ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ

Βρέθηκε χειρόγραφο του δεύτερου σπουδαιότερου Έλληνα γιατρού της αρχαιότητας!!!Ήταν κρυμμένο κάτω από ένα επιφανειακό κείμενο με ψαλμούς Άλλη μια Εβραιοχριστιανική αλητεία!!Σήμερα το παίζουν πατριώτες και με απίστευτο θράσος λένε ότι διέσωσαν την Ελληνική γλώσσα!!Τα ίδια είχαν κάνει οι άθλιοι Εβραιοχριστιανοί και 
σε ένα άλλο παλίμψηστο, το οποίο έκρυβε ένα μαθηματικό έργο του Αρχιμήδη. 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ ( ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ) ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΜ!!

ΧΧΧΧ.jpg
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ (ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ) ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ

ـسـم الله والحـمـد لله والـصلاة والـسـلام عــلى رسـول الله، وبـعـد

Στην ιερά παράδοση (χαντιθ) του Προφήτη Μουχάμαντ(ε) αναφέρεται ότι η Μάριαμ ήταν από τις λίγες γυναίκες που πέτυχε την τελειότητα σαν άνθρωπος.(Μπουχάρι- τόμος 5 βιβλίο 62)
Πραγματικά η Παρθένος Μαρία, η όπως αποκαλείται στο Κοράνι Μάριαμ, που είναι και η σωστή προφορά του ονόματος της, έχει μια ιδιαίτερη θέση στο Ισλάμ και συγκεκριμένα στο Κοράνι. Το 19ο κεφάλαιο του Κορανίου είναι αφιερωμένο στην Παρθένο Μαρία με τον τίτλο «Σούρα Μάριαμ» δηλαδή το «Κεφάλαιο της Μάριαμ». Είναι ακόμα πιο εκπληκτικό όταν αναλογιστεί κανείς (ιδιαίτερα ένας Χριστιανός) ότι σε ολόκληρη την Βίβλο η μητέρα του Ιησού δεν πολύ αναφέρεται στα ιερά κείμενα, ενώ την ίδια ώρα το Κοράνι κάνει συχνές αναφορές στο όνομα της, την ιστορία της, και την παρουσιάζει στους Μουσουλμάνους ως ένα παράδειγμα πίστης και τελειότητας. Όλα αυτά πέρα από το κεφάλαιο που είναι αφιερωμένο στην προσωπικότητα της .
Σε αυτήν εδώ την έκθεση θα δούμε την ιστορία της πως περιγράφεται στο Κοράνι και πως τιμάται σαν άνθρωπος. Θα προσθέτω και κάποια προσωπικά σχόλια για την καλύτερη κατανόηση από τον αναγνώστη.

Ο ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΑΝΑΨΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΑΔΑ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΕΛΕΤΗ!!

alt
Ο ΕΒΡΑΙΟρθοδοξος Μητροπολίτης Ιγνάτιος άναψε την πρώτη Εβραϊκή δάδα κατά την διάρκεια Εβραϊκής τελετής...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΡΙΑΜ!!ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ!!ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!!!

alt

Ευαγγελισμός σημαίνει αναγγελία χαρμόσυνης είδησης και ετυμολογικά προέρχεται από το ευάγγελος (=ευ+άγγελος < αγγέλω) μια πολύ παλαιότερη ελληνική λέξη (Οδύσσεια, ξ 152-153: ως νείται Οδυσσεύς ευαγγέλιον δε μοι έστω [...]). Όπως βλέπετε ακόμα κι αυτό το έχουν κλέψει οι Εβραιοδουλοι από τους Έλληνες!!Η Εβραία Μαριάμ όπως και ο γιος της είναι ανύπαρκτοι δεν αναφέρονται πουθενά στην Εβραϊκή Ιστορία αλλά δεν τους αναφέρει ΚΑΙ κανένας ιστορικός συγγραφέας!!Όπως ανύπαρκτη είναι και η Ναζαρέτ!!

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ" ΤΡΙΑΔΑ!!!ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!!!

Φίλης: Είναι δυνατόν το Σύνταγμα να έχει αναφορά στην Αγία Τριάδα στην επικεφαλίδα του;
«Αυτό είναι κατάλοιπο άλλης εποχής που γινόταν αναφορά στον Βασιλέα» πρόσθεσε και παρατήρησε ότι «σε άλλες περιπτώσεις έχουμε το άλλοθι της Τρόικας, δεν μπορούμε να έχουμε το άλλοθι του Ιερώνυμου στην Ελλάδα»

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ!!ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ
Πρέπει να αλλάξει ο όρκος των Ιατρών στον Ιπποκράτη καθότι προσβάλουν τον Θεό Απόλλων!!
Δεν πράττουν τίποτα από όσα αναφέρει ο όρκος του Ιπποκράτη και έχουν καταντήσει το λειτούργημα της Ιατρικής σε εμπόριο!!Δεν τους αξίζει ο Θεός Απόλλων ας φτιάξουν έναν όρκο προς τις θαυματουργές παντόφλες του Παϊσιου!!Με την δική τους ανοχή ΟΙ ΡΑΣΟ-ΦΟΡΟΙ  έχουν μετατρέψει τα νοσοκομεία σε χώρο προσηλυτισμού και εμπόριο ελπίδας των ασθενών!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!ΕΚΤΑΚΤΟ!!Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΔΙΟΤΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!



Διάβημα στη Τουρκική κυβέρνηση απο την "Ελληνική" κυβέρνηση της Ρωμιοσύνης για την σύλληψη του "Αγίου" των Εβραιοχριστιανών!!Ζητάει εδώ και τώρα την απελευθέρωση του Ταξιάρχη!!Ανάστατοι οι Χριστιανόποληκτοι βγήκαν στους δρόμους και ζητούν επέμβαση από τον Γιαχβέ Ιεχωβά!!

ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ : ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ !!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ απολλωνιοσ
Ο πατέρας μας Αβραάμ (εορτάζει 9 Οκτωβρίου) - με φωτογραφικό υλικό!!ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΠΑΛΑΒΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!! 


Από τις διδαχές του αγίου Κοσμά του Αιτωλού:
Ακούομεν, αδελφοί μου, οπού λέγει η Παλαιά Διαθήκη, ότι ο πατριάρχης Αβραάμ δεν είχεν υιόν δια να κληρονομήση τον βίον του, και είχε παράπονον πολύ. Και τί κάμνει ο ευλογημένος; Βάνει και κτίζει ένα σπίτι και ανοίγει τρεις θύρας και έβαλε ψωμάν και εζύμωνεν, και όσοι άνθρωποι εδιάβαινον, όλους τους εφίλευεν. Και είχε συνήθειαν, κάθε ημέραν, αν ίσως δεν επήγαινεν ξένος να φάγη ψωμί, μήτε ο Αβραάμ δεν έτρωγεν.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΙΜΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μαχη των θερμοπυλων
Με αφορμή το ζήτημα  της Μακεδονίας μας βρήκαν την ευκαιρία οι Εβραιοχριστιανοί να το παίξουν Έλληνες ..........πατριώτες!!

ΧΑΡΗΣ ΤΖΑΛΑΣ: Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ!!!

Χάρης Τζάλας: Είμαι βέβαιος πως ο τάφος του Αλέξανδρου βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια!!!

Τη βεβαιότητά του ότι ο τάφος του Αλέξανδρου βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια εκφράζει, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Χάρης Τζάλας, πρόεδρος του Ινστιτούτου Προστασίας Ναυτικής Παράδοσης, συγγραφέας, μελετητής της τοπογραφίας της Αλεξάνδρειας και υπεύθυνος των ενάλιων ερευνών της ελληνικής αποστολής που δραστηριοποιείται τις δύο τελευταίες δεκαετίες.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ!!ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΕΞΩ ΟΙ "ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!

Απτόητο για τα Θρησκευτικά το υπ. Παιδείας παρά το αντισυνταγματικό των αλλαγών Φίλη

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΞΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!ΣΗΜ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ!!Το ΣτΕ έκρινε ότι «κλονίζουν τη θρησκευτική χριστιανική συνείδηση» - Κανονικά θα συνεχιστούν τα μαθήματα με τους Φακέλους μέχρι να γραφτούν τα νέα βιβλία Αποφασισμένο φαίνεται ότι είναι το υπουργείο Παιδείας να επιμείνει στην εφαρμογή της διδασκαλίας των θρησκευτικών με το νέο σύστημα προγραμμάτων σπουδών παρά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικές τις αλλαγές που έγιναν στο μάθημα επί υπουργίας Φίλη.

 Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζεται η συγγραφή των νέων βιβλίων θρησκευτικών όσο το μάθημα διδάσκεται από τους επίμαχους «Φακέλους Θρησκευτικών» που διανεμήθηκαν και φέτος στους μαθητές και θα διανεμηθούν και πάλι αν δεν ολοκληρωθεί η συγγραφή των νέων βιβλίων. Το Συμβούλιο της Επικρατείας πάντως έκρινε αντισυνταγματική την απόφαση για τα Θρησκευτικά από την Γ΄ έως και ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού αλλά και του Γυμνασίου ενώ το υπουργείο Παιδείας απαντά: Η συγκεκριμένη απόφαση πηγαίνει την εκπαίδευση και την κοινωνία πολλά χρόνια πίσω, καθώς ταυτίζεται και συντάσσεται με απόψεις ακραίων και σκοταδιστικών θεολογικών κύκλων. Σύμφωνα με πληροφορίες καταργήθηκαν τα παλαιά ΦΕΚ του Προγράμματος Σπουδών που είχαν εκδοθεί επί υπουργίας Νίκου Φίλη και αντικαταστάθηκαν με νέα οπότε δεν υπάρχουν και νομικά εμπόδια.

ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!ΜΜΕ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ!!!

Η εφημερίδα των συντακτών

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΒΡΟΣΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ??

Espresso

ΒΟΜΒΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ:Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ :ΜΑΤΘΑΙΟΣ :ΚΕΦ.11: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΜΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΤΗΣ!!!

alt
Έντονες αψιμαχίες μεταξύ αναγνωστών και πιστών, κύμα αμφισβήτησης αλλά και πολλά μειδιάματα έχει προκαλέσει η είδηση ότι εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε ότι το Βατικανό δεν περιμένει πλέον την Δευτέρα παρουσία!!! Ας δούμε την είδηση περαιτέρω. Όπως έγραψε η ιστοσελίδα http://waterfordwhispersnews.com/2014/04/18/jesus-not-coming-back-by-the-looks-of-it-admits-vatican/ methismenos.jpg
 Ένας εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε επίσημα στις 18/04/2014 ότι o δεύτερος ερχομός του Ιησού, του μονογενή υιού του Θεού, δεν μπορεί να συμβεί τώρα τελικά, αλλά προέτρεψε τους πιστούς να συνεχίσουν να πιστεύουν, ανεξάρτητα από την ανακοίνωση. Ο Καρδινάλιος Giorgio Salvadore είπε στο WWN ότι αυτή η χρόνια που αποτελεί την 1.981στή επέτειο, θα είναι η τελευταία που το Βατικανό θα περιμένει τον Κύριο να επιστρέψει στη γη. "Εμείς απλά αισθανόμαστε ότι ο Ιησούς δεν έρχεται όπως φαίνεται", είπε ο Καρδινάλιος.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ!!ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!!



Λ6.jpg
Όταν φτάνεις τον Χριστιανό στα όρια του ,δυο τινά συμβαίνουν η' ξαφνικά θα θυμηθεί ότι πρέπει να φύγει διότι του έτυχε κάτι επείγον ΄'η το πιθανότερο που θα σου πεί είναι το  εμείς έτσι τα βρήκαμε!! 

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ , Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ AΘΛΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΡΟΣ
Σήμερα στο Γνωστό Ορθόδοξο ιστολογιο δημοσιεύτηκε η εγκληματική και ανθελληνική Ιστορία του Αθλίου  Όρους!!Οι προδότες καλόγεροΙ σε όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες της πατρίδας μας ήταν απέναντι στους Έλληνες και μαζί με τους κατακτητές της πατρίδας μας!!Συνεργάστηκαν  με τους Οθωμανούς αλλά και με τους Γερμανούς!!!Ήταν αυτοί που παρέδωσαν τον Ιωάννη Κολοκοτρώνη στους Τούρκους οι οποιοι  τον αποκεφάλισαν !!Η  πρώτη βεβήλωση του ιερού Χώρου έγινε από το δολοφονικό δίδυμο Κωνσταντίνου και της εταίρας μητέρας του Ελένης  οι οποίοι χάρισαν στους καλόγερους τον ιερό χώρο των Ελλήνων!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!!ΜΟΥΓΚΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν βαρθολομαιοσ
Η Εβραιορθόδοξη εκκλησία και ο Τουρκόσπορος Βαρθολομαίος ως εκ θαύματος Γιαχβέ έχασαν την φωνή τους!!Μούγκα για τους δυο Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από τους Οθωμανούς!!Και πως να μιλήσει ο Τουρκόσπορος Πατριάρχης των Ρωμιών όταν αυτός δηλώνει υποταγή στον ανθέλληνα Ερντογαν??


Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!!ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ!!



Ροζ σκάνδαλο μεγατόνων στους κόλπους της Εκκλησίας 

❱❱ Στην πρώτη συνάντησή τους ο ίδιος ένιωσε ότι είχε μπροστά του τη δική του «Μαρία Μαγδαληνή»
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ!!
Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη
«Βόμβα» στους κόλπους της Εκκλησίας βάζει η αποκάλυψη γνωστής τρανσέξουαλ για την ερωτική σχέση της με μητροπολίτη! Σαράντα χρόνια μετά το ροζ σκάνδαλο του αγίου Πρεβέζης, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Ελλαδική Εκκλησία, έρχεται στο φως μια νέα ιστορία απαγορευμένου έρωτα, με πρωταγωνιστές ιεράρχη και μία τρανσέξουαλ! Μια ιστορία πέρα από κάθε φαντασία!

ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για εκκλησια τησ κρητησ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ....ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!
Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ Εκκλησία Κρήτης είναι Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία με καθεστώς ημιαυτονομίας διατηρώντας κανονική εξάρτηση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο[1]. Σήμερα η Εκκλησία της Κρήτης απαρτίζεται από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και οκτώ Ιερές Μητροπόλεις.
Ανώτερη εκκλησιαστική διοικητική Αρχή της Κρήτης είναι η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, που εδρεύει στο Ηράκλειοτης οποίας πρόεδρος είναι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και μέλοι οι Μητροπολίτες Κρήτης.

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!ΕΡΩΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ....ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!!ΧΑΧΑΑΑΑ!!!



Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ!!Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ !!ΕΣΥ ΡΩΜΙΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ??????



ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ "ΘΕΟ"!!!!
god.jpg
O πλούτος εμπόδιο για την είσοδο στη Bασιλεία του Θεού
(Mτ 19:16-30, Mκ 10:17-31)
   18Tον ρώτησε τότε ένας άρχοντας: "Δάσκαλε αγαθέ, τι θα πρέπει να κάνω για να κληρονομήσω ζωή αιώνια;" 19Kι ο Iησούς του απάντησε: "Γιατί με λες αγαθό; Kανένας δεν είναι αγαθός παρά μονάχα ένας, ο Θεός.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΟΜΙΛΕΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!!ΠΗΓΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΕΦ.18 ΣΤΙΧ.18 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ:ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΩΜΙΟΣ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 3% ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??ΟΥΦ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!ΟΥΤΕ 3% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ??ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ  ΑΥΤΟΥΣ?????
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΤΕ 3% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
Ποιοι είναι οι πιστοί;
1) Είναι πιστοί απλώς οι βαπτισμένοι 'Ορθόδοξοι χριστιανοί;
2) Είναι πιστοί όσοι μεγαλώνοντας δεν σκέπτονται και δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τι σημαίνει τό βάπτισμα και ποιες υποχρεώσεις ανέλαβαν κατά την τέλεση τού μυστηρίου τού βα­πτίσματος;

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΙΗΣΟΥ!!ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
 Από πού ήρθε αυτή η Εβραϊκη αίρεση?? Ποιος την δημιούργησε; Και ΓΙΑΤΙ; Το παρακάτω άρθρο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό διότι έχει γραφεί από τον Marcus Eli Ravage, έναν ραββίνο συγγραφέα που "ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους". Αυτό που ακολουθεί αποτελεί μια πιστή μεταφορά. Μπορείτε να ελέγξετε το άρθρο αυτό σε οποιαδήποτε μεγάλη βιβλιοθήκη - αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928. ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage "Φυσικά και μας απεχθάνεστε.

ΠΛΑΤΩΝ: Η ΘΕ'Ι'ΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΛΑΤΩΝ: Η ΘΕΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ!!!
Μτφρ. Ν.Μ. Σκουτερόπουλος. 2002. Πλάτωνος Ίων. Εισαγωγή Π. Καλλιγάς. Αθήνα:
ΣΩ. Το σκέπτομαι, Ίωνα, και θα σου πω αμέσως τι νομίζω ότι συμβαίνει. Αυτό που σε κάνει να λες ωραία πράγματα για τον Όμηρο δεν είναι κάποια ειδική τεχνική γνώση αλλά, όπως έλεγα τώρα δα, θεϊκή δύναμη που σε δονεί, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την πέτρα που ο Ευριπίδης την ονόμασε «μαγνήτη» και ο πολύς κόσμος την λέει «πέτρα του Ηρακλή». Γιατί κι αυτή η πέτρα δεν τραβάει μόνο τα δαχτυλίδια τα σιδερένια, αλλά επιπλέον τους μεταβιβάζει τη δύναμη της ώστε να μπορούν κι αυτά να κάνουν ό,τι η πέτρα, να παρασύρουν δηλαδή μαζί τους άλλα δαχτυλίδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να σχηματίζεται ολόκληρη αρμαθιά από σιδεράκια και δαχτυλίδια πού κρέμονται το ένα από το άλλο' κι όλα αυτά παίρνουν τη δύναμη τους από εκείνη την πέτρα. Έτσι λοιπόν και η Μούσα χαρίζει σε ορισμένους δύναμη θεϊκή και από αυτούς τους ένθεους ανθρώπους κρέμεται έπειτα μια αρμαθιά από άλλους, που διατελούν σε κατάσταση ενθουσιασμού.

Ο ΓΙΑΧΒΕ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
 Ότε δε έμελλεν ο Κύριος να αναβιβάση τον Ηλίαν εις τον ουρανόν με ανεμοστρόβιλον, ανεχώρησεν ο Ηλίας μετά του Ελισσαιέ από Γαλγάλων.
2 Και είπεν ο Ηλίας προς τον Ελισσαιέ, Κάθου ενταύθα, παρακαλώ· διότι ο Κύριος με απέστειλεν έως Βαιθήλ. Και είπεν ο Ελισσαιέ, Ζη Κύριος και ζη η ψυχή σου, δεν θέλω σε αφήσει. Και κατέβησαν εις Βαιθήλ.
3 Και εξήλθον οι υιοί των προφητών οι εν Βαιθήλ προς τον Ελισσαιέ και είπον προς αυτόν, Εξεύρεις ότι ο Κύριος σήμερον λαμβάνει τον κύριόν σου επάνωθεν της κεφαλής σου; Και είπε, Και εγώ εξεύρω τούτο· σιωπάτε.
4 Και είπεν ο Ηλίας προς αυτόν, Ελισσαιέ, κάθου ενταύθα, παρακαλώ· διότι ο Κύριος με απέστειλεν εις Ιεριχώ. Ο δε είπε, Ζη Κύριος και ζη η ψυχή σου, δεν θέλω σε αφήσει. Και ήλθον εις Ιεριχώ.

ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!ΔΥΟ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!ΧΑΧΑΑΑΑ!!!!



Σχετική εικόνα
Στην Aθήνα ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΕΦ.17
   16Στο μεταξύ, στην Aθήνα, στο διάστημα που τους περίμενε ο Παύλος, το πνεύμα του μέσα του επαναστατούσε καθώς έβλεπε την πόλη γεμάτη από είδωλα. 17Έτσι, λοιπόν, συζητούσε με τους Iουδαίους και με όσους σέβονταν τον αληθινό Θεό μέσα στη συναγωγή καθώς και με εκείνους που συναντούσε στην αγορά κάθε μέρα. 18Eπίσης, μερικοί από τους επικούρειους και τους στωικούς φιλοσόφους συνομιλούσαν μαζί του, ενώ άλλοι έλεγαν:

;ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΝΕΡΩΝΑΣ,ΣΕΝΕΚΑΣ ΚΑΙ ΣΑΟΥΛ!!ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ "ΑΓΙΟΣ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΑΟΥΛ!!


Νέρωνας, Σενέκας και Σαούλ

  Νέρωνας, Σενέκας και Σαούλ
Η ιουδαϊκή αίρεση των Γαλιλαίων στη σημερινή της περίπου μορφή, κατασκευάστηκε γύρω στον 4ο-5ο αιώνα μ.α.χ.χ. και όχι νωρίτερα. Αυτό οφειλόταν και στην επικράτηση των απόψεων δυο ισχυρών αντρών της «εκκλησίας», του αποστόλου Παύλου (Σαούλ) και του «πατρός» Αμβροσίου. Ήδη από τον 2ο αι. μ.α.χ.χ. πλήθαιναν οι καταγγελίες όσων είχαν ασπαστεί τον χριστιανισμό για παραποίηση των κειμένων από τους ίδιους τους βαθμοφόρους του........ Οι χριστιανοί κατά τους πρώτους αιώνες της επικράτησης τους κατασκεύασαν έναν σύνθετο χαρακτήρα που γενικά αποκάλεσαν «γιεσουαχ χριστό» και που συμβόλιζαν (και ακόμη συμβολίζουν) με το πρόθεμα ΧΡ. Ας αποσαφηνίσουμε κάπως αυτό το μπερδεμένο κουβάρι κι ας εξετάσουμε το ιστορικό και φιλοσοφικό πλαίσιο στο οποίο εμφανίστηκε και εξαπλώθηκε.