ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ!!Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΚΕΪ ΠΑΠΑΔΕΣ??

  ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ "ΙΕΡΟ" ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ??ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ!!ΟΣΤΙΣ ΑΓΑΠΑ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΕΜΕ (ΖΗΛΙΑΡΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΑΓΑΠΑ ΥΙΟΝ ,ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΕΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΟΥ!! ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ κεφ 24..34 και κεφ.ια.4 ..37..ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ..


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!

 



ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ  ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ!!
Ο Λουκάς αναφέρει ένα ψευδές κίνητρο για το ταξίδι στη Βηθλεέμ. Δεν θα υπήρχε τέτοιο ταξίδι αν ο Ιωσήφ δεν είχε ιδιοκτησία στη Βηθλεέμ. Αν δεν είχε ακίνητη περιουσία, ως κάτοικος της Γαλιλαίας υπό τον τετράρχη Ηρώδη Αντύπα, δεν θα είχε επηρεαστεί από την εντολή του Σύρου κυβερνήτη Κουιρίνιου. Ο Ιωσήφ δεν είχε ιδιοκτησία στη Βηθλεέμ. Σε αυτή

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ (ΙΗΣΟΥΣ)??

 Γνωρίζετε ότι ο Σατανάς είναι μια εβραϊκή λέξη που σημαίνει αντίσταση ή αντίπαλος;