ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

2164 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 146πριν ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΗ !!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κατακτηση ρωμαιων ελλαδα

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ....."ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"!!

146 πριν το τέλος της  Ελλάδας!!
Από τότε η πατρίδα μας παραμένει υπόδουλη απλά αλλάζει ο κατακτητής!!Από τους Ρωμαίους στους Οθωμανούς, μετέπειτα στους Βυζαντινούς και σήμερα στην Εβραϊκή αίρεση του Χριστιανισμού!!Το πρόβλημα της πατρίδας μας δεν είναι πολιτικό δεν είναι τα σημερινά πολιτικά
  σκουπίδια το πρόβλημα της πατρίδας μας είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ!!Μη πέφτετε στην παγίδα τους προέχει η απελευθέρωση της πατρίδας από την Εβραιοχριστιανική κατοχή και την επιστροφή των Ελλήνων στην Ελληνική κοσμοθεωρία!!!!

Εσύ που δηλώνεις πατριώτης γιατί στηρίζεις κάτι που σου επέβαλαν βιαίως??Γιατί στηρίζεις μια Εβραϊκή οργάνωση που δολοφόνησε πλήθος Ελλήνων??

3 σχόλια:

  1. Που είσαι Διογενη;;;; Χάθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνουν αυτοί που υποστηρίζουν την χριστιανική κατάρα πως στην ουσία υποστηρίζουν τους δολοφόνους των προγόνων τους? Ο χριστιανισμός είναι η βδέλλα που διαβρώνει κάθε τι σπουδαίο του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πατρίδα πρέπει να απελευθερωθεί από κομπλεξικούς Ελληναράδες, φασίστες που βλέπουν παντού φαντάσματα μακράν μακριά από την Ελληνική παιδεία και ουσιαστικά χωρίς καθόλου παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή