ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!!

Εξαγριωμένος πολίτης στους δρόμους της Αθήνας. Γυρίζει τους δρόμους με μια ντουντούκα στο χέρι και καλεί τους Έλληνες σε αφύπνιση και αγώνα. Τον συναντήσαμε στις οδούς γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Δείτε το βίντεο και ακούστε τον καλά τι λέει! Μας εκφράζει όλους!

O κορυφαίος των κορυφαίων πιλότων του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας!


Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία και την Ελλάδα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου της, του επισμηναγού (Ι) Xαράλαμπου Εσκίογλου: Είναι ο μοναδικός πιλότος Αεροπορίας μέλους του ΝΑΤΟ που συμμετέχει στην ΤLP ως εκπαιδευτής, όπου εκλέχθηκε από τους συναδέλφους τους όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, ως ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές αέρος-αέρος (αερομαχίες) και ταυτοχρόνως, ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους!
Αλλά το πραγματικά εξαιρετικό (έστω και  αν είναι σπανιότατο να εκλέγεται κορυφαίος εκπαιδευτής και στις αποστολές air-to-air και air-to-ground) είναι ότι ο Έλληνας πιλότος κερδίζει αυτή την διάκριση για τρίτη σειρά εκπαιδευόμενων στην TLP. Αυτό, απλώς δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία των ΤLPs και καταδεικνύει την ποιότητα των Ελλήνων πιλότων, αλλά και των Ελλήνων γενικότερα.
Γιατί κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και από ποια ιστορική διαδρομή ερχόμαστε… 
Το Tactical Leadership Programme είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO) καθώς και η εξοικείωση και συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα και διαδικασίες.

Φρειδερίκος Νίτσε είπε για τους Έλληνες

Φρειδερίκος Νίτσε (“Η Γένεση της Τραγωδίας”, κεφ. XV, 1872)
Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός
πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι
οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά
πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με
το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό
αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με
μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και
αλαζονικού έθνους που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικό (για κάθε
εποχή) ό,τι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του.

ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕ!!!--ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ Codex Alimentarius

 Αυτό που έχουν κρύψει από τους Έλληνες είναι η δύναμη και η δυναμική της ελληνικής γλώσσας. Αυτό το λέω διότι εκτός από την ερμηνεία των λέξεων, υπάρχει και η αριθμοσοφία, που δεν θα την χρησιμοποιήσω σήμερα.

Ας δούμε λοιπόν τι είναι υβρίδιο, τι σημαίνει η λέξη και να εξετάσουμε την σχέση της ζωής μας και τις εξαρτήσεις της από τα υβρίδια.

Αν γίνει πόλεμος η οικονομικό εμπάργκο, η όπως ....

πιθανολογείται μία χρεωκοπία της χώρας, τα αποθέματα των γεωργικών προϊόντων μας επαρκούν για 4 μήνες το πολύ. Μετά δεν θα υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ. Η μόνη διέξοδος που θα έχουν οι Έλληνες, θα είναι να γίνουν βαλανοφάγοι. Δεν θα υπάρχει ούτε ένας σπόρος, με δυνατότητα αναπαραγωγής. Οι σπόροι που πωλούν πλέον τα γεωπονικά καταστήματα ονομάζονται υβρίδια. F1 Δεν υπάρχει σπόρος που να μην είναι υβρίδιο η γενετικά μεταλλαγμένος. Αν κρατήσετε σπόρο από μαρούλι, κολοκύθι, ντομάτα κ.λ.π. και προσπαθήσετε να τον σπείρετε ξανά δεν πρόκειται να φυτρώσει, δεν θα δώσει καρπό. Αυτό είναι το υβρίδιο. Δεν αναπαράγεται. Ένα παράδειγμα: Από την ένωση αλόγου και όνου προκύπτει ο ημίονος,(μουλάρι), που δεν αναπαράγεται. Είναι υβρίδιο.(ύβρις+Δίας) . Ύβρις στον Θεό. Άλλο παράδειγμα της δύναμης της ελληνικής γλώσσας. Για την γυναίκα που εγκυμονούσε, πριν από είκοσι περίπου χρόνια, υπήρχε και υπάρχει η έκφραση, είναι σε ενδιαφέρουσα. (ΕΝ+ΔΙΑ+ΦΕΡΟΥΣΑ). Ότι μέσα της φέρει έναν Θεό.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Ο ΣΟΡΟΣ

Ο ουγγροεβραίος κερδοσκόπος και αριστερών φρονημάτων δισεκατομμυριούχος Τζώρτζ Σόρος, τον οποίο κάλεσε στην Αθήνα, είδε και συνομίλησε μαζί του στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου...
, είναι ο μεγάλος χρηματοδότης της προπαγάνδας των Σκοπιανών σε βάρος της πατρίδος μας.
Είναι αυτός που βρισκόταν πίσω από την Καναδέζικη εταιρία ΤVX Gold (καθότι υπ’ αριθ. 1 μέτοχός της) στην οποία είχαμε δώσει το δικαίωμα εξόρυξης και εκμετάλλευσης των πλουσίων κοιτασμάτων χρυσού της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής πού τόσες αντιδράσεις είχε προκαλέσει από τους κατοίκους της Μακεδονίας με τα γνωστά επεισόδια.

ΠΩΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.........!!!

Ιστοσελίδα του Καναδά πουλάει ελληνικά νησιά, έχοντας και σχετικό τιμοκατάλογο. Δείτε για ποια νησιά πρόκειται. Το θέμα αποκάλυψε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γ. Ανατολάκης, χωρίς να δοθεί πειστική απάντηση από την κυβέρνηση.
Στη Βουλή έφτασε το θέμα της πώλησης ελληνικών νησιών, μέσω ιστοσελίδας, μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Γιώργου Ανατολάκη.
H καναδέζικη ιστοσελίδα "www.privateislandonline.com", δημοπρατεί 12 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ !!!


Αναρχικοί έκαναν επίθεση στην ομάδα περιφρούρησης του βωμού .Έπεσαν πολλές καρέκλες...απίστευτος πανικός.Αποκαλύφτηκε για μια ακόμη φορά για ποιον δουλεύουν οι αναρχικοί και οι κουκουλοφόροι!!Είναι ο Στρατός της ανθελληνικής εξουσίας!!Είναι τυχαίο ότι όλα αυτά έγιναν και εννοώ και τον νόμο Γερουλάνου  για την κατάχωση του βωμού εν μέσω απεργίας των Μ.Μ.ΜΕ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ  ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!Αν νομίζουν ότι θα μας διαλύσουν με την τρομοκρατία είναι γελασμένοι!!Δείτε τι λέει η αυτόπτης μάρτυρας Κατερ. Ιωάννου!!Θα μπορούσε να έχει χτυπήσει άσχημα πολύς κόσμος.Ένας από την ομάδα περιφρούρησης χτύπησε κάπου στο κεφάλι και στο πρόσωπο.Είδα μόνο ,ότι του είχαν βάλει παγοκύστη.Από διακριτικότητα δεν τον ενόχλησαν για να μάθω την κατάστασή του...κάποιοι άλλοι όμως μου είπαν, ότι ήταν άσχημο χτύπημα....

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Μ.Tρεμόπουλος-Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων! 


Απρίλιος 8, 2011. Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ο σκοπιανός δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τον..Μιχάλη Τρεμόπουλο (σ.σ. ένταξη χωρίς,φυσικά, καμία αλλαγή στη γλώσσα, στην ονομασία της χώρας κλπ)

Παράνομες με υπογραφή Παπουτσή οι συγκεντρώσεις μουσουλμάνων στις πλατείες της Αθήνας - Ποιοι διώκονται για παράβαση καθήκοντος



para-400Μετά τα όσα συνέβησαν προ μηνός περίπου, όταν 3.000 μουσουλμάνοι κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά και το Σύνταγμα προκειμένου να εορτάσουν την γέννηση του Μωάμεθ, απαγορεύοντας προκλητικά σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες να πλησιάσουν αλλά ούτε και να περάσουν την περιοχή, το θέμα έφτασε στη Βουλή.
Στις 20 Φεβρουαρίου οι 3.000 περίπου οργισμένοι μουσουλμάνοι κυματίζοντας πράσινες σημαίες του Ισλάμ, αφού κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά για να προσευχηθούν, ξεκίνησαν πορεία μέσω της Σταδίου προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να νεκρώσει ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας.

Έκλεισαν όλοι οι δρόμοι από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Συντάγματος και στην διαδρομή αυτή φώναζαν διάφορα συνθήματα. Όταν έφθασαν στο Σύνταγμα διαλύθηκαν δίνοντας την υπόσχεση ότι θα ξανακατέβουν σε διαδήλωση αν δεν νομιμοποιηθούν και δεν κτιστεί σύντομα το τζαμί τους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η EΛΛΑΣ... Friedrich Nietzsche

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Δυστύχημα» σύμφωνα με τους Αλβανούς εμπειρογνώμονες η δολοφονία Γκούμα .

«Δυστύχημα» χαρακτηρίζει η έρευνα των εμπειρογνωμόνων τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμμάρα, πέρυσι το καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου.    Ο εκπρόσωπος του υπουργείου των Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας εξέφρασε «την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό» της Ελλάδας.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «αναμένουμε από την Αλβανία, ως κράτος-μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και υποψήφια προς ένταξη χώρα στην ΕΕ να εγγυηθεί την ορθή και ταχεία απονομή Δικαιοσύνης» και σημείωσε ότι «διατηρούμε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις ενέργειές μας στο μέλλον».

Ο Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός της Ελλάδας


Ο Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός της ΕλλάδαςΥπάρχει μια συνομοταξία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που η δράση τους κινείται στη «Ζώνη του Λυκόφωτος». Πρόκειται για εκείνες τις ΜΚΟ που δεν κάνουν τίποτ’ άλλο παρά να συντάσσουν εκθέσεις περί ύπαρξης «τουρκικής», «μακεδονικής», «τσάμικης» και «βλάχικης» μειονότητας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Σε αρκετές περιπτώσεις, δεν διστάζουν επίσης να κατηγορήσουν την ελληνική Πολιτεία για παραβίαση «των δικαιωμάτων των μειονοτήτων», κάνοντας λόγο στα κείμενά τους για ελληνικό σοβινισμό, εθνικιστική υστερία και απάνθρωπη μεταχείριση των λαθρομεταναστών.
Τα ερωτήματα, για ορισμένες από αυτές τις ΜΚΟ, πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας εύλογες υπόνοιες και απορίες, τόσο για τις πηγές χρηματοδότησής τους όσο και για τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότησή τους, αρκετές από αυτές εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους χάρη στη «γαλαντομία» του γνωστού μεγαλοχρηματιστή, κερδοσκόπου και «παγκόσμιου πολίτη», όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, Τζορτζ Σόρος.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑ ΥΜΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Νέα Ύμια στήνουν μεθοδικά οι Τούρκοι με την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα στο Καστελλόριζο, υπό την απαράδεκτη και επικίνδυνη ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα του Γ. Παπανδρέου και του εκλεκτού του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Δρούτσα!
Η τουρκική στρατηγική, επαναλαμβάνουμε μεθοδικά αλλά αποφασιστικά, «ξεδιπλώνεται» με τη σαφέστατη άρνηση να δεχτεί η Τουρκία ότι το Καστελλόριζο έχει, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, και υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ.
Μάλιστα αυτήν τη στρατηγική ο τούρκος ΥΠΕΞ Νταβούτογλου είχε το θράσος να την υπογραμμίσει κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, ενώπιον του έλληνα συναδέλφου του Δρούτσα, ο οποίος τον αντιμετώπισε από αμήχανα έως και απαράδεκτα. Προφανώς ο κ. Δρούτσας έχει την άποψη ότι η τούρκικη επιθετικότητα και αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας αντιμετωπίζεται με... δενδροφύτευση στο Καστελλόριζο! Όχι πως είναι κακή η δενδροφύτευση, το αντίθετο, αλλά υπάρχουν κι άλλες κινήσεις, τις οποίες ο ΥΠΕΞ αποφεύγει, αποθρασύνοντας έτσι την τούρκικη επιθετικότητα, προφανώς και επειδή ο πρωθυπουργός του, ο Γ. Παπανδρέου, του απαγορεύει να πράξει τα δέοντα...

Κλείνουν ελληνικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης μετά από 88 χρόνια

Το ζήτημα της εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων της Κωνσταντινούπολης και τα προβλήματα που δημιουργεί η Άγκυρα γύρω απο το συγκεκρμένο θέμα δεν είναι σημερινό όσο ν΄αφορά την συμπεριφορά του νεο-οθωμανισμού (αλλά και του προϋπάρχοντος Κεμαλισμού) στην εκπαίδευση των Ελλήνων της Πόλης.
Σήμερα, μαθαίνουμε πως η Άγκυρα καταφέρνει (τελικά) τον στόχο της, που είναι η εξαφάνιση της Ελληνικής Παιδείας από τα Ελληνικά Σχολεία της Κωνσταντινούπολης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά που κλείνει ελληνικό σχολείο στην Κωνσταντινούπολη μετά από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης το 1923!
Ειδικότερα, η διεύθυνση ιδιωτικού δημοτικού σχολείου των Ταταύλων στο Σισλί, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν μαθητές ούτε αναμένεται να υπάρξουν τα επόμενα χρόνια, που θα ενδιαφερθούν να φοιτήσουν στο σχολείο.Έτσι, δικαστική απόφαση έκρινε δικαιολογημένο το κλείσιμό του.Τα άλλα δύο σχολεία που έκλεισαν είναι το ελληνικό Δημοτικό Σχολείο του Αρναούτκιοϊ και το Ιωακείμιο Λύκειο στην περιοχή Μπαλατά του Φαναρίου, που δεν είχαν μαθητές.Στο μεταξύ, αναμένεται η έκδοση απόφασης για το ελληνικό Δημοτικό Σχολείο της Ίμβρου.
Ο εκπρόσωπος των μειονοτικών Ευαγών Ιδρυμάτων Λάκης Βίγκας αξιολόγησε την απόφαση δηλώνοντας πως “η μειονότητα μας έχει σχολεία τα οποία περίπου εδώ και μισό αιώνα δεν έχουν καθόλου μαθητές. Το Υπουργείο αποφάσισε για πρώτη φορά για την απαγόρευση λειτουργίας. Εμείς αυτά δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε ως αίθουσες γάμου είτε ως ντισκοτέκ. Θα χρησιμοποιηθούν ως πολιτιστικά κέντρα, μουσεία, ή ξενώνες για όσους έρχονται από την Ελλάδα.”
“Επιθυμούμε να μετατρέψουμε τον χώρο σε νηπιαγωγείο όπου παράλληλα με τα ελληνόπουλα θα μπορούν να φοιτούν όλα τα παιδιά. Χαιρόμαστε επειδή θα ακούμε και πάλι φωνές μαθητών στο σχολείο”, σχολίασε ο πρόεδρος του Ευαγούς Ιδρύματος του ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου του Αρανουτκιοϊ, Γιώργος Παπαλιάρης.
Την ίδια στιγμή, σχολεία κλείνουν και στην Ελλάδα, ενώ η εκπαίδευση μουσουλμανοπαίδω χαίρει της προστασίας της υπουργού κας Διαμαντοπούλου, καθώς και της κυρίας Δραγώνα, που φροντίζουν να πριμοδοτούν (με πολλά εκατομμύρια ευρώ) το συγκεκριμένο project.

Πηγή : http://kostasxan.blogspot.com/

ΕΠΕΙΓΟΝ:ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ!!!

13226-SINEM.jpgΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ !ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ!

Λύθηκε το μυστήριο του μηχανισμού των Αντικυθήρων;


 

Την ελλειπτική τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο φαίνεται ότι γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες, και όχι μόνον αυτό: Η γνώση τους είχε βρει εφαρμογή στον περίφημο Μηχανισμό των Αντικυθήρων.
 
Το μυστηριώδες αρχαίο όργανο υπολογισμού της θέσης των ουράνιων σωμάτων, το οποίο χρονολογείται στον 1ο π.Χ. αιώνα και όπως είναι γνωστό είχε ανασυρθεί από ναυάγιο που εντοπίσθηκε στα ανοιχτά των Αντικυθήρων το 1900-1901, έχει αποτελέσει συχνά αντικείμενο έρευνας, η τελευταία από τις οποίες έρχεται τώρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η έρευνα αυτή μάς πληροφορεί ότι ο μηχανισμός ήταν ειδικά κατασκευασμένος ώστε να είναι σε θέση να υπερπηδήσει την ανακρίβεια, που θα δημιουργούσε στους υπολογισμούς μια μικρή διαφορά στο χρόνο.

Πώς γινόταν αυτό; Οι δύο κύκλοι του μηχανισμού, που αντιστοιχούν σε δύο ημερολογιακά συστήματα -το ζωδιακό και το αιγυπτιακό- διέφεραν τόσο μεταξύ τους ώστε κάθε φορά να αντιπροσωπεύεται αυτό, που θα αντιλαμβάνονταν τότε ως μη - κανονική κίνηση σε διάφορες περιόδους του έτους.

Ο εφευρέτης της κατασκευής είχε λάβει υπόψη του, δηλαδή, την ελλειπτική φύση της τροχιάς της Γης γύρω από τον Ήλιο. Έτσι, πέραν των άλλων, αποδεικνύεται ότι οι γνώσεις των αρχαίων για την ελλειπτική τροχιά της Γης ήταν μεγαλύτερες από ό,τι πιστεύαμε ώς σήμερα.

6 Απριλίου 1914, Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Θράκης


6 Απριλίου 1914, Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Θράκης
Είναι ανάγκη να τονιστεί ότι η Θρακική Γενοκτονία είναι ιστορικά αποδεδειγμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη, αν και αποσιωπημένη και ελάχιστα μνημονευμένη από την Ελληνική ιστοριογραφία, όπως αναφέρει ο ιστορικός Κωνσταντίνος Βακαλόπουλος, Καθηγητής του Α.Π.Θ. Ο ίδιος καθηγητής σημειώνει με έμφαση ότι «… η αφετηρία των διωγμών και της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μ. Ασίας και αργότερα του Πόντου υπήρξε ο χώρος της Ανατολικής Θράκης. Εκεί δοκίμασαν και εφάρμοσαν για πρώτη φορά το μοντέλο των μετατοπίσεων (και διωγμών) των Ελληνικών πληθυσμών και των εθνικών εκκαθαρίσεων, εκεί επέβαλαν τη γενοκτονική τους συμπεριφορά και εκεί αξιοποίησαν τα θλιβερά αποτελέσματα των πειραμάτων τους, ώστε να τα επεκτείνουν σχεδόν αμέσως (και με μεγαλύτερη επιτυχία) στη Δυτική Μικρασία και αργότερα σε κραυγαλέο βαθμό (και μεγαλύτερη αγριότητα) στον Πόντο».
Το έγκλημα της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Ανατολής (Πόντου, Μ. Ασίας, Θράκης) αποκαλύπτουν και ομολογούν ακόμη και σύγχρονοι Τούρκοι ιστορικοί συγγραφείς, όπως ο Φονάτ Ντουντάρ, που μελετά, με πάθος και καθάριο βλέμμα, τα πρόσφατα αποχαρακτηρισθέντα Τουρκικά Αρχεία της εποχής εκείνης.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ  ΚΑΙ  ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!
Με αφορμή τη χθεσινή μας ανάρτηση,όπου ζητούσαμε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην Υπουργού της ΝΔ που ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 178.000.000 ΕΥΡΩ,αναγνώστης του ιστολογίου μας επισήμανε πως ακόμα κι αν τον...φανερώσουν,τα χρήματα αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Ο Χίτλερ ήταν Εβραίος και όργανο τους!!!


  Ο Χίτλερ ήταν Εβραίος και όργανο τους,τον έβαλαν οι εβραιοσιωνιστές,ρυθμιστές του κόσμου να σκοτώνει Εβραίους,το λαουτζίκο ώστε να λάβουν οι Εβραίοι τη συμπάθεια του κόσμου,ο Χίτλερ δεν διέλυε του Εβραίους που έπρεπε και ο αριθμός που λένε ότι σκότωσε είναι ψεύτικος,οι Γερμανοί ακόμα τους πληρώνουν.
Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός οπού όλοι οι Εβραίοι της Αμερικής βγάλαν τα λεφτά τους από τις τράπεζες εκείνη την περίοδο με σκοπό να χρηματοδοτήσουν τον Χίτλερ.Η οικογένεια ΜΠΟΥΣ εκείνη την περίοδο έκανε λεφτά.Ακόμα Άντολφ Άϊχμαν συνταγματάρχης των SS και επικεφαλής του Γραφείου Εβραϊκών Υποθέσεων της Γκεστάπο, ο οποίος θεωρείται «αρχιτέκτονας» του Ολοκαυτώματος είπε: "Ο Χίτλερ ήταν μαριονέτα των διεθνών χρηματοδοτών του!"
Σχετικά και πάλι με τον Χίτλερ, αναφέρονται αυτά στα βιβλία του Ian Kershaw, ωστόσο αναφέρει κι άλλα πράγματα που στηρίζουν τα λεγόμενά μου. Ο εν λόγω ερευνητής αποφεύγει να θέτει προσωπικές απόψεις, παρά παραθέτει ιστορικά ντοκουμέντα και τεκμηριώνει κάποια πράγματα, μέσω των πηγών του και της έρευνάς του. Για το ίδιο λοιπόν θέμα, μπορεί να αναφέρει διάφορες θέσεις, και αφήνει στον αναγνώστη να βγάλλει τα συμπεράσματά του.
Επιπλέον συνταρακτικά γεγονότα και ανύλυση περί της Εβραϊκής καταγωγής του Χίτλερ και του βαθύτερου σκοπού του και αυτών για τους οποίους δούλευε, υπάρχουν στη μελέτη του Διοικητή William Guy Carr, “Η Εωσφορική Συνωμοσία”, ή αλλιώς “Πιόνια στη Σκακιέρα”.
Το θέμα όμως είναι ότι αυτά τα ζητήματα είναι πλέον γνωστά και αποτελούν αποδεχτά γεγονότα, ακόμα και απ΄την Εβραϊκή κοινότητα, η οποία είναι τελευταία σα να διαλαλεί ανοιχτά: “Ναι ρε, εμείς είμαστε πίσω απ’ όλα. Εμείς κυβερνούμε τον κόσμο και σας κάνουμε ότι θέλουμε. Εμείς και άλλος κανείς, και άμα σας αρέσει!”

Προφητικό άρθρο από το 2003: Τα σχέδια του Σόρος για την Ελλάδα


Προφητικό άρθρο από το 2003: Τα σχέδια του Σόρος για την ΕλλάδαΤο καλοκαίρι του 2003 ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Κούρος, δημοσίευσε το ακόλουθο άρθρο στο περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ». Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που το θεώρησαν «συνομωσιολογικό». Ξέρετε ποιοι, τα παπαγαλάκια του συστήματος που προσπαθούν να εμφανίσουν ως «γραφική» και «εξωπραγματική» κάθε αποκάλυψη.
Σήμερα, επτά χρόνια μετά, είναι απλώς η πραγματικότητα. Διαβάστε το…

[ Το άρθρο αναδημοσιεύεται στο tsantiri με άδεια και επιθυμία του συγγραφέα ]
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2003
Από τον ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΟ

162,43 δισ. ευρώ (χωρίς τόκους) μας χρωστά η Γερμανία


162,43 δισ. ευρώ (χωρίς τόκους) μας χρωστά η ΓερμανίαΕίναι πραγματικά απίστευτο, στα όρια της τρέλας θα τολμούσαμε να πούμε, να μας χρωστάει η Γερμανία 162,43 δισ. ευρώ (χωρίς τους τόκους) και εμείς να έχουμε καταδικαστεί στην εξαθλίωση, στην ανεργία, στην ύφεση και στην εθνική ταπείνωση, επειδή η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αποτελείται από δωσίλογους, δειλούς, ανθρωπάκια και υπαλλήλους των τραπεζών! Επειδή όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 15 ετών αποτελούνταν από τέτοιους τυπάκους! Το σάπιο παλαιοκομματικό σύστημα, το οποίο έχει την αποκλειστική ευθύνη για την καταστροφή της χώρας, όχι μόνο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τη σημερινή μας κατάσταση, όχι μόνο δεν τολμά να συγκρουστεί με τις τράπεζες και την ολιγαρχία προς όφελος του λαού και της πατρίδας, δεν τολμά να ζητήσει από τη Γερμανία -που μας εκβιάζει και μας προσβάλλει σε κάθε ευκαιρία- αυτά που μας χρωστάνε. Αντιθέτως, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από κοινού, περιστρέφονται γύρω από την προδοσία του Μνημονίου λες και αυτό είναι το πρόβλημά μας. Όχι κύριοι, το πρόβλημά μας δεν είναι το αντισυνταγματικό και παράνομο μνημόνιό σας, για την υπογραφή του οποίου είναι βέβαιον ότι κάποιοι θα πάτε φυλακή, το πρόβλημά μας είναι ότι είστε ή προδότες ή άχρηστοι. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Συμβουλίου για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Άντολφ Άϊχμαν: "Ο Χίτλερ ήταν μαριονέτα των διεθνών χρηματοδοτών του!"

ImageΠενήντα χρόνια μετά τη δίκη στην Ιερουσαλήμ του πρώην συνταγματάρχη των SS και επικεφαλής του Γραφείου Εβραϊκών Υποθέσεων της Γκεστάπο, Άντολφ 'Αιχμαν, ο οποίος θεωρείται «αρχιτέκτονας» του Ολοκαυτώματος, το Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα δεκάδες έγγραφα που αφορούν την υπόθεση και από αυτά ξεχωρίζει η άποψη του Άϊχμαν ότι ο Αδόφλος Χίτλερ ελέγχονταν από ξένους χρηματοδότες! Τα συγκεκριμένα έγγραφα, που ελήφθησαν από τα Κρατικά Αρχεία, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι γραμμένα στην εβραϊκή γλώσσα, δεν επικεντρώνονται στον τρόπο διεξαγωγής της δίκης, αλλά ξεκινούν από τη μεταφορά του Άιχμαν στο Ισραήλ και φθάνουν στις αντιδράσεις στην ετυμηγορία.
Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα έγγραφα αφορά μία συνάντηση ανάμεσα στον Σερβάτιους και τον πελάτη του, κατά την οποία ο Άιχμαν του είπε ότι δεν υποβάλλεται σε βασανιστήρια, έχει «σωστή» αντιμετώπιση και δεν έχει παράπονα σχετικά με την σύλληψη και την φυλάκισή του.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Συνάντηση Παπανδρέου - Σόρος! - Τον είδε στο γραφείο του στη Βουλή

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην παγκόσμια οικονομία, ο άνθρωπος που ανεβάζει και κατεβάζει οικονομίες, ο άνθρωπος που πέρυσι τέτοια εποχή είχε προβλέψει την χρεοκοπία μας, πέρασε σήμερα το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου.

Μια ώρα κράτησε η συνάντηση Παπανδρέου - Σόρος. Προς το τέλος της συνάντησης στην "παρέα" προστέθηκε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα ξεκίνησε από την παγκόσμια οικονομία, πήγε στην Ευρώπη και κατέληξε στην Ελλάδα. Επίσης, αυτό που συζητηθηκε ήταν και οι εξελίξεις στην Βόρεια Αφρική.

'Ολες οι πλευρές ξεκαθαρίζουν οτι δεν τέθηκε κανένα θέμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους και ο κ. Σόρος από την πλευρά του αναγνώρισε τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα μας.

Ο Τζώρτζ Σόρος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και μιλώντας σε εκδήλωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα και τα χειρότερα για την Γερμανία.

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ SITE(MKO) ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ




Και ενώ γύρω μας σφυρίζουν οι επιχορηγήσεις του γιού Γιώργου στη Μ.Κ.Ο της μητέρας Margaret Chant-Papandreou, άλλοι μιλάνε για 400 παρά... κάτι χιλιάδων ευρώ. Άλλοι μιλάνε 1.249.694 ευρώ.
Ψάξαμε και εμείς να δούμε τι είναι αυτή η Μ.Κ.Ο.! Είναι η Κ.Ε.Δ.Ε. (Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) με πρόεδρο την Margaret Chant-Papandreou, και μέλη του Δ.Σ. όλοι μέλη του ΠαΣοΚ και μόλις μπήκαμε στη σελίδα τους στο ιντερνετ 
kede.org πάθαμε το μεγάλο σοκ.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ:ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ& ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

35.jpg
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ" ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΕΧΕΙ:
Αφορμή του παρόντος μου έδωσαν τα πρωτοσέλιδα της «Ελεύθερης Ωρας» 04-03-11 & 08-03-11 με τίτλο, «Παπαγαλάκι των Εβραίων ο Βενέδικτος» & «Βενέδικτος = 666» «Για να εξιλεωθούν οι Εβραίοι από την Σταύρωση του Ιησού ...;».

Οπου Σιωνιστικές θεωρίες συνωμοσίας και Βατικανό.
Ο Πολιτισμός της θρησκείας ας μας ενώσει ενώπιον του παντουρκισμού και Ισλαμισμού.
2. Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου ...; (Αντίφωνα) Δ' ήχο
3. Μνήσθητι της Συναγωγής Σου, ής εκτίσω απ' αρχής.
4. Σταυρόν χαράξας Μωϋσής ...; (Καταβασίαι υψώσεως Τιμίου Σταυρού).
5. Επί Οίκον Δαυΐδ φόβος Μέγας ...; (Αναβαθμοί Α! ήχου)
6. Ανθος εκ της ρίζης Ιεσσαί ...; (Καταβασίαι Χριστουγέννων)
7. Ρίζης εκ Δαυΐδ εβλάστησας (Κανών της Θεοτόκου)
8. Αντελάβετο Ισραήλ παιδός αυτού, μνησθήναι ελέους ...; Τω Αβραάμ και τω σπέρματι αυτού ...; (Στίχος Θεοτόκου)
9. Ο τα ύδατα πάλαι νεύματι Θείω, εις μιαν συναγωγήν ...; και τεμών θάλασσαν Ισραηλίτην λαώ ...; (Κανών Γ! ήχου).

Αλληλούια… ή Αλληλού-Γιαχ; Γιαχβισμός λοιπόν και όχι Χριστιανισμός!

Αλληλούια
Η εξελληνισμένη έκφραση «αλληλούια» (ή «αλληλουιά») [1], που προέρχεται από τα Εβρ. הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να “αινέσουν τον Γιαχ”. [2] Στην Αγία Γραφή αυτός ο όρος χρησιμοποιείται 28 φορές. Οι μεταφράσεις έχουν αποδώσει αυτή την έκφραση δοξολογίας ως «Αινείτε τον Γιαχ» ή «Αινείτε τον Κύριο». Ο όρος Γιάχ αποτελεί συντομευμένη μορφή του θεϊκού ονόματος που προσδιορίζεται από το Τετραγράμματο και αποδίδεται συνήθως Γιαχβέ ή Ιεχωβά.
Για την πλειονότητα των Χριστιανών αποτελεί έκφραση ιδιαίτερου αίνου προς τον Θεό. Στον Ιουδαϊσμό αποτελεί μέρος των προσευχών (ύμνων) Χαλλέλ. (Ψαλμοί 113-118)
Η διατήρηση αυτού του αμετάφραστου εβραϊκού όρου στην εκκλησιαστική υμνολογία θεωρείται απομεινάρι των πρακτικών που υιοθέτησε η πρωτοχριστιανική εκκλησία από την ιουδαϊκή συναγωγή και τις εσσαϊκές κοινότητες.
Στον Ιουδαϊσμό
Ο Ιουδαίος αρχιερέας φορούσε πάνω στο μέτωπο και κάτω από το τουρμπάνι του μια χρυσή πλακέτα που ανέγραφε: «Η Αγιότητα ανήκει στον Ιεχωβά»[147]
Σύμφωνα με τον Ιουδαϊσμό, το τετραγράμματο יהוה‎ είναι «το ξεχωριστό προσωπικό όνομα του Θεού του Ισραήλ», κατέχει δηλαδή τη «διακεκριμένη λειτουργία ως ο προσδιορισμός του Θεού του Ισραήλ»[148]

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΙΕΡΩΝΥΜΕ , ΠΕΣ' ΤΑ ΟΛΑ !


Βγήκε ο παριστάνων τον Αρχιεπίσκοπο και εκφώνησε λόγο την 25η Μαρτίου 2011 και το περιεχόμενο του λόγου του ήταν μια "ανέκδοτη" επιστολή του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε' προς τον Επίσκοπο Σαλώνων . Μέσα στο κείμενο διαφαινόταν μια υποψία οτι ΙΣΩΣ ο Πατριάρχης ήταν υπέρ της Επανάστασης .
Το καλύτερο όμως το είπε ο Ιερώνυμος στο τέλος , στις δηλώσεις στα ΜΜΕ : "Επέλεξα να διαβάσω αυτή την επιστολή διότι κάποιοι λένε διάφορα για το 1821 και....
 κάποιοι λένε διάφορα κατά των κληρικών !"
Ερωτώ λοιπόν τον Αρχιεπίσκοπο :
1) Για πές μας κύριε Ιερώνυμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ; Μήπως οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ; Δεν ακούω άλλον να σας προσάπτει κατηγορίες . Γιατί δεν έχεις το θάρρος να το ομολογήσεις δημοσίως ;
2) Η επιστολή που μας διάβασες δεν έχει καμμία αξία . Κάλλιστα , μπορεί ο Πατριάρχης να ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ οτι είναι υπέρ του ξεσηκωμού . Εντάξει , να παραδεχτώ οτι τον αφορισμό των επαναστατών τον έκανε επειδή αν αρνιόταν θα τον σκότωναν οι Τούρκοι .
Μέχρι σήμερα όμως κανείς δεν τόλμησε να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ τον αφορισμό ! Τί έχεις να πείς γι' αυτό ;