ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ!!! ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟΦΩΣ!!!ΓΙΑΤΙ?????ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ!! ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΒΡΑΊ΄ΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 201Ι ΚΑΙ ΟΤΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ  ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ????ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!.ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ??ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!.
Με κυβερνητικό αεροσκάφος η άφιξη του Αγίου Φωτός στο Ελευθέριος Βενιζέλος και μετά σ΄όλη την Ελλάδα Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το Άγιο Φως, το οποίο θα μεταφερθεί από τα Ιεροσόλυμα -μέσω Τελ Αβίβ- με την ειδική Κυβερνητική πτήση ΗAF 209.  
Κατά την άφιξή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα αποδοθούν τιμές αρχηγού Κράτους, (ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ )ενώ θα ακολουθήσει η τελετή υποδοχής του, στην οποία μπορούν να παρευρίσκονται όσοι το επιθυμούν. 
Στη συνέχεια, με πτήσεις της Aegean και της Olympic Air, καθώς και με αεροσκάφη τύπου C 130 και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, το "Άγιο Φως¨" θα ταξιδέψει και στο πιο απόμακρο χωριό ή νησί της Ελλάδας, μέσα σε μικρές, ειδικά κατασκευασμένες, λυχνίες.Ευτυχώς που δεν μοιάζουμε στους "ειδωλολάτρες"  προγόνους μας  να προσκυνάμε .είδωλα!

1 σχόλιο: