ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ:Ο "ΘΕΟΣ"ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΜΕ ΠΥΡ!!ΕΣΩΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!



32184_436168229792534_26833951_n
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΙ!!


Στην Κινέτα, στο Μάτι, στη Ραφήνα, στο Νέο Βουτσά σώθηκαν θαυματουργικά και ιεροί Ναοί, και Εικόνες και Εικονοστάσια ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ
ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ;

ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΑ!!!Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΔΑΦΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!ΡΩΜΙΟΙ  ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ!!Λάμψας εν τη Αιγύπτω, φωτισμόν αληθείας, εδίωξας του ψεύδους το σκότος. Τα γαρ είδωλα ταύτης Σωτήρ, μη ενέγκαντά σου την ισχύν πέπτωκεν, οι τούτων δε ρυσθέντες,εβόων προς την Θεοτόκον.
Όταν ο Ιωσήφ και η Παναγία πήραν τον Χριστό κι έφυγαν στην Αίγυπτο για να γλυτώσουν το Θείο Βρέφος από τη μανία του Ηρώδη, έλαμψε σ’ εκείνη τη χώρα το φως της αληθείας. Και τα είδωλά της, μην αντέχοντας την παρουσία του Σωτήρος,γκρεμνίσθηκαν μόνα τους. Κι όσοι σώθηκαν απ’ αυτά, φώναξαν στην Θεοτόκο:

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΒΟΜΒΑ!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!

Ιερώνυμος: Δώρο της Παναγίας η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών



  • Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον  Ναό Κοιμήσεως της (*Ρωμιοσυνης)"Θεοτόκου" Χρυσοσπηλιωτίσσης !!Δώρο της Παναγίας προς την πατρίδα και τις μητέρες των Ελλήνων στρατιωτικών που υπέφεραν, χαρακτήρισε την απελευθέρωση των Μητρετώδη και Κούκλατζη 

ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΣΕ ΑΛΗ ΠΑΣΑ!!Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ!!


ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!
Δεν θα ήταν υπερβολή αν υποστήριζα ότι ύστερα από το ελληνικό λαό ο πρώτος άνθρωπος που αναγνώρισε επίσημα και τίμησε δεόντως τονπατρο-Κοσμά στην τουρκοκρατούμενη Ελλάδα ήταν ο Αλή Πασάς.   Ο Αλής μέχρι το τέλος του με πολλές πράξεις έδειξε ότι θεωρούσε τον Άγιο Κοσμά πρόσωπο μεγάλου κύρους και με ακτινοβολία χωρίς όρια θρησκευτικού δόγματος. Ήταν αυτός που μετά τον απαγχονισμό του Αγίου στο Καλικόντασι (χωριό κοντά στο Φίερι της Αλβανίας) έχτισε μοναστήρι αφιερωμένο στον πατρο-Κοσμά με τον τάφο του, έκανε λαϊκούς εράνους στην Αλβανία και στην Ήπειρο, εξέδωσε φιρμάνια, οργάνωσε επίσημες τελετές προς τιμή του στα Γιάννινα, φρόντισε να συνταχθεί η Ακολουθία του και γενικά έγινε ο αναβιωτής της μνήμης του.   Και όλα αυτά τα έπραξε ο Αλής, χρόνια πολλά προτού το Πατριαρχείο τον ανακηρύξει σε άγιο (η ανακήρυξη έγινε στην Κων/λη στις 9-8-1961)! Η συνάντηση των δύο ανδρών μαρτυρείται στο Τε­πε­λένι. Εκεί, όταν κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Αγίου διαλύοντας τη σύναξή του, εκείνος κα­τέ­φυγε στο αρχοντικό της Χάμκως, μητέρας του Αλή, η οποία τον προ­στάτεψε. Την ώρα του βραδινού φαγητού ο διορα­τι­κός επισκέπτης είπε στο νεαρό Τουρκαλβανό:«Θα γίνης μεγά­λος άν­θρω­πος‡ θα κυριεύ­σης όλη την Αρβα­νι­τιά‡ θα υπο­τά­ξης την Πρέ­βε­ζα, την Πάρ­­γα, το Σούλι, το Δέλβινο, το Γαρ­δί­κι και αυτό το τάχτι του Κουρτ Πα­σά.  Θα αφήσης μεγάλο όνομα εις την Οι­κουμένην».

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ:ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ"ΩΣ ΘΕΟΤΗΤΑ!!!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Αυτά να τα ακούν αυτοί που σέρνονται στα γόνατα στην Τήνο !!
alt
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ!!
AΠOΨΕ η ομιλία θα είναι δογματική· θα μιλήσουμε πάνω σε ένα δόγμα της πίστεως.   Tι θα πει  δόγμα; Δόγμα είναι αυτό που διδάσκει η Eκκλησία μας και πρέπει να το πιστεύουμε και να το παραδεχώμεθα ως απόλυτη αλήθεια. Tί διδάσκει η Eκκλησία μας; Πολλά πράγματα. Διδάσκει ―καί ο Xριστιανός πρέπει να ξέρει― τί είναι ο κόσμος, τί είναι ο άνθρωπος, τί είναι το σώμα και τί η ψυχή, τί είναι άγγελοι και αρχάγγελοι, τί είναι αγία Tριάς, τί είναι Θεός Πατήρ, τί είναι Yιός, τί είναι Πνεύμα άγιο, τί είναι παράδεισος και τί κόλασις, τί είναι Eκκλησία, τί είναι τα μυστήρια, τί είναι η βάπτισης, ο γάμος, η θεία ευχαριστία κ.τ.λ.. Όλα αυτά είναι μαθήματα, που πρέπει να τα ξέρει.   Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη άγνοια. Oι Xριστιανοί ούτε το αλφαβητάριο της πίστεως δεν ξέρουνε. Kαι όχι μόνο οι αγράμματοι αλλά και αυτοί οι τάχα επιστήμονες. Ξέρουν πολλά άλλα πράγματα, αλλά από τή θρησκεία μας έχουν μεσάνυχτα. Kαι πως να ξέρουν, όταν στcν εκκλησία δεν πατάνε παρά μόνο Xριστούγεννα και Πάσχα;   Aς δούμε λοιπόν τώρα, τί διδάσκει η Oρθοδοξία μας για το πρόσωπο της Παναγίας. Έχει δε μεγάλη σημασία το δόγμα περί της Θεοτόκου, διότι συνδέεται αμέσως με το πρόσωπο του Kυρίου ημών Ιησού Xριστού.

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ "ΠΑΡΘΕΝΑΣ"ΜΑΡΙΑΜ!!

deschner10dec16[Karlheinz Deschner, Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού - Τόμος: Αρχαία Χριστιανική Εκκλησίας, εκδόσεις Κάκτος] Απόσπασμα (σ.σ. 179 -182) 
Πλαστογραφίες γίνονταν στοστρατόπεδο της Μεγάλης Εκκλησίας και για να ενισχύσουν τη λατρεία της "Παναγίας". Στο τέλος της αρχαιότητας και κατά τον πρώιμο Μεσαίωνα έπρεπε να επιβάλουν όλο και περισσότερο τη Θεομήτορα η οποία είχε παραμεληθεί πολύ στις πανάρχαιες εποχές. Έτσι κυκλοφόρησαν Ευαγγέλια της Παναγίας και άλλα παραμύθια σχετικά με τη Μαρία, τα οποία φέρουν το όνομα των Αποστόλων Ιάκωβου, Ματθαίου, του ευαγγελιστή Ιωάννη, του μαθητή του Ιωάννη, Μελίτωνα, του μαθητή του Πέτρου, Ευόδιου, του Ιωσήφ της Αριμαθαίας κ.ά. Σε αυτά ανήκει και ένα πλαστογραφημένο κήρυγμα με το όνομα του Κύριλλου της Αλεξάνδρειας, ένα κοπτικό Ευαγγέλιο των Δώδεκα Αποστόλων και άλλες «Αποκαλύψεις της Παναγίας», των οποίων η επιρροή δεν ήταν μεν πολύ μεγάλη στη θεολογία, αλλά μεγαλύτερη στη λαϊκή δοξασία και την τέχνη. Ωστόσο, αυτά τα πλαστά κείμενα στήριζαν τις δογματικές δηλώσεις σχετικά με την Παναγία, που γίνονταν ιδίως κατά τον 5ο αιώνα, και τον βαθμό της στην ιεραρχία που πρόβαλλαν με εντεινόμενη υστερία.

Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΜΑΡΙΑΜ!!!ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
ΜΑΡΙΑΜ ("ΠΑΝΑΓΙΑ"):ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΑΒΡΑΑΜ!!ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΙΟΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ??   ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ??ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ??ΤΗΝ ΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ-ΙΕΧΩΒΑ!!
ΛΟΥΚΑ ΚΕΦ 1  
O ύμνος της "Παρθένου" ΜΕ ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!Mαρίας

H ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ KAI ΟΧΙ H ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΙΩΣΗΦ!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ  ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ!!ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΡΩΜΙΕ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ 80ρη ΓΕΡΟ??
Αρχείο:Penelope-Homer-Odyssey-Project Gutenberg eText.jpg
Η Πηνελόπη, γνωστή ηρωίδα από την Οδύσσεια του Ομήρου, ήταν κόρη του βασιλιά των Αμυκλών Ικάριου και της Περίβοιας. Το όνομά της είναι ακόμη και σήμερα σύμβολο της πιστής και αφοσιωμένης συζύγου.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

alt
Η τελετή γίνεται για να δεχτούμε τις Ιαματικές Συμπαντικές Δυνάμεις του Μεγάλου Ιατρού του Σύμπαντος, Παιήωνος Απόλλωνα, του Ιητήρος Ασκληπιού και της Περιπόθητης Υγείας. Η τελετή δεν υποκαθιστά κατ' ουδέν τρόπο την ιατρική επιστήμη, το δώρο του Απόλλωνος στην ανθρωπότητα, αλλά λειτουργεί ως συνεπίκουρος αυτής. Κατά τη τελετή θα πρέπει να προσπαθούμε να συντονιστούμε με τις θεϊκές ενέργειες έτσι ώστε να βοηθήσουμε την διαδικασία της ίασης. Ως γνωστόν οι περισσότερες ασθένειες έχουν και ψυχοσωματικά αίτια, και στην τελετή αυτή επικαλούμαστε τον Ασκληπιό για να βρούμε τις αιτίες στο σώμα μας και τον Απόλλωνα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τα όποια πνευματικά αίτια. 

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΘΑΥΜΑ"ΑΘΙΚΤΟΣ Ο ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΣ ΥΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ ΠΑΡΑ ΤΑ 7 ΠΑΙΔΙΑ!


    Αποτέλεσμα εικόνας για το όνομα της παρθένου Μαριάμ, « ...Απεστάλη ο άγγελος Γαβριήλ ...προς παρθένον μεμνηστευμένη ανδρί, τω όνομα Ιωσήφ, εξ οίκου Δαυίδ, και το όνομα της παρθένου Μαριάμ, και εισελθών ο άγγελος προς αυτήν είπε, «χαίρε κεχαριτωμένη» ...η δε ιδούσα διεταράχθη επί τω λόγω αυτού, και διελογίζετο, ποταπός είη ο ασπασμός ούτος, και είπεν ο άγγελος αυτή «Μή φοβού Μαριάμ ...και ιδού συλλήψη εν γαστρί και τέξη υιόν, και καλέσεις το όνομα αυτού Ιησούν ...»» (Κατά Λουκάν 1: 26-35).

Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!
Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ! 1651 Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΡΑΓΚΩΝ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!

ΙΕΡΗ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ 'Η ΑΠΑΤΗ??ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ" ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησουσ με την μητερα του
Σύμφωνα με το Εβραιοχριστιανικο δόγμα πατέρας και υιός είναι το ίδιο πρόσωπο δηλαδή ο υιός το έκανε με την μητέρα του για να γεννηθεί!!Αυτό και αν είναι παράνοια!!

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

"ΙΕΡΗ" ΜΠΙΖΝΑ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ"ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγία της ΤΗΝΟΥ, Ο απόλυτος ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ του ανθρώπου !
Η ΛΑΤΡΕΙΑ  ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ  ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ   ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ 
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΣΜΟΥ     ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΜΙΑΣ  ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ   ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ  ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΕΙΧΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ  ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ  ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ  ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ  Η ΜΑΡΙΑΜ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΣΑΝ ΘΕΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ  ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ  KAINΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ!!ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ  ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΜ  Η ΑΝΑΦΟΡΑ  ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ  ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ !!!ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ  ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ  ΜΑΡΙΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ  ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ.....ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ????!!!!!!!!ΜΗΠΩΣ  ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ  ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ  ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ??ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ  ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ  ..ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑΝ  ΛΟΓΟ ΠΟΥ  ΝΑ 

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ"ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!

alt
Πρόκειται για αυτήν την φορητή εικόνα που παρουσιάζει την Παναγία σε κατάσταση εγκυμοσύνης, όταν δηλαδή κυοφορούσε τον Ιησού...!!Η παρθενογένεση είναι μια επινόηση των χριστιανών καλόγερων για να κρύψει το "αμαρτωλό" παρελθόν της μητέρας του Ιησού!!Η παρθενογένεση υπάρχει μόνο στα αρρωστημένα μυαλά των καλόγερων!!Αν υπήρξε η μητέρα του Ιησού ήταν μια φυσιολογική γυναίκα που απολάμβανε την ερωτική ζωή όπως όλες οι γυναίκες και οι επτά γιοι της ήταν οι καρποί από την ερωτική της συνεύρεση με τον σύντροφο της!!Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους!!Στην Καινή η μητέρα του Ιησού λέει ξεκάθαρα ότι πατέρας του Ιησού είναι ο Ιωσήφ!!
 ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΜΑΡΙΑΜ??