ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!!!

 


Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ!!ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ!!

Στο άρθρο αυτό θα παρουσιαστεί ένα σκοπίμως αποσιωπούμενο από την επίσημη Ιστορία επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον πατριάρχη Αγαθάγγελο και τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, όπου καθίσταται έκδηλος ο αμείωτος φιλοτουρκισμός του Πατριαρχείου ακόμη και μετά τo ʼ21 και τη δημιουργία του νεόυ κράτους.

Ο πατριάρχης Αγαθάγγελος Α΄ ο από Χαλκηδόνος έστειλε τον Φεβρουάριο του 1828 στην Ελλάδα τους μητροπολίτες Νίκαιας, Χαλκηδόνας, Λάρισας και Ιωαννίνων, με σκοπό να συστήσουν στους κατοίκους της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου Πελάγους, να δηλώσουν υποταγή στο σουλτάνο και να επανέλθουν στον οθωμανικό ζυγό! Οι μητροπολίτες είχαν μαζί τους και γράμμα του πατριάρχη, που όχι μόνο συμβούλευε την υποταγή, αλλά υποσχόταν, πως ο «πολυχρονεμένος» σουλτάνος θα έδινε αμνηστία σε όσους υποτάσσονταν.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!Ο ΗΡΩΔΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 73 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!

 



ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
Ο Βασιλιάς Ηρώδης είναι ένα όνομα που μπορεί να είναι αόριστα γνωστό στους περισσότερους από εμάς λόγω των αναφορών στη Βίβλο και σε σχέση με τον Ναζωραίο. 
Αλλά πόσοι από εμάς γνωρίζουμε τον πραγματικό άνθρωπο που υπήρχε πέρα ​​από αυτή την απαγορευτική φιγούρα, τον άνθρωπο που ονομαζόταν Βασιλιάς Ηρώδης ο Μέγας; Ποιος ήταν ο πραγματικός Βασιλιάς της Ιουδαίας, ένας άνθρωπος που ανέβηκε σε αυτή τη θέση μέσα από απίστευτη σκληρότητα και αποφασιστικότητα; Ήταν τύραννος ή μεγάλος οικοδόμος και ήρωας; Ήταν φίλος ή