ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!!ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!

 



Όπως  σε πρόσφατο άρθρο μας (δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 19.12.2020 της Ε.Ω.) αναφέρθηκε, επιδιώκεται από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υγιειονομικούς φορείς η έμμεση υποχρεωτικότητα του εμβολίου για κάθε πολίτη για τον Covid-19, με την επαπειλούμενη επιβολή διοικητικών μέτρων που συνιστούν απαγορεύσεις δευτερογενούς μορφής, όπως η μη επιβίβαση σε αεροπλάνα, η ή παρεμπόδιση επίσκεψης σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, χωρίς την προσκόμιση του υγιειονομικού πιστοποιητικού.
Από καμία διεθνή σύμβαση αλλά ούτε και από το πνεύμα


 του νόμου 4675/2020 προκύπτει το δικαίωμα της πολιτείας να επιβάλλει υποχρεωτικά ολικό εμβολιασμό σε όλη τη χώρα και για όλους τους πολίτες της. Και βεβαίως ούτε ο πολίτης ούτε ο γιατρός των εμβολιαστικών κέντρων μπορεί να απειληθεί έμμεσα ή άμεσα να ενεργήσει την ιατρική πράξη. Αυτό το γνωρίζουν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες που παρασκευάζουν τα εμβόλια και γι’ αυτό μεταθέτουν την ευθύνη τους στο κράτος για όποια παρενέργεια σοβαρής μορφής συμβεί στον εμβολιασθέντα.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

ΤΩΡΑ!!!ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΑΪΝ!!

 

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου ΘΕΜΑτος, έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν  ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της  Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος -

Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων από την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και το βιομετρικό ρολόι του θύματος - Αφωνη η κοινή γνώμη

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ!!!

Ο σύζυγος της Καρολάιν πιθανότερος ύποπτος για την διάπραξη του φρικτού εγκλήματος! Έχει προσαχθεί ήδη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ – Επίσημες ανακοινώσεις σε λίγο..

Ραγδαία ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας Καρολάιν στα Γλυκά Νερά!

Πριν από λίγες ώρες ένα ελικόπτερο έφερε στην Αθήνα άρον – άρον τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος βρισκόταν από το πρωί στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της κοπέλας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του europost.gr στο στόχαστρο των Αστυνομικών Αρχών βρίσκεται πλέον ο ίδιος ο σύζυγος και αναμένονται αποκαλύψεις, που θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο!



Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!Ο "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ" ΑΔΩΝΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΚΕΤΟ!!

 


Από μια αναζήτηση στη Διαύγεια, προκύπτει ότι τον Ιούνιο του 2019, δηλαδή έναν μήνα πριν από τις εθνικές εκλογές στις οποίες επικράτησε η Νέα Δημοκρατία, κι ενώ η συμφωνία των Πρεσπών είχε ήδη υπογραφεί, η χώρα μας απέδιδε έναν συγκεκριμένο ποσό στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας με τη γείτονα, στη κεντρική τράπεζα της Βόρειας Μακεδονίας. Στα σχετικά έγγραφα του τότε υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, αναγραφόταν χαρακτηριστικά το ποσό, το όνομα της τράπεζας, δηλαδή το όνομα «Τράπεζα της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» και η κωδική ονομασία NMK. Πρόκειται για τα αρχικά της Βόρειας Μακεδονίας.