ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΞΕΧΩΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΜΥΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΕ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!

 
Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!! Έργο της Μασονίας ήταν και η ανάδειξη του Μελέτιου Μεταξάκη ως Μητροπολίτου Αθηνών, προτού γίνει Πατριάρχης.
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 έλαβε χώρα στην έδρα του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο διά τηνΕλλάδα, παρουσία του Υπάτου Μεγ. Ταξιάρχου Κραταιοτ. αδ. Ραφαήλ ντε Σιγούρα, η εγκατάστασηνέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5 το οποίο εργάζεταικατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom).

Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Ιστορικό του Ναού της ΨευτοΑναστάσεως του Ναζωραιου!!
Το Ιστορικό του Ναού της ΨευτοΑναστάσεως του Ναζωραιου!!
Το 313 μ.Χ. ο Ο δολοφόνος Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος (Flavius Valerius Constantinus) ζήτησε από Ιερέα της Πατρώας Θρησκείας συγχώρεση για τα αναρίθμητα εγκλήματά του και εκείνος αρνήθηκε.Έξαλλος άρχισε να αναζητά μια θρησκεία που να συγχωρεί τα πάντα!!Έτσι έφτασε στον Χριστιανισμό. Το 324 νίκησε τον Λικίνιο και έγινε ο μοναδικός αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Ο ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός της Ελλάδας
Το έγγραφο που δημοσιεύουμε ήρθε στα χέρια μας από το blog Florina Post. Πρόκειται για μια ακόμη έκθεση των «πλανηταρχών» – ιμπεριαλιστών – «συμμάχων» μας, στην οποία ανακαλύπτουν διάφορες ανύπαρκτες μειονότητες.
Για παράδειγμα, μιλάνε για «βλάχικη» μειονότητα -θεωρώντας τους Βλάχους οι ανιστόρητοι πανίβλακες αμερικανοί πράκτορες «ρουμανική μειονότητα», ενώ η πραγματικότητα είναι ότι οι μπουρτζόβλαχοι (και μόνο αυτοί, όχι οι άλλοι «Βλάχοι» της Ελλάδας) που κατοικούν σε Ήπειρο και Μακεδονία (και όχι όλοι οι Έλληνες Βλάχοι ξαναλέμε) είναι απόγονοι της 10ης Ρωμαϊκής Λεγεώνας, που εγκαταστάθηκε στη χώρα μας την περίοδο της Ρωμαϊκής κατάκτησης.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Ο ΔΑΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ!!Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!!

Ο Δαίμων στην Αρχαία Ελλάδα
Ο Δαίμων στην Αρχαία Ελλάδα Στην αρχαιότητα η λέξη «Δαίμων» ενείχε ευσέβεια. Αρχικά στην επική ποίηση Δαίμονες καλούνταν οι Θεοί. Παράγεται από το ρήμα «δαίω» και «δαίομαι» που σημαίνει μοιράζω (μοιράζω στον καθένα την τύχη του). Επομένως Δαίμων είναι αυτός...
Στην αρχαιότητα η λέξη «Δαίμων» ενείχε ευσέβεια. Αρχικά στην επική ποίηση Δαίμονες καλούνταν οι Θεοί. Παράγεται από το ρήμα «δαίω» και «δαίομαι» που σημαίνει μοιράζω (μοιράζω στον καθένα την τύχη του). Επομένως Δαίμων είναι αυτός που μοιράζει, που δίνει μερίδια και κατ’ επέκταση «αυτός που ορίζει τη μοίρα ενός ανθρώπου». Εφόσον οι άνθρωποι ήσαν πολυάριθμοι, θεωρούσαν ότι εξίσου πολυπληθείς ήσαν και οι δαίμονες. Αν και συνυπήρχε με την λέξη Θεός, εντούτοις, ο Δαίμων αναφερόταν στην απρόσωπη και απροσδιόριστη Δύναμη, ενώ ο Θεός στην ανθρωπόμορφη θεϊκή οντότητα. Η έννοια του Δαίμονος ισοδυναμούσε με την Μοίρα, την Ειμαρμένη. Επίσης, στην λέξη Δαίμονα, απέδιδαν την έννοια του φύλακα αγγέλου: «κατά φύλακα Δαίμονα». Από εδώ προέρχεται και η λέξη ευδαιμονία (ευτυχία, προσδιόριζε τον έχοντα την εύνοια του Δαίμονος). Στην αρχαία Ελλάδα οι Δαίμονες είχαν σημαντικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων. Συναντούνται σε πλήθος συγγραμμάτων, όπως του Ομήρου, του Ησιόδου, του Πλάτωνα, του

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ!!!

Σχετική εικόνα
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!
Στην υπ' αριθμ. πρωτ. 2/2015/ΔΕΠ/5.1.2015 εγκλύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών, με θέμα: «Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του Κεφαλαίου Β΄ του Ν. 4354/2015 ...» και συγκεκριμένα στα επί του άρθρου 25 § 10 του Ν. 4354/2015, αναφέρετε: «Με την παρ. 10 ορίζεται ότι οι υπάλληλοι που υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος, οι οποίοι κατέχουν νόμιμα και δεύτερη έμμισθη θέση σε άλλον φορέα από αυτόν της οργανικής τους θέσης (π.χ. ιερείς που απασχολούνται παράλληλα και ως εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λαμβάνουν το σύνολο των αποδοχών της θέσης τους και το τριάντα τοις εκατό (30%) των αποδοχών της δεύτερης θέσης στην οποία απασχολούνται. 

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΒΙΒΛΟΣ:Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΕΣ και ΚΑΤΑΡΕΣ!!

Και εάν υπακούης επιμελώς εις την φωνήν Κυρίου του Θεού σου, διά να προσέχης να κάμνης πάσας τας εντολάς αυτού, τας οποίας εγώ προστάζω εις σε σήμερον, θέλει σε υψώσει Κύριος ο Θεός σου υπεράνω πάντων των εθνών της γής· Λευ 26:3 2 και θέλουσιν ελθεί επί σε πάσαι αι ευλογίαι αύται και θέλουσι σε ευρεί, εάν υπακούσης εις την φωνήν Κυρίου του Θεού σου.  3 Ευλογημένος θέλεις είσθαι εν τη πόλει και ευλογημένος θέλεις είσθαι εν τω αγρώ.  4 Ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου και ο καρπός της γης σου και ο καρπός των κτηνών σου, αι αγέλαι των βοών σου και τα ποίμνια των προβάτων σου.  5 Ευλογημένον το καλάθιόν σου και η σκάφη σου.  6 Ευλογημένος θέλεις είσθαι όταν εισέρχησαι, και ευλογημένος θέλεις είσθαι όταν εξέρχησαι.  7 Τους εχθρούς σου, τους επανισταμένους επί σε, ο Κύριος θέλει κάμει αυτούς να συντριφθώσιν έμπροσθέν σου· από μιας οδού θέλουσιν εξέλθει επί σε, και από επτά οδών θέλουσι φύγει από προσώπου σου.  8 Ο Κύριος θέλει εξαποστέλλει επί σε την ευλογίαν εις τας αποθήκας σου και εις πάντα όσα επιβάλης την χείρα σου· και θέλει σε ευλογήσει επί της γης την οποίαν Κύριος ο Θεός σου δίδει εις σε.  9 Ο Κύριος θέλει σε καταστήσει εις εαυτόν λαόν άγιον, καθώς ώμοσε προς σε, εάν φυλάττης τας εντολάς Κυρίου του Θεού σου, και περιπατής εις τας οδούς αυτού. Δτ 7:6 10

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΚΟΝΔΥΛΙ ΥΨΟΥΣ 6.750.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2018 ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!!

€6,75 εκατομμύρια για τους μισθούς κληρικών

ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!
Κονδύλι ύψους €6.750.000 περιλήφθηκε στον κρατικό προϋπολογισμό για το έτος 2018 που κατατέθηκε προ ημερών στη Βουλή για ψήφιση, με σκοπό να καλύψει τις δαπάνες για κρατική αρωγή του ιερού κλήρου της υπαίθρου, καθώς και των κληρικών των θρησκευτικών ομάδων (Αρμενίων, Λατίνων και Μαρωνιτών). Συγκεκριμένα, ποσό ύψους €6,1 εκατ. θα διατεθεί για κάλυψη μέρους της αντιμισθίας κληρικών της Εκκλησίας της Κύπρου και το υπόλοιπο, για τους κληρικούς των θρησκευτικών ομάδων.
Η καταβολή του εν λόγω ποσού κλείδωσε μέχρι και το 2026. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν νέες διαπραγματεύσεις μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας για επικαιροποίηση της συμφωνίας, οι βασικές πρόνοιες της οποίας προβλέπουν τα εξής: 
1. Την παραχώρηση κρατικής αρωγής προς 700 ιερείς για περίοδο 10 ετών ύψους €674,82 για κάθε ιερέα με ελάχιστη ετήσια συνολική δαπάνη ύψους €6.140.862 και ανάλογη αύξηση της κρατικής αρωγής που παραχωρείται σε κάθε ιερέα σε περίπτωση παραχώρησης γενικών αυξήσεων και τιμαριθμικών επιδομάτων σε κρατικούς υπαλλήλους. Μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα συνεπάγεται συγκράτηση του ετήσιου κόστους για το κράτος, διότι με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε, το κράτος θα επιδοτεί τον μισθό 700 κληρικών για τα επόμενα, τουλάχιστον, 10 χρόνια ανεξαρτήτως εάν αυξηθεί ο αριθμός τους. 

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι Θρησκευτικοί ηγέτες για την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού κοινωνικού πυλώνα
Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!!

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2018, στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, έλαβε χώρα σεμινάριο διαλόγου με εκπροσώπους Εκκλησιών, Θρησκειών και ανθρωπιστικών οργανώσεων, στο πλαίσιο του άρθρου 17 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, αναφορικά με την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Πυλώνα, ο οποίος υιοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Νοέμβριο του 2017 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.
Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε παρουσία της πρώτης Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κας Mairead McGuinness, Επιτετραμμένης εκ μέρους του Κοινοβουλίου για την εφαρμογή του άρθρου 17 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για την ΕΕ όπως αυτή ισχύει και του κου Luca Jahier, Προέδρου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.
Κύριοι ομιλητές στη συνάντηση αυτή ήταν ο ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κος Ιγνάτιος ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο εκπρόσωπος του Μεγάλου Μουφτή της Βουλγαρίας κου Sheikh Mustafa Hadji, o κος Daniel Topalski ως εκπρόσωπος της Ενιαίας Εκκλησίας Μεθοδιστών Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, ο Αρχιραβίνος της Ρώμης κος Riccardo Di Segni, η κα Brigitte Brekke-Clifton ως εκπρόσωπος του Στρατού Σωτηρίας κ.α.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΡΧΑΙΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γ.Γ ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΝΔΩΝΗ !!ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!

polit1

Μαρμάρινη κεφαλή της Αφροδίτης (1ος μετα αιώνας) με μεταγενέστερη χάραξη σταυρού στο μέτωπο (Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο)!!
Αυτήν την βέβηλη πράξη των Χριστιανοτάλιμπαν η γενική γραμματέας του Υπουργείο  Απολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ανθελληνίδα Μενδωνη την βλέπει ως συνέχεια του Ελληνικού πολιτισμού!!Να θυμίσω οτι η αρχαιοθάφτης Μενδωνη είναι αυτη που κατάχωσε τον βωμό των δώδεκα θεών!!
Το μίσος της Χριστιανόπληκτης Μενδωνης για οτιδήποτε Ελληνικό είναι προφανές!!Το περίεργο είναι ότι οι κυβερνήσεις πέφτουνε και αυτή η ανθελληνίδα μένει!!Είναι ντροπή η κυρία αυτή να εκπροσωπεί το Υπουργείο πολιτισμού!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΚΡΑΤΙΚΗ!!

alt
Η θρησκευτική αντίληψη στην Αρχαία Ελλάδα δεν εκφράστηκε μόνο από την λατρεία των 12 ή περισσοτέρων θεών, αλλά κυρίως από την Ορφική διδασκαλία, την θεογονία του Ησιόδου και τα Μυστήρια (Ελευσίνια, Δελφικά, Καβείρια κ.α.). Η Ελληνική θρησκεία ήταν  Ιδεοκρατική. Εξέφραζε δηλαδή την ενότητα και την πολλότητα ταυτόχρονα. Θεός εξωσυμπαντικός, εκτός της Κοσμικής νομοτέλειας, δεν υφίστανται στον Ελληνικό Κόσμο. Θεότης είναι η Συμπαντική Φύση. Ο Ξενοφάνης είπε:«`Εν το Παν» κι' επίσης ότι :«Είς και ασώματος ο Θεός και δεν μοιάζει με τους θνητούς, ούτε στο σώμα ούτε στην σκέψη».  «Κοσμικός Νούς» είναι το υπέρτατο όν, είπε ο Αναξαγόρας. Ο Κόσμος είναι «αΐδιος» (άνευ αρχής ή τέλους), δίδασκε ο Φερεκύδης. Ο Αναξίμανδρος αποκαλούσε το θείον «άπειρον, αθάνατον και ανώλεθρον». 

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΠΕΡΣΕΣ,ΟΘΩΜΑΝΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!

Attica 06-13 Athens 50 View from Philopappos - Acropolis Hill.jpg
Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ 
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!  
Υπήρχαν 3 Παρθενώνες στην Ακρόπολη!!Κατά τη Ρωμαϊκή περίοδο προστέθηκαν μερικά ασήμαντα κτίσματα. Κατά τη Βυζαντινή εποχή ο Παρθενώνας μετατράπηκε σε χριστιανική εκκλησία. Κατά τη φραγκοκρατία έγινε καθολικός ναός, ενώ κατά την τουρκοκρατία τζαμί.Σήμερα οι ανθελληνες Ρωμιοι δηλώνουν Μακεδονομάχοι και το παίζουν ..πατριώτες!!
Ο επισκέπτης που ανεβαίνει σήμερα στην Ακρόπολη για να θαυμάσει το αριστούργημα του Ικτίνου, του Καλλικράτη και του Φειδία, δεν γνωρίζει συνήθως ότι πριν από αυτόν υπήρχαν και τρεις άλλοι Παρθενώνες. Πρόκειται για τον λεγόμενο «Προπαρθενώνα», τον Εκατόμπεδο (570 π.Χ.) και τον «Αρχαίο Νεώ» της Αθηνάς Πολιάδος (525-500 π.Χ.), τρία κτίρια με παρόμοια με τον Παρθενώνα λειτουργία, που υπήρξαν διαδοχικά στον ίδιο χώρο με αυτόν και τα οποία εκείνος διαδέχθηκε την εποχή του Περικλή. Όλος ο βράχος είναι διάσπαρτος από θραύσματά τους, αρχιτεκτονικά μέλη που έμειναν επί αιώνες στον αρχαιολογικό χώρο και άλλα που ενσωματώθηκαν στα τείχη, εμφανή τα περισσότερα για τους ειδήμονες, ενώ τμήματα του πλούσιου γλυπτικού τους διακόσμου φυλάσσονται στο Μουσείο της Ακρόπολης. Στα δυτικά του

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΗ ΜΑΣΚΑ ΜΟΥΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ!!!

mumia
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!
Η μάσκα είναι από ασήμι και είναι μερικώς επιχρυσωμένη

Αιγυπτιολόγοι του Πανεπιστημίου του Τίμπιγκεν ανακάλυψαν μια επιχρυσωμένη μάσκα μούμιας κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην αιγυπτιακή πόλη Σακκάρα.

Η μάσκα είναι από ασήμι και είναι μερικώς επιχρυσωμένη. Τα μάτια της ήταν ένθετα, με ένα μαύρο κόσμημα, από ασβεστίτη και οψιανό. Ο επικεφαλής της αιγυπτιακής-γερμανικής ομάδας, Ραμαντάν Χουσεΐν του Πανεπιστημίου του Τίμπιγκεν, λέει ότι πολύ λίγες μάσκες από πολύτιμα μέταλλα έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα.

Στην πλειοψηφία τους οι τάφοι των αρχαίων Αιγυπτίων αξιωματούχων είχαν ήδη λεηλατηθεί στα χρόνια της αρχαιότητας, λέει ο Χουσεΐν κατά την παρουσίαση των ευρημάτων της Σακκάρα, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα νότια του Καΐρου. Οι ληστές έκλεψαν το μεγαλύτερο μέρος από τις μάσκες των νεκρών τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα, στη συνέχεια, τις πούλησαν.


Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!Ο ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΖΗΤΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητροπολίτης Καναδά Σωτήριος
     Μητροπολίτης ζητά Ελλάδα, χωρίς ...Ελληνικότητα !
    Μια Ελλάδα χωρίς Ελληνικότητα ζητά ο Μητροπολίτης Καναδά Σωτήριος 
    Είχατε ακούσει για Όμηρο, Ησίοδο, Πλάτωνα, Σοφοκλή, Αριστοτέλη, Σωκράτη, Περικλή, Θουκυδίδη, Δημοσθένη, Αλέξανδρο και εκατοντάδες άλλους που ...
    έκαναν την Ελλάδα το λίκνο του Πολιτισμού και μας θαυμάζουν σΆ όλο τον κόσμο; 
    Ξεχάστε τους. Όλους του θάβει ο Μητροπολίτης Τορόντο Σωτήριος σε επιστολή του που θα αναγνωστεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 στις εκκλησίες και που βασικό σκοπό έχει να θάψει την Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο, και τις αδελφές Κοινότητες Μόντρεαλ και Λόντον, που του μπαίνουν στο μάτι γιατί αποτελούν τους μόνους τρεις ανεξάρτητους οργανισμούς στη Βόρεια Αμερική, με διοικητικά συμβούλια εκλεγμένα από τον ελληνισμό, (συχνά με λάθη στις επιλογές αλλά πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες) και όχι διορισμένα από τον Μητροπολίτη. Και με πολιτιστικά προγράμματα που παρουσιάζουν όλο το φάσμα του ελληνικού πολιτισμού και όχι μόνο εκδηλώσεις θρησκευτικού περιεχομένου. 

ΤΟ "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ"ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ!!ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΘΟΔΟΞΟΙ "ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ"!!!

Μασονία και  Ορθόδοξοι  "αρχιερείς"...
 1. Η Μασονία υπήρξε ένα άλλο μέσο το οποίο χρησιμοποίησαν οι Φράγκοι εναντίον των Ρωμαίων. Με το τι είναι η Μασονία, που είναι ένα τεράστιο θέμα, δεν θ' ασχοληθούμε εδώ. Το μόνο, που θα επισημάνουμε είναι, το ότι η οργάνωση αυτή δημιουργήθηκε το μεσαίωνα από τους Φράγκους, ως μυστική υπηρεσία για την παρακολούθηση των υπόδουλων Ρωμηών, που είχαν σκλαβωθεί απ' αυτούς στη Δύση, μη τυχόν και επαναστατήσουν. Απώτερος σκοπός τους ήταν η διάλυση της Ρωμηοσύνης. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση για την προέλευση της Μασονίας. Σκόπιμα καλλιεργήθηκε η εντύπωση ότι προέρχεται δήθεν από τα σωματεία των τεκτόνων που έκτισαν το ναό του Σολομώντα.