ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μέγα ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι χριστιανοί απολογητές,γιατί ο Ιησούς κλαψούριζε πάνω στο Σταυρό αφού ήξερε ότι θα αναστηθεί???


Η σταύρωση τού Ιησού





«Παρελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο» - Ένας πανικόβλητος θεός, ή με το στανιό «σωτήρας»
Μετά το τέλος της τελετής του Μυστικού Δείπνου, ο Ιησούς δεν αναπαύεται για το υπόλοιπο της νύχτας, όπως θα ήταν φυσιολογικό, στο ανώγειο όπου δείπνησε, αλλά βγαίνει μαζί με τους μαθητές του, που μετά απ' το δείπνο νυστάζουν αφόρητα και πηγαίνει στο προσυμφωνημένο σημείο της σύλληψής του, δηλαδή στο διπλανό αλσύλλιο ή «όρος» (λόφο) των ελαίων όπως θέλει ο Λουκάς (Οι υπόλοιποι ευαγγελιστές στέλνουν τον Ιησού στο χωριό Γεσθημανή).
Ποιοι συνέλαβαν και δίκασαν τον Ιησού;
Τα βασανιστήρια του Ιησού

«Ώρα έκτη έως ενάτη»

Σταύρωση ...;με οδική βοήθεια

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Η ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΟΥΡΚΟΙ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...

ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΤΡΥΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΑΕΙ. ΖΑΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...



Προσέξτε... δεν είναι ακόμη μια φωτογραφία! Πρόκεται για φωτογραφία από την χθεσινοβραδινή και υποτιθέμενα ιδιωτική επίσκεψη του Νταβούτογλου στην Θράκη, που ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Διακρίνονται εμφανώς αγνώστου ταυτότητος "άνδρες ασφαλείας" οι οποίοι φορούν κίτρινα φωσφοριζέ γιλέκα (για να ξεχωρίζουν από το πλήθος) στων οποίων την πλάτη, όπως διακρίνεται σε μιά εκ των φωτογραφιών, αναγράφεται η λέξη GOVERLi στα τούρκικα. Σε ελεύθερη μετάφραση η λέξη GOVERLi σημαίνει ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. 

Τα βρήκαν Μπουτάρης- Νταβούτογλου για τζαμί στη Θεσσαλονίκη...Λες και ήθελε πολύ ο Μπουτάρης για να πει το ναι.

«Όποιος δεν ξέρει την ιστορία της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να καταλάβει την ιστορία των Βαλκανίων, της Ευρώπης, της Μεσογείου, την ιστορία της ανθρωπότητας» τόνισε ο Τούρκος ΥΠΕΞ, συμπληρώνοντας ότι δεσμεύεται θετικά απέναντι στην πρόταση, σε επόμενη επίσκεψη, να δώσει διάλεξη στο ΑΠΘ, με θέμα «Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Θεσσαλονίκη».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο κ. Νταβούτογλου έθεσε στον κ. Μπουτάρη θέμα λειτουργίας τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου. Ο κ. Μπουτάρης εξήγησε ότι το θέμα του τζαμιού είναι ζήτημα της κεντρικής διοίκησης και στη συνέχεια, στις δηλώσεις του, τον διαβεβαίωσε δημόσια ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διευκολύνει τους μουσουλμάνους «για την άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων τους και τη δημιουργία ενός κοιμητηρίου που έχει προγραμματιστεί». Τόνισε δε ότι θα εργαστεί για την ανάδειξη της πολυπολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης.

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???




Ονομάζεται: Μακεντόνκα

Φέρει στο κέντρο τον Λευκό Πύργο και δεξιά την θάλασσα (του Θερμαϊκού)

Αριστερά κάποιον ρασοφόρο, δεν φαίνεται καλά το όνομά του, ίσως ΚΛΗΜΕΝΤ(;)


This is one of the notes F.Y.R.O.M. is  circulating.  does the picture remind you of anything?????

Μέρκελ...«Δώστε Ελληνική γη για να σας επιμηκύνουμε το χρέος»...

http://img.protothema.gr/1473E32CA824B359ECA0336F0A559EC0.jpgΠιο κυνική παρά ποτέ η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, καλεί την χώρα μας να πουλήσει γη προκειμένου να πετύχει μείωση επιτοκίων του χρέους από την τρόικα.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη στους βουλευτές της η κ. Μέρκελ δήλωσε πως θα μπορούσε να αποδεχθεί χαμηλότερα επιτόκια για το ελληνικό δάνειο, αρκεί η χώρα μας να πουλήσει δημόσια περιουσία.

Την ίδια ώρα, σε άρθρο που θα δημοσιεύσει την Παρασκευή η εφημερίδα Bild η Γερμανίδα Καγκελάριος φέρεται να δηλώνει ότι «δεν αρκούν τρία χρόνια για να διορθώσει η Ελλάδα τα δημοσιονομικά της».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κ. Μέρκελ είναι πρόθυμη να συναινέσει στην επιμήκυνση και πέραν του 2013 της καταληκτικής ημερομηνίας για την εξόφληση του δανείου που έχει δοθεί στην Ελλάδα από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

«Η Ελλάδα οφείλει να ξεπεράσει τις συνέπειες των μεγάλων σφαλμάτων στον προϋπολογισμό της. Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί σε μία τριετία. Εάν επιμείνουμε σε αυτό, τότε θα μπορούσαν να προκληθούν νέοι κλυδωνισμοί», τονίζει στη συνέντευξη η κ. Μέρκελ, αποκλείοντας ταυτόχρονα το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

«Η Ε.Ε. δεν διαθέτει εργαλεία για κάτι τέτοιο», αναφέρει, υποστηρίζοντας ότι  η οποία βοήθεια σε επίπεδο ευρωζώνης για τα υπερχρεωμένα κράτη θα πρέπει να αποφασιστεί ομόφωνα, επιφυλασσόμενη του δικαιώματος της Γερμανίας να ασκήσει βέτο.
Π/Θ

Γιατί ΔΕΝ θα χρεοκοπήσουμε!

  Τα διάφορα «κοράκια» σε εσωτερικό και εξωτερικό θέλοντας να πιουν και την τελευταία σταγόνα αίματος της Ελλάδας, παίζουν καθημερινά το σενάριο της χρεοκοπίας της χώρας μας.

 Προχθές ήρθε ένα γνωστό λαμόγιο – χρηματιστής με βρήκε και μου είπε εμπιστευτικά: «Έμαθα ότι σε ένα μήνα χρεοκοπούμε και μας γυρνάνε στη δραχμή. Αν έχεις τίποτα καταθέσεις στην τράπεζα να τις βγάλουΜΕ έξω».

 Μόνο που δεν τον πλάκωσα στις μπουνιές τον αλητάμπουρα, αυτό το παράσιτο στο ελληνικό πρόβλημα, που ποιος ξέρεις και σε πόσους άλλους πούλησε το παραμύθι του. Ξέρετε ότι δεν σας έκρυψα ποτέ την αλήθεια και δεν μπορώ να τζογάρω δημοσιογραφικά στην αγωνία σας.

  Μείνετε μακριά από όλους αυτούς’ τους σπεκουλαδόρους που παίζουν με τους φόβους σας.

 Πρώτον: Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις σας στις ελληνικές τράπεζες - όσοι έχετε...- και δεν υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν καθότι είναι από τις πιο υγιείς τράπεζες της Ευρώπης χωρίς «τοξικά» δάνεια. Και τις καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ τις εγγυάται το Ελληνικό Δημόσιο.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Αριστερά και η Εκκλησία στο απόλυτο Ιουδαϊκό σχέδιο αφανισμού του Ελληνικού Έθνους στα επόμενα 5 χρόνια !

Οι 300 που ξεφτείλισαν τους 300 - Έληξε η απεργία με τις πίτσες και τα κινητά...



Οι 300 που ξεφτείλισαν τους 300, πανηγυρίζουν. Αφού εκβίασαν με ταραχές και γενικό ξεσηκωμό των ομοεθνών τους στην Ελλάδα, πάντα με την πολύτιμη συνεισφορά των καλοταϊσμένων από τις ΜΚΟ και τα υπουργεία, αριστεροχαφιέδων, εξασφάλισαν καθεστώς ανοχής απεριόριστου χρόνου, ταξιδιωτικά έγγραφα και τη δυνατότητα με οκτώ χρόνια εργασίας στην Ελλάδα να καταθέσουν αίτηση για άδεια παραμονής...

Το κυριότερο, αφού δώσουν δαχτυλικά αποτυπώματα για να πάρουν άδεια παραμονής έξι μηνών, την οποία θα μπορούν να ανανεώσουν, θα μπορούν να ταξιδέψουν στη χώρα τους να φέρουν και να μεταφέρουν το μήνυμα ότι στην Ελλάδα μοιράζουν το πολιτικό άσυλο και τις άδειες παραμονής σαν τα στραγάλια.

Απάντηση στους χριστιανούς απολογητές που επικαλούνται τα λόγια του Ι. Φουράκη!




Να πληροφορήσουμε τους χριστιανούς απολογητές που βάζουν  το οπτικοακουστικό υλικό με τον Ιωάννη Φουράκη, ότι ο κύριος αυτός ήταν ο Δούρειος Ίππος της εβραιοχριστιανικής αίρεσης ,ο οποίος Δούρειος Ίππος είχε ώς σκοπό να κρατάει τους ανθρώπους που τον πίστευαν σε αδράνεια, όσον'αφορά τον αγώνα εναντίον της ορθοδοξίας,μέσω ύπουλων τρόπων.Στην ιστοσελίδα που διατηρούσε δεν επέτρεπε σε κανένα μέλος να γράψει η να αφήσει υπονοούμενα εναντίον  της εβραιοχριστιανικής αίρεσης,ακόμα να τους πληροφορήσουμε ότι ετάφει μέσω εβραιοχριστιανικής τελετής με τις ευχές να βρεθεί στον κόλπο του Αβραάμ και εννοείτε ότι το μνημόσυνο έγινε σε ναό της ρωμιοσύνης και συγκεκριμένα στην "Αγία" Παρασκευή.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!



«Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν».
Ο Αδαμάντιος  Κοραής υπήρξε από τους μεγάλους ιδεολόγους της δημιουργίας Νεοελληνικού κράτους στα πρότυπα του Κλασικού και Αλεξανδρινού Eλληνισμού.
Μια ιστορική φωτογραφία τον Μάρτιο του 1969. Η ηγεσία της χούντας σε πανηγυρική συνεδρίαση της ιεραρχίας στη Μητρόπολη Αθηνών παραδίδει στον Ιερώνυμο τον νέο «Καταστατικό Χάρτη» της Εκκλησίας. Ο Αρχιε
Δηλώσεις του αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου στον Τύπο λίγο πριν τον θάνατό του: «Ήρωές μας δεν είναι οι αρχαίοι ήρωες και φιλόσοφοι ούτε οι αγωνιστές του ’21, ήρωές μας είναι οι μάρτυρες και οι άγιοι της Ορθοδοξίας, που πέθαναν για την πίστη τους», εννοώντας βεβαίως αυτούς που πέθαναν για τα συμφέροντα (οικονομικά και εξουσιαστικά) της Ορθοδοξίας και όχι για την Ελλάδα.

Ο Επίκουρος οι γυναίκες και ο χριστιανισμός


ο Επίκουρος έγραψε για τις γυναίκες:

http://sfrang.com/photogr/blog4/epicurus.jpgΗ γυναίκα σου να σε σέβεται πρέπει
και όχι να σε φοβάται,
διότι δεν την πήρες για υπηρέτρια,
αλλά για σύντροφο στη ζωή.
Μια σύγκριση αυτών των αντιλήψεων με τις αντίστοιχες χριστιανικές, δείχνει ποια ανατολίτικη οπισθοδρομικότητα εισήχθη στον ευρωπαϊκό χώρο με τη θρησκεία από την Ιουδαία (πρωτίστως ο Παύλος):
Οι γυναίκες να υποτάσσεσθε στους άνδρες σας στα πάντα (Κορινθ. Α’)
Ομοίως οι γυναίκες υποτάσσονται στους άνδρες τους (Κολασσ. Γ’)

Η “λεσβία” Σαπφώ



Οι Έλληνες δέχονται την πλέον ανθελληνική εκπαίδευση στον κόσμο.
Επειδή οι εχθροί μας δεν μπορούν να σβήσουν την Ελλάδα από τον παγκόσμιο χάρτη, επειδή δεν μπορούν να σχίσουν τις σελίδες της ιστορίας της, επειδή δεν γίνεται να απεκδυθεί ο παγκόσμιος πολιτισμός τις Ελληνικές του ρίζες, βρίσκουν μόνο μια λύση: το ψεύδος…

Σήμερα το όνομα της Σαπφούς είναι συνώνυμο του λεσβιακού έρωτα. Πώς όμως με πoιά βάση, ποιά λογική και για ποιούς σκοπούς μια αρχαία Ελληνίδα, μοναδική στον κόσμο, θεϊκή ποιήτρια, ισάξια του Ομήρου απορρίπτεται ως λεσβία; Στα φράγματα της ποίησής της δεν υπάρχει σαφές ίχνος λεσβιανισμού ούτε ξέρουμε αν υπήρχε ρομαντικός έρωτας μεταξύ γυναικών εκείνη την εποχή.

Η Σαπφώ ζούσε σε μια κοινωνία που λάτρευε την φύση – όχι το παρά φύσιν, όπου το μέτρο και ο έντιμος βίος ήταν τρόπος ζωής “παν μέτρον άριστον”. Πώς λοιπόν ήταν λεσβία η δασκάλα που αριστοκρατικές οικογένειες από όλη την Ελλάδα εμπιστεύονταν στα χέρια της τις κόρες τους να τις διδάξει;

"ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝ"

Όπως ξέρετε η ελληνική (;) κυβέρνηση έδιωξε τον προξενό μας στην Κορυτσά της Αλβανίας, επειδή χρησιμοποίησε τη φράση "Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου". Τώρα ακολουθούμε κατευναστική πολιτική και έναντι των Αλβανών.

Ο πρόξενος , Θεόδωρος Οικονόμου-Καμαρινός, μίλησε στην ιστοσελίδα noiazomai.net και δήλωσε:

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ο ανακληθείς αιφνιδιαστικά στην Αθήνα Έλληνας Πρόξενος Κορυτσάς Θεόδωρος Οικονόμου Καμαρινός, αποκαλύπτει ότι αιτία της απομάκρυνσής του ήταν η χρησιμοποίηση των όρων «Έλληνες» και «Βόρεια Ήπειρος»! Λέξεις που είναι φαίνεται απαγορευμένες για το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά όχι και για τη συνείδηση και τις καρδιές των αληθινών Ελλήνων Διπλωματών, που υπηρετούν με αυτοθυσία την Πατρίδα και τελικά χάρη στο φιλότιμο και την ατομική τους προσπάθεια διασώζεται ακόμη η Ελλάδα…

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΤΣΗ - Θαλασσινό νερό θα "κινεί" ηλεκτρικά αυτοκίνητα - ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


Τα πρώτα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που χρηματοδοτείται από τη Νομαρχία Αθηνών και αφορά στην ολιστική μετατροπή συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά και στη βιώσιμη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το νερό παρουσιάστηκαν σήμερα στο Ζάππειο. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων έγινε από τον επιστημονικό υπεύθυνο του ερευνητικού -αναπτυξιακού έργου «Μετατροπή Συμβατικών Αυτοκινήτων σε Ηλεκτρικά», με διακριτικό τίτλο City Battery Electric Car (CiBEC), Ευάγγελο Χριστοφόρου, Αν. Καθ. ΕΜΠ και το Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρό.

Το ερευνητικό έργο βασίζεται σε μια καινοτόμο μέθοδο ταχείας παραγωγής υδρογόνου και ηλεκτρικής ενέργειας από το πόσιμο, μη πόσιμο και θαλασσινό νερό.
Το κόστος μετατροπής (για αυτοκίνητα μικρού κυβισμού) προβλέπεται στα 5.000 ¤ - 7.000 ¤, ανά αυτοκίνητο, με κόστος χρήσης και συντήρησης μικρότερο από 1 ¤ ανά 100 Κm, χωρίς την παραμικρή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η απόσβεση του ποσού για την μετατροπή γίνεται σε δυο χρόνια, με μέσο όρο κυκλοφορίας 30.000 χλμ/χρόνο.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ! ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ"!

Κότες αποδείχτηκαν οι νταήδες της κυβέρνησης, που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις απαιτήσεις των Ελλήνων, αλλά τρέχουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της ακροαριστεράς που υποκινεί και τις "απεργίες πείνας" των λαθρομεταναστών. Πριν λίγα λεπτά έγινε συνάντηση "αλληλέγγυων" (βλέπε Γιαννόπουλο, Κούρτοβικ, Χρονόπουλο της προοδευτικιάς νεολαίας), επιτροπής των "απεργών" (που βρήκαν δύναμη να πάνε στη συνάντηση;;;) με τους υπουργούς Ραγκούση, Παπουτσή, Λοβέρδο και συζύγου Νταλάρα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλου. Οι υπουργοί λοιπόν έδωσαν ανταλλάγματα ικανοποιητικά, όπως επ' αόριστο διαμονή και ταξιδιωτικά έγγραφα για να πηγαινοέρχονται στις πατρίδες τους!

Αποκάλυψη Βόμβα > Μετανάστες πουλάνε φάρμακα και τα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ από...το Δημόσιο

Σε μία αποκάλυψη βόμβα προέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου και καλεί το υπουργείο να λάβει μέτρα αφου διαπιστώνει οτι κατασπαταλάται δημόσιο χρήμα με ένα απλό τέχνασμα!!! Σύμφωνα με τον βουλευτή και το news24 οι μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν βιβλιάρια υγείας, επισκέπτονται νοσοκομεία αλλά και κέντρα υγείας και συνταγογραφούν φάρμακα επιδεικνύοντας την κάρτα πρόσφυγα. Στη συνέχεια με την κάρτα αυτή και το συνταγολόγιο λαμβάνουν τα φάρμακα. Αυτό όμως το κάνουν συστηματικά αφου πηγαίνουν πολλές φορές ή στο ίδιο νοσοκομείο σε διαφορετικές βάρδιες, ή επισκέπτονται άλλα νοσοκομεία και κέντρα υγείας!

O MΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΓΚΑΛΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΗΚΕ...ΠΑΠΑΣ!!!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΘΙΧΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΗΚΕ ΠΑΠΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ...ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
Αντιγράφουμε απο την προσωπική του ιστοσελίδα..


ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ

______Μέ πόνο ψυχής το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαρτίου και ώρα 11.45 μ.μ. από το κανάλι TV Super live είδαμε την εξής αθλιότητα. Σε χορό μεταμφιεσμένων συμμετείχε και ένα νεαρό άτομο, που είχε μεταμφιεσθή σε ιερέα, φορώντας ράσο και πετραχείλι! Εκφράζουμε τη λύπη μας για την σημειωθείσα ασέβεια. Σκηνές γελοιοποιήσεως του ιερού Κλήρου συνέβαιναν παλαιότερα στην κομμουνιστική Ρωσσία. Είναι απαράδεκτο να γίνωνται στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας. Ο νεαρός, που είχε αυτή την ατυχή έμπνευση, προσέβαλε την αγαθότητα του Κυρίου μας. Ας εκδηλώσει μετάνοια, για να αποφύγει την τιμωρία του Θεού.

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΛΗ, ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ στην RealNews: Oι λαθροεποίκοι απεργοί πείνας τρώνε ! Οι εξετάσεις δεν δείχνουν πείνα !


viewer365 
                            Η ιδεοληψια δολοφονει..Ενας Εισαγγελεας να επεμβει..
Οι Ιατροι Διδακτωρ Παθολογιας κος Αναστασιος Σπαντιδεας η κα Βασιλικη Παπαλιμναιου Επιμελητρια της Παθολογικης Κλινικης του Νοσοκομειου Ελπις , ο κος Αρης Μουσιωνης διοικητης της 1ης Υγειονομικης Περιφεριεας και ο Κος Θεοδωρος Γιανναρος διοικητης του Νοσοκομειου Ελπις δηλωσαν στην Εφημεριδα Realnews τα εξηςL ιδε συνημμενο κειμενοαπο την εφημεριδα)


1. «Τα αποτελεσματα των ιατρικων εξετασεων που υπεβληθησαν οι «ετοιμοθανατοι απεργοι» πεινας-λαθρομεταναστες δειχνουν ολες τις παραμετρους τιμες εντος των φυσιολογικων οριων..»( Διδακτωρ Παθλογιας κος Αναστασιος Σπαντιδεας )

2. «Η κατασταση τηγς υγειας των μεταναστων είναι πολύ καλη.Ειναι σιγουρο ότι τα συγκεκριμενα ατομα που εξετασθησαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..»( η κα Βασιλικη Ππαλιμναιου Επιμελητρια της Παθολογικης Κλινικης του Νοσοκομειου Ελπις)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μισθοδοσία της ντροπής στον 9.84 ΟΝΟΜΑΤΑ - ΛΕΦΤΑ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μισθοδοσία της ντροπής στον 9.84 ΟΝΟΜΑΤΑ – ΛΕΦΤΑΤο tsantiri σας παρουσιάζει τη λίστα της ντροπής στον 9,84. Δείτε τα ονόματα των μεγαλοδημοσιογράφων που φιγουράρουν! Δείτε και πόσα λεφτά έπαιρναν, πόσο δούλευαν -όσοι δούλευαν! Να με ποιους εννοούσε προφανώς ότι «έφαγε» παρέα τα λεφτά ο Πάγκαλος! Πάντως όχι με εμάς…  [Θα αναγνωρίσετε ονόματα που βγαίνουν στα κανάλια και το παίζουν τιμητές των πάντων!]
Η οικονομική κατάσταση του ΔΕΡΑ 984 είναι τραγική. Το κόστος μισθοδοσίας των 384 εργαζομένων εκ των οποίων περίπου 250 δημοσιογράφοι ανέρχεται σε περίπου 9.5 εκατομμύρια το χρόνο. Τα έσοδα του σταθμού ανήλθαν το 2010 στις 400.000 ευρώ, και η επιχορήγηση από τον Δήμο περίπου στα 15 εκατ.
Ο Δήμος αποφάσισε να επιχορηγήσει τον 9.84 με 5 εκατ. Ευρώ για το 2011.
Έτσι κρίθηκε απαραίτητο ένα πρόγραμμα εξυγίανσης που περιλαμβάνει:

Πέφτουν οι Μάσκες για τους “Φιλάνθρωπους αλληλέγγυους” -ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9aYqLigcaCUG3RrexIstrjsX31x0cDWA3ltQ5PomaUzvbtxxkoAnutx05hAwbuhB_KpZP2bW2VFaVqVSMcAC3LhkOP-3i9H3qC2yjFBAKFk__TJaxbAVEU34JD1Bti4OxrldxLjIhVpk/s400/dtm.jpgΟι φερόμενοι ως “προστάτες” των 300 λαθρομεταναστών απεργών πείνας,οι άνθρωποι δηλαδή που οργάνωσαν την κάθε λεπτομέρεια της “διαμαρτυρίας” και στην ουσία παίζουν με τις ζωές των ταλαίπωρων αυτών αλλοδαπών,προχώρησαν σε μια ακόμη κίνηση που καταδεικνύει το προφανές....Ότι δηλαδή το μόνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους προβολή στους κύκλους τους,η δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό καθώς και η κινητοποίηση δυνάμεων που θα προκαλέσουν ένα γενικότερο πρόβλημα στην κουρασμένη Ελληνική κοινωνία.. Το ξέρουμε πως μερικοί δε συμφωνούν αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και είναι καιρός να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απ΄το δάχτυλό μας.

Πως αλλιώς δηλαδή θα μπορούσε να εξηγηθεί αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω:
Είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα καλώντας σε διεθνή κινητοποίηση στις 10/3.Διαβάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ...ΡΥΖΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΩΝ!!

Πληρώστε και μετά πετάξτε ρύζι στο γάμο σας!!

ΡΥΖ.png

Αλλαγές στην τέλεση του γαμήλιου μυστηρίου έρχεται να καθιερώσει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος με εγκύκλιο που απέστειλε στους ναούς της περιοχής του.
Ο κ. Αμβρόσιος ζητά από τους μελλόνυμφους, πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, να καταθέτουν ως εγγύηση ένα ποσό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, ότι οι παρευρισκόμενοι στο μυστήριο, δε θα πετούν ρύζι.
Όπως υποστηρίζει ο μητροπολίτης, οι νεωκόροι κάνουν υπερωρίες για να καθαρίσουν το ρύζι από τους ναούς, κάτι το οποίο είναι αδιανόητο, εκτιμά, σε περίοδο κρίσης.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ Γ' ΗΤΑΝ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

- Φερμάνι του σουλτάνου Μουσταφά Γ΄ για τους πρόσθετους φόρους στις Μονές!!Όπως βλέπετε παρακάτω φίλοι μου ο Σουλτάνος είχε απαλλάξει το "άγιο"όρος από φόρους!!!!Οι καλόγεροι είχαν άριστη συνεργασία με τους Οθωμανούς κατακτητές της Πατρίδας μας!!



02.jpg

Φερμάνι του σουλτάνου Μουσταφά Γ΄

7-16 Ιουνίου 1759

Αποστέλλεται στον διοικητή (mutasarrif)

και τον καδή της Θεσσαλονίκης.

Φυλάσσεται στο Πρωτάτο

Χαρτί, 72 x 47 3κ.



Επειδή το Άγιον Όρος είναι άγονο και δεν έχει παραγωγή δική του, τα προϊόντα που παράγονται στα μετόχια των μονών που βρίσκονται στις περιοχές της Χαλκιδικής, έπειτα από την πληρωμή του φόρου της δεκάτης, οι μονές, σύμφωνα με τις διαταγές και την παράδοση, τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά για την συντήρησή τους μεταφέροντάς τα με πλοία στο Άγιον Όρος,

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Δείτε τη διχοτόμηση της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό χάρτη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τη διχοτόμηση της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό χάρτη!Το USE Efficiency είναι η επίσημη ιστοσελίδα για τους μηχανολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πάνω δεξιά έχει ένα χάρτη των χωρών που συμμετέχουν στο site, η χώρα μας εκπροσωπείται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου η Ελλάδα φαίνεται μισή απ' όση είναι. Για την ακρίβεια, ανατολική Μακεδονία και δυτική Θράκη έχουν περιέλθει στην Τουρκία! Θα πείτε ότι έγινε κάποιο «λάθος»! Ίσως να λέγαμε και εμείς «λάθος» εάν δεν ήταν επαναλαμβανόμενο αυτό το «λάθος» στα σύνορα της Ελλάδας σε χάρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (έχουμε δει στο παρελθόν να μας λείπει η Κρήτη, η Ρόδος, η Χίος, όλο και κάτι μας... κόβουν οι... αγεωγράφητοι Ευρωπαίοι στους χάρτες τους). Και φυσικά το κωμικοτραγικό αυτή τη φορά είναι, ότι λείπει από τον ελληνικό χάρτη η μισή Μακεδονία και η Θράκη ενώ στο όλο θέμα εμπλέκεται το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης! Μιλάμε για τρελά καραγκιοζιλίκια δηλαδή, εκτός εάν...

Σπάνια αρχαιολογικά ευρήματα στην έκθεση «Οι Αρχαίοι Έλληνες στην Κροατία»

Σπάνια αρχαιολογικά ευρήματα στην έκθεση «Οι Αρχαίοι Έλληνες στην Κροατία» «Οι Αρχαίοι Έλληνες στην Κροατία», έκθεση με αρχαιολογικά ευρήματα που μαρτυρούν τον ελληνικό αποικισμό στην Κροατία, φιλοξενείται, από χθες, στο Μουσείο της Πόλης της Λιουμπλιάνας. Για τις ανάγκες της έκθεσης μεταφέρθηκε στη σλοβενική πρωτεύουσα, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και προστασίας, ο Κροάτης Αποξυόμενος, το παγκοσμίως γνωστό χάλκινο άγαλμα που είναι πιο κοντά στο πρωτότυπο του Λυσσίππου (4ος αι. π.Χ.).

Το χάλκινο άγαλμα αθλητή, ύψους 192 εκατοστών, ανασύρθηκε από το βυθό της θάλασσας μεταξύ της νησίδας Βέλε Οριούλε και του νησιού Λόσινι το 1998. Είναι το μεγαλύτερο χάλκινο άγαλμα που βρέθηκε μέχρι σήμερα στην ανατολική ακτή της Αδριατικής Θάλασσας.
Ο χάλκινος Αποξυόμενος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα δείγματα αρχαίας ελληνικής γλυπτικής κι ένα από τα σπουδαιότερα αρχαιολογικά ευρήματα της Κροατίας. Απεικονίζει έναν Έλληνα αθλητή στο τέλος ενός αγώνα να αποξέει το σώμα του με τη στλεγγίδα, ένα εργαλείο που χρησίμευε στην απομάκρυνση του ελαίου, με το οποίο αλείφονταν οι αθλητές. Το άγαλμα έχει μεταφερθεί μία μόνο φορά, στη Φλωρεντία.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΝΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟΥ !!!

αν.jpgΝέο ανθελληνικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Άνθιμου !!Μετά τη αποκάλυψη σχετικά με την παρουσία του στη φιλοσκοπιανή οργάνωση ΛΑΪΟΝΣ τώρα ο Άνθιμος προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις.Συγκεκριμένα στο σημερινό κήρυγμα μετά την λειτουργία διαχώρισε την Ελλάδα από την Μακεδονία!!Είπε έχουμε δυο θησαυρούς την Ελλάδα και την Μακεδονία!!Τραγόπαπα  Μακεδονία και Ελλάδα είναι ένα Έθνος!!Παρακάτω ο Άνθιμος δικαίωνει  όλους τους αδούλωτους Έλληνες που φωνάζουμε καθημερινά ότι οι χριστιανοί βάζουν πάνω απ' όλα τον Ναζωραίο  και όχι την πατρίδα!!Είπε επί λέξη!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ;

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ!!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!!!