ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ::Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ¨"ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ"!!Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
Μια από της παλαιότερες απάτες τις οργανωμένης θρησκείας είναι αυτή του τιμιου σταυρου που συνεχίζει μέχρι σήμερα να προκαλεί φρενίτιδα και αυταπάτες στο χριστιανικό ποίμνιο.Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει και

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΘΝΟΣ!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ?

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΘΝΟΣ

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΘΝΟΣ!!ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

 
Όταν οι ¨"Αρχαίοι"" ημών πρόγονοι μιλούσαν για πατρίδα εννοούσαν την γη όπου οι κάτοικοί της μιλούσαν την ίδια γλώσσα την ίδια Θρησκεία τα ίδια ήθη και έθιμα!!
Όλα αυτά μαζί κάνουν την πατρίδα!!
Εσείς οι ΕΒΡΑΙΟΧριστιανοί τι κοινό έχετε με τουςπρόγονούς μας..

Η λέξη έθνος απαντάται κατ αρχάς στον Όμηρο και δηλώνει την ομάδα, το άθροισμα των ανθρώπων που αποτελούν ένα σύνολο. Στον Όμηρο απαντώνται οι φράσεις «έθνος λαών», «Αχαιών έθνος», «Λυκίων μέγα έθνος», «έθνεα πεζών» κλπ. Ο όρος έθνος αναφέρεται ακόμη από τον Όμηρο και στο σύνολο των νεκρών: «έθνεα νεκρών».

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ? ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!
ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Ο ΔΑΥΙΔ ,ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ!!
ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΙ!!

Το μεγάλο δίλημμα! Έλληνας ή αιώνιος βυζαντινορθόδοξος ζητιάνος της Ε.Ε. των θυγατέρων και υιών του Αβραάμ;Ο Ελληνας υπηρξε  πνευμα, ενατενιση της ζωης και εκφραση της υπερανθρωπινης φυσης. Αυτος βιαστηκε πνευματικα και εγινε εβραιοχριστιανος, κακοποιηθηκε πολιτιστικα και εγινε βυζαντινος και δολοφονηθηκε συνειδησιακα και εγινε Ρωμιος, δηλαδη ενας βυζαντινορθοδοξος ζητιανος, ενα ελεεινο υποκειμενο του δηθεν πνευματικου κοσμου της Ε.Ε., που δεν

 ανερχεται με την αξιαν της επιστημονικης παραγωγης του αλλα μονο με την αφοσιωση του στα ιουδα'ι'κα παραμυθια..... Ο σημερινος Ρωμιος συνεπως εντος της Ε.Ε. αποτελει την εσχατη καταπτωση και τον ακροτατο αυτοεξευτελισμο του Ανθρώπου!!. 

Ο Ηρόδοτος 5ος αιώνας π. Χ.,   
Ο Ηρόδοτος ο Αλικαρνασσεύς, ο συγγραφέας της ιστορίας των Περσικών 
 .
Πρόκειται αναμφιβόλως για  ένα κείμενο-ποταμό,  από το οποίο συναναβλύζουν η φιλοπατρία και η Εθνική αυτογνωσία, συγκατουσιωμένες σε μίαν αδιάσπαστη ενότητα. Είναι ο συλλογικός αυτοπροσδιορισμός του Ελληνικού Έθνους,  στον Κολοφώνα της Δόξας και του Αγώνα του.Και είναι, βεβαίως, ο μόνος αποδεκτός από κάθε  Έλληνα ορισμός του Ελληνικού έθνους. Για τους Έλληνες, η ουσία της Ελληνικότητος έγκειται σε πέντε αναντικατάστατα στοιχεία-αξίες:    
  ..     (1)     το όμαιμον,    η κοινή βιολογική καταγωγή, που συνιστά  δεσμό αίματος,     ..     (2)     το ομόγλωσσον,    η κοινή γλώσσα, η Ελληνική, το τελειότερο των ανθρωπίνων πνευματικών επιτευγμάτων,     ..     (3)     τα κοινά ιδρύματα    τα αφιερωμένα στους θεούς των Ελλήνων,     ..     (4)     οι κοινές θυσίες    στο πνεύμα και το ήθος των θεών των Ελλήνων και     ..     (5)     τα ομότροπα ήθη    των Ελλήνων, η χρηστή και ενάρετη συμπεριφορά, που εκπορεύεται από την  βιωμένη πίστη στις κοινές Αξίες του Ελληνισμού.Αυτά λέει ο μεγάλος Ηρόδοτος και όπως βλέπουμε φίλοι μου δεν υπάρχει τίποτα που να συνδέει τους Έλληνες με τους Χριστιανούς!!Πολλοί θα με κατηγορήσουν ως υπερβολικό αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.       Η πατρίδα μας σήμερα είναι κομμένη στα δυο υπάρχει η Ελλάδα του πριν και η ψευτοΕλλαδα του σήμερα!!Ποια είναι τα κοινά σημεία που ενώνουν την Ελλάδα του πριν με το σημερινό Ελλαδιστάν??ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!   Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ελ.jpgkougi1.jpg
                               Ο ΓΙΑΝΝΗΣ   Ας ονομάσουμε την Ελλάδα του πριν Λεωνίδα και το σημερινό Ελλαδιστάν Γιάννη.Πάμε πρώτα στον Λεωνίδα.Ο φίλος μας ο Λεωνίδας ήταν απόγονος του Δευκαλίωνα και ομιλούσε την "αρχαία" Ελληνική γλώσσα!!Πίστευε  στους Έλληνες Θεούς και είχε ήθη και έθιμα Ελληνικά!!Νους υγιής εν σώματι υγιεί έλεγαν οι πρόγονοί μας!!Ήταν πρώτοι σε όλα, στα γράμματα στις τέχνες και στις επιστήμες!!Πλήθος φιλοσόφων και επιστημόνων και όχι μόνο γέννησε ο τεράστιος Ελληνικός πολιτισμός!!Αλλά δεν ξέχασαν και τον άθλητισμό, και εκεί πρώτοι ήταν ,αυτοί συνέλαβαν την ιδέα των Ολυμπιακών αγώνων που διεξάγονται ακόμα και στις μέρες μας!!Δεν έκαναν ποτέ θρησκευτικούς πολέμους και η Πατρώα Θρησκεία δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην ελεύθερη σκέψη.Αχ φίλε Λεωνίδα πόσο τυχερός υπήρξες που έζησε σ' αυτή την Ελλάδα!!Στην Ελλάδα που ακόμα και σήμερα είναι παράδειγμα προς μίμηση !!Κάθε χρόνο έρχονται άνθρωποι από όλα τα Εθνη για να δουν ότι έχει απομείνει από τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό!!Μια Ελλάδα φως ,μια Ελλάδα που συνεχίζει να δίνει φως ακόμα και σήμερα με την Ελληνική γραμματεία της!!Ας πάμε και στο Ελλαδισταν του φίλου Γιάννη!!Είναι σαν να πήραμε το Αεροπλάνο και πήγαμε σε άλλο έθνος!!Ο Γιάννης είναι απόγονος του Αβραάμ ,στην αρχή ομιλούσε διαφορετική Γλώσσα από τον Λεωνίδα,και έχει διαφορετικούς  "Θεούς" από τον Λεωνίδα!!Τα δε ήθη και έθιμά του έχουν  Ιουδαϊκή προέλευση ,όπως και οι Θεοί του!!Πάντα έβλεπε τον Λεωνίδα με μίσος και όταν του δόθηκε η ευκαιρία κατέστρεψε όλους τους ναούς του , κατακρεούργησε όλους τους συμπολίτες του και έριξε στη πυρά την περισσότερη Ελληνική γραμματεία!!Ο Λεωνίδας γνώρισε τον χειρότερο κατακτητή στην ιστορία της πατρίδας του!!Το μίσος όμως του Γιάννη για τον Λεωνίδα δεν έσβηνε με τίποτα ,έπρεπε να φτάσει τον Λεωνίδα στο ίδιο άθλιο σημείο με το δικό του,και το επέτυχε!!Η εντολή του "Θεού" του Γιάννη ήταν ξεκάθαρη εξολόθρευσε τους Έλληνες!!
Το σκοτάδι αντικατέστησε το φως η Αμάθεια την Γνώση και το νους βρώμικος εν σώματι βρώμικο, το νους υγιής εν σώματι υγιεί!!Ακόμα και οι Ολυμπιακοί αγώνες μπήκαν στο μάτι του Γιάννη και τους κατάργησε!!Η χώρα έμεινε γυμνή από φιλοσόφους και επιστήμονες και γέμισε από μαυροφορεμένους ρασοφόρους!!Ο Πυθαγόρας έλεγε ότι το μαύρο συμβολίζει το κακό,κάτι ήξερε αυτός!!Εν ολίγοις φίλοι μου ο Γιάννης δεν ήρθε για να αλλάξει μόνο την Θρησκεία του Λεωνίδα ήρθε σαν τον χειρότερο κατακτητή και τα άλλαξε ΟΛΑ!!Τίποτα δεν συνδέει τον Λεωνίδα με τον Γιάννη ,τίποτα δεν συνδέει τον Έλληνα με τον Χριστιανό!!Τώρα έρχεται ο Γιάννης μετά από όσα έκανε στον Λεωνίδα και τον αποκαλεί  ...αδελφό!!Συνέλληνες και συνελληνίδες μην βλέπετε τον ΕΒΡΑΙΟΧριστιανισμό μόνο σαν θρησκεία να τον βλέπετε σαν τον ξένο κατακτητή που έχει σε ομηρία τον Ελληνισμό και έχει φυλακίσει το Ελληνικό πνεύμα!!Εμπρός  λοιπόν ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τον κατακτητή!!ΓΕΝΟΙΤΟ!! 

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ!!

Alexander-The-Great-Die
Το μαντείο του Άμμωνα, μέσω των Ελλήνων της Κυρηναϊκής ήταν παλαιόθεν γνωστό στους Έλληνες της κυρίως Ελλάδας, που πίστευαν ότι από εκεί είχε φθάσει η σχετική τέχνη στο αρχαιότερο μαντείο τους, εκείνο της Δωδώνης. Έχαιρε μεγάλου σεβασμού (ο Αριστοφάνης θεωρούσε το Μαντείο του Άμμωνα ως το δεύτερο σημαντικότερο μετά από εκείνο των Δελφών, ο Πίνδαρος είχε ιδρύσει στη Θήβα ναό του Άμμωνα και οι Αθηναίοι είχαν στείλει επίσημη αντιπροσωπεία κατά τον Πελοποννησιακό Πόλεμο, για να πάρουν χρησμό).
Είχε τη φήμη του αλάνθαστου και κατά καιρούς το είχαν συμβουλευθεί πολλοί

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ¨"ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ"!!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ!!
Αυτοί ήταν οι πρόγονοί μας Ιουδαιοχριστιανοί αυτούς κατηγορείτε σκοταδιστές ότι πίστευαν σε .......πέτρες και μάρμαρα!!
Σε μια χώρα που γεννήθηκε το πνεύμα της επιστήμης και η φιλοσοφία, που η τέχνη έφτασε στο αποκορύφωμα της, που το θέατρο αποτέλεσε σχολείο υψηλού επιπέδου για όλες τις ηλικίες, σε μια χώρα που δεν υπήρξε πόλη χωρίς θέατρο - μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία του πολιτισμού - δεν θα ήταν δυνατό να μην έχουν υπάρξει και αγαπηθεί και οι βιβλιοθήκες. Υπήρχαν βιβλιοθήκες στις αρχαίες Ελληνικές πόλεις; Εκτός από σποραδικές περιπτώσεις,

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!!

ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ???ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ??ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .....ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΜΙΑ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΑΓΙΑΣΜΟ"ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για σχολικος αγιασμοσ
Αγιασμός σπιτιών - επιχειρήσεων - σχολείων!!Μία ανθελληνική ΕβραιΟρθόδοξη τελετή!!
Για την καλή τύχη του σπιτιού - επιχείρησης και την απομάκρυση κακών δαιμονίων, καλείται ιερωμένος για να τελέσει αγιασμό, ιδιαίτερα κατά τα εγκαίνια επιχείρησης και την αρχή νέας οικογένειας.
Αντίστοιχα, στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς τελείται αγιασμός στα σχολεία στην Ελλάδα.
 Ιστορία του αγιασμού Αγιασμός 2009  Δεν είναι γνωστό πότε καθιερώθηκε ο αγιασμός των υδάτων, θεωρείται ότι αυτό έγινε τα πρώτα χριστιανικά χρόνια και πάντως πριν από τον 4ο αιώνα μ.Χ. Ο Πατριάρχης Φώτιος Α΄ διαμόρφωσε οριστικά την ακολουθία του αγιασμού.Στην αρχαία Ελλάδα όμως, (απ' όπου και προήλθε) η συγκεκριμένη λέξη είχε ένα εντελώς διαφορετικό νόημα. Συγκεκριμένα, η λέξη δαίμων προήλθε από τη λέξη δαήμων, δηλαδή ο σοφός, αυτός που γνωρίζει. Επίσης, στα αρχαία εκείνα χρόνια, η "δαιμονική" κατάσταση ήταν κάτι πολύ θετικό, καθώς αποτελούσε ένα ενδιάμεσο στάδιο στην πνευματική εξελικτική πορεία του ανθρώπου, ο οποίος μέσω "άθλων" ή στη σύγχρονη γλώσσα, μέσω "μυήσεων" ξεκινούσε από την ανθρώπινη κατάσταση και έφτανε στη θεϊκή:
Άνθρωπος -> Ήρωας -> Δαίμων -> Ημίθεος -> Θεός.
Όπως βλέπουμε, η λέξη "δαίμων" αλλοτριώθηκε πλήρως εδώ και αιώνες, πάραυτα είναι καλό να γνωρίζουμε την αρχική και γνήσια ερμηνεία της. Στην ουσία όταν κάνουν αγιασμό στα σχολεία οι ρασοφόροι χριστιανοί απομακρύνουν  από αυτά, τους "δαίμονες" Έλληνες προγόνους μας και καλούν τους δικούς τους Εβραίους προγόνους !!Είναι μια τελετή τελείως ανθελληνική που πρέπει το 2010 να λάβει τέλος!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ¨ΘΕΟΣ¨ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ!!


\Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ Ο ¨ΘΕΟΣ¨" ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ!!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ??ΤΙ ΣΟΪ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
\

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΪΣΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ!!
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΡΩΜΙΟΙ Η

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ UFO ΣΕ… ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ!!!

  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ
    ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!
  • alt

    ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ UFO ΣΕ ... ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ!!!

    Απορίες έχει δημιουργήσει μια εικόνα της Σταύρωσης του Κυρίου, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ΟΥΦΟ! Η εικόνα που βρίσκεται στην Γεωργία δείχνει υποτίθεται εξωγήινα «αεροσκάφη» τα οποία όμως πρέπει να συμβολίζουν απλά τους φύλακες αγγέλους. Βέβαια η πιο απλή απορία είναι γιατί ο καλλιτέχνης δεν ζωγράφισε απλά αγγέλους όπως σε άλλες περιπτώσεις.
    Συγκεκριμένα, μια εικόνα στον τοίχο του