ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ - Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - Ε. ΑΒΕΡΩΦ - Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ - Ε. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΠ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959
Με το άρθρο 7, ΝΔ 4009/1959, ΦΕΚ 238Α'/1959, για την κύρωση της συμφωνίας των αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της πρώην Γιουγκοσλαβίας!!!
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!!

 

ΣΑΟΥΛ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ !!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

    Σχετική εικόνα
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ!!!ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛΤΙΣΜΟΥ!!Η ΑΛΛΟΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΣΑΟΥΛ:  ( Προς Κολοσσαεις γ. 11)Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Έλληνα και τον Ιουδαίο, τον περιτμημένο και τον απερίτμητο,τον βάρβαρο ,τον Σκυθη ,τον δούλο τον ελεύθερο αλλά σε όλους και σε όλα ο Χριστός!!(Προς Γαλατας γ.28-29)Δεν υπάρχει ούτε Έλληνας ούτε Ιουδαίος ούτε δούλος ούτε ελεύθερος ούτε αρσενικό ούτε

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ "ΙΕΡΑΡΧΩΝ"!!ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!

Μια γιορτή που ντροπιάζει τα σχολεία μας!!Και φυσικά μούγκα οι άχρηστοι εκπαιδευτικοί!!
alt
Τρεις Ιεράρχαι του αποκρυφιστικού Χαμαιτυπείου Χρυσοβαλάντου ΑΕ.
Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος           
Κύριε Ροΐδη, Oι παλιότεροι θα θυμούνται το μπεστ σέλλερ της Λιλής Ζωγράφου: «Αντιγνώση, τα δεκανίκια του καπιταλισμού». Το βιβλίο όπως παρουσιάστηκε τότε (1974), έβαζε επιτακτικά το ερώτημα γιατί  δαιμονοποιήθηκε  η ελληνική παιδεία και σκέψη για χάρη του  Χριστιανισμού. Γιατί η χριστιανική θρησκεία έδρασε σα βαρβαρική επιδρομή με μεθόδους που μόνο ο Nαζισμός μεταχειρίστηκε; Η Ζωγράφου προσπάθησε να συνδέσει τον Χριστιανισμό με τον Καπιταλισμό, βλέποντας στον πρώτο το κορυφαίο εργαλείο για  τη συσσώρευση του Πλούτου και της Εξουσίας. Ασφαλώς η  δημοφιλής πολυδιαβασμένη αριστερή συγγραφέας του «Επάγγελμα πόρνη» δεν  ήταν Μαξ Βέμπερ («Η προτεσταντική ηθική και το πνεύμα του καπιταλισμού» -1904) και προσπάθησε να κολυμπήσει σε πολύ βαθειά νερά. Δεν βούλιαξε γιατί η μεταπολιτευτική Ελλάδα δεν διέθετε εκείνη τη διανόηση που θα είχε τη δυνατότητα και μαζί και τη διάθεση να φέρει αντιρρήσεις στη μαχητική συγγραφέα. Η Ζωγράφου δεν είχε ούτε τις πηγές ούτε τα φόντα για να συγγράψει ένα αυστηρά επιστημονικό έργο και τσαλαβούτησε (ευτυχώς στα ρηχά),  στα ρυάκια της συνωμοσιολογίας. Το ελληνικό κοινό είναι άλλωστε ιδιαίτερα ευεπίφορο σε αυτά.  Σε ένα άλλο επίπεδο, ο  ίδιος ο Βέμπερ, αποκαθηλώθηκε από συγγραφείς όπως οι Βέρνερ Ζόμπαρτ και Φερνάν Μπροντέλ, αλλά και ο Ζακ Λε Γκοφ, που έδειξαν πως ο

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Η ΑΜΦΙΘΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!!

Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης
Η αμφιθαλής αδελφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!Η Ελληνίδα βασίλισσα δεν έχει καμία σχέση με την Κλεοπάτρα των σινεμά!!Κράτησε με νύχια και με δόντια τον Ελληνικό πολιτισμό στην Αίγυπτο!! Η Κλεοπάτρα Ζ’ είχε Μακεδονική καταγωγή ,βασίλευσε για πρώτη φορά σε ηλικία 17 χρόνων. Ο πατέρας της Πτολεμαίος ΙΒ’ Αυλητής είχε δυσαρεστήσει την πλειονότητα του λαού με τον τρόπο διακυβέρνησής του. Η διαφθορά και η αποσάθρωση κυριαρχούσαν στην πολιτική και κοινωνική σκηνή της Αιγύπτου, ενώ αρκετές στρατηγικές επαρχίες όπως η Κύπρος και η Κυρήνη είχαν χαθεί. Έτσι, όταν τον διαδέχθηκε στον θρόνο του η

Η ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΓΕΙΟ!!ΦΩΤΟ!!


stoxos-listwn-i-tefra-tou-froint
Ελληνικό αγγείο με τον Θεό Διόνυσο στην τέφρα του Φρόιντ!! Στη βάση της είναι  γραμμένα τα ονόματα και οι ημερομηνίες θανάτου του Φρόιντ και της συζύγου του. Η Κεμπ εξήγησε ότι ο

Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΖΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ!!

Zougla Tv: O ερευνητής Χάρης Τζάλας για την Αμφίπολη και τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!
ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ....ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!~!



ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ" ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΟΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!ΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!

Η λεηλασία του Παρθενώνα: Ένα εμβληματικό σκάνδαλο διαφθοράς και διαπλοκής
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣ@@!!
Η λεηλασία του Παρθενώνα: Ένα εμβληματικό σκάνδαλο διαφθοράς και διαπλοκής Πώς μία σχετικά «αθώα» εξερεύνηση του ελληνικού αρχιτεκτονικού μεγαλείου εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο πολιτιστικό έγκλημα της παγκόσμιας Ιστορίας εν καιρώ ειρήνης..
Καιροσκοπισμός, λαδώματα, μέσον (βύσμα) σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο, κατάχρηση παρεμβατικότητας και στοιχειωδών κανόνων ιστορικής κληρονομιάς.
Η ιστορία της αρπαγής των μαρμάρων του Παρθενώνα από τον Σκωτσέζο Τόμας Μπρους, 7οΛόρδο του Έλγιν, περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία διαφθοράς και διαπλοκής που επιτρέπουν σε έναν αριβίστα να κάνει σύμμαχο του τις Αρχές και να παρακάμψει για ιδίον όφελος τη νομιμότητα.
Ακόμα και στην τουρκοκρατούμενη Αθήνα των αρχών του 19ου αιώνα, η

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ!!

Μέγας Αλέξανδρος: Λύθηκε το μυστήριο του θανάτου - Τον έθαψαν ζωντανό;
Νέα θεωρία ισχυρίζεται ότι ο στρατηλάτης πέθανε από μια νευρολογική διαταραχή που τον άφησε ζωντανό και παράλυτο έξι μέρες πριν τελικά αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μια νέα έρευνα έρχεται να βάλει το μικρό της λιθαράκι σε ένα μυστήριο αιώνων.
Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα θεωρίες, ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε από μόλυνση, αλκοολισμό ή ήταν θύμα δολοφονίας. Ωστόσο, μια νέα υπόθεση διαπιστώνει πως ο μεγάλος στρατηλάτης πέθανε από τη νευρολογική διαταραχή Guillain-Barré Syndrome (GBS), που προκαλεί παράλυση στον πάσχοντα.
Το σύνδρομο Guillain- Barré (GBS) είναι για την ακρίβεια μία οξεία κατάσταση η οποία συνδέεται με προοδευτική μυϊκή αδυναμία και παράλυση. Είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα, στο οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, επιτίθεται στο νευρικό του σύστημα.
Η έρευνα αναφέρει πως ο 

ΓΑΛΗΝΟΣ:Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ!!

Γαληνός, ο γιατρός από την Πέργαμο που χειρουργούσε μονομάχους. Επινόησε την ψηλάφηση του σφυγμού και διέγνωσε την «ασθένεια του έρωτα»..
alt
Τα κείμενα του Γαληνού διασώζονται περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου αρχαίου συγγραφέα, γεγονός που δείχνει ότι έχαιραν ιδιαίτερης εκτίμησης. Γεννήθηκε στην Πέργαμο στη μεθόριο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ο πατέρας του ήταν

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ??19εκατ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!


559574-oeoei




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! Η μεγαλύτερη γενοκτονία Ελλήνων έγινε στην Σκυθούπολη γύρω στο 341 μετα..Είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας!!

"ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ- Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΤΗ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 341 μετα
Γιατί η λέξη Έλλην στο βυζάντιο ήταν υβριστική; Γιατί επί βυζαντίου συνέβησαν οι χειρότερες καταστροφές του Ελληνικού Πολιτισμού και πληθυσμού; Τι ήταν λοιπόν η Σκυθόπολις;

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ !!ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!

Εικόνες έχουν αναδειχθεί σε απευθείας σύνδεση των Monyeki ρίχνει το δηλητηριασμένο νερό κάτω από τους λαιμούς congregants του »κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας

Ο ΕβραιοΧριστιανός πάστορας στη Νότια Αφρική έχει προκαλέσει την οργή μετά ενθάρρυνση πιστούς στην εκκλησία του για να πιει θανατηφόρα ποντικοφάρμακο. Pastor Φως Monyeki είπε προσκυνητές στην Γκρέις Living Hope Υπουργεία να πιει από ένα μπουκάλι νερό που δένεται με επιβλαβείς Rattex να «θρέψει το σώμα τους» και «να θεραπεύσει την ασθένεια τους».