ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΑΡΑ

Τ12.png
To Άγιο Όρος στην Κατοχή
Το 1941 η τριπλή κατοχή σκιάζει την Ελλάδα. Ξεκινά μια σειρά δύσκολων ετών, πείνα, εκτελέσεις και καταστροφή για όλο τον ελληνικό λαό. Μέρος της ελληνικής υπαίθρου αποτελεί και η χερσόνησος του Άθω, το γνωστό Άγιο Όρος, όμως εκεί η κατάσταση είναι διαφορετική.

Την στιγμή που ο Αδόλφος Χίτλερ κατασφάζει και κατακαίει την Ευρώπη, οι Αγιορείτες μοναχοί, άγιοι πρόγονοι του σημερινού Εφραίμ, αποφασίζουν να πάρουν κι αυτοί, πολιτική θέση στο πλευρό της ναζιστικής Γερμανίας. Ακολουθεί το πρώτο συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αδόλφο Χίτλερ:

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ



Προηγούμενη ανάρτηση μας αφορούσε τους Οικολόγους Πράσινους.που ζητούν τον πλήρη θρησκευτικό αποχρωματισμό των σχολείων.Βρήκαμε ενα άρθρο το οποίο λέει οτι ο Τρεμόπουλος είναι τσιράκι των Αμερικάνων.Διαβάστε το,και όσοι θέλετε να ρίξετε ψήφο διαμαρτυρίας,ενάντια στο πολιτικό σύστημα, σε αυτό το από-κομμα να μην το πράξετε.
«Πολιτικάντη» και «υποχείριο των Αμερικανών» χαρακτηρίζει των ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, ο ποιητής-συγγραφέας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις εκλογές του 2007, Νάνος Βαλαωρίτης, σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα». Μιλώντας για τον κ. Τρεμόπουλο κάνει λόγο για «κρατικοδίαιτο επαγγελματία πολιτικό».

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ-ΧΟΛAΡΓΟ!

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Πριν από λίγες ημέρες ο στρατηγός Παρίσης, από την σχολή γονέων Κατερίνης, εξήγγειλε την τοποθέτηση του ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΟΤΙΩΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ!!!!!! στον Δήμο των στρατιωτικών στον Δήμο Παπάγου Χολαργού της Αττικής. Από το ακροατήριο  υπήρξαν αμφιβολίες όχι για τις προθέσεις του εγχειρήματος, αλλά για το αν τελικά θα καταστεί δυνατόν..... Τελικά οι αμφισβητίες είχαν δίκιο όπως διαβάζουμε παρακάτω.....

Ελπιζουμε τελικά να το καταφέρουν και να μπει και εκείνο το αγαλμα που έχει σε μια αποθήκη εδώ και πολλά χρόνια και ο Δήμος Αθηναίων. (ΕΔΩ). BEBAIA OTAN ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΠΛΗΚΤΗ ΑΘΗΝΑ; (ΕΔΩ).......

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!

Η ντροπή της Χαγής!Σοκ από την απόφαση για το Δίστομο.Κι ένα βίντεο για τους δικαστές



Τα λόγια οργής δεν είναι αρκετά και τα δάκρυα στέρεψαν τόσα χρόνια μετά. Υπήρχε πάντα η αμυδρή ελπίδα της απονομής Δικαιοσύνης για όσους έζησαν τη Σφαγή στο Δίστομο.Για τα παιδιά που δεν έζησαν αλλά για πολλά χρόνια μετά ,μέχρι που μεγάλωσαν οι μανάδες τους τα έντυναν πάντα με μαύρα ρούχα!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ 7/2/2012 ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS!!!!ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!
ΦΟΚ1.jpg
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ KAI ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!!
ΣΤΙΣ 7/2/2012 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΩΡΑ 9 ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΚΑΤ


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Οι λόγοι, που δεν θέλω το μάθημα των θρησκευτικών για τα παιδιά μου

Οι λόγοι, που δεν θέλω το μάθημα των θρησκευτικών για τα παιδιά μου είναι, ότι:
Ντρέπομαι να τους ειπώ, ότι ο μέγας, άγιος, ισαπόστολος Κωνσταντίνος, βαρύνεται με μερικά προσωπικά εγκλήματα, δηλαδή σκότωσε: 1. Τον γιο του, Κρίσπο 2. Τη γυναίκα του, Φαύστα 3. Τον πεθερό του, Μαξιμιανό 4. Το γαμπρό του, Λικίνιο 5. Το γαμπρό του, Βασιανό 6. Τον ανιψιό του, Λικινιανό (12 ετών).



  Ντρέπομαι να τους ειπώ, ότι η θρησκεία, την οποία πιστεύουμε, μας έχει αφορισμένους και το επαναλαμβάνει κάθε χρόνο την Κυριακή τής Ορθοδοξίας το λιγότερο 600 χρόνια. (Σ.σ: Διαβάστε τις ιερές ύβρεις στο βιβλίο Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα τής Ορθοδοξίας, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ).

>I< Μέγας Αθανάσιος, ο εγκληματίας "Άγιος" της 18ης Ιανουαρίου

Το μίσος του Αγίου Αθανασίου κατά του Ελληνικού Έθνους  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ «Ουκούν ει μήτε άνθρωπος απλώς μήτε μάγος μήτε δαίμων τις εστίν ο Σωτήρ, αλλά και την παρά ποιηταίς υπόνοιαν και δαιμόνων φαντασίαν και Ελλήνων σοφίαν τη εαυτού θειότητι κατήργησε και επεσκίασε.» (Άγιος Αθανάσιος, «Κατά Ελλήνων», κεφ.48, παρ. 9).

Ο Αθανάσιος στα γραπτά του επιτίθεται κατά πάντων μη ορθοδόξων και ειδικά κατά των Ελλήνων: «Ταύτας δε και τας τοιαύτας της ειδωλομανίας ευρέσεις άνωθεν και προ πολλού προεδίδασκεν η γραφή λέγουσα. Αρχή πορνείας επίνοια ειδώλων, εύρεσις δε αυτών φθορά ζωής• ούτε γαρ ην απ΄ αρχής, ούτε εις τον αιώνα έσται, κενοδοξία γαρ ανθρώπων ήλθεν εις τον κόσμον, και δια τούτο σύντομον αυτών (των Ελλήνων) τέλος επενοήθη» (Αθανάσιος, «Κατά Ελλήνων», κεφ. 11, 1-6).
Επίσης «Είθε δε και οι των τοιούτων ψευδοθεών κήρυκες και μάντεις (οι Έλληνες), ποιηταί λέγω και συγγραφείς, απλώς θεούς αυτούς είναι γεγραφήκεσαν. Αλλά μη και τας πράξεις αυτών προς έλεγχον αθεότητος και αισχροποιού πολιτείας αναγεγραφήκεσαν; ηδύναντο γαρ και μόνω τω της θεότητος ονόματι την αλήθειαν υφαρπάσαι, μάλλον δε τους πολλούς από της αληθείας πλανήσαι, νυν δε έρωτας και ασελγείας διηγούμενοι του Διος και παιδοφθορίας των άλλων και ζηλοτυπίας προς ηδονήν των θηλειών και φόβους και δειλίας και τας άλλας κακίας, ουδέν άλλο η εαυτούς ελέγχουσιν, ότι ου μόνον ου περί θεών διηγούνται, αλλά ουδέ περί ανθρώπων, περί δε αισχρών και του καλού μακράν όντων μυθολογούσιν» (κεφ. 15, 12-22).

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

>Ι< ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ

Τι σημαίνει αυτό;
Πρέπει να κάνω αποδοχή της αρχαίας κληρονομιάς.
Δηλαδή:
• Οφείλω να μοιάσω στους προγόνους μου
• Οφείλω να γίνω ήρωας και ημίθεος όπως εκείνοι
• Οφείλω να γίνω μεγάλος εραστής της πατρίδας μου
• Οφείλω να τιμώ τον Έρωτα
• Οφείλω να θεωρώ κάθε αντιληπτή εκδήλωση της Μητέρας Φύσης ως Θεό και Θεά
• Οφείλω να τιμώ τους Αθανάτους Έλληνες Θεούς
• Οφείλω να ασχολούμαι διαρκώς με τα κοινά
• Οφείλω να διδαχθώ από τον πλούτο της ελληνικής φιλοσοφίας και να επιλέξω ποια από τις πολυποίκιλες εκφράσεις της με ικανοποιεί περισσότερο, ποιες από αυτές μπορώ να συνδυάσω καλύτερα και πως μπορώ να διαμορφώσω και να εισηγηθώ τη νέα δική μου φιλοσοφία και να την εφαρμόσω στην πράξη.
• Οφείλω να γίνω εξερευνητής του σύμπαντος κόσμου
• Οφείλω να υιοθετήσω κάθε αξία των προγόνων μου αλλά και να διδαχθώ από τα σφάλματά τους.
• Οφείλω να γνωρίζω ότι ο Χρυσούς Αιώνας υπήρξε ανθρώπινο επίτευγμα και στο χέρι μου είναι να τον ξανακάνω πραγματικότητα
• Οφείλω να διδάξω τους νέους την αγάπη για την Ελλάδα και την Ελληνική Παιδεία
• Οφείλω να ξανακάνω την Ελλάδα αυτό που ήταν κατά την εποχή της δόξας των προγόνων μου: το Φως της Οικουμένης!..

>Ι< ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!!


ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΖΗΝ ΚΑΙ ΕΥΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" GOLDEN DAWN Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής " (HOGD), μια μαύρη μαγική, λευκό οργάνωση ρατσιστής, ισχυρούς δεσμούς με τον νεοναζισμό και άσπρος ρατσιστής πολιτικά κόμματα και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον έλεγχο της πληθώρας των παραγγελιών και των απόκρυφων απόκρυφα κοινωνίες που χρησιμοποιούν τα εμπορικά σήματα, μηνύσεις, και άλλων μορφών καταναγκασμού. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Λιγκ δυσφήμιση, το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή (Ελληνικά για Χρυσή Αυγή). Μαρία Babwasingh, ένας Έλληνας υπήκοος ο οποίος διαμένει στο Νιου Τζέρσεϊ, χρησιμεύει ως πρωταρχικός σύνδεσμος HOGD με τη Χρυσή Αυγή, Χρυσή Αυγή ναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα.

Αρκετά χρόνια πριν, Babwahsingh Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιώντας αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, πήρε τον έλεγχο πάνω Societas Geroge Plummer του Ροδόσταυρων στην Αμερική (SRIA). Σήμερα, η Μαρία Babwasingh χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για τη Χρυσή Αυγή ναζιστικού κινήματος αποκρυφισμό.

Ροδόσταυρων στην Αμερική (SRIA)
Χρυσή Αυγή ελληνικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής - Μαρία Babwasingh - SRIA.org

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!ΕΚΑΣ ΒΕΒΗΛΟΙ!




Φαντασθείτε οι Έλληνες να είχαν επιβάλει τον Ζεύς στους Εβραίους. Τα εβραιόπουλα να βαπτιζόντουσαν ως δούλοι του Ζεύς. Φαντασθείτε όταν παντρεύεται ένα εβραϊκό ζευγάρι ο ραβίνος να του ευχόταν να ευτυχήσει όπως ο Δευκαλίων και η Πύρρα. Και μετά ένας Εβραίος εθνικιστής, ο οποίος αποδέχεται τον Ζεύς και τα Ελληνικά έθιμα, να διαμαρτυρόταν γιατί τα εβραϊκά ΜΜΕ ελέγχονται από τους Έλληνες. Θα ήταν πολύ γελοίο. Φανταστείτε τώρα, να παρουσιαζόταν ένας Εβραίος στο θρήσκευμα και να έλεγε στον Εβραίο εθνικιστή που ασπάζεται τον Ζεύς: «Μα καλά, αφού η εβραϊκή κοινωνία έχει εξελληνιστεί, δεν είναι λογικό οι ελληνιστές να μας ελέγχουν; Πώς είναι δυνατόν να διαμαρτύρεσαι για τον έλεγχο των ΜΜΕ από τους ελληνιστές ενώ αυτοί ελέγχουν κάτι πιο σημαντικό, την εβραϊκή ψυχή». Και να του απαντούσε ο Εβραίος εθνικιστής που λατρεύει τον Ζεύς: «Είσαι πράκτορας του Ελληνισμού, γι' αυτό μιλάς έτσι».

Το φαντάζεστε να είχαμε επιβάλλει την Ελληνική Θρησκεία στο Ισραήλ και οι ένοπλες δυνάμεις τους στην πιο ιερή στιγμή να επροσεύχοντο στον Ζεύς, και κάποιος Εβραίος εθνικιστής να κατηγορούσε τον ισραηλινό πρωθυπουργό ότι ελέγχεται από τους Ελληνιστές. Έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται ορισμένοι χριστιανοί εθνικιστές σε εμάς τους πιστούς της Ελληνικής Θρησκείας. Πιστεύουν σε εβραϊκές δοξασίες, ψάλλουν εβραϊκούς ύμνους, καταδιώκουν την Ελληνική Θρησκεία και από πάνω μάς κατηγορούν για πράκτορες του σιωνισμού. Ποιοί αυτοί που προσκυνούν την Σιών και τους προφήτες της και Εβραϊκά δρώμενα.

Νηλ. Γεώργιος (Κεραυνός)

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ Της Ανθρώπινης Φυλής


  Μετά από να συμβολίζεται στην Πρωτόκολλα της Σιών , η πρώτη φωνητική έκφραση του όρου?
  «Παγκόσμια τάξη ΝΕΑ» , είναι να βρεθεί μέσα σε δόγματα που γράφτηκε από τον Ναπολέοντα, στη συνέχεια, της Θεοσοφικής Εταιρείας μετά Μπλαβάτσκυ, που ομιλούνται από Alice Bailey , τότε θα προφέρεται μέσω των Ναζί του Αδόλφου Χίτλερ . Ο πατέρας του Χίτλερ ήταν ο νόθος γιος του Ρότσιλντ οικογένεια. Η γιαγιά του ενώ εργαζόταν ως καμαριέρα στο HOUSE της Rothschild   οικογένεια Αυστρία βιάστηκε. Με την εν λόγω Rothschild είναι γνωστό ότι έχουν μια προτίμηση για τις κυρίες, η μητέρα του Χίτλερ έμεινε έγκυος και αμέσως αριστερά τη θέση της στο σπίτι. Άνοδο του Χίτλερ από την αφάνεια στη θέση του Λόρδου Καγκελάριου και τελικά να δικτάτορα της Γερμανία , Δεν ήταν κάποιο είδος περιστατικού απροσδόκητη επιτυχία. Το ταξίδι του μετά την
  Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο θα τον πάει στη σφαίρα του κόσμου αποκρυφισμό, ή μυστικό κόσμο, και μετά από αυτούς που ήρθαν σε επαφή με, δίνει το παιχνίδι μακριά. Άνοδο του Χίτλερ είχε να κάνει με την εταιρεία θα πέσει σε με, τους ανθρώπους, και τα μυαλά από τα πιο σκοτεινά της φύσης, όπως

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

>Ι< ΟΡΦΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666

Η θεολογική μορφή της διδασκαλίας του Ορφέα διαμορφώνει διαδοχικές καταστάσεις διαχωρισμού και ενοποιήσης, μιας η δυο αρχών. Η κάθε αρχή μαζί με τις προηγούμενες η ακολούθως με τις δύο επόμενες, σχημάτιζαν δημιουργικές τριάδες αρχών, οι ενέργειες των οποίων αναπτύσσονταν λεπτομερώς μέσα στο όλο σύστημα.
Ο Ερμείας κάνει αναφορά στην εξέλιξη, πως με την εμφάνιση του Ζηνός όλες οι διεργασίες αναφέρονται σε θεϊκά επίπεδα. Λέγει λοιπόν, στο «Των εις τον Πλάτωνος Φαίδρον Σχολίων», στη σελίδα 138, γραμμή 11 – σελίδα 139 γραμμή 8: « Επειδή ο αριθμός 12 είναι εκ του τέλειου τρία και του γενεσιουργού τέσσερα που γεννήθηκε από την συγκράτηση (το ένα μέσα στο άλλο, πολλαπλασιασμός), περιέχει όλο το Θείο διάκοσμο των θεών, οι δε αρχές είναι του τρία η μονάδα, του τέσσερα η δυάδα, ενώ είναι η μονάδα ο Αιθέρας, η δυάδα το Χάος, η τριάδα το Ωόν (διότι είναι ακέραιο), η τετράδα ο Φάνης, όπως λέγει και ο Ορφέας. Βλέποντας με τέσσερις οφθαλμούς, εκεί και εκεί.
Άλλο εξάλλου είναι το πλήρες για να λέγεται στο διάκοσμο των θεών, στη δωδεκάδα ότι απαρτίζεται σαν τέλειος αριθμός από τους πρώτους αριθμούς σε ένωσης γινόμενο και όσα άλλα κατά το συνηθισμένο τρόπο λέγεται, άλλο πάλι είναι να λέγεται για το δώδεκα τους ηγεμόνες του κόσμου με αυτόν το αξίωμα θεωρούμενους. Διότι όλοι είναι υπέρ το σύμπαν. Και λέγεται η μεν Εκάτη έλκει μαζί της το δώδεκα, ως τα τέλη του θείου αριθμού ορίζουσα. Στο δε Διόνυσο το δεκατρία καταλήγει καθότι είναι μετά τους θεούς και των θεοποιημένων. 
……………… μερικοί δε και αριθμητικά σε καθένα του δέκα εφάρμοσαν στης δεκάδας τους αριθμούς, βγάζοντας τις δύο μονάδες, και αυτήν την τετάρτη το Δία και αυτή της Εστίας, δίνοντας το ένα στον Απόλλωνα, το δύο στην Ήρα, το τρία στον Ποσειδώνα (για αυτό και τριαινούχος), το τέσσερα στον Ερμή, το πέμπτο στον Άρη, το έξι στην Αφροδίτη, το επτά στην Αθηνά, το οκτώ στην Δήμητρα, το εννιά στην Άρτεμη, το δέκα στον Ήφαιστο».
Ο αριθμος 6 συμβολιζει την Αφροδιτη το γαμο ενωση
Το 666 συμβολιζει την υπαρξιακη τελειοτητα του ανθρωπου
6 α) ο γαμος των υλικων σωματων
6 β) ο γαμος των ψυχικων ενεργειων
6 γ) ο γαμος  της ψυχης με τον θειο νου ΖΕΥΣ-ΔΙΑ