ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ:Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!ΦΩΤΟ-ΣΟΚ


Χριστιανική Λειψανολατρεία Α'
Όταν ο Καζαντζάκης επισκέφτηκε ένα μοναστήρι κοντά στην Νεάπολη της Ιταλίας, στον δεύτερο όροφο του μοναστηριού είδε μια γυάλινη θήκη με μια νεκροκεφαλή μέσα. Ρώτησε να μάθει γι' αυτήν κι ο εκεί επιβλέπων του είπε ότι αυτήν ήταν η αγία κεφαλή του "Αγίου" Στεφάνου. Μετά πήγε στον τρίτο όροφο και είδε πάλι μια γυάλινη θήκη με μια νεκροκεφαλή μέσα. Ρώτησε να μάθει και γι' αυτήν και ο εκεί επιβλέπων τού τρίτου ορόφου τού είπε ότι αυτήν ήταν η αγία κεφαλή του "Αγίου" Στεφάνου. - Μα του λέει, κάτω μου είπανε πως η κεφαλή στο δεύτερο όροφο ήταν η κεφαλή του "Αγίου" Στεφάνου. - Ναι, του λέει ο επιβλέπων του τρίτου ορόφου, αλλά εκείνη ήταν όταν ο "Άγιος" Στέφανος ήταν μικρός !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ!!!!

"Οι πραγματικοί συγγραφείς της καινής διαθήκης"!!Εδώ αποκαλύπτεται όλο το παραμύθι του ΕβραιοΧριστιανισμού και του Εβραίου μαραγκού!!Το είχαμε γράψει ότι είναι πιο πιθανό να υπήρξε η Σταχτοπούτα παρα ο Ναζωραίος!!Έτσι εξηγείτε το γεγονός ότι  δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που πιστοποιεί ότι υπήρξε έστω και ένας από τους  πρωταγωνιστές της Καινής Διαθήκης!!

ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ!!!ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!~!!

Le martyre de saint Denis, 1874-1888. par Léon Bonnat (1833-1922), toile marouflée, Paris, Panthéon
Η πίστη είναι η βάση της θρησκείας. Προέρχεται κυρίως από την άγνοια για το άγνωστο και τον θάνατο, από τον φόβο σε συνδυασμό με την έλλειψη κρίσης. Με το θέμα αυτό έχουμε ξανασχοληθεί εδώ και εδώ.
Αν παρακολουθήσουμε την χριστιανική θεολογία θα διαπιστώσουμε μια λογικοφανή προσπάθεια με την βοήθεια της φιλοσοφικής και κυρίως της θεολογικής ορολογίας, να συνδυαστεί η πίστη με την γνώση, χωρίζοντας την γνώση σε “γνώση” και “υποχρεωτική γνώση”, δείτε και εδώ (του σεβ. Μητροπολίτου Περγάμου Ιωάννη Ζηζιούλα Β΄ ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ II. Περί Πίστεως) Και θα κάνουμε εδώ μια ανάλυση της ορολογίας και της χρήσης του όρου στην καθημερινή πρακτική, για να δούμε πόσο αυτό έχει σχέση ή όχι με την γνώση.

ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΟΡΦΕΑΣ,ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ,ΠΛΑΤΩΝ!!!

image001(471).jpg 
Το Ένα ή Αγαθό, ο Νους και η Ψυχή αποτελούν την κορυφαία τριάδα του Σύμπαντα Κόσμου, ενώ ο υλικός κόσμος αποτελεί την κατώτατη υπόσταση. Η πρόοδος του Ενός και η δημιουργία των κατώτερων όντων προχωρά σταδιακά, κατά ξεχωριστές βαθμίδες - υποστάσεις. Κάθε βαθμίδα αποτελεί έναν ξεχωριστό διάκοσμο, ήτοι ανώτερους Κόσμους, ή Κόσμο, ήτοι ορατό Σύμπαν, ενωμένο στην κορυφή του με τον αμέσως προηγούμενο του κόσμο και στο τέλος του με τον αμέσως επόμενο του.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ:ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΜΑΣ!!



     Η επιστολή του Βολταίρου: «Υπερασπισθείτε την Ελλάδα, διότι σε αυτήν οφείλουμε, τις επιστήμες, τις τέχνες και όλες τις αρετές μας». Οι τρομερές περιπέτειες της ζωής του και η αποστροφή του για τον ΕβραιοΧριστιανισμό!! 


ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ!!Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ "ΑΓΙΟΣ" ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ!!.ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!.

ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ:Δεν είστε Έλληνες,γιατί το λέει ο ΠατροΚοσμάς σας!Το δέχεστε;ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΕΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΑΡΑ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ"!!ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ!!ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΟΧΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!



«Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες,
δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...»
ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

Εσείς τι είστε;

  

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ JESUS CRIST SUPERSTAR!!

Μέλη εκκλησιαστικών οργανώσεων έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους, αυτή τη φορά έξω από το θέατρο Ακροπόλ, όπου ανεβαίνει το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar».
Με πλακάτ και συνθήματα συγκεντρώθηκαν στην οδό Ιπποκράτους, έξω από το θέατρο, ζητώντας να κατέβει η «βλασφημη» παράσταση.
Κρατώντας εικόνες του Εβραίου , φώναζαν συνθήματα, μεταξύ αυτών «Ο "Χριστός" δεν έχει κάνει αμαρτίες, εμείς είμαστε αμαρτωλοί», με αφορμή το θέμα του έργου που θέλει τον Ιησού και τη Μαρία Μαγδαληνή να παρουσιάζονται ως άνθρωποι με πάθη και αδυναμίες. 

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟ 529 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ !!!ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ


Ακαδημία Αθηνών: Το Τέλος της Παιδείας το 529
«Μπορούμε εύκολα να συγχωρέσουμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η αληθινή τραγωδία της ζωής όμως είναι όταν οι ενήλικοι φοβούνται το φως» Πλάτων
Περί του κλεισίματος της (νεο)Πλατωνικής Ακαδημίας
Έκλεισαν την Ακαδημία το 529 οι Εβραιοχριστιανοί σκοταδιστές Η διαρρήδην μαρτυρία του Μαλάλα περί της απαγορεύσεως της φιλοσοφίας στην Αθήνα[1] και η άμεση αναφορά του Αγαθία[2] θα έπρεπε να ήταν αρκετές για να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η ελληνική σκέψη και οι Έλληνες από την εξάπλωση κι επιβολή (με αίμα, διώξεις και βασανιστήρια) του Εβραιοχριστιανισμού.

Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ::ΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΙΗΣΟΥΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ
Η αποστολική περικοπή της Ε΄Κυριακής των Νηστειών προέρχεται, όπως όλες οι αποστολικές περικοπές αυτής της περιόδου, από την προς Εβραίους επιστολή και είναι σε μετάφραση η ακόλουθη: «Αδελφοί, ο Χριστός ήρθε ως αρχιερέας των αγαθών πραγμάτων που προσμένουμε. Η σκηνή στην οποία μπήκε είναι ανώτερη και τελειότερη. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!


Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ "ΙΕΡΗ" ΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!

Πορνεία στην Βυζαντινή Ιερή Γη

Η Ελληνορωμαϊκή οικιακή σεξουαλική δραστηριότητα στηριζόταν σε μία τριάδα: την σύζυγο, την παλλακίδα και την εταίρα. Ο Απολλόδωρος, στον λόγο του Κατά Νεαίρας, αναφέρει ότι «έχουμε τις εταίρες για την ηδονή και τις παλλακίδες για...
Οίκοι ανοχής, Λουτρά και Μωρά

Η Ελληνορωμαϊκή οικιακή σεξουαλική δραστηριότητα στηριζόταν σε μία τριάδα: την σύζυγο, την παλλακίδα και την εταίρα. Ο Αθηναίος ρήτορας του 4ου αι. π.κ.ε. Απολλόδωρος, στον λόγο του Κατά Νεαίρας, όπως μνημονεύεται από τον Δημοσθένη (59.122), αναφέρει ξεκάθαρα ότι «έχουμε τις εταίρες για την ηδονή, και τις παλλακίδες για την καθημερινή περιποίηση του σώματος, αλλά τις συζύγους για να έχουμε νόμιμους απογόνους και μια πιστή φύλακα της οικιακής περιουσίας».
Όποια κι αν ήταν η αλήθεια για αυτό το οικιακό μοντέλο της καθημερινής ζωής στην αρχαία Ελλάδα αυτός ο ιδιόμορφος τύπος ‘τριγώνου’ συνέχισε απρόσκοπτα την πορεία του κατά τη ρωμαϊκή περίοδο: η νόμιμη μονογαμία φαίνεται να ήταν μόνο ένα πρόσχημα για την πραγματική πολυγαμία. Η έλευση της χριστιανοσύνης ανέτρεψε αυτή την εύθραυστη ισορροπία. Απαγορεύοντας στους έγγαμους άνδρες να διατηρούν παλλακίδες επί ποινή σωματικής τιμωρίας, το εκκλησιαστικό δίκαιο, όπως εξελίχθηκε μέσω των εκκλησιαστικών συνεδρίων, αφαίρεσε απ’ αυτό το τριγωνικό σύστημα ένα από τα τρία συστατικά του. Εφεξής, παρέμειναν μόνο η σύζυγος και η εταίρα.

ΠΟΡΝΗ ΡΩΜΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!


ΡΩΜΗ ΠΟΡΝΗ "ΑΓΙΑ"
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ρωμη ΠΟΡΝΗ
Ρώμη πόρνη «αγία»
Ολύμπιων  θεϊκών πλασμάτων
οπτασία
αιώνια πόλη αγαλμάτων,  μουσείων,
και αρχαίων κτισμάτων
του Βατικανού  των  Σιωνιστικών εκτρωμάτων
ο  Ιταλός ομιλεί μελωδικά μετά κελαιδισμάτων

Με τους Έλληνες «ούνα φάτσα ούνα ράτσα»
μας χωρίζει το Ιόνιο και τα ράσσα
εκείνοι με τον Πάπα
εμείς με την Ορθοδοξία
«Πατριάρχης» μας  αρεστός πολίτης της Τουρκίας

Ρώμη πρωτεύουσα αυτοκρατορίας
Αθήνα πρώην χωριό   Οθωμανικής επικρατείας
οι Ιταλοί είναι πολιτισμένοι
οι Έλληνες ο καθένας το ΕΓΩ του
από το ΕΜΕΙΣ ξεκομμένοι
  

ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΡΩΜΙΟΙ!!!
Περίπου 5.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο κέντρο των Σκοπίων.
Κύρια αιτήματα των διαδηλωτών ήταν να μην υπάρξει καμία αλλαγή στην ονομασία της χώρας και να διακοπούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του θέματος του ονόματος, που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.
Η συγκέντρωση, την οποία οργάνωσαν ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις και οργανώσεις της διασποράς των Σκοπίων ξεκίνησε από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πρωτεύουσα της χώρας και κατέληξε μπροστά από τη σκοπιανή Βουλή.