένιση της εσωτερικής ζωής και των νόμων της. Είναι η  γνώση που κερδίζεται με την υπέρβαση των αισθήσεων και τον έλεγχο του νου.
Η άλλη γνώση, η εξωτερική, είναι αυτή που ο άνθρωπος αποκτά με τη λογική των αισθήσεων που χρησιμοποιεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Αν και αυτές οι γνώσεις, οι εξωτερικές, δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες, γιατί μέσω των  αισθήσεων και της λογικής  ο άνθρωπος διαμορφώνει και τελειοποιεί τα ψυχολογικά και φυσικά του  στοιχεία, τα οποία αποτελούν τη φόρμα και την κατοικία της ψυχής του. Το ψυχολογικό και φυσικό του σώμα είναι οι διόπτρες μέσω των οποίων η ψυχή παρατηρεί τα πράγματα του δικού μας κόσμου και μέσω αυτών πρόκειται να εκφράσει στο μέλλον τις πνευματικές  δυνάμεις της, που τώρα ληθαργούν.