ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ ΡΩΜΙΟΥΣ:ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Τι σημαίνει η λέξη «Πατρίδα» - Ένα κείμενο που πρέπει όλοι να διαβάσουμε Πατρίδα: Το κείμενο αυτό είναι η μετάφραση από τα γαλλικά του λήμματοςPATRIE, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην Εγκυκλοπαίδεια του Ντιντερό και του Ντ' Αλαμπέρ (Encyclopedie de Diderot et d' Alembert). Το λήμμα αυτό γράφτηκε την 1η Δεκεμβρίου 1765, από τον Louis de Jaucourt (D.J.).
Ο Ρήτορας που ασχολείται λίγο με τη λογική, ο γεωγράφος που δεν τον απασχολεί παρά μόνο η θέση των τόπων και ο χυδαίος λεξικογράφος θεωρούν σαν πατρίδα τον τόπο γέννησης, όποιος και αν είναι αυτός.
Αλλά ο φιλόσοφος γνωρίζει ότι αυτή η λέξη προέρχεται από το λατινικό pater, που αντιπροσωπεύει έναν πατέρα και παιδιά και επομένως εκφράζει την έννοια που αποδίδουμε στην οικογένεια, στην κοινωνία, στο ελεύθερο κράτος, του οποίου αποτελούμε μέλη, και του οποίου οι νόμοι εξασφαλίζουν τις ελευθερίες μας και την ευτυχία μας.

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ!!!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ!!
Στην υπ' αριθμ. πρωτ. 2/2015/ΔΕΠ/5.1.2015 εγκλύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών, με θέμα: «Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του Κεφαλαίου Β΄ του Ν. 4354/2015 ...» και συγκεκριμένα στα επί του άρθρου 25 § 10 του Ν. 4354/2015, αναφέρετε: «Με την παρ. 10 ορίζεται ότι οι υπάλληλοι που υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος, οι οποίοι κατέχουν νόμιμα και δεύτερη έμμισθη θέση σε άλλον φορέα από αυτόν της οργανικής τους θέσης (π.χ. ιερείς που απασχολούνται παράλληλα και ως εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λαμβάνουν το σύνολο των αποδοχών της θέσης τους και το τριάντα τοις εκατό (30%) των αποδοχών της δεύτερης θέσης στην οποία απασχολούνται. 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ:Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ!!ΕΡΩΤΗΜΑ??ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ??ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!
jesus-treeoflife-iamthelight
 Σε  μια  εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tatiana live εμφανίστηκε ο Πατρινός γεωπόνος Γιάννης Πετράτος, ο οποίος ως ειδικός είπα την επιστημονική του άποψη για το θαύμα που ισχυριζονται οι κάτοικοι της περιοχής Πέρανι Σαλαμίνας, ότι έγινε την παραμονή των Ταξιαρχών, όταν, όπως λένε, μπροστά από το εκκλησάκι της Παναγίας έσπασε το κλαδί του δένδρου και εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ιησού.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ!!ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΒΟΛΟΥ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΛΟΥΛΗ;
Ο ΕβραΟρθοδοξος Μητροπολίτης Ιγνάτιος άναψε την πρώτη Εβραϊκή δάδα κατά την διάρκεια Εβραϊκής τελετής...
Μετά οι Εβραιορθόδοξοι ψευτοπατριώτες δηλώνουν αντισιωνιστες!!Δείτε παρακάτω φωτο-ντοκουμέντο!!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

2164 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 146πριν ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΗ !!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κατακτηση ρωμαιων ελλαδα

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ....."ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"!!

146 πριν το τέλος της  Ελλάδας!!
Από τότε η πατρίδα μας παραμένει υπόδουλη απλά αλλάζει ο κατακτητής!!Από τους Ρωμαίους στους Οθωμανούς, μετέπειτα στους Βυζαντινούς και σήμερα στην Εβραϊκή αίρεση του Χριστιανισμού!!Το πρόβλημα της πατρίδας μας δεν είναι πολιτικό δεν είναι τα σημερινά πολιτικά

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΘΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ!!


[Υποκρισία, φασισμός, γελοιότητα και κοινωνική οπισθοδρόμηση]

Ο Μουσολίνι υπήρξε υπόδειγμα ηγέτη για τις ελλαδικές εκκλησιαστικές αρχές
του Αναγνώστη ΛασκαράτουΜεταφέρω εδώ σε δυο συνέχειες(όπως και στο πρωτότυπο), μια εξαιρετική έρευνα του δημοσιογράφου και συγγραφέα Γιώργου Καραγιάννη, που πρωτοδημοσιεύτηκε στις 16.12.2016 στον «Ημερόδρομο». Ο  αναγνώστης θα διαπιστώσει ότι η κρατική Εκκλησία στο Μεσοπόλεμο, στο δεδομένο πολιτικό περιβάλλον, που δεν επέτρεπε βεβαίως απαγχονισμούς, λίγα πράγματα θα είχε να ζηλέψει από τους Αγιατολάχ του Ιράν, αφού δεν διστάζει να εκθειάσει ανοιχτά ακόμη και τον τότε ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο στον εκκλησιαστικό Μεσαίωνα Μουσολίνι, το ίνδαλμα του ευσεβή προσκυνητή του Βατοπεδίου και υμνητή του παιδεραστή Ναζιστή Στράιχερ, Χρήστου Παππά (Δημόσιου Ουρητή) της Χ.Α. 

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ??

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ??ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ??
ΕΧΕΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ??

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ: Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΧΕ 700 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 300 ΠΟΡΝΕΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ: Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ
Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ ΕΙΧΕ 700 ΓΥΝΑΙΚΕΣ & 300 ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ ΓΑΜΗΚΟΥΛ@@ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΑΛΟΥΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!Ο ΝΩΕ ΚΑΙ Ο ΛΩΤ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ,Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ,ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡ@@@ ΕΙΝΑΙ!!ΚΑΛΑ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ??? 

ΦΡΙΚΗ:ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΝΗΠΙΑ!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΡΙΚΗ:ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΝΗΠΙΑ!!!!!
Ωχ, εδώ τι απαντάμε????
«Μακάριος όστις πιάση και ρίψη τα νήπιά σου επί την πέτραν»! Ψαλμ. 136.9, 137.9Ωχ, δεν αγαπάει ο θεούλης τους ανθρώπους; Δεν αγαπάει τα νήπια, τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν έχουν ευθύνη για κάποια «εγκλήματα» των ενηλίκων; Άμα πιάσουμε λοιπόν ένα ή μερικά νήπια και τα σκοτώσουμε πάνω στην πέτρα, πάμε κατευθείαν στον Παράδεισο των χριστιανών ή μόνο των Ιουδαίων; Μήπως είναι καλός αυτός που θα σκοτώσει μόνο τα νήπια του εχθρού; Άρα το «ου φονεύσεις» πάει περίπατο, αφού αφορά μόνο τους φίλους, συγγενείς και ομοεθνείς;Να σημειώσουμε εδώ ότι ο στίχος αυτός έχει αριθμό 136.9 στην ελληνορθόδοξη εκδοχή της Π.Δ., ενώ στους Καθολικούς είναι 137.9 (αιρετικοί, όπως πάντα!)
Οι χριστιανοί απολογητές ισχυρίζονται λοιπόν ότι είναι δικαιολογημένη η οργή των Ιουδαίων, γιατί καταπιέζονταν από τους Βαβυλώνιους και γι' αυτών τα νήπια γίνεται προτροπή να συντριβούν σε κάποιον βράχο. Απ' την άλλη πλευρά, είναι γνωστό ότι οι μορφωμένοι Ιουδαίοι πέρναγαν μια χαρά στη

ΣΥΡΑΚΟΥΣΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΡΧΙΜΗΔΗ!!

alt
Σημαντικότερος ερευνητής της ελληνιστικής εποχής είναι αναμφίβολα ο Αρχιμήδης (285-212 π.Χ.) από τις Συρακούσες, ο οποίος είχε επισκεφτεί για κάποιο χρονικό διάστημα την Αλεξάνδρεια. κατασκεύασε αντλίες νερού (κοχλίες), πολύσπαστα, έλικες, γερανούς και καταπέλτες, τους τελευταίους για την υπεράσπιση της ιδιαίτερης πατρίδας του. 'Άλλος σημαντικός ερευνητής της εποχής ήταν ο Κτησίβιος, ο εφευρέτης της αντλίας νερού, την οποία περιέγραψε αργότερα ο έτερος μεγάλος ερευνητής της εποχής, ο Ήρων ο Αλεξανδρινός (έζησε περί το 150 π.Χ., κατ' άλλους όμως περί το 250 μ.Χ.)   Τον 3ο αιώνα π.Χ. είχε αναπτυχθεί μεταξύ των ελληνιστικών κρατών και πόλεων ένας ανταγωνισμός σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς, με σημαντικότερο αυτόν που αφορούσε τη ναυπήγηση όλο και μεγαλύτερων πλοίων.