ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ!!! ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟΦΩΣ!!!ΓΙΑΤΙ?????ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ!! ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΒΡΑΊ΄ΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 201Ι ΚΑΙ ΟΤΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ  ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ????ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!.ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ??ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!.
Με κυβερνητικό αεροσκάφος η άφιξη του Αγίου Φωτός στο Ελευθέριος Βενιζέλος και μετά σ΄όλη την Ελλάδα Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το Άγιο Φως, το οποίο θα μεταφερθεί από τα Ιεροσόλυμα -μέσω Τελ Αβίβ- με την ειδική Κυβερνητική πτήση ΗAF 209.  

ΚΑΛΟ ΠΕΣΣΑΧ ΑΠΟ ΤΗ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΉ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΑΘΗΝΏΝ ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ!!!

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ εύχονται σε όλους τους ομόθρησκους ΚΑΛΟ ΠΕΣΣΑΧ , με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο,
και με την ευχή από όλους μας να ελευθερωθεί επιτέλουςο Ισραηλινός στρατιώτης Gilat Shalit που είναι αιχμάλωτος από την Χαμάς εδώ και 1750 ημέρες. 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.athjcom.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1980%3A2011-04-15-13-13-04&catid=144%3Aneabene&Itemid=288 
 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ:ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ

ΜΥΤΗ.jpg
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ!!ΤΥΧΑΙΟ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!
Παρακολουθείστε τη σωρεία χαοτικών αντιφάσεων που συνθέτουν το σκηνικό της Ανάστασης στη θεόπνευστη Καινή Διαθήκη: 

Ποιος μετέφερε το σταυρό στο Γολγοθά; 
" Και ενώ έβγαιναν έξω, βρήκαν έναν άνθρωπο Κυρηναίο, που τον έλεγαν Σίμωνα" αυτόν αγγάρευσαν για να σηκώσει τον σταυρό του. (Ματθαίος 27. 32) 
" Και αγγαρεύουν κάποιον Σίμωνα Κυρηναίο που διάβαινε, ενώ ερχόταν από το χωράφι, τον πατέρα τού Αλέξανδρου και του Ρούφου, για να σηκώσει τον σταυρό του. (Μάρκος 15. 21) 
" Και καθώς τον έφεραν έξω, έπιασαν κάποιον Σίμωνα Κυρηναίο, που ερχόταν από το χωράφι, και έβαλαν επάνω του τον σταυρό, για να τον φέρει πίσω από τον Ιησού. (Λουκάς 23. 26) 
" Και βαστάζοντας τον σταυρό του βγήκε έξω στην τοποθεσία, που λέγεται τόπος Κρανίου, ο οποίος στην Εβραϊκή λέγεται Γολγοθάς (Ιωάννης 19. 17) 

ΕΛΛΑΣ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!

DELPHI%202

Ελλάδα μου για μένα εσύ είσαι τ'άγιο φώς
και στην ψυχή μου μέσα κρυφός ο στεναγμός
Ελπίδα και χαρά μου δίνεις μόνο εσύ
και όχι η καντήλα που καίει μέσα εκεί
Τους ήρωες που έβγαλες θα έχω στο μυαλό
εκείνους θα δοξάζω εκείνους θα υμνώ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!!

grunewaldcrucifixion.jpg 
Τα γεγονότα στην Ιουδαία
"Tω καιρώ εκείνω"... έγιναν 62 επαναστάσεις κατά των Ελλήνων και Ρωμαίων στην Ιουδαία, εκ των οποίων 61 είχαν ως αφετηρία την Γαλιλαία. Οι Ρωμαίοι γνωρίζοντας ότι ακόμη και τα αυστηρά μέτρα που είχε λάβει πριν απ' αυτούς ο Αντίοχος δεν καρποφόρησαν, απεφάσισαν για να καταστείλουν τις ανταρσίες, τα πραξικοπήματα και τους μαχαιροβγάλτες και τους πάσης φύσεως επαναστάτες, να επιβάλουν την πιο «φρικτή και τρομακτική θανατική καταδίκη» (Κικέρων) την σταύρωση. Αλλά όχι απλά μόνο σταύρωση: Η σταύρωση δεν αποσκοπούσε στην απλή θανάτωση του κατάδικου, αλλά στην όσο το δυνατόν μακροχρόνια έκθεσή του σε κοινή θέα, προς παραδειγματισμό, σωφρονισμό και εκφοβισμό.
Ότι οι εσταυρωμένοι έπρεπε να παραμείνουν για μέρες στο σταυρό, συμπεραίνεται επίσης, από το ότι οι Ρωμαίοι τοποθετούσαν στο κάθετο δοκάρι του σταυρού, (στο ύψος των άκρων των ποδιών), το λεγόμενο suppedaneum, (υποπόδιο υποστήριγμα) μια μικρή ξύλινη προεξοχή, στην οποία μπορούσε να στηριχθεί ο εσταυρωμένος και να ανακουφίσει τις αναπνευστικές του ανάγκες, γιατί διαφορετικά, κρεμάμενος μόνο από τα χέρια, θα κινδύνευε να πεθάνει σύντομα από ασφυξία ...; ενώ όπως είπαμε ο σκοπός της σταυρώσεως ήταν ο αργός βασανιστικός θάνατος.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Οι… άσφαιρες «πύρινες σφαίρες»

Οι… άσφαιρες «πύρινες σφαίρες»
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

Πασίγνωστο το βίντεο τού π. Αντωνίου Στυλιανάκη ۬ εντυπωσιακό και καθηλωτικό, βαρύ πυροβολικό των φωταμυντόρων στη μάχη για την τεκμηρίωση τής γνησιότητας τού «θαύματος τού Αγίου Φωτός». Στο ντουκουμέντο λοιπόν αυτό βλέπουμε μια «πύρινη σφαίρα» να εμφανίζεται ξαφνικά στο πλάνο και διασχίζοντας τον χώρο, να περνά ανάμεσα από τους ανυποψίαστους προσκυνητές οι οποίοι όχι μόνο δεν καίγονται, αλλά ούτε καν δείχνουν να αντιλαμβάνονται την ύπαρξή της! Τα εντυπωσιακά αυτά πλάνα, όπως μας διαβεβαιώνει ο αρχιμανδρίτης Ιατρός-Παιδοψυχίατρος που τα κατέγραψε το 1994 με την ερασιτεχνική του κάμερα, είναι απολύτως αυθεντικά και αποδίδουν στο ακέραιο το προσωπικό του βίωμα. Όπως μάλιστα εμφατικά επισημαίνει, προσκυνητές που στέκονταν σε καίριο σημείο, στην ερώτησή του αν είδαν κι εκείνοι το φαινόμενο, απάντησαν αρνητικά!

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΥΠΕΡ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΤΑ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ , ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΝΙΞΟΥΜΕ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
www.esathena.gr

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝ!ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΩΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝ! ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!
ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Δείτε ποιοι Σκοπιανοί καθηγητές λένε:"Δεν είμαστε Μακεδόνες,αλλά Σλάβοι". (VIDEO)

Κι όμως υπάρχουν φωνές δυνατές που προέρχονται από σοβαρούς επιστήμονες κι όχι μόνο,των Σκοπίων οι οποίες με νηφαλιότητα αλλά και επιμονή προειδοποιούν τους έξαλλους συμπατριώτες τους,ότι αυτή η μανία να εμφανίζονται ως "Μακεδόνες" δεν... μπορεί να υποστηριχτεί με κανένα απολύτως σοβαρό επιχείρημα
. Στο βίντεο εξηγούν το γιατί.

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Οι Χριστιανοί δείχνουν την ανάσταση του Ιησού ως εκείνο που διακρίνει το χριστιανισμό από όλες τις άλλες θρησκείες. Σε τελευταία ανάλυση, οι ιδρυτές άλλων θρησκειών (όπως ο Μωάμεθ και ο Βούδας) είναι όλοι νεκροί. Ο Ιησούς νίκησε το θάνατο. Ή όχι; Για κάτι τόσο σημαντικό και κεντρικό στο μήνυμα, τη θεολογία, και ιδιαίτερα τη φύση του χριστιανισμού, είναι περίεργο οι συντάκτες του Ευαγγελίου να έχουν τόσο ριζικά διαφορετικές ιστορίες για αυτό που συνέβη.

Πρώτη εμφάνιση μετά την ανάσταση του Ιησού:

Η ανάσταση κάποιου νεκρού είναι ένα σημαντικό γεγονός, αλλά τα Ευαγγέλια δεν φαίνεται να ξέρουν που και πότε ο Ιησούς εμφανίστηκε αρχικά.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ?? ΣΙΓΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΡΩΣΟΥ ΟΡΘ.ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ!!

Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Ρώσου ορθόδοξου αρχιμανδρίτη (και επιστήμονα) Πορφύριου, που εκδόθηκε σε οκτάτομο βιβλίο με τον τίτλο: «Το βιβλίο της ύπαρξης μου»:

«Ένας ιεροδιάκονος που κατάφερε να μπει στο ιερό του Τάφου, την περίοδο κατά την οποία θεωρείτο ότι το Φως κατεβαίνει από τον ουρανό, διαπίστωσε με τρόμο ότι το Άγιο Φως προήρχετο από ένα καντήλι το οποίο ποτέ δεν σβήνει. Μου το είπε ο ίδιος σήμερα». («Το βιβλίο της ύπαρξης μου» Τόμος:1, σελ. 671)

Ο Πορφύριος επίσης, στο ίδιο βιβλίο, αναφέρει ένα περιστατικό το οποίο διηγήθηκε σ' αυτόν ο μητροπολίτης Ιεροσολύμων. Σύμφωνα με τη διήγηση, όταν ο στρατιωτικός διοικητης της Αιγύπτου Ιμπραήμ Πασάς (ναι! ο γνωστός μας από την Ελληνική Επανάσταση στο Μωριά) βρισκόταν στα Ιεροσόλυμα, ζήτησε να του επιτραπεί η είσοδος στο ναό, προκειμένου να επιβεβαιώσει ο ίδιος της αυθεντικότητα του «θαύματος» και δήλωσε ότι αν όντως επρόκειτο για θαύμα τότε θα έκανε μια μεγάλη δωρεά στο ταμείο της εκκλησίας, διαφορετικά, άν επρόκειτο για απάτη, θα απεκάλυπτε την απάτη αυτή σε όλη την Ευρώπη και θα προέβαινε σε κατάσχεση όλης της περιουσίας του πανάγιου τάφου, η οποία είχε συγκεντρωθεί από δωρεές και τάματα των πιστών όλα αυτά τα χρόνια!

Ο κόσμος σύμφωνα με Monsato



  Το παράδειγμα της Monsanto αναμφισβήτητα καθρεφτίζει την σκληρότητα του νεο-φιλελευθερισμού και της υποταγής στα μεγάλα συμφέροντα του διεθνούς κεφαλαίου


Η Monsanto είναι ο παγκόσμιος ηγέτης όσο αναφορά τους γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς (GMO) όπως επίσης και μία από τις πιο αμφιλεγόμενες εταιρίες στην ιστορία της βιομηχανίας.

Αυτή η αυτοκρατορία για πάνω από έναν αιώνια έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο τοξικά προϊόντα που πουλήθηκαν ποτέ, συμπεριλαμβανομένων των polychlorinated biphenyls (PCBs) και το ζιζανιοκτόνο Agent Orange που ήταν υπεύθυνο για την ισοπέδωση των δασών στο Βιετνάμ.

ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Μ.ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ!!!ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

Ανάστατη η κοινωνία της Καλύμνου, μετά τις προφητείες Μάξιμου για καταστροφή του νησιού την Μ. Παρασκευή

Δυστυχώς μετά την "προφητεία" του Μάξιμου επικρατεί ένας πανικός στην Κάλυμνο. Οι πολίτες είναι βυθισμένοι στο φόβο και πιστεύουν ότι θα γίνει τσουνάμι, σεισμός , καταποντισμός, το τέλος του Κόσμου...
Δυστυχώς από την στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση της " προφητείας" οι απλοί πολίτες όπου σταθούν και όπου βρεθούν αυτό το θέμα έχουν στις συζητήσεις τους: Την Μεγάλη Παρασκευή θα καταστραφεί η Κάλυμνος.

Αυτόνομο τουρκικό Πανεπιστήμιο στη Θράκη ζητούν οι Τούρκοι

komotini
Μετά τις «αγανακτισμένες» διαμαρτυρίες τους προς το υπουργείο Παιδείας να καταργηθούν ως «απαράδεκτοι» οι εορτασμοί των εθνικών επετείων στη Θράκη και τα επαναλαμβανόμενα αιτήματα για την κατάργηση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, οι Τούρκοι δάσκαλοι στρώνουν το χαλί για την ίδρυση Τουρκικού Πανεπιστημίου. Οι άνθρωποι της Άγκυρας αναζητούν ήδη χώρο στην....
Κομοτηνή για την στέγαση του ιδρύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να προωθηθεί και το επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση.

"Βάφτισαν" τούρκικο το Καστελόριζο!

Γράφει η Αθηνά Παπακώστα - Ακόμη ένα λάθος, μία παράλειψη της ελληνικής κυβέρνησης έρχεται να προκαλέσει το γνωστό μειδίαμα και τα συνηθισμένα ερωτηματικά στον Έλληνα πολίτη. Κι αυτό γιατί δεν εκπλήσσει, δεν σοκάρει, μία τέτοια γκάφα απλώς είναι μέσα στο πρόγραμμα του γνωστού ελληνικού ωχαδερφισμού. Κοιτώντας με όχι και μεγάλη προσοχή κανείς το πολιτιστικό χάρτη του υπουργείου Πολιτισμού είναι ολοφάνερο ότι μερικοί ενδεχομένως να χρειάζονται μαθήματα γεωγραφίας αφού κατά λάθος... ξέχασαν ότι το Καστελόριζο ανήκει στην Ελλάδα.

Η ιδιοκτήτρια του ΟΤΕ, Deutsche Telecom, αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία»


Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα! Η ανακοίνωση των Εργαζομένων Τροτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΟΤΕ τα λέει όλα! Θα κάνει κάποιος από τους αρμόδιους κάτι γι’ αυτό; Ή θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε τη μια εθνική προσβολή και ταπείνωση πίσω από την άλλη; Ο αρμόδιος Υπουργός ίσως; Θα …ασχοληθεί; 
hellenicspace

:Άδωνις ή Ιησούς; - Ποιός Εκλεψε Ποιόν ;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ:ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

"Μεγάλη" Τετάρτη«Ευλογήσαι σε Κυριος εκ Σιών» (Στον Όρθρο, «προκείμενον», ήχος πλ. β΄, ψαλμός ΡΛΓ΄.)
• «Οι φοβούμενοι τον Κύριον, ευλογήσατε τον Κυριον. Αινείτε το όνομα Κυρίου, αινείτε, δούλοι, Κύριον.» (Στον Όρθρο, «προκείμενον», ήχος β΄, ψαλμός ΡΛΔ΄.)
• «Εις οδόν εθνών μη απέλθητε, και εις πόλιν Σαμαριτών μη εισέλθητε· πορεύεσθε δε μάλλον προς τα πρόβατα τα απολωλότα οίκου Ισραήλ.», ι΄, 1-2, 5-8.)
• «Ουκ έστι καλόν λαβείν τον άρτον των τέκνων και βαλείν τοις κυναρί-οις» (Απόσπασμα από το «κατά Ματθαίον», ιε’, 21-28.) Το κυναρίοις (σκυλιά) αναφέρεται στους Έλληνες. Πρόκειται για μία καταπληκτική ιστορία, που περιγράφεται κι από τον Μάρκο (ζ΄, 25-30) κι αφορά στη θεραπεία της κόρης μιας «Ελληνίδος, Συροφοίνισσας το γένος·» (Μαρκ. ζ΄, 26). [Εδώ θέλει αρκετή προσοχή, γιατί μόνο το πρωτότυπο κείμενο μιλάει για Ελληνίδα. Αν διαβάζετε το κείμενο στη νεοελληνική απόδοση των χριστιανών μεταφραστών, κατά κανόνα μεταφράζεται το «Ελληνίδα» σε «ειδωλολάτρις», οπότε ο ανυποψίαστος αναγνώστης προσπερνάει το κείμενο, χωρίς να αντιληφθεί την πραγματική σημασία του.]
Η γυναίκα αυτή λοιπόν έπεσε στα πόδια του Ιησού παρακαλώντας τον να θεραπεύσει την άρρωστη κόρη της, καθότι ο Ιησούς εμφανίζεται κατ’ εξοχήν ως θεραπευτής. Ποια ήταν όμως η αντίδραση του Ιησού; «Κι εκείνος δεν της αποκρίθηκε ούτε μία λέξη. Και τότε οι μαθητές τον πλησίασαν και του είπαν διώξε την, γιατί φωνάζει από πίσω μας. Κι εκείνος τους αποκρίθηκε: “Δεν είμαι σταλμένος παρά μόνο για τα χαμένα πρόβατα του οίκου του Ισραήλ. Δεν είναι σωστό να παίρνεις το ψωμί από τα παιδιά και να το δίνεις στα σκυλιά”.» (Ματθ. ιε΄,26 και Μαρκ. ζ΄, 27-28.)
«Ναι, Κύριε», του απάντησε τότε η γυναίκα, «αλλά και τα σκυλιά τρώνε από τα ψίχουλα που πέφτουν κάτω από το τραπέζι των κυρίων τους». Τότε μόνον ικανοποιήθηκε αυτός, και «θεραπεύτηκε η κόρη της από την ώρα εκείνη». Η συμπεριφορά του «Υιού του θεού» στο περιστατικό αυτό δεν εγείρει καμμία αμφιβολία, είναι σαφέστατη: Θεωρεί τους Έλληνες σκυλιά, που δεν αξίζει να τρώνε ούτε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των κυρίων τους, των Εβραίων.
Πέραν αυτού όμως μια τέτοια συμπεριφορά γεννά κι ορισμένα επί πλέον ερωτήματα.
Η πρώτη αντίδραση του, όπως είδαμε, ήταν να αρνηθεί την θεραπεία. Οι αρχαίοι Έλληνες ιατροί, άλλα και οι σύγχρονοι, ορκίζονται τον περίφημο «Όρκο του Ιπποκράτη», στον όποιο συνομολογούν, πως θα ασκήσουν την τέχνη τους σε κάθε έναν που θα τους το ζητήσει, είτε αυτός είναι άνδρας, είτε γυναίκα, είτε ελεύθερος, είτε δούλος.
Σε κανένα σημείο του Όρκου δεν υπάρχει περιορισμός της άσκησης του επαγγέλματος τους, επειδή ο ασθενής είναι αλλόφυλος η αλλόθρησκος.
Ο Ιπποκράτης ούτε καν το σκέφτεται να κάνει τέτοιου είδους διακρίσεις.
Ο Ιησούς όχι μόνο το σκέφτεται, αλλά και το εφαρμόζει. Η θεραπευτική δεινότητα του Ιησού ήταν τελικά περιορισμένη σε ποσότητα, και όταν παρείχε μερικά «ψίχουλα» σε κάποιον αλλόφυλο, αυτό σήμαινε, ότι τα στερούσε από τα «χαμένα πρόβατα του Ισραήλ»;

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 13.00

Ώρα: Απρίλιος 20, 2011 από 12pm έως 5pm
Θέση: Δικαστήρια Ευελπίδων
Οργάνωση: ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Ιάσων Σχίζας - Αριστόβουλος

Περιγραφή εκδήλωσης:
Θέλοντας να ολοκληρώσουν το βέβηλο έργο τους οι κάτωθι:
1. Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών
2. Ο Υπουργός Πολιτισμού
3. Η Η.Σ.Α.Π. Α.Ε
κατέθεσαν αίτηση ανακλήσεως προσωρινής διαταγής εναντίων της παραπάνω απόφασης και κατά, όχι μόνο της ομάδας των συνειδητοποιημένων ενεργών πολιτών , αλλά και κατά του δικηγόρου μας Γεωργίου Κόκκα και κατά του Κώστα Διάκου, Δικηγόρου και Περιφερειακού Συμβούλου Περιφέρειας Αττικής και κατά της Μ.Κ.Ο. «Πλειάδες» .
Η πράξη ορισμού συζήτησης ορίστηκε την Τετάρτη 20.04.2011 και ώρα 13:00 στα Δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο 5

Προάσπιση Βωμών και Εστιών

Προάσπιση Βωμών και ΕστιώνΣε μια εποχή που η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν, βρέθηκε ένα Σύμβολο Φωτός, Ελπίδας και Προστασίας.

Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους συμβολίζει την Αρχή, την Προστασία και την Ενότητα. Είναι Πολιτιστικό, Πνευματικό, Θρησκευτικό σύμβολο, αλλά όχι μόνο αυτά. Αν δεν τον προστατέψουμε και αναδείξουμε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Ένα σύμβολο σαν κι αυτό πρέπει να μείνει ζωντανό! 

Ο ΗΣΑΠ εσπευσμένα, παρά τις διαμαρτυρίες ενεργών πολιτών και  με την παρουσία των ΜΑΤ, παρά την αντίθετη Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής και παρά την κατάθεση  Ασφαλιστικών μέτρων από ομάδα ενεργών πολιτών, αυθαίρετα, στις 13/4/2011 ξεκίνησε εργασίες κατάχωσης του Βωμού με μόλυβδο.

ΣΟΚ!!!"ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ: Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ,ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ,ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΟΣ,!!

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 
Μια εντυπωσιακή μαρτυρία έφτασε στη σελίδαVotegreece.gr λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία.
Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του. Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας σόκαρε. Του είπε ο Πατέρας ...; Παιδί μου ο σεισμός στη Ιαπωνία δεν έγινε τυχαία. Στην Ιαπωνία βρίσκεται το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη.

Ο τουρκολάγνος Θεόδωρος Πάγκαλος... - Τον "αποκήρυξε" και η γυναίκα του!



Και ... τουρκολάγνος μας προέκυψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος από την Κωνσταντινούπολη, όπως μας ενημερώνει η Χουριέτ, αναλύθηκε σε ύμνους για την Τουρκία και σε ύβρεις κατά της Ελλάδας. Είπε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και χαραμοφάηδες και οι Τούρκοι εργατικοί και έθνος με εμπιιστοσύνη στον εαυτό του!
Αυτό σε συνέχεια της δήλωσής του ότι τα στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι αντιπαραγωγικοί. Προφανώς στεναχωριέται κάθε φορά που οι Έλληνες πιλότοι "ρίχνουν ξύλο" στους ... "παραγωγικούς" Τούρκους ομολόγους τους!
O Πάγκαλος μιλώντας στην εφημερίδα τόνισε, " οικονομικά και πολιτικά βλέπω την Τουρκία ισχυρή. Οι άνθρωποι έχουν επιτυχίες γι'αυτό είναι χαρούμενοι και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού". Γι'αυτο και η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο " ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας!"

Αλβανική «μειονότητα» του 4% στην Ελλάδα αναφέρει η Wikipedia!

AddThis Social Bookmark Button
Αλβανική «μειονότητα» του 4% στην Ελλάδα αναφέρει η Wikipedia

Μπορεί να σας «απασχολούν» με ανύπαρκτες «μακεδονικές», «τουρκικές», «βλάχικες» και άλλες «μειονότητες», αλλά η πραγματικότητα της Wikipedia παραδέχεται μία μειονότητα στην Ελλάδα. Ποια; Μα την αλβανική, την οποία υπολογίζει στο 4% του συνολικού πληθυσμού της χώρας μας. Και εύλογα απορούμε: από πότε οι μετανάστες -με ξένα διαβατήρια- θεωρούνται μειονότητα; Θα τρελαθούμε εντελώς; Μειονότητα δεν είχαμε και μειονότητα αποκτήσαμε;
Δείτε την απόδειξη: http://en.wikipedia.org/wiki/Greece

Προκαλούν τα Σκόπια με το τραγούδι που στέλνουν στη Eurovision


Και στη Eurovision έφεραν το θέμα της ονομασίας οι Σκοπιανοί οι οποίοι φέτος εκπροσωπούνται στον μουσικό διαγωνισμό από τον Βλάτκο Ιλιέφσκι ο οποίος τραγουδά "Είμαι Μακεδόνας που πίνει ρακί".
Το θέμα απασχόλησε τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κ. Βελόπουλο, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στο υπουργείο Εξωτερικών. Στο τραγούδι ο καλλιτέχνης λέει: "Eίμαι Μακεδόνας που πίνει ρακί ερωτευμένος με μια Ρωσίδα που πίνει βότκα". Ο κ. Βελόπουλος απέστειλε ερώτηση στον υπ. Εξωτερικών στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Σύμφωνα με εκτεταμένη προβολή από τα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου, στο σύνολο των σκοπιανών ΜΜΕ επισημαίνεται ότι το τραγούδι που θα συμμετάσχει το σκοπιανό κρατίδιο στον διαγωνισμό του 2011 της Eurovision στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και αποδίδει κάποιος Βλάτκο Ιλιέφκσι, έχει τον τίτλο Rusinka, δηλαδή Ρωσιδούλα.
Στους στίχους του περιγράφεται ο έρωτας ενός νεαρού Σκοπιανού με μια Ρωσιδούλα όπου κατά τη διάρκεια του ρεφρέν (που επαναλαμβάνεται 2 φορές) δηλώνει με στόμφο ο τραγουδιστής ότι "Είμαι Μακεδόνας" είσαι Ρωσιδούλα θέλων να μάθω τα πάντα για αυτήν!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Οι Έλληνες θεοί επιστρέφουν» στην Αυστρία


Μεγάλη έκθεση, αφιερωμένη στους θεούς της Αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο «Η επιστροφή των θεών», εγκαινιάστηκε χθες βράδυ στο γνωστό Μουσείο Τέχνης «Κούνστχαλε» της πόλης Λεόμπεν της Αυστρίας, στην οποία θα φιλοξενείται μέχρι την 1η Νοεμβρίου, όπου αναμένεται να τη δουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Αυστρία και τις γύρω χώρες.



poelenburgh_feast_of_the_godsΣτο ίδιο Μουσείο της πόλης Λεόμπεν, στο ομόσπονδο κρατίδιο της Στυρίας, είχε φιλοξενηθεί πέρσι, για οκτώ μήνες, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις που παρουσιάστηκαν ποτέ διεθνώς για τη ζωή και τη δράση μιας από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της παγκόσμιας ιστορίας, τον Μέγα Αλέξανδρο.
Στους χαιρετισμούς τους κατά την τελετή των εγκαινίων -- στα οποία παραβρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι της δημόσιας ζωής και των Γραμμάτων και Τεχνών και εκ μέρους της ελληνικής πρεσβείας στην Αυστρία η μορφωτική ακόλουθος Καίτη Πετράκη -- τόσο ο κυβερνήτης του ομόσπονδου κρατιδίου της Στυρίας, Φραντς Βόβες, όσο και ο δήμαρχος της Λεόμπεν, Ματίας Κόνραντ, τόνισαν την υψηλή ποιότητα της φετινής έκθεσης και τη σημασία της παρουσίασής της στην «Κούνστχαλε».

Οι Αλβανοτσάμηδες ενοχλούνται από τα Ελληνικά συνθήματα των Βορειοηπειρωτών

 



Ο πρόεδρος του κόμματος των αλβανοτσάμηδων. Shpetim Idrizi, σε προεκλογική ομιλία σε αίθουσα των Τιράνων, ισχυρίστηκε ότι μόνον η υποστήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων, των Δημοκρατών και των Σοσιαλιστών σε έναν κοινό υποψήφιο στη Χιμάρα, θα καταφέρουν να ανατρέψουν τον Έλληνα δήμαρχο, Βασίλη Μπολάνο.

«Τα δύο μεγάλα κόμματα το DP και το SP πρέπει να υποστηρίξουν ένα κοινό υποψήφιο για να αποτρέψουν την εκλογή ενός ξένου στοιχείου στο αλβανικό έδαφος», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στα συνθήματα που έγραψαν οι Έλληνες, στους δρόμους της Χιμάρας και άλλων πόλεων τόνισε:

«Είδαμε εδώ και δύο ημέρες σε όλη την αλβανική ριβιέρα,  να γεμίζουν οι τοίχοι με αντι-αλβανικά συνθήματα, κυρίως στη Χιμάρα, τα οποία προσβάλουν οποιονδήποτε έχει στην καρδιά του αυτή τη χώρα. Είμαι σίγουρος ότι σε όλη την Αλβανία και ιδιαίτερα σε αυτήν την αίθουσα, αισθάνονται όλοι εξοργισμένοι από αυτές τις πράξεις. Το αλβανικό κράτος, δεν πρέπει να παραμένει σιωπηλό».

Επιτρέπεται σε όλους να εκκλησιάζονται την Μεγάλη Εβδομάδα;

Σύμφωνα με τους κανόνες της χριστιανικής εκκλησίας η γυναίκα δεν είναι δυνατό να εκκλησιάζεται κάθε μέρα και αυτό διότι κάποιες μέρες του μήνα θεωρείται «ακάθαρτη». Εάν μάλιστα εκείνη αδιαφορήσει για τον Κανόνα αυτό, τότε διαπράττει αμαρτία. Εφόσον δεν εκκλησιάζεται, απαγορεύεται και να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο αλλά και να συμμετάσχει σε οποιοσδήποτε άλλο μυστήριο ( Επιτάφιος, Ανάσταση, κλπ). Αν λοιπόν μια χριστιανή γυναίκα έχει την ατυχία να είναι «ακάθαρτη» κατά την «Μεγάλη Εβδομάδα» θα πρέπει να παρακολουθήσει την λειτουργία από απόσταση, έξω από την εκκλησία.

Από την Παλαιά Διαθήκη ακόμα, ο Νόμος του Θεού Ορίζει σαφώς ότι «η γυναίκα είναι ακάθαρτη κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσης της» Τα αντικείμενα και οι άνθρωποι που άγγιζε εκείνη θεωρούνταν επίσης ακάθαρτα. (Λευιτικό , Κεφάλαιο 15, Εδάφιο 19-33).
Στην μετά Χριστόν εποχή, ο Διονύσιος, Αρχιεπίσκοπος Αλεξανδρείας στον 2ο Κανόνα του συμφωνεί πως:
«Δεν επιτρέπεται μία γυναίκα να εισέρχεται στην Εκκλησία και ούτε να αγγίζει τίποτα από τα Άγια, κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσης της. Η αιμορροούσα μπορεί να πηγαίνει ως τον Πρόναο της Εκκλησίας και να προσεύχεται, όπως η γυναίκα που είχε ρεύση αίματος, τόλμησε να αγγίξει μόνο το κάτω μέρος του ρούχου του Χριστού για να γιατρευτεί».

ΣΗΜΕΡΑ ΨΑΛΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ" ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΤΗ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΣΥΚΙΑ!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ?



ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΥΚΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ(ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΘΕΟΙ)?? ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΑΕΙ ΣΥΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ!!ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ=ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!!
Τη Μεγάλη Δευτέρα αρχίζει να ψάλλεται στις εκκλησίες ένα μεγάλο corpus κειμένων, το όποιο βρίζει και απειλεί κάθε άλλον λαό -εκτός του περιουσίου:

" «Ευρεθείη η χειρ σου πάσι τοις εχθροίς σου, η δεξιά σου εύροι πάντας τους μισούντάς σε. Ότι θήσεις αυτούς εις κλίβανον πυρός, εις καιρόν του προσώπου σου· Κυριος εν οργή αυτού συνταράξει αυτούς, και καταφάγεται αυτούς πυρ.» (Ψαλμός Κ΄.)
" «Ότι συ επάταξας πάντας τους εχθραίνοντάς μοι ματαίως, οδόντας αμαρτωλών συνέτριψας» (Ψαλμός Γ΄.)
" «Επ΄ εμέ διήλθον αι οργαί σου, οι φοβερισμοί σου εξετάραξάν με.» (Ψαλμός ΠΖ'.)

Αν δεν είναι αυτός ύμνος προς το Σιωνισμό τότε τι είναι;

Ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα επίσης ψάλλεται ο Ψαλμός Ν΄, στον όποιο μεταξύ των άλλων αναφέρεται: Αγάθυνον, Κύριε, εν τη ευδοκία σου την Σιών και οικοδομηθήτω τα τείχη Ιερουσαλήμ. Τότε ευδοκήσεις θυσίαν δικαιοσύνης, αναφορά και ολοκαυτώματα. Τότε ανοίσουσιν επί το θυσιαστήριόν σου μόσχους.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Σήμερα οι ανθέλληνες ρασοφόροι ξεστόμισαν πάλι την εντολή του εβραϊκού θεού τους κατά των Ελλήνων!!!

Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του ΣοφονίουΙεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19). [Βλ. «Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα της Ορθοδοξίας.»] 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ:ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΟΞΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!



• «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)
• «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)
• «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)
[ Η λέξη Ωσαννά είναι Εβραϊκή και σημαίνει «δεόμαστε στο Θεό για τη σωτηρία». Ομοίως καθαρά Εβραϊκές είναι και οι συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις Μεσσίας, Αμήν και Αλληλούια. Μεσσίας σημαίνει «κεχρισμένος», «Χριστός». Αμήν σημαίνει «μακάρι», «σίγουρα», «είθε να γίνει». Αλληλούια σημαίνει «δόξα στο Γιαχβέ» («Ωρολόγιον το Μεγα», έκδοση Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος 1983, σελ. 17). Η λέξη Ιησούς επίσης αποτελεί απόδοση του Εβραϊκού Γιεσουά, που σημαίνει «ο Γιαχβέ είναι η σωτηρία».]
• «Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄) και «τω ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο).
• «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)
• «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)
• «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)
• «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)
• «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)
• «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)
• «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)
• «Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)
• «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)
• «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)
• «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)
• «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)
• «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)
• «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)
Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19). [Βλ. «Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα της Ορθοδοξίας.»]

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!