ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Η υποθήκη του Μωάμεθ προς τους Μουσουλμάνους να σέβονται και να προστατεύουν το μοναστήρι και να δείχνουν ανοχή προς τους Χριστιανούς






  Η γραπτή υποθήκη του Μωάμεθ προς τους Μουσουλμάνους να σέβονται και να προστατεύουν το μοναστήρι (Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά ) και να δείχνουν ανοχή προς τους Χριστιανούς.
Τον Αχτιναμέ έγραψε ο διάδοχος του Αλής στις 7. Ιουλίου 623 μ.Χ., ενώπιον 21 κατονομαζόμενων μαρτύρων, αποτελείται από 21 άρθρα και φέρει ως υπογραφή το αποτύπωμα της παλάμης του Προφήτη.
Το περιεχόμενό του παρουσιάζει είναι και σήμερα επίκαιρο και γι΄αυτό το μεταφέρουμε ολόκληρο σε πιστή μετάφραση.

Το κείμενο του Αχτιναμέ

Το παρόν γράμμα (επειδή ο Θεός είναι μεγάλος και κυβερνήτης, ύστερον αφού ήλθον πάντες οι Προφήται, δια να μην μείνει μαρτυρία αδικίας προς τον Θεόν, δια τα προς τους ανθρώπους διδόμενα χαρίσματα), έγραψεν ο Μωάμεθ, ο υιός του Αμπτουλάχ, και Απόστολος του Θεού, ο Θεωρός και επιμελητής του παντός κόσμου, προς όλους του έθνους του και της θρησκείας του ως στερνόν και βέβαιον τάξιμον και υπόσχεσιν, και δια την φυλήν των Χριστιανών και δια την γενεάν των Ναζωραίων, όπου και αν ευρίσκονται, σιμά, ή μακράν ευγενείς να είναι ή δυσγενείς ένδοξοι, ή άδοξοι, λέγων ούτως.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ!


Η Ελληνική Αστυνομία ανησυχεί…




Η Ελληνική Αστυνομία ανησυχεί…
Όχι όμως για την ασύστολη εγκληματικότητα, όπως ίσως κάποιος θα περίμενε, αλλά για την επιστροφή της…«ειδωλολατρίας».
Μάλιστα… Αφού η Αστυνομία έλυσε όλα τ’ άλλα προβλήματα, σκέφτηκε να ασχοληθεί και με το «ακανθώδες» ζήτημα της ελληνικής θρησκείας.
Στο τριμηνιαίο περιοδικό της Ελληνικής Αστυνομίας (τεύχος 32, 2007), σημειώνεται η ανησυχία για το ρεύμα που είναι «φανατικά ελληνικό» και εμμένει στην ονοματοδοσία των παιδιών με «ακραιφνώς αρχαιοελληνικά ονόματα» και εκφράζεται ο προβληματισμός για την επιστροφή των «αρχαιοελληνικών ιδεών» μέσω τηλεοπτικών σειρών, όπως η…«Ζίνα»(!) και ο…«Ηρακλής»(!)
Ελληνική Αστυνομία και ειδωλολατρία
Θα προσέξατε πιθανώς, ότι το κείμενο υπογράφει ο «πατήρ» Θεμιστοκλής Μουρτζανός. Ποιός είναι όμως ο εν λόγω παπάς (με το…αρχαιοελληνικό όνομα!) που…ανησυχεί;
Διαβάζουμε λοιπόν σ’ ένα σύντομο βιογραφικό του: