ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ !!ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!

Εικόνες έχουν αναδειχθεί σε απευθείας σύνδεση των Monyeki ρίχνει το δηλητηριασμένο νερό κάτω από τους λαιμούς congregants του »κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας

Ο ΕβραιοΧριστιανός πάστορας στη Νότια Αφρική έχει προκαλέσει την οργή μετά ενθάρρυνση πιστούς στην εκκλησία του για να πιει θανατηφόρα ποντικοφάρμακο. Pastor Φως Monyeki είπε προσκυνητές στην Γκρέις Living Hope Υπουργεία να πιει από ένα μπουκάλι νερό που δένεται με επιβλαβείς Rattex να «θρέψει το σώμα τους» και «να θεραπεύσει την ασθένεια τους».

Νότιος Αφρική: Ιερέας έδωσε στους πιστούς ποντικοφάρμακο για να τους αποδείξει ότι είναι αθάνατοι!!!!ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ!!  ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!! 16. Ας δώσουμε λίγη προσοχή σ' εκείνο το εδάφιο όπου λέει, ο Ιησούς: «εκείνους που θα πιστέψουν, θα τους ακολουθούν τα εξής σημάδια: θα ακουμπούν τα χέρια τους πάνω σε αρρώστους και κείνοι θα βρίσκουν την υγεία τους' εκείνοι που θα πιστέψουν, αν τύχει και πιουν θανατηφόρο δηλητήριο, δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα.» .   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ Απίστευτο κι όμως αληθινό... Ένας ιερέας(!) από τη Νότια Αφρική, στην προσπάθειά του να αποδείξει στους πιστούς ότι δεν πρέπει να φοβούνται τον θάνατο, τους... σκότωσε.
Ο λόγος για τον Light Monyeki από την Soshanguve της Νοτίου Αφρικής, ο οποίος πήρε ένα κουτί ποντικοφάρμακο και το έριξε σε ένα μπουκάλι νερό, με σκοπό να το πιουν οι παρευρισκόμενοι και να αποδειχθούν τα λεγόμενά του.
Η κατάληξη -όπως είναι φυσικό- δεν ήταν η επιθυμητή, αφού σύμφωνα με το dnaindia.com συνολικά 18 άτομα νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων τα 5 πέθαναν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.


Ο πάστορας έχει αντιμετωπίσει ευρύτατες επικρίσεις επειδή οι φωτογραφίες στάλθηκαν σε απευθείας σύνδεση
Rattex μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο σε ανθρώπους, δεδομένου ότι εμποδίζει την πήξη του σώματος, δηλαδή εκείνα που καταναλώνουν μπορεί να αιμορραγούν μέχρι θανάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου