ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΡΧΑΙΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γ.Γ ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΝΔΩΝΗ !!ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!

polit1

Μαρμάρινη κεφαλή της Αφροδίτης (1ος μετα αιώνας) με μεταγενέστερη χάραξη σταυρού στο μέτωπο (Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο)!!
Αυτήν την βέβηλη πράξη των Χριστιανοτάλιμπαν η γενική γραμματέας του Υπουργείο  Απολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ανθελληνίδα Μενδωνη την βλέπει ως συνέχεια του Ελληνικού πολιτισμού!!Να θυμίσω οτι η αρχαιοθάφτης Μενδωνη είναι αυτη που κατάχωσε τον βωμό των δώδεκα θεών!!
Το μίσος της Χριστιανόπληκτης Μενδωνης για οτιδήποτε Ελληνικό είναι προφανές!!Το περίεργο είναι ότι οι κυβερνήσεις πέφτουνε και αυτή η ανθελληνίδα μένει!!Είναι ντροπή η κυρία αυτή να εκπροσωπεί το Υπουργείο πολιτισμού!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΜΕΝΔΩΝΗ!!


Αν οι Αμερικανοί βλέπουν την έκθεση για το Βυζάντιο, που οργανώνεται στο Μουσείο Γκέτι του Λος Αντζελες και στην Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσιγκτον ως παρουσίαση έργων τέχνης, η ελληνική πλευρά έχει έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό στόχο: Την ανάδειξη της ιστορίας του Βυζαντίου και της συνέχειάς του μέσα από τον ελληνικό πολιτισμό.
Αυτό επισήμανε η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση επιπλέον αριθμού έργων, προκειμένου να προστεθούν στα ήδη 300 περίπου, που θα εκτεθούν στις δύο αμερικανικές πόλεις αλλά και για το αίτημα κινηματογράφησης βυζαντινών αρχαιολογικών χώρων και πόλεων. «Στόχος μας είναι να προβληθεί η Ελλάδα και ο Βυζαντινός Πολιτισμός»,είπε η κυρία Μενδώνη, προσθέτοντας: «Στη δική μας προσέγγιση της έκθεσης περιλαμβάνεται και η ανάδειξη της ιστορίας των βυζαντινών πόλεων που άνθησαν στον καθαρά ελλαδικό χώρο».

2 σχόλια:

  1. ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ.ΕΙΘΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή