ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ:Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ!!ΕΡΩΤΗΜΑ??ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ??ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!
jesus-treeoflife-iamthelight
 Σε  μια  εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tatiana live εμφανίστηκε ο Πατρινός γεωπόνος Γιάννης Πετράτος, ο οποίος ως ειδικός είπα την επιστημονική του άποψη για το θαύμα που ισχυριζονται οι κάτοικοι της περιοχής Πέρανι Σαλαμίνας, ότι έγινε την παραμονή των Ταξιαρχών, όταν, όπως λένε, μπροστά από το εκκλησάκι της Παναγίας έσπασε το κλαδί του δένδρου και εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ιησού.


Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος για το θέμα, ωστόσο θεωρούν σημάδι αυτήν την «Άγια εικόνα», που εμφανίστηκε άξαφνα μπροστά τους σαν «Θείο σημάδι».http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/388672
«Σημάδι των καιρών» στο Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου - Πιστοποιούν εμφάνιση ασκητικής μορφής σε κορμό πεύκου
Για Θεία εμφάνιση με τη ...γραπτή βεβαίωση του Δασαρχείου Πειραιά κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής Πέρανι Σαλαμίνας.
«Εμφανίστηκε το πρόσωπο του Χριστού επάνω σε δέντρο», ισχυρίζονται οι κάτοικοι της περιοχής Πέρανι Σαλαμίνας, οι οποίοι μιλούν για «θαύμα» το οποίο έγινε την παραμονή των Ταξιαρχών. Σύμφωνα με τους πιστούς, όλα έγιναν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου όταν το κλαδί ενός πεύκου που βρίσκεται στο σημείο, έσπασε και «αποκάλυψε το πρόσωπο του Ιησού».
Να τονίσουμε τις αγνές προθέσεις του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού καθώς και του Ιερέα Νικόλαου Κούβαρη της Εκκλησίας Αγίας Ζώνης Σαλαμίνας , στην οποία ανήκει το παρεκκλήσιο , οι οποίοι με επιστολή-αίτημα τους ζήτησαν τη συνδρομή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων για την πραγματοποίηση σχετικής αυτοψίας στο πρωτοφανές εύρημα. Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς - σε απάντηση του αιτήματος - διενέργησε μακροσκοπική εξέταση στο εν λόγω δέντρο όπου διαπίστωσαν μορφοποίηση σε δύο στάθμες. Μάλιστα για περαιτέρω ανάλυση τους πρότειναν να απευθυνθούν στην αρμόδια Δασική Υπηρεσία. Όπως και έπραξαν ...

ΠΗΓΗ


link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου