ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Η ΥΠΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ!!ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ!!
Ο άνθρωπος που δεν θέλει να ανήκει στη μάζα, χρειάζεται μόνο να πάψει να είναι νωθρός απέναντι στον εαυτό του να αναλάβει την ευθύνη της ζωής του. Οι πολιτισμοί μέχρι σήμερα δημιουργήθηκαν και διευθύνθηκαν από...
Είναι απορίας άξιον πως ο ξεπερασμένος για την εποχή μας ιουδαιοχριστιανισμός υποστηρίζεται φανατισμένα  από τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη!!Πρόσφατο παράδειγμα ο Μπους που υποστήριζε ότι ενεργούσε τις ανθρωποκτονίες αθώων πολιτών κατά εντολή του Ιησού!! Βέβαια η ιστορίας μας έχει διδάξει ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του ανθρώπου έγιναν από τούς ιουδαιοχριστιανούς!!
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς την "ιερά" εξέταση τις σφαγές  των Ελλήνων στην ΄Σκυθούπολη  είναι τόσα τα εγκλήματα του χριστιανισμού που δεν περιγράφονται.
Η φιλοσοφία του χριστιανισμού εξυπηρετεί τα εξουσιαστικά καθεστώτα που με όπλο

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΣΥΛΗΤΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ!!ΦΩΤΟ

Αποκαλύφθηκαν ασύλητοι τάφοι στις Μυκήνες
Δύο νέοι, ασύλητοι, θαλαμοειδείς τάφοι, οι οποίοι χρονολογούνται στην ύστερη μυκηναϊκή, την περίοδο δηλαδή των μυκηναϊκών ανακτόρων (περίπου 1.400 - 1.200 π.Χ.) αποκαλύφθηκαν κατά το συστηματικό ερευνητικό πρόγραμμα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας στο μυκηναϊκό νεκροταφείο Αηδονιών Νεμέας.
Πρόκειται για μια σπουδαία και σπάνια ανακάλυψη, καθώς οι αρχαιοκάπηλοι και οι τυμβωρύχοι έχουν «ρημάξει» στο παρελθόν την περιοχή. Μάλιστα, η συνεχιζόμενη αρχαιοκαπηλική δραστηριότητα στα Αηδόνια ήταν το γεγονός που επέβαλε την επανάληψη των ανασκαφών για τη διερεύνηση τάφων, που είχαν εν τω μεταξύ συληθεί ή κινδύνευαν με σύληση, σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτσμού. Χαρακτηριστικά, το 1993 είχαν εντοπιστεί στη Νέα Υόρκη προς πώληση αντικείμενα που σχετίζονται με την περιοχή!
Ακολουθεί η ανακοίνωση: